Új hozzászólás Aktív témák

  • t1

    addikt

    válasz joysefke #22521 üzenetére

    Terepcipők azért nagyban különböznek és szerintem nehezebb is ideálist találni mint aszfalt cipőből.
    Amid van ismerem, sima kavicsos vagy döngölt földútra teljesen jó (havernak ilyen van maratont is futott benne) aszfalton is ellehet benne csoszogni mert nem valami agresszív a talpmintázata, de ahogy nyálkás vizes terepen mész vagy netán sár is van akkor off vége.
    A másik dekás azt próbáltam én is kényelmesnek tűnt tényleg rendes terepcipő beütése van csillapítása se volt rossz.
    A harmadik, az egyik saras nedves utakra való cipő ahol a barázdái tudnak kapaszkodni, sima egyszerű úton netán aszfalton halott dolog és szétveri a lábad nem oda való, amúgy jó cipő.
    Versenyen meg azért elég sok minden múlik a cipőn, mostanában voltam több ilyenen vegyes időkben, és sok sáros emelkedőn voltam úgy hogy azért csoszogtam mert a cipőm nem odavaló volt ( jó lett volna egy Salomon Fellraiser) és kajak megelőztek felfele és lefele is emberek jobb cipőkben (vagy éppen az adott körülmények között jobb cipőben) és esélytelen volt haladnom.
    Olyan cipő nincs ami jó mindenhol, kb 3-4 pár kéne amiből a versenynapján tudsz váltogatni, hogy éppen melyikkel kell menni.
    Visszatérve én vennék a helyedben egy rendes terepcipőt ami csillapít is ( Mizuno ) és mellé ha van keret egy esős saras mindenest amit ha kell betudsz versenyen vetni.

Új hozzászólás Aktív témák