Új hozzászólás Aktív témák

  • jimpo

    aktív tag

    válasz tibcsiworld #59842 üzenetére

    Én jelenleg Fenix 6X Pro-t használok, 93 grammot nyom a mérlegen. Ami nem kevés, de már megszoktam 2 hét alatt.
    Viszont tud mindent IS amit kell, térkép is van benne. Sosem használtam még hozzáteszem, de ha lemerülne túrázáskor a teló akkor legalább látom mi-merre.

    Éjjel nappal hordom, így pontosabb a regeneráció követés. Volt hogy egy jó ~9 órás alvás után lecsípett a regenerációs időből pár órát. Előtte Fenix 3 volt, de azt csak futáskor hordtam. Nagy különbség nincs a két óra között méretben és súlyban, minden másban viszont hatalmas előrelépés. A Fenix 3 merült 10+% -ot egy óra alatt futáskor, igaz az nem mai darab. A hatos meg 3%-ot, azonos szenzorokat használva mellette HRM Run és TEMPE. :DDD 6+ naponta kell tölteni, már ha 100%-ig töltöm. A kép is szebb a hatoson, meg jobb a menü elrendezése illetve hamarabb talál műholdat. Zenét is tud, de azt nem használom, ahogy az érintésmentes fizetést se. :N
    Nem olcsó mulatság az tuti, de legközelebb jövő ősszel tervezem cserélni így megérte.

    A jobb GPS-nek nem sok értelmét látom, nem egy tűt kell megtalálni a szénakazalban! :U
    Egyébként ha pontos távolság kell akkor egy régebbi Foot POD is jó szolgálatot tesz az óra mellett, az újabb Running Dynamics Pod már több adatot szolgáltat . Illetve vannak futásdinamikát is mérő pulzuspántok, már a Fenix 3 is fogadta az adatokat a HRM Run pánttól. Egy ilyen szenzor hiányában az óra a belső giroszkópra hagyatkozik a lépésszám és lépéshossz meghatározására, vagy ha nincs benne akkor megsaccolja azt.
    Egyébként van Stryd is ami már Watt alapú szenzor, az újabb verzió már a szelet is bevonja a képletbe. Ez már egy jobb óra árával vetekszik... ;]

    Az mindenesetre tuti hogy 5 éve garmint használok, így az adatok minden tevékenységről egy helyen vannak. Ami szerintem a fejlődés, az évenkénti edzések, távolságok és egyéb adatok miatt nem mindegy.
    Garmin sportórák összehasonlító táblázata

    #59848 stefyY
    Nekem a Kinvara -ban jobban pörög a lábam az tuti. ;)

    Stryd Next Gen

Új hozzászólás Aktív témák