Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Le tudná nekem valaki írni, hogy Office 365 Outlookban hogyan kell beállítani freemail-es fiókot?
T-online a kimenő mail szerver. Hiába próbálkozom mindenféle portszámmal és egyéb beálltásokkal egyszerűen nem akar belépni és így a postafiók létrejönni az Outlookban. email cím és jelszó biztosan jó, mert webes felületen be tudok vele lépni. -
laszlohu
addikt
nálam chrome-al
Verzió: 78.0.3904.97 (Hivatalos verzió) (64 bites)
windows 10 stabil
nem működik a levél nyomtatása webes freemail-el, csak villan egyet, de nyomtatni nem nyomtat -
Sziasztok!
Megindult a frímél... bár ne tette volna! Kötelező új jelszó, új felület, miegymás. Ja és csak úgy mellékesen eltűnt 2 év, több száz levele... -
Egon
nagyúr
Nektek megy a freemail?
-
vlaci79
senior tag
válasz
vlaci79 #2185 üzenetére
freemail webes részére ezt használom mikor nagyon kell.
https://freemail.hu/szimpla2/mail/list/INBOX -
-
4Grider
nagyúr
válasz
#73820095 #2189 üzenetére
Ennek pont a fordítottját tapasztalom, igaz, mi csak néhány ezer e-maillel dolgozunk naponta. A google.com nagyságrenddel megbízhatóbb, mint a freemail.hu, és a freemail.hu-val szemben nincsenek kódolási problémái. És szerencsére jóval többen használják üzleti levelezésre is. A freemail.hu-t már régen be kellett volna szántani, vagy áttenni egy standard linux kiszolgálóra.
-
törölt tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
#73820095 #2187 üzenetére
Az a gond, hogy a vásárlóink néhány százaléka komolyan úgy gondolja, hogy a freemail-es e-mail cím teljes értékűen használható, és nagyon nehezen győzhetőek meg ennek az ellenkezőjéről, mert már esetleg 10-20 éve megvan ez az e-mail címük. Sokan egy-egy rendeléshez nem is adnak meg igazi telefonszámot, így a freemaillel kombinálva elérhetetlenné válnak a velük kommunikálni akarók számára. És csodálkoznak, ha egy csomó oldalon fel van tüntetve, hogy freemail-es címmel nem lehet regisztrálni/feliratkozni, használjanak inkább gmail-t, vagy valami hasonló szolgáltatót...
-
törölt tag
válasz
4Grider #2186 üzenetére
A, a spamszuresuk mar Isten tudja, miota katasztrofa, azota nincs is nalam bekapcsolva, meg kezzel jelolgetve is jobban jarok...
Bar parszor eszrevettem, h meg igy is spamnek jelolte azt, amit mar xszer bejeloltem, h nem az... De az elso emailcimet csak nem dobja el az ember, plane ha ilyen kulonleges, nem sokkal kesobb mar nem is engedtek ilyet csinalni a rendszerek, sem itt, sem mashol. -
4Grider
nagyúr
válasz
vlaci79 #2185 üzenetére
Én is már csak azért tartom fenn, ha a webáruházaink smtp kiszolgálóit elutasító hibáikat kell velük kijavíttassam. Egyszerűen nevetséges, hogy agyonbombázzák az embert (saját) spamekkel, míg kívülről egy csomó üzleti oldal felől időnként 1-x napokra elutasítanak üzleti e-maileket.
-
4Grider
nagyúr
-
vlaci79
senior tag
Sziasztok freemail használók!
Ajánlott időnként megnézni a webes felületen a Beállítások - Eseménynapló - Belépés részt!Nálam kettős beléptetés van beállítva. Mindezek ellenére ilyen előfordul:
Freemail nem fog figyelmeztetni, hogy nem a megszokott helyekről jelentkeztél be !
"Amennyiben fiókodat feltörték kérjük, tegyél feljelentést a rendőrségen, hogy segítségedre lehessünk."
Mellékelt kép alapján ez még kérdés ?VLaci
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kérni szeretnék,egy kis segítséget.Eddig működött a samsung telefonon saját email kliensével a freemail ki-be mentek az üzenetek plusz jelezte is a telefon.Egy idő óta mér nem jelzi,hogy üzenet jött de igazából az a gond,hogy küldeni sem engedi a levelet a telefonról.Levelet megkapjuk de küldeni nem lehet,természetesen minden működik az asztali gépen csak a telefonal van a gond.Próbáltam ennek az oldalnak a leírása szerint beállítani.De nekem nincsen olyan opció új eszköz hozzá adása.Itt a kép mi van nálam.
Belehet még állítani valamit a freemailban,hogy előjöjjön ez az opció? Köszönöm előre is segítséget. -
HookR
addikt
Tegnap nagyrészt 'átmeneti autorizációs probléma' üzenettel pattant vissza a kliens, így felcsillant a remény, hogy csak várni kell türelmesen és megjavítják, de estefele már visszaállt a 'szimpla autorizációs hibára' és továbbra sem működik napok óta.
-
Dilikutya
félisten
Magyar oldalon még nem, külföldinél már láttam, hogy nem engedett Freemail címmel regisztrálni. A kormányablakokkal az a gond, hogy ott azért a faék egyszerűségű userekre is gondolni kell. Elég sokan használnak még Freemail címet, olyanok, akik nem fognak átregisztrálni, mert ezt is valaki más csinálta nekik, meg ide jönnek a Tuppelware hírlevelek.
-
HookR
addikt
Másnál is gubanc van a belépésnél? Tegnap este még sikerült lekérdeznie a leveleket a kliensnek, ma meg már hibás jelszóval szórakoztat. Remélem, hogy csak ideiglenes gubanc és nem törték fel a fiókomat...
-
btz
addikt
Message denied by policy (in reply to end of DATA command)
Ezt a hibaüzenetet kapjuk a Freemailtől ha bármilyen Freemailes címre próbálunk levelet küldeni.
Nem küldtünk nekik spamet sohasem. Vajon mi lehet a problémájuk? Már írtunk nekik, de semmi válasz. -
scarabaeus
őstag
Én még a saját szolgáltatóm SMTP-jével használtam, ami külföldön problémás volt amúgy a freemaillel, de volt a múltkor szó róla, hogy az új felületen van saját SMTP.
-
F-ECT$
titán
Van egy ritkán, de még használt freemailes címem, amit be akarok állítani androidon az email kliensben. A pop3 beállítás megy is, viszont smtp-nél hiába adom meg a gmail-es adatokat a gmail ezt nem engedi (küldött egy levelet, hogy biztonsági okokból letiltotta ezt). Van mód ezt a tiltást feloldani vagy más smtp-t kellene beállítani? (Vagy keressek olyan email klienst, amiben nem kötelező az smtp-t megadni?)
-
RR-13
őstag
Van még Origó?
..
Telefonon és PC-én is sokszor 1-2 órás késéssel jönnek meg az e-mailek, volt, hogy ez miatt hátrányba is kerültem, mert mire megjött az e-mail a gmail-en, addigra késő volt..Mindenesetre egy előnye volt ennek a Freemail hibának, a Hsz-ek miatt Tag lettem itt
-
bul07
nagyúr
Nálam nincs gond sokszor küldök magamnak emailt, se perc alatt megjön gmailre
Ugye nem telefonon nézed, ha telefonra értetted akkor lehet a frissítési gyakoriságot kisebb intervallumra kell venni, csak akkor meg több adatot használ
Freemail a Origóhoz tartozik , szerinted pont az állam fogja tiltani
Megbízhatatlanságra lehetne példákat mondani folyamatosan, állandóan halom hogy nyom nélkül eltűnnek az e-mailek, nem érkeznek meg
Mellettem telefonál hogy nem jött meg a EKÁER szám, Elküldte? Válasz igen már fél órája.
Elküldi újra de az se jön meg soha, újra telefon, majd végül saját gmail címére kérte oda abba a másodpercbe megjött -
RR-13
őstag
Sajnos az utolsó 3 hónapban a gmail kb. 1-2 órás késéssel küldte meg az e-maileket, van fiókom ott is
És még mindig szarakszik a Freemail így van..És így szerintem nincs is "rendes" e-amil szolgáltató már... régen amúgy nem volt ennyi baj a Freemail-el... csak mióta van egy új szerverük is, állandóan azzal van a baj...
Amúgy, ha annyira megbízhatatlan lenne folyamatosan a Freemail, akkor a kormányablakok nem engednék oda a regisztrációkat, de lehet ennek is eljön az ideje, ha így halad a Freemail supportja
-
bul07
nagyúr
Ép itt az ideje hogy fontos helyeken átállj rendes email szolgáltatóra
Mert ha a gmail lehal akkor kénytelenek gyorsan megcsinálni mert meglincselik őket a világ minden részén
Freemail leáll 4-5 napra, még egy hír se jelenik meg róla
Amúgy nálam még mindig tesz halott a freemail
-
RR-13
őstag
Az én fiókom az "új" szerveren van, és azzal van a fő gond
a családból van akinek a régebbi szerveren van a fiókja, ő betud lépni aránylag könnyen, és levelet is tud írni.
Én 2 órája nem tudok elküldeni 1db levelet annyira lassú, és állandóan forog a karika középen, és mire elküldeném a levelet újratölti az oldalt, és kezdhetem elölről az egészetDe a reklám az hamarabb betöltődik ám.. nagyon fontos
-
RR-13
őstag
Nekem is ugyanezt írták, és nem is a kérdésre válaszoltak, mert 20-a óta nem kapok meg 3 e-mailt
Valóban lassulás van, de olyan szintű, hogy 5 perc mire belép a fiókba, és kb. semmit nem lehet megnyitni, és küldeni...... ilyen hosszú "leállás" még talán sosem volt... és ügyfélkapus e-mail címem nekem is a freemail, de úgy látszik a freemailt ez nem izgatja
-
bul07
nagyúr
Még jó hogy csak eldobhatónak használom de ez ultragáz
Főleg hogy ismerek céget akinek ez az elsődleges email címe
, na ott lehet fejvakarás
És csodálkoznak mikkor hülyének nézek valakit aki freemailes email címet ad meg(#2158) Zsee75
Azért az érdekes hogy azt kihagyták hogy a elküldött vagy érkező e-mailek kimennek vagy meglesznek e?
-
Zsee75
tag
"Kedves Felhasználóink!
Köszönjük eddigi türelmeteket! A tegnapi (2019.06.20.) karbantartásra egy nem várt technikai hiba következtében volt szükség. Munkatársaink jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán, így a nap folyamán lassulásra lehet számítani a rendszer használata közben. A fiókban tárolt adatok nem sérülnek ez idő alatt.
Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézéseteket kérjük!
Üdvözlettel,
a [freemail] csapata"
marha vicces...lassulás -
RR-13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest