Új hozzászólás Aktív témák

  • gombi01

    tag

    sziasztok!

    szertnék csatlakozni hozzátok, már régóta olvasgatom a véleményeket, jó tanácsokat persze azért kocogok is néha, remélem nem veszitek rossz néven.
    Aristeus
    GRATULA a félmarcsihoz!!!
    Én is kikészültem most a vivichittán, nem értettem mi van velem... csak nem ment, csak nem ment, erősen bekezdtem (magamhoz képest) de gondoltam ha már átkocogtam ezt a hosszú telet ideje odarakni magam és utálom mikor a haverom a cél előtt 200méterrel, hátba vereget és leelőz...
    a végére 1 évvel öregebben de 1 perccel gyorsabban értem célba tavalyhoz képest :)
    se a hideg se a meleg nem jó, a tavasz mostanság kimarad.

    az első félmaratonomnál 3 éve pont belenyúltam és egy 6 körös helyi versenyre mentem a haverokkal akik persze gyakorlott maratonisták.
    18km tudtam lecsattogni aztán KO. onnan már gyaloglás a célig, begörcsölt vádlival, mondhatom szörnyű volt! 6x3,5km terepen ami le 1km fel 2,5km, 30°C felett, 0 légmozgással, embertelen katlan volt. Pulzusom 190 volt a végén csak azt néztem, hogy ne a kökény bokorba essek ha elsötétül minden.
    3 hétre rá 1:54 alatt futottam le a balatonalmádi esti félmaratont ami olyat motivációt adott, hogy még abban az évben beneveztem a nike-ra, és már álmodoztam az 1:45-ről aztán mikor 33°C os aszfalton elkezdtem tolni rájöttem, hogy húha nem lesz ez olyan egyszerű... 16-nál beért a lufis emberke és néztem, hogy úszik tova az álomidő... 1:52 körül lett a vége, 2x gyalogoltam, hát letörtem mint a bili füle.
    Rá kellett döbbennem, hogy nem elég csak csattogni erre-arra kell valami edzés terv meg sok sok kitartás.

    Külön köszönet Tomcicának akit priviben zaklattam sokszor és adta a jobbnál jobb tanácsokat és edzés terveket -igyekeztem betartani.. néha sikerült is :) - Nagyon jó embert ismertem meg a személyében bár még nem találkoztunk egyszer sem, de az is eljön remélem.

    tavaly volt már 1:42 es félmaratonom, de most a cél, hogy 100 perc alá be kellene csavarni.
    nah meg egy maraton is illene már lassan 40 leszek...

    Szóval mindent bele pár év és már Te is az 1:30-as félmaratonra fogsz készülni!

    boygabi
    az emelkedő után amikor lemegy a terhelés akkor savasodtál gondolom... igyál jó sok magnéziumot, van tablettába is..

    mate317
    Abban teljes mértékben igazad van, hogy divatos cuccokban futnak itt ott lógó kütyükkel némely emberek, nekik ez a motiváció, majd elnövik ha már megtanultak futni.
    az élen úgyis mindig olyanok futnak be akik egy zacsivillantós rövidgatya + trikó szerkóban vannak :)

    én örülök, hogy sokan futnak és remélem a gyerekeim is sportolni fognak, próbálok példát mutatni, nem bánnám ha nem hightech cuccokkal a kezükben punnyadnának egész nap a lakásban.
    A világ abba az irányba halad, hogy tolja az arcunkba a médián keresztül a cumit, kussuljunk és ne gondolkozzunk, megmondják milyen mosópor, gyógyszer, okostelefon vagy akármi is kell...
    nem lehet ellene harcolni csak az egyensúlyt kell megkeresni.

    HAJRÁ sporik!
    Robi.

    [ Szerkesztve ]

    "Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

Új hozzászólás Aktív témák