Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz tomcica #25663 üzenetére

    Szia!

    Mindenekelőtt neked is nagyon köszönöm a hozzászólásodat, a segítségedet, rettentően jó, hasznos dolgokat írtál!

    Technikát illetően 100% hogy igazad van. A bokám és a szalagjaim sajnos nem a legjobbak (a balt törtem anno), a térdeimet a bringázás vágta kissé haza, szóval nem teljesen "százas" a helyzet ott. De a gördülős technika biztos, hogy nem játszik nálam. Az Upo által ajánlott technika tetszik, megpróbálom azt mind inkább elsajátítani.

    Naplót úgymond vezetek, azt elfelejtettem írni tegnap, hogy telefonnal járok futni és anno megvásároltam a Runtastic Pro-t. Annak az eredményeit naplózom, követem.

    Abszolúte hosszú távra tervezek, igen :) Nem hajt a tatár.
    "Ezzel az alapozos pulzussal tolod szepen csurgatod az elso evben,azzal hogy 2-3 honapnal amikor emelsz egy heti edzesszamot,iktass be egy fokozo rovidebb tempot (megindulsz az alapozossal es 5percenkent emeled 10pulzussal egesz fel maxig,ha maxon csak 200-400m-t tudsz futni akkor annyit,ha 100m akkor annyi) az egesz kesz van 20perc alatt,Az edzes tobbi resze ugye elotte 3-4km bemelegit,utana 2-3km levezeto (nagyjabol)."
    Azaz úgy 2-3 hónap múlva illene tudnom ~10km-et futni/alkalom? Elnézésedet kérem, ezt a bekezdést nem egészen értettem.

    BT öv + óra vagy elég az öv és a Runtastic app? Akkor itt tényleg kérdezném is (mindenkitől), hogy mi a best buy most? :)
    A Sportsdirectes akciókat amiket a minap a Kollégák linkeltek néztem, de sajnos most kizárt, hogy 150 GBP-t tudjak ilyesmire áldozni :(

    Jó megoldás, ha most beszerzek egy BT övet és 2-3 hónap múlva az emelésre összegyűjtök egy komolyabb cipőre? A kettő együtt most nem menne, a mostani cipőm pedig arra az időszakra szerintem egyelőre elégséges lehet.

    A széldzseki nálam még a távoli jövő :)

    Még egyszer nagyon köszönöm a válaszodat, nagyon sokat segítettél!
    Péter

Új hozzászólás Aktív témák