Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Vertigo18 #23848 üzenetére

    Egyrészt ugye az optikai szenzorban nem lehet teljesen megbízni: nekem ezek a mérések mind jobbkezesek, a bal kezemen hordott óra ugye alapból hajlamos akár 20-30 ütéssel is felülmérni. Ami különösen vicces volt a téli alapozásnál, ahol a futás első felében a 7:00 körüli tempóban 170+ percenkénti ütésszámmal futottam, majd miután áttettem az órát a másik kezemre, leesett 140-re. :D Azóta inkább alapból átrakom jobbra, ha futok, de nyilván így sem halálpontos. Sőt. Ami érdekes, hogy nekem sokkal többször mér ilyen kiugró tüskéket, ami a mostani futás során is volt, párom futásai után mindig olyan irigykedve nézem a grafikonját, hogy az övé milyen szép egyenletes. Lehet, hogy tényleg vissza kéne küldeni az órát, amíg még lehet, bár nyilván maga a technológia sem tökéletes.

    A másik dolog pedig, hogy alkati kérdés is. Nemcsak az, hogy én viszonylag alacsony vagyok, még jó pár kg fölösleggel, meg futásnál magammal cipelt úszógumival, te pedig, ahogy a képeidről / hozzászólásokból lejött eleve magasabb, és vékonyabb vagy, hanem az is, hogy milyen edzettségi szinttel kezdtük az egészet. Én körülbelül két-három éve mozgok egyáltalán, abból az első év arra ment el, hogy képes legyek egy órát meghalás nélkül sétálni, a második évtől kezdtem edzeni teremben a séták mellé, meg felállni a futópadra, ahol akkor 10 percet nem tudtam folyamatosan kocogni. Valamikor kereken egy évvel ezelőtt történt meg, hogy először le tudtam futni egy órát megállás nélkül, ráadásul utána ahelyett, hogy nekiálltam volna alapozni, bumm bele alapon rögtön gyorsulni próbáltam, nyilván az sem tett feltétlenül jót. :B Ezzel szemben az a benyomásom, hogy neked az alapjaid is kicsit mások voltak eredetileg is.

    Ezzel együtt szerintem lassan hagyhatod az alapozást, az már elég jónak tűnik, és kezdj neki valami intervallum, vagy résztávos edzésnek, azzal többet fogsz már fejlődni. A pulzuskontroll meg jöhet majd megint jövő télen. :K

    LanyUS: Azon kívül, hogy nem is ember, marha egyszerű a dolog: 20+ év folyamatos, intenzív edzés. :DDD Meg ilyesmik...

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák