Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz itouchfan #46702 üzenetére

    Pont lecsúsztál a Nike webshopos akcióról, szerintem tegnap még élt a 20%-os extra kedvezmény. Azzal 26 ezer Ft-ra jött ki a Terra Kiger, a Pegasus 36 Trail meg a Wildhorse is. Most az akció nélkül ezek kb. 33 ezerbe fájnak. Az már nem annyira jó deal.
    Salomonokat a multinavigatorban kell nézni. 25-30 ezer Ft között van többféle. A Sense Ride-okból mondjuk már kifogytak, az egyesből van egy UK 10-es méret 25-ért, ha az pont a méreted, akkor nem is érdemes tovább keresgélni. Nyúlcipőboltban meg van elvileg Sense Ride 2-es 44 2/3, meg 46 2/3 méretben szintén 25 ezerért. Speedcrosst én még nem próbáltam, de a Sense Ride eszméletlen jó cucc, kényelmes, átlagos terepen szuperjól tapad, tempót is lehet benne futni, szóval különösen ajánlott.
    Spuri futóboltban vannak Saucony Excursionök még vállalható áron. [link]
    Igazából semmi kihagyhatatlan ajánlatot nem tudok most. Emag kifogyott a Saucony-kból, ahogy nézem.
    Runningwarehouse-on szét kell nézni néha, utolsó darabos akciók mindig vannak, amik kuponozva már megérik szállítási költséggel is. Most pl. látok La Sportiva Helios 2.0-t, meg Lycant. [link] Ezekről myckey-t kérdezd, hogy melyik milyen, én nem ismerem a márkát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák