Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Használjátok a spam jelentés gombot. Ha megnézitek a forrásokat, egy helyről jönnek, elég trükkös emailek. Egy standard email van a hátterükben, ezt pontozza le a spamszűrő rendszer, miközben az előtérbe betöltődő kép a spam (amit ugye nem tud pontozni a spamszűrő, mert - este még - megbízható linkről jött).
-
perempe
veterán
Kb. 7 órája újra özönlik a spam...
* Brahms: 4. szimfónia *
-
ledgeri
nagyúr
válasz
akviktor #3096 üzenetére
Nekem is kb 4-5 gigányi üzenetem van ott. És a friss felületeken csak az első vagy az utolsó 200 oldalt látom belőlük... Csak reménykedni tudok, hogy a köztesek is léteznek még.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
akviktor
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja folyamatosan nem tudta a Gmail POP3-mon keresztül átolvasni a leveleimet ezzel a hibaüzenettel: "The other server sent messages in the wrong order. Please contact your other...".
Írtam egy üzenetet a supportnak és gondoltam felkészülök a következő körre, amikor visszaírnak, hogy "nem látnak problémát". Utánanéztem mi lehet a gond a pop3 eléréssel és az eredmény elég érdekes, szóval gondoltam megosztom.
Manuálisan meghajtva a protokollt (telnet tls-en keresztül és a pop3 parancsok használata az rfc szerint) minden rendben volt, viszont egy idő után feltűnt, hogy a LIST parancs kimenetéből hiányzik két elem a 38 és a 39:list
+OK 187
1 42149
2 11516
...
36 14504
37 46087
40 96119
41 46145
...
187 6728
.
Próbáltam lekérni az adott üzeneteket, semmi nem jött vissza (csak az id, bár gondolom valami hash lehet a sorszámból):retr 38
-ERR message deleted
retr 39
-ERR message deleted
list 38
+OK 38 0
list 39
+OK 39 0
top 38 1
-ERR message deleted
top 39 1
-ERR message deleted
uidl 38
+OK 38 000033145a3488f6
uidl 39
+OK 39 000033155a3488f6
Az előtte és az utána lévő üzeneteket lekérve sikerült belőni a webfelületen mely üzenetekről lehet szó, ott furcsamód a feladó, a címzett, a tárgy és az időpont megvolt, de semmi más:
Letörölve az üzeneteket újra működik az átolvasás.
Adatvesztés történhetett? Mindenesetre ez tovább csökkentette az amúgy sem létező bizalmam a szolgáltatás iránt.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Nem akarom elkiabálni, de most minden oké.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
törölt tag
Még h nem müksz a spamszűrő...
Dehogynem! Olyan jól, h még a valódi navos levelet is kiszűrte
-
Atish19
őstag
válasz
arcoskönyv #3085 üzenetére
Igen több ilyen szivárgási bulin is részt vettem. Mindenhova ezzel voltam regisztrálva. Emiatt gyakran váltogattam is a jelszót. Utóbbi jelszavam pár hetes. Szinte biztosan állítom, hogy szabad bejárásuk van a freemail rendszerébe. Máshonnan nem tudnának ennyi idő alatt egy ilyen bonyolult jelszót elsőre kitalálni. És ez nem egyedi eset. Akit csak tehetek lebeszélek erről a levelezőrendszerről. Teljesen megbízhatatlan és senki adatai nincsenek itt biztonságban.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri #3087 üzenetére
Sajnos azt még blokkolni sem lehet, mert ha azt blokkolom, akkor az és a mappa első (legutóbbi, így nagy eséllyel olvasatlan) levele is eltűnik (És az még mindig jobb mint a millió ugráló kép oldalt, meg kint...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz
arcoskönyv #3085 üzenetére
Ó az 10-20 éves mindehova regisztrált címeknél már alap, hogy annak az alajába belekerül...
-
lacoka55
tag
Nálam utóbbi néhány napja üres a spam mappa végre egyetlen levél sem érkezik
viszont megjelent hírdetés és új hír a leveleim közt ezt miért teszik ide bele ?
nem lehet e ezt kikapcsolni letiltani ? itt soha nem olvasok ilyeneket ez nálam a spam kategória [kép] -
Atish19
őstag
Pont az imént próbáltak meg nálam is. Friss 40 karakteres (Minden féle fajta karakterrel) jelszó és csak a 2 faktor fogta meg őket első próbálkozásra
Hétfőn befejeződik a rendelésem amit még ezzel a fiókkal csináltam és én is törlöm véglegesen. Ez a szint már a szánalmas kategória. Ami érdekes, hogy ezúttal magyar ip-el.
[ Szerkesztve ]
-
boz82
tag
Nah újabb 200 spam pár nap alatt, most Kína és Hong Kong IP-ről próbáltak belépni a napokban...úgyhogy töröltem is a fiókot .
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gyula1971 #3078 üzenetére
Ugye a jelszavad mindenhol egyedi és bonyolult, és nem "saját jelszórendszeres", vagy ismételt... emellett 2fa is van?
-
ledgeri
nagyúr
... múlt nyár végén visszaáltak a 90 napos account érvényességre. Ha évek óta nem léptél be, akkor szerintem nem kell neked az ami arra az accountra érkezik. Ellenben a címed újra él, így a friss dolgok meg fognak érkezni!
Outlook, ha mindenhol elfogadott alapból is aliast adó mailfiók kell bónusz MS követéssel...
Protonmail, ha egy sokplatformos, tárhely naptár kombós szolgáltatást keresnél.
Tutanota ha minimalizmus híve vagy.Utóbbi kettő privacy-policy miatt ajánlott. Mindhárom hasonlóképpen törli a be nem lépőket (t 6, p 3-6, o 12 hónap után, de ha protonmaillel 1 hónapnyit fizetsz akkor megtartják örökre
Bármelyik is lesz, ajánlom, hogy kombinálj rá egy simplelogin accountot!
-
vati
senior tag
Nekem van olyan freeemail-címem, ami át volt irányítva másik freemail-címre, viszont tényleg nem léptem be rá évek óta, és úgy hiszem, mail se jött rá évek óta.
Most nagy nehezen sikerült visszaállítani, de az összes email törlődött, fogadottak is, küldöttek is, kb. mintha töröltem volna a fiókot.
Remek, nagyon megbízható mail-szolgáltató. Alternatívák a gmailen kívül? A gmailnek is vannak nyűgei, pl. folyton kizár, meg azt hiszi hogy én nem én vagyok.[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
ledgeri
nagyúr
HMM... Én küldenék egy beállítások/ értékelést/visszajelzést jelezvén, azzal is, hogy beléptél és a menüben ott kezdeményezted...
-
Livius
őstag
válasz
ledgeri #3070 üzenetére
Az én e-mail címemre jött, az én e-mail címemet írják benne, de igazi dátum nincs, hogy mikortól lesz inaktiválva.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
ledgeri
nagyúr
Mennyi időt adott törlésig? Adott belépős fiókban láttad az érkező üzit? Biztos csak te vagy a címzett mezőben?
Csak logikailag nem áll össze, hogy miként kéne látnod egy üzenetet arról, hogy nem létél be, vigyázz, ha nem lépsz be...?
-
Livius
őstag
válasz
#73820095 #3068 üzenetére
De nem értem, hogy semmi adathalász link sincs benne, igazából csak paráztat, de nincs semmi link vagy valami hogy pénzt csaljon ki a levél belőlem.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
Minden nap belépek a fiókomba, erre ma jön egy e-mail a Freemail - Adminisztrátor <noreply@freemail.hu>-ról hogy inaktív lesz a fiókom mert 400+ napja nem léptem be. Ez őrület ami itt megy.
[freemail] fiókod hamarosan inaktív állapotba kerül
xyz@freemail.hu fiókodat rendszerünk szerint már 412 napja nem használtad.
Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben nem lépsz be újra a fiókodba, akkor inaktív állapotba kerülhet.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
ledgeri
nagyúr
válasz
lacoka55 #3064 üzenetére
Próbálj rá privát vagy incognitó módban. vagy töröld a sütiket (ctrl+shift+delete, és az összes sütit) mert lehet, hogy valami ott akadt be, vagy használj olyan adblockert ami erre is szűr.
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Nem tudok belépni a freemail-ra állandóan beteszi ezt
A Freemail a hozzájárulását kéri a böngészési (süti/cookie) adatainak következő célokra történő felhasználásához:
Beállítások kezelése kikapcsolok mindent újra és újra ez jön vissza volt időszak amikor a
Beállítások kezelése helyett ha jól emlékszem elutasítás volt ezzel ki lehetett kapcsolni
miért teszi ezt így ide miért szab feltételeket ahhoz hogy el tudjam olvasni a nekem szóló leveleket -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Bocs ha már volt. Freemail -es címről, levelezőprogramból Gmail -es címre nem tudok levelet küldeni mert visszapattannak a következő üzenettel:
[ 550-5.7.26 This message does not pass authentication checks ... ]
The Bat! -ban és. Windows Live Mail 2012 -ben is ugyanaz a helyzet. Van erre megoldás ? Köszi.
-
4Grider
nagyúr
válasz
stomi61 #3055 üzenetére
A freemail citromail páros már a ner előtti időkben is a hazai levelező rendszerek pöcegödre/legalja volt. Aki használta öket rendesen, annak már bő tizenöt éve illett volna rájönni, hogy bizony léteznek ezektől a szolgáltatásoktól lényegesen megbízhatóbb ingyenes alternatívák, amik a mai napig ezektől szabályosabban és megbízhatóbban működnek.
Nekem még azért van meg a 26-27 éves fiókom, mert levelező szervereket is üzemeltetek, így a freemaillel kapcsolatos panaszok teszteléséhez és bejelentéséhez szükségem van rá -
stomi61
tag
-
lacoka55
tag
válasz
4Grider #3052 üzenetére
A beérkezettbe szerencsére nincs 1 darab sem de engem kurvára zavar hogy mindig át kell nézni hogy nem e került be olyan aminek nem ott a helye
ma 26 levél ez rekord ennyi még nem volt egy nap
a kezdeti sok levél után a freemail csinált valamit mert egy darabig csak kettesével jöttek naponta de folyamatosan elkezdtek emelkedni az ilyen levelek száma [kép] [kép] -
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19 #3049 üzenetére
Ha proton mail, meg egyébként is, ott van mellette, és valamelyest bele integrálva, a simplelogin! Ha fizetős a protonmail akkor meg végképp! (bár fejből nem tudom, hogy melyik csomaggal jár prém simplelogin)
-
lacoka55
tag
Sziasztok
újra kezdett emelkedni a levél szemét száma tegnap 8 ma már 10 db egyre változatosabb dolgokat találnak ki de visszatérő a TESCO és az EMAG és egyéb vásárlással kapcsolatos dolgok visszatérő a "@fmx.freemail.hu, admin@freemail.hu címről érkező levelek ?
nem tudom miért küldik ezeket állandóan soha nem vásároltam semmit nem nyitottam meg nem válaszoltam erre a levelekre de folyamatosan jönnek kinek miért éri ez meg
ebben az évben már több mint 500 levél és megszámoltam 100db email cím spam nak jelölve
Van egy másik régi címem is több mint 10 éves amit nem használok ott nincs ilyen levél 1 db sem -
Atish19
őstag
válasz
ledgeri #3048 üzenetére
Én már túl vagyok rajt szerencsére. Csak az egyszerhasználatos regisztrációk miatt tartottam meg. Naponta egyszer ellenőrzöm, hogy még meg-e van meg ránézek az eseménynaplóra. Lehet majd később ezeknek a regisztrációknak is csinálok inkább egy Proton mailt (ugyan nem ismerem, de ennél biztosan jobb) ezt meg törlöm véglegesen és visszaállíthatatlanul. Szüleimet kell még majd migrálni bár az ő fiókjuk szerencsére még nem került ki. Az egy hosszú és verejtékes nap lesz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19 #3046 üzenetére
Akkor eljött az idő szépen lassan leváltogatni, mert ebben a viszonyban nem te vagy a gyenge pont!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Atish19
őstag
válasz
scarabaeus #3045 üzenetére
Mikor először törték fel mindkét eszközt amin használtam a fiókomat lenulláztam és teljesen újratelepítettem. A win10-et 11-re cseréltem secure boot-al. Windows Defendert Kasperskyre cseréltem amit elsők között telepítettem és a védelmet extrémre állítottam. A jelszó nincs felírva sehova. Kaspersky billentyűvel viszem be. Nem küldtem el senkinek és nem is tudja senki más. A két eszközhöz csak és kizárólag nekem van hozzáférésem. Böngészőben reklám és script blokkolót használok. A szoftverállományom rendkívül minimalista és kényesen ügyelek rá, hogy azt a gyártótól közvetlenül töltsem le így kizárva a google hírdetéses kamu alkalmazásokat. Abszolút nem járok kétes oldalakon. Routerben új bejelentkezést hoztam létre és ellenőrizve van minden becsatlakozó eszköz. Router védelme is teljeskörűre van állítva. Minden szoftver ami a tulajdonomban van megvásárolt és jogtiszta. Minden oldalt vagy fájlt ellenőrzök használat előtt virustotal-on. A jelszó biztosan kellően erős és az sem látszott, hogy próbálkoznának a kiderítésével csak a két belépési próbálkozás. Szerintem ennél többet már földi halandó nem tehet egy fiók védelméért. Már abszolút csak 1 tippem van mégpedig, hogy valaki belülről adatokat ad el. Ha valamelyik eszközöm kompromittált lenne gyanítom nem csak a freemail fiókom akarnák ellopni amin egyébként már nincs szinte semmi.
-
Atish19
őstag
válasz
ledgeri #3042 üzenetére
Szeptemberben cseréltem jelszót. Már akkor is extrém egyedi jelszavam volt csak nem volt 2 faktoros hitelesítésem és fel is törték. Jelenleg már 29 karakteres jelszavam van tele mindenféle karakterrel. Tényleg érdekelne, hogy 4 hónap alatt ezt hogyan szerzi meg valaki.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atish19 #3041 üzenetére
Igen! Máshol mikor lépnék be, csak pont lekésem, akkor hasonlót látok, mikor már bejutok.
Jelszócsere ajánlott (mindenhol ahol ugyanaz volt használva ugyanazzal az emailell) De ha csere után is akad valami hasonló, akkor baj van, rendszer szinten!
(Jobb realizálnod: a minden egyes 2FA-s belépésses extra idő most térült meg számodra)
-
Atish19
őstag
Tegnap volt a fiókomon 2 sikertelen bejelentkezési kísérlet. Ez áll az eseménynaplóban: login_failed_two_factor_code_needed
Ez azt jelentené, hogy a jelszavamat tudja, de megfogta a 2 faktoros hitelesítés?Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
lacoka55
tag
Nekem 2-3 naponta a legtöbb "@fmx.freemail.hu, admin@freemail.hu címről
ma 2 új DatingHugs Borbolya küldött neked egy privát képet
NooMeets párba kerültél a Ametiszt -nel
hogy ezek hogy találnak meg ? nem járok ilyen oldalakon -
stomi61
tag
Na megint beindultak.
1 óra alatt 12 spam. -
ledgeri
nagyúr
válasz
BossBoss #3035 üzenetére
Milyen böngésző, milyen addonokkal, mikor ürített cache-el, és sütikkel? Mi történik a felületen, ami a be nem lépni tudást jelenti? Milyen egyéb hálózati forgalmat esetleg befolyásolni képes program van a van a gépén? A "más PC" az ugyanazon a hálón van-e? Ha nem akkor az adott gép hálóján van-e extra modem, router beállítás?
A telefon mobilneten megy-e vagy a wifire csatlakozva? Ha előbbi, akkor mi van az utóbbin?Csupán ennyi bizonytalanságot látok első körben....
Ha bármi ment egy hálózaton, nem az. Ha más böngésző megy a gépen, akkor nem is a gép. Ha pl más böngészőn megy, vagy ugyanazon böngésző másik profiljában megy, akkor valami böngészős beállítás vagy addon.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm keresett meg azzal, hogy egyik böngészőben sem tud a gépen belépni. Jelszó jó, más PC be tudnak. Telefonon is megy.
Mi lehet a probléma?
Köszi a segítéget! -
LanyUs
senior tag
Ph rendszerüzenet: "A biztonságod érdekében szükséges a belépési emailed megerősítése: csak kiküldünk rá emailben egy linket, amire ha 15 percen belül kattintasz, már készen is vagy!"
Viszont a freemail esetében nem jelenik meg az üzenet: "Levélhiba: a kapcsolódó adatok, vagy a levél tartalma nem jeleníthető meg"Valaki találkozott már ezzel?
-
Mikiller
aktív tag
Be lehet most lépni nálatok a freemail-re? Nekem nem csinál semmit a belépés gomb megnyomására.
-
lacoka55
tag
Én is kaptam ma 2 ilyen levelet
"flortmost.com|"@fmx.freemail.hu, admin@freemail.hu
Találkozz a legdögösebb tagjainkkal! - Ha már nem szeretné megkapni ezeket az e-maileket, leiratkozhat ide kattintva vagy Ãrjon a 6130 W Flamingo Rd. cÃmre. Las Vegas, NV 89103
ma 13:53 -
pekoka
tag
Nekem tegnap jött 3. Azt gondoltam, mire felkelek lesz vagy 20. De semmi. Még..
O->-<
-
Livius
őstag
Jött ma egy darab spam az admin@freemail.hu-ról, szóval, még nincs vége az őrületnek.
-
Krisz1000
tag
válasz
4Grider #2957 üzenetére
szia, köszi a választ, azóta már megy az IMAP, úgy tudtam beizzitani hogy ki be kapcsolgattam a fiókban illetve a Samu levelezője által ajánlott portot és titkosítást választottam ami más mint a Freemail helpben megadott. hogy ez hogy lehetséges el nem tudom képzelni....
spamekben meg azt nem értem, hogy ezeknek ki dől be 2023ban, teszko osztály emag osztály... szánalmas... kinek és hogy éri meg ebbe munkát tenni még ha nagyrészt automatizált is. mert nyilván valami működik különben nem csinálnák :száni:
-
4Grider
nagyúr
-
lacoka55
tag
nekem tegnap 14.27-kor volt az utolsó levél valamit csinálhattak
viszont az esemény naplóban volt egy ilyen bejegyzés
ma 16:09 Sikertelen bejelentkezés, helytelen jelszó 185.128.26.120 Magyarország -
kecsawi
senior tag
Nálam is változott, úgy jött promóciós mappába levél, hogy spamba egy sem.
-
boz82
tag
Nálam sincs jelenleg spam...ilyenkor jöhetne egy email,hogy "karbantartást" végeztünk,hogy biztonságosabb legyen a rendszer ,elnézést a stb stb stb.... jó a PR management
De aztán lehet hogy semmi sem történt a háttérben -
gyula1971
újonc
Szia! Nálam is ez volt január 18-este- 127.0.0.1-IP-cím az esemény naplóban,de ?-ország...
Ez is Szaudi ?
Honnan fejti meg a jelszót?
Szerencsém volt,mert a másodlagos e-mail jelezte a jelszóváltást,és azonnal léptem, én váltotam jelszót. mielőtt megszümtetik a fiókomat.Szaudi rendőrslgnél az üzemeltető nem tett feljelentést?
-
Livius
őstag
-
stomi61
tag
Történt valami?
Reggelre egy szemét sem jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest