Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Facebook és Messenger
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- AutoCAD
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz bowler #56401 üzenetére
Hát igen, első néhány blikkre jónak tűnt, de nálam is marad a foobar.
Viszont nosztalgiából időről-időre szoktam hallgatni italo discot, azt majd mindig AIMP-al ráhúzva valamelyik régi kazettás deck skint. Eszméletlen jól néznek ki azok a régi AKAI meg Onkyo stb. deck, erősítő skinek."Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
addikt
válasz bowler #56387 üzenetére
File/Preferences/Output, és ott legfelül, a legördülő menüből kiválasztod amelyiket szeretnéd.
Egyébként nálam is fent van a JRiver22, de valahogy én se érzem azt, hogy agyonverné a Foobart.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bowler #56385 üzenetére
Asio plugin-t telepíteni is kell a beállítások/bővítmények menüben.
Aztán outputnak megadni. Utána meg fogsz süketülni, mert az asio letiltja a hangerőszabályzást. Cserébe nem szól semmivel jobban a wasapinál. A jRiver pedig agyonveri a foobart hangminőségben.
Ennek persze jó része off, de lusta vagyok telefonról erőlködni"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tomacko
őstag
válasz bowler #56259 üzenetére
Én egy Presenter 2-t, OPA-Green-l használtam még jó 1 évvel ezelőtt. Elég sokat hajtott meg nagyon is élvezhetően, kellő hangerővel egy old school Sennheiser HD430-t a maga 600 ohm-jával. Ja és a fejes-erősítő egy tán 40 ohm-s eléggé érzékeny fejeshez lett beállítva korábban, de így hagytam. Bőven hozta azt a hangerőt a HD430 így is amikor a tőlem 4 méterre ülő párom arra kapta oda a fejét, hogy szóljon tegyek fel egy fejhallgatót. Van benne kraft bőven el hiheted. Gondolom a hangerő potin az újabb verzióban is lehet így állítani
Szóval szerintem hagyd a számokat, beszéld meg, hogy vennél egy P3-t, de lehet visszaküldöd majd ha nem tetszik... csak jelzem, hogy erre a lehetőségre amúgy is fel hívja Bertalan mindig a figyelmét a vevőnek. Így max. egy postaköltséget bukhatsz a dolgon, de tesztelsz és tapasztalatot szerzel közben.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
bkercso
nagyúr
válasz bowler #56262 üzenetére
Nehéz számolni, mert a zene nem maxra vezérli ki az erősítőt, csak a teljesítménycsúcsokban... Mérni kellene mondjuk rms feszültséget a fejeskimeneten, pl. egy multiméterrel, ami tud mV felbontással AC feszültséget mérni.
Ha mW-okról beszélgetünk, onnantól nem számít a fejes impedanciája. Teljesítményt alakít át, amit mW-ban mérünk.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz bowler #56259 üzenetére
Nyilván igény kérdése is. A HD600 elég érzékeny, 15mW-tal 110dB-t produkál (csúcsban kell érteni a 15mW-ot).
Ugyanakkor a teljesítményre normált hatásfok (SPL/mW) nem függ a fejes impedanciájától, csak a feszültségre normált hatásfok függ tőle (SPL/Vrms).100mw al biztos kinyom magabol az erősítőm
Miért biztos? Mérted? 100mW nagyon sok egy fejesnek; csak a marketing miatt szükséges általában. Persze lehet, hogy kevésnek találtatik a P3 egy nagyimpedanciás fejeshez; mondom, igényfüggő.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bowler #56247 üzenetére
Ha nem torzít be a végeredmény, akkor nem. A system volume a windowd hangerőt használja, ilyenkor feltehetőleg az internal maximumon van és az erősen kivezérelt zenéket (ilyen sajna szinte minden manapság, hacsak nem klasszikus, dsd, sacd, mittomén) tuúllövi. Vagy csak nálam. Ennyi.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest