Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy adott egy Galaxy Note 10+ készülék (Az előd egy LG V50 volt, ahhoz nem kellett hokuszpokusz a beépített Dac miatt) valamint egy Final Sonorous II fejhallgató, és ehhez szeretnék egy mindenképp kicsi könnyű hordozható erősítőt ami előrelépés lenne a Note 10+ Final páros alap produktumához! Lehetőleg olyat ami közvetlen rádugható a Note-ra vagyis usb C típusú!
A kérdésem az lenne van valakinek tapasztalata az iBasso DC 01-el vagy esetleg más opció ebben az árkategóariában? Érdemes egyáltalán költeni erre, lesz hallható különbség?Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
őstag
Ha jól értem akkor azt mondod, hogy az S1 viszi hangban a csúcsot az androidos Samsung telóknál? (Én is így tudtam, van is 2 db) Gondolom a Wolfson dac és a Woodoo kernel komlóval.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
bkercso
nagyúr
Ehhez szerintem az is kell, hogy igénytelenüljön a vásárlóközönség. Amikor kifejlesztenek valamit, jól megcsinálják, aztán átveszi a projektet a totalcostout csapat... Az emberek meg nem lázonganak, nem olvasol róla, max. fórumon, ahol egy kis csapat kockának feltűnik a turpisság.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
s4tch
veterán
-
Speeedfire
félisten
Kár, pedig kíváncsi lettem volna rá.
Mindenki megy rá az egyre nagyobb haszon felé, holott egy csúcskategóriás telefonnál egyre jobb kellene, hogy legyen.
Pl az, hogy a htc is kivette az optikai képstabilizátort az m8/9 telefonokból....holott a 7-esben benne volt.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
Az S3 mindig is parádés volt a hangkimenetben. Esetleg nincs összehasonlításod az M9-essel? Ennek is igen jó dac-ja van 24/96-os. A fejes erősítője is jó szerintem. Igaz nekem csak 32ohm-os fejesem van, de egy ath-e40 fülessel használom és nagyon jól szól.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
p_adam
addikt
Az építőnek HD650van, tehát kötve hiszem hogy HD600-al nem lenne jó a Pimeta.
Neked valami UK-beli ajánlat is jó lenne, itt lenne pl. ez de sajnos már rég elkelt (120 font volt asszem).
Mini Millet Starving Student inc. 8 x 19J6 - UK -
Bushmann
tag
Igen, sry, CD-Drive amire gondoltam. Nem a gépben van őkelme, hanem pont az lenne a lényeg, hogy meghajtom 12/5V-tal, így nem kell járatni/zúgatni a számítógépet, hogy zenét hallgathassak. Ezen van egy digit kimenet, és amit berakok a meghajtóba, azt hallgatnám a 'Play' gomb segítségével.
A kérdésem arra irányult, hogy az a digit kimenet, ami a CD-Drive-okon van, kompatibilis a DAC-ek bemenetével, vagy az más szabvány? -
Blindness
csendes tag
Köszönöm a tanácsot. Nuforce jó terméknek tűnik, kivéve, hogy nincs rajta ki/be kapcsoló. Nem tesz az rosszat a jacknek, hogy folyton ki-be kötöm? (ettől kapcsol ki-be az amp)
Igen, láttam, hogy páran érdeklődtek IE6-ról, tűnődtem is, hogy írjak-e róla, de még elvileg a 'burn-in' időszak van, meg igazából ez az első fülesem 5K felett, szóval különösebb tapasztalatom, összehasonlítási alapom nincsen.
@esfrost: Kecsegtető ajánlat, azthiszem nem kéne ennyit járom erre a fórumra.
Confusion will be my epitaph...
-
devast
addikt
Ha az ebay kódot lopja el, azzal még nem megy semmire, ebay automatikusan átirányít paypal-ra ahova megint csak be kell jelentkeznem. De igen, jól írod nekem úgy működik. Mellesleg én jobban tartok attól, hogy a bankkártyán fizikálisan jelenlevő kódokkal már lehet vásárolni. De erre egyrészt lehet limitet állítani, és nyilván a bank is téged véd ha történik valami, elvégre azért fizeted a "drága" kártyát. Még soha semmi problémám nem volt, pedig lassan már a második visa classic kártyám fog lejárni A maestro mint olyan meg azt hiszem nem nemzetközi. Visa és mastercard ami az. Azt már hozzá se kéne tennem, hogy általában rohadt kevés pénz van a bankszámlámon
-
-
Lewzke
őstag
-
devast
addikt
Van itt olyan? Mer akkor lehet összedobnék egy millet starving student hybrid-et Bááár... Most túlságosan belelendültem a költekezésbe... Nem marad pénz a végén kajára sem Idővel talán... Amit még érdekesnek találtam az a mini3. De azt valószínűleg megcsinálnám, kipróbálnám és eladnám... nem gyaloglok szinte semennyit manapság, nincs is semmi hordozható cuccom.
Hogy annyira off se legyek: aune mk2 dac/amp remekül üzemel most már, és a hangja is nagyon jó. Hozzátenném, ha nincs valami minimális tapasztalatod forrasztásról és minimális elektronikai debuggolásról, akkor nem biztos, hogy a kínai csodák neked valók. Tervezés jó, de ilyen idióta apró qc hibák vannak mint pl az enyémnél: szóval a panel a házba úgy van becsúsztatva, van neki egy sín. A pcb alja és a ház között van ~3-4mm távolság. Ha a pcb alján bármiféle láb kilóg ~3mm-re, az faszán le lesz földelve. Így történt az, hogy a bal csatornának a line-out kimenete (rca csatlakozó lába) néha hozzáért a házhoz. Csesztettem az spdif csatlakozót, azt hittem nem jó a kontakt, aztán megpróbáltam usb-n: ugyanaz. Gondoltam ott más hiba lesz akkor, de már 100% voltam benne hogy a csatlakozók környékén van, és fizikai hiba. Gyanús volt az rca csati lába, legszigszalagoztam 4 rétegben(más szerszámom itt most nincs ), szorult is picit mikor toltam vissza a panelt. Láss csodát azóta minden rendben.
Azt azért megemlítem hogy az eladó (Jeffrey Tam, ebay-en coolfungadget), minden cuccot kibont és kipróbál mielőtt elpostázná, tehát doa-t nem kapsz.
ps: Egy Zero-t azért meghallgatnék... -
devast
addikt
Igazából ennyi a cucc, nem egy nagy kaland, bárki meg is tudná maga építeni($55 + $42 posta ). Számolgattam, alapanyagokat mennyiért tudnám beszerezni, műszerdoboz, trafó, csatlakozók, kapcsolók stb, több helyről rendelve mert minden egy helyen persze hogy nincs, csőfoglalatot meg sehol nem is láttam... nem jönnék ki jobban. Meg más diy cuccokhoz is nézegettem mi mennyi hogyan, és arra a következtetésre jutottam, hogy itt mo-n nem érdemes diy-elni Ha lenne egy digikey vagy radioshack szerűség úgy esetleg, de sok alapanyag dupla áron van. Ha egybe be tudsz szerezni egy diy kit-et az éri meg a legjobban. Nem BP-i vagyok az is számít azért...
Aztán most ideje abbahagyni a vásárolgatást... a fülem a limitáló tényező már most érzem.
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
Ez magyar gyártmány, úgyhogy 70,000 jó magyar Ft. Van asszem csak DAC verzió is. A honlapjukat nem frissítik túl sűrűn...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah izé, nem zenére, zene persze maradna sztereó, az csak két csatornán menne ki, így egyik erősítőmről direktbe át is menne a másik nagyra, így lenne 2*sztereó.
A DTS cucc nekem csak a filmekhez kellene.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Solicidium
aktív tag
Ezt kifejhetnéd bővebben, mert kíváncsi vagyok.
#466: Írj esfrostra egy privit, mert neki volt ez a lod-os kombó, Ő tud neked segíteni.
@mp3 kbps: Nálam az alsó tűréshatár a 192kbps, mert minden cuccon, amit használok, az alatt hallom a különbséget 192 és 128 között, a fölött már nem veszem észre, ha nem arra koncentrálok és még akkor se több zenénél. Viszont sok műlik a grabbelés és encodolás minőségén. Legjobb erre az EAC + mp3-hoz a lame (és ezekből nem mindig szükségszerűen a legújabb).
[ Szerkesztve ]
-
Solicidium
aktív tag
Akkor közkívánatra . Az e3 "csak" annyit csinál a hanggal, hogy 1. hangosabb lesz a zene, 2. kvázi bass boost 3. pici tér 4. közben szerintem "koszossá" teszi, még múlkor azt írtam, hogy nincs meg az a "hiss", amit írnak róla másutt, de valami hasonlót pedig hallok 5. treble-t elvesz (de ez és a bass boost minimális kiemelése látható a göbéjén, hogy a mélyhez hozzáad kb 4dB-t, a magasból pedig elvesz ugyanennyit)
A pa2v2-t idáig csak 2 órát hallgattam kb., de egyszerűen lenyűgöz, hogy mennyit hozzátesz minden hanghoz, a legjobb szó talán, h erőteljesebb lesz vele a zene, a dobok kopognak a fülemben miközben atmoszférája, tere lesz a zenének. Amit viszont kis hibának felrónék, hogy ha magasra csavarod (olyan 2/3-d felett már eléggé érezhető) a hangerőt az amp-on (ugye az e3-on nincs ilyen lehetőség), akkor fütyül azért kicsit alapból.
Nem hallottam még e5-t, azt írják, hogy nem csak funkcionálisan jobb mint az e3, de ha még javítottak rajta hangban is, akkor is én a pa2v2-t ajánlom, főleg, ha olyan olcsó mint vki írta. Halottam (hangsúlyozom!!! egy pillanatra) Esfrost Tomahawk-ját is és meg kell, h mondjam, h a pa2v2 jobban tetszett úgy hirtelen, mert nem éreztem túlzónak a treble-t, mint a Tomahawkon és ahogy Esfrost is mondta, a pa2v2-ben talán több a mély is, viszont nagyobb, két ceruzaelemmel működik és kevesebbet is bírja mint az RSA.Azért ez így már nem igazán hordozható kategória és elég geekül nézek ki bkv-n, mikor előveszem az összegumizott u3-mal és a vastag jack kábellel, de tényleg nagyon élevezetes hallgatni, nem hittem, h ennyire fog tetszeni.ps.: remélem nem baj, h nem két soros lett
-
jap
aktív tag
most elsősorban hordozhatóság (+zárt füles) a lényeg a koli miatt!
nem nagyon szeretem ezeket a dolgokat otthagyni a szobában:
minden hétvégén hazamegyek, ami azt takarja, h laptop+canon1ds(obikkal)+füles+külső vinyó+DAC =nagyon telt és nehéz táskaminőség:
a cél, h jobb legyen az analóg kimenete (és legyen minimális füles erősítője) ezen termékeknél:
m-audio transit [link]
m-audio fasttrack pro [link]
e-mu 0202 usb [link]
e-mu 0404 usb [link]
, mert kb ez lett volna az alapelképzelés, mielőtt még nem ástam magam bele ebbe a DACCCC dologba.mindenképp kell 1 hordozható dolog, aztán a későbbiekben gondoltam a Compass ill. Cambridge DacMagic komolyabb megoldásokra.
tehát most leszűkítve:
Pico dac+amp - drága az 500$!!!
D2 / D10 - a 275$ még talán...
Gamma1/2+mini3 ha erre kapok egyáltalán valami választ misterX-től....
ill. egyéb alternatívák hasonló tudás/méret/árban?''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''
-
jap
aktív tag
"a D2 Boa elegge elmarad a D10 mogott. ettol fuggetlenul nagy upgrade-nek minosul egy szimpla pc-s kartyahoz kepest."
a D2-őt nem "csak" a sok bemeneti lehetőséggel fejelték meg és így lett D10? - persze emiatt jobb a forrása, de ezen kívül mit változtattak rajta?
A D2 mellett belefér még 1 Beyerdynamic DT-770 Pro füles a fejlesztésbe.
neked 80/250/600 ohm-os verzió van? mind1ik ugyanolyan jól/szépen szól, csak a "modernizálás" miatt csökkent az újabb revízióknak az impedanciájuk?''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''
-
devast
addikt
Oké, linközön:
[link] [link] [link] innen rendeltem, jó fej a srác. Sikerült egy kicsit alkudoznom is, $165-ért megkaptam szállítással együtt, igaz így közvetlenül paypal-on fizettem, nem ebay-en keresztül. "hifidiy mk2" -re rákeresel headfi-n még kidob talán 1-2 témát rá.
Annyira nem jó, ill egy zero-hoz képest valószínűleg igen, de mondjuk egy $500-oshoz képest annyira talán nem HD555-el tudom csak kipróbálni majd.
szerk: Headphone AMP: Burr-Brown OPA2604+TIP41C*2+TIP42C*2 (Referencing the SOLO headphone amplifier) rákeresel solo amp-ra megnézheted mit másoltak le. Nyilván nem 100%-osan, de arra építettek, ami azért annyira rossz nem lehet[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
Csak azért is rendelnél, h tovább éljen most ez a fóum.
Namost igazából nekem tök mind1, hogy kábeles-e vagy nem, csak nem akarok sok zsinórt.
Alapvetően ugye a fiio-nak van rövid kábele, amivel a lejátszóhoz kapcsolódik.
Ha kábel nélküli LOD-ot veszek nyilvánvaló, hogy ezt még közbe kell iktatni, viszont ha kábelest, akkor nem. Ergo olyan kábeles jön szóba, aminek rövidebb a kábele (minél rövidebb annál jobb) mint a fiio-hoz adott kábel.
Van egy-két szimpatikus darab ebayen, de mindenképpen kevesebb kell, h legyen, mint 10k.
Nade ezen csak akkor érdemes elgondolkodni, ha valóban annyival jobb.Lehet akkor:
-
celf
őstag
ok, termeszetesen mas mp3 lejatszokon levo amp-okat nem kerul meg, mert azokra nem lehet rakotni ipodhoz valo line out kabelt, illetve semmilyen line out kabelt nem lehet rajuk kotni,mert nincs is rajtuk line out kimenet, hogy szakada ra az eg az osszes toketlen balfek mp3 lejatszogyartora.
-
honfoglalo
senior tag
Értem.
Kb. mit jelent a különbség; kicsit rosszabb lesz a minőség..?
Zsebben hordva szerintem elég gáz a LOD kábel, főleg ha mellette még ott az erősítő kábel és a fülhallgató hosszabítója. Azt már ki se lehet venni szinte..
Bár nem értem teljesen, hogy biztosít jobb áramlást; mert amikor az erősítő következik ott kell, hogy legyen 1 Jack minimum. Ott is "megtörik" az áramlás.
Forrasztott mennyiért van amúgy? 8000 alatt nem láttam az ebayen. -
honfoglalo
senior tag
Hát aki ennyiért vesz, az már aztán pórul járhat.
Nem ástam bele magam a drágább fülhallgatók világába, de biztos, hogy 50-60k-ért már sokkal jobbakat lehet venni az IE8-nál.
Amúgy 10-es skálán mennyi az cx550 magában, s E5-tel?
Mit gondolsz érdemes az E1-re várni, vagy jobb két darabban, LOD+E3?
-
honfoglalo
senior tag
Miért a LODnak van bármi funkcionalitása, ha nem raksz rá erősítőt?
Maga az erősítő meg 4k, szal nem egy nagy was ist das.
Ja kb. akkora de az E1en még van gomb meg töktuggyami.
Ha kalandosabb lennék nem szórakoznék ennyit evvel.
Amúgy van ennek az egésznek értelme, milyen változásra lehet számítani a procedure után?
[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
Ebben van igazság, hogy ne csak iPoddal lehessen, igaz, csak akkor meg ugye kikerülhetetlen a hosszabbítással szórakozni, ami zsebben már elég gáz.
A kép alapján én nem tudom elképzelni, hogy mivel mehet az iPod által szolgáltatott áram helyett.. Az E3 AAA-val szalad, az E5 Li-ion battery-s. Az E1-t vagy USB-ről lehet tölteni vagy szvsz sehogy nem fér abba elem. És visszatérve a 6k-s megfelelő?
Gondolom majd az E1-be se 30k-st tesznek... -
devast
addikt
Igazából ami infót összeszedtem headfiről, az 555 meg az 595 totál ugyanaz (kozmetikát leszámítva pl. bőr borítás stb.). Van egy topic valahol, ahol szétszedtek 595-öt meg 555-öt és ugyanaz a "driver" vagyis hangszóró van bennük, jelölése is 555 595 (hd280-ban is ugyanaz van) különbség egy szivacs ami az 555-ben mindkét oldalt jelen van, 595-ben meg nincs.
szerk: itt a link, érdemes lecsekkolni.[ Szerkesztve ]
-
-
rauschie
senior tag
Szeretnék valahol meghallgatni egy aránylag profi rendszert. Emlékszem, amikor megvettem a cx300-at, attól voltam elájulva, most a hd555-től, de érzem hogy lehetne jobb és érdekel mi a következő lépés, érdekel, hogy _számomra_ megéri e ebbe elkezdeni pénzt feccolni, mert ha az ember elkezdi annak ha jól látom sokára lesz vége . Nyáron beleférne egy alap erősítő, mondjuk hivox bubo (hasraütve írtam a típust, <30 kategória), azzal remélem egy jódarabig ellennék.
-
-
Dare2Live
félisten
Szerintem az USB kábel az nem Red Book ahol megengedett az infó vesztés/torzulás.....
Max ha szar a jel mert pl 10mes USB kábelt használtál(szabvány szerint annyi a max, valóságban jóval több távolságig se veszik el semmi) és a DA nincs erre kiképezve akkor a DA elött illik regenerálni, hogy csoda"kockás" legyen, meg jitter mentes legyen a jel. megaszondtam.
egyébként ha már itt tartunk akkor az optikai kábel se jó mert ott meg "kenődik" a jel. (Amit szintén illik ha brutál vmi miatta jitter, jitter mentesíteni)
szerk:
szvsz a lényeg, hogy a zajos gépböl a jelet digitálisan kihozzuk a DACig. Az a jel nem sérül(ill max regeneráljuk) mint egy analog amin ha rajta a zaj azt a jóisten se szedi le róla. Aztán ha DACig eljutott a digitjel akkor onnan az egy másik kör már.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
"a masik, ha az egeret hallod ahogy mozgatod, az lehet atmegy majd az USB kabelen is. nekem legalabb is atszivargott az emu 0202-n. ezert eri meg optikai, illetve digitalis megoldasokon gondolkodni."
mért az USB port az nem digitális?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CséZé
őstag
hm, de ha felrakja max-ra, akkor azért van a Carat-on a hangerőszabályzó h tudjam rajta változtatni a hangerőt nem? tehát akkor ez nem gond nekem.
jó most megint elkezdek itt keresgetni digitális vagy optikai cuccot nem jutunk sehova, mert ennyiért egyszerűen nem létezik normális úgyse...
-
kem
addikt
Ha van lehetőséged próbáld ki a firewire portos bordó Edirolt! Nem sok mindenkinek van erre pénze pláne otthoni felhasználásra, de érdemes meghallgatni mit tud. Nekem nagyon tetszett.
Köszi!
-
p_adam
addikt
Amikor vettem a Denon D2000-t, a tulaj elhozta az E-MU 0202 USB-két és azt mondta hogy a Pico sokkal jobb volt (mind a DAC mind az erősítő jobb benne tehát ez nem olyan meglepő).
Amúgy most a Millett Starving Student hibrid erősítőt hallgatom, Aurvana Live! nagyon szépen szól vele(kár, hogy dinamikus fejhallgatóból most jobb nincs), egy pici zaj van amit ha valahogy meg tudok szüntetni, akkor tökéletes lesz.
-
p_adam
addikt
Gondolom ennyit nem akarsz rákölteni, de ez megint egy profin megépített és nagyon komoly fejhallgató erősítő és ahhoz mérten az ára sem is sok(egy barátom ajánlotta is nem ezt, de egy ugyanilyet). Elvlieg egy gamma-1 összerakása nem nagy cucc, de mire összeszeded az alkatrészeket már jobban jársz, ha megveszed készen. Tehát nem biztos, hogy megéri, az USA-ban olcsóbbak az alkatrészek hozzá.
-
p_adam
addikt
A fő probléma az hogy az RSA-nal leginkább a kinézetre gyúrnak, műszakilag nem képviselnek jó szintet, és hogy ezek az ügyek 'eltussolódnak' head-fi-n. Itt van pl. a legújabb termék ami ugyanezt folytatja A-10 ThunderBolt II [link]
De csak olvasgass egy 'szomszédos' fórumot ha nem hiszed -
p_adam
addikt
Nem tudom, szerintem ahhoz képest hogy a MiniBox egy kínai cucc, eléggé drágán mérik. Head-Direct cucchoz is volt szerencsém régebben, jól szólt de a megépítés hagyott némi kívánnivalót maga után, újból nem hiszem h vennék ilyet.
Bizony, Pico-nál totál 0 zaj és pont alacsony impedanciás fej/fülhallgatókhoz van tervezve (van rajta Gain állító, de közepes/magas impedanciásokkal nem annyira lenyűgöző ami tud, egy hordozható erősítőt nyilván nem erre terveznek). Azóta is bánom hogy eladtam szerencsére pár hét és a hiány pótolva lesz Egyébként head-fi-n pont eladó az a példány ami az enyém volt bárki is veszi meg, jól fog vele járni ebben biztos vagyok.RSA-val kapcsolatban pedig itt van ez az 'elfeledett' topik ami után én biztos el fogom kerülni:
[link] -
celf
őstag
ezt akkor ideznem:
"Welcom to DAC hell this should get your DAC experience started..Lite Dac AH, Pacific Valve mod $180
Gigalab Moon $185
KingRex UD-01 $190
Stereo-Link Model 1200 $198
E-MU 0404 USB $199
HIPPOhifi The Bloat $199-249
Sigtone Shek h1 $200
Valab NOS DAC $200
Firestone Audio FubarIII $210
Zhaolu D3 $229
Audio-gd DAC-100 $245
Three-Two USB DAC $245
Devilsound Labs DAC - digital audio cable $249
Firestone Spitfire $250
KECES DA-151 $250
Lite DAC AM / Modified $259, $375
Moodlab Concept $261
Meier-Audio Corda 2Move $271
iBasso D10 Cobra $275
Sigtone Shek d1 $280
Musiland MD-10 $295
Xindak DAC-3 MKII $319
Yulong DAH1 $319
KECES DA-131 $320
Sigtone Shek d2 $320
BES Audio Icarus $329-379
Channel Islands Audio VDA-1 $349
Citypulse DA7.2x II $350 "
Scott Nixon USB.UFO.JF $350,
Mhdt Laboratory Constantine / Constantine+ $359, $399
AD LABS Rockna RD-2, DIY fully-assembled $385
Cambridge Audio DacMagic $399
Core Sound HeadLine $399
Diyeden Great March 2 $399
HeadRoom Micro DAC $399
Promitheus Audio Solid State DAC $405-425
Moodlab Dice $416
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest