Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz Agony #33794 üzenetére

    En azert inni mindig szoktam,kiveve amikor idonkent csinalok ilyen "uritos" edzest.Sot neha hosszu futasnal gyakorlom azt is,hogy mit birok megenni es mennyit segit (hogy szivodik fel,mennyi folyadek kell melle stb.)
    Ha viszek zselet azt is ket evesbol tolom be,de az sok folyadekot ker,muliszelet vagy banan meg nem tolt sokaig,szoval nem art ezt begyakorolni,kikiserletezni.

    1:30 alatti felmaratonnal 2-4percet siman elvehet,persze idojarasfuggo,az extrem meleg (mint ma is) elobb dehidratal,telen (plane ha veletlen nem oltozol fel rendesen :P ) meg a nagy hideg miatt sokkal tobb szenhidrat eg el.
    A masik egy ilyen urito edzesnel,h utana 1-2 napig naaagyon oda kell figyelni,mert hosszabb regeneralni,mint egy sima hosszu futast. (pl rad-radtoro faradtsaghullam,extra alvas/szieszta,hirtelen farkasehseg stb. valamint ha az idegrendszer is elfaradt akkor a "kibaxottul tunjetek az utambol a kasszanal,mert egy pillanatot se tudok varni,nem erdekes h szoptatsz meg h kicsi a gyerek" meg ilyenek :D )

    Ja,jut eszembe,meg a masik dolog,hogy elotte a heten mennyire fogyasztottad mar le a raktarakat,mert ha egy lazabb heten csinalsz olyat h nem toltesz az nem olyan durva,mint mondjuk nekem most 192km-es hetnel a het vegere.

    [ Szerkesztve ]

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák