Új hozzászólás Aktív témák

  • dabgergo

    őstag

    válasz borbelyfer #42897 üzenetére

    Grat, nagyon szép!

    NA!
    Nem mertem előre írni, de ma reggel, magányosan, egyedül lefutottam a Margitszigeten a maratont, a bécsi maraton helyett ugyebár! :)

    Összefoglaló :)
    - Sikerült! 2:58:13 lett a vége. Kb pontosan ugyan annyi lett az első FM mint a második.
    - Baromira megtérült a sok hosszú futás, nem volt semmilyen fal vagy mélypont fizikailag! Ezt szinte el sem hittem.
    - Nem voltam túl lelkes hangulatomban, bazi kényelmesen mentem 4:10-4:15 körül csorogtam szinte végig egyenletesen 158-160 körüli pulzuson.
    - Egyedül az utolsó 3km volt kemény mert ott nyomtam neki 4-es tempoig felkaptam.
    - Rohadtul hiányzott a versenyhangulat, az adrenalin. Nyilván az is benne volt abban h nem volt fizikailag mélypont h nem max effortként futottam. Lelkileg annyi mélypont volt h kicsit unalmas volt és bennem volt h versenyen mennyire más lenne, de igyekeztem ezzel nem foglalkozni.
    - Úgy érzem h versenyen jóval jobb idő is ment volna, de ez most mindegy is, örülök h nagyon egyenletes volt és hogy egyáltalán nem készültem ki, halál komolyan azt érzem h délután tudnék futni újra, holnap fogok is.
    - Az is fontos tapasztalatom h érdemes futócuccokra pénzt szánni, mert pl. a nike párnázott zokni vicc nélkül tök sokat adott, rohadt kényelmes volt végig, meg vettem pár hete egy ujjatlan felsőt is, az is sokat adott a sima pólóhoz képest.
    - Gyomrom végig jól volt, kb 10km-enként toltam egy Dekás gélt meg pár korty vizet.
    - Nagyon szép idő volt, 7kor indultam de 8kor már 14 fok volt :O De nem volt azért para, de azt érzem h 10 fok alatt jobb a pulzusom.
    - HARD WORK ALWAYS PAYS OFF :) tényleg jó érzés h látszik a befektetett munka eredménye. Két éve kezdtem el futni, de akkor inkább csak heti 1-2 futás volt, egy éve tolom komolyabban és 4 hónapja igazán komolyan heti 80-100km-el. Számomra nagy szó h a szinte edzés nélkül 1,5 éve lefutott 3:52-es maratonhoz képest majdnem egy órát javítottam :) Úgy hogy annak idején abba szinte belehaltam, most meg végig komfortos volt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák