Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
válasz scarabaeus #1898 üzenetére
Így már értem
Természetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu
-
laszlohu
addikt
válasz scarabaeus #1898 üzenetére
-
FrezeR
senior tag
Ma már megint nem tudom megnézni böngészőből a leveleimet, pár napig legalább ez ment.. (telefonon, kliensen letölteni azóta sem, kb 3 hete)
-
scarabaeus
őstag
Quoth the Raven "Nevermore."
-
scarabaeus
őstag
Az még rendben, hogy POP3-on nem jön le a cucc a levelezőprogramba. Azt viszont már kicsit nehezen tudom követni, hogy mobilneten épp megy most a webmail, de a többi hálózaton meg a szokásos lekérdezési hibát hozza.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Dilikutya
félisten
Évről évre megtörténik amúgy egy ilyen meghibásodás. Vicces, hogy mennyire nem redundáns a rendszer. A Gmail-nél is biztos napi szinten döglik meg szerver, csak nem vesszük észre, mert egyből átveszi a helyét a backup, és azalatt a rackszekrényből kényelmesen kikapják az egyik blade-et, és megy is a helyére az új.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bsh
addikt
Kedves Felhasználónk!
A korábban meghibásodott szervergép körüli helyreállítási munkálatok még jelenleg is zajlanak, így a fiókok csak korlátozottan elérhetőek.
Ahogy arról korábban is már tájékoztattunk - a nagy adatmennyiségre való tekintettel, az érintett fiókok átköltöztetése egy stabilan működő gépre időigényes. A kollégáink azonban a hiba kezdete óta mindent megtesznek azért, hogy a fiókok mihamarabb elérhetőkké váljanak a felhasználók számára.
A munkálatok alatt érkező levelek nem vesznek el, úgy ahogy a korábbi, fiókban tárolt levelek, adatok sem. A hiba javítását követően azok probléma nélkül elérhetőek lesznek a bejelentkezést követően.
A végleges javításig kérjük türelmed és megértésed, a hibából fakadó kellemetlenségek miatt pedig elnézésed kérjük!
Üdvözlettel a [freemail] csapata
lehet nem egy darab 3,5"-os floppilemezzel kéne költöztetni a nagy mennyiségű adatot az új gépre...
ez mi hogy "ahogy már korábban is tájékoztattunk"? mert engem ugyan nem...[ Szerkesztve ]
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Ti betudtok lépni PC-n? Engem felhasználónév/jelszó hibával nem enged be. Telefonon most beállítottam a szinkronizálást, és ott működik, szóval tuti nem elírás.
Előre is köszi! -
scarabaeus
őstag
-
Márton
nagyúr
A durva, hogy a spam-ek is bekeményítettek.
Eddig pár óránként jött valami, de most már 10-15 percenként jönnek Boglárkák, Gáspárok, Rezsőktől a kihagyhatatlan ajánlatok. Pedig spam szűrő bekapcsolva.
Mit lehet tenni? Rém idegesítő.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
FrezeR
senior tag
Most belépve már látom a leveleimet, viszont még sem a telómra, sem a klienssel nem tudom leszinkronizálni őket.
-
TomBond
aktív tag
Hetek óta áll a vaterás címem. Buktam is rajta, mert nem tudott jelentkezni a vásárló. Csináltam egy másikat, ami gmail-es.
A többi címmel egyenlőre nincs baj.Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
műkedvelő
csendes tag
Nekem már egy hónapja áll, a 3-ból az egyik.
http://fox.klte.hu/~keresofi/
-
FrezeR
senior tag
válasz scarabaeus #1878 üzenetére
Nem bizony, még most sem működik
-
laszlohu
addikt
Amióta el kezdtem használni a freemail - t,amióta létezik, összesen 1* fordult elő nálam egy hétig,
azóta 1* sem, viszont a szöveg keresés funkciónál rapszódikus, hol megkeresi, amit szeretnék,
hol kommunikációs hibát ír ( 3 hónapig műkszik, 3 hónapig nem ),
a böngészőből elérhető netes verziót használom.úgy hallottam, hogy dolgoznak egy új kinézeten ( béta ), talán a keresést is orvosolják
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
"A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02769)"
Másnál is ez van már napok óta?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Fenyibaba
csendes tag
Nekem belépési gondjaim jelenleg nincsenek,DE
2015.12.15-től az összes bejövő email-em eltűnt!
Esetleg valakinek van valami ötlete,hogy kaphatnám vissza az eltűnt leveleket?
Vagy kinek lehetne jelezni ezt a hibát?? -
Anura
csendes tag
Nekem sem működik 19-e óta. Felhívtam az ügyfélszolgálatukat, ahol a hölgy javasolta, amint "pillanatra" be tudok lépni, azonnal irányítsam át a leveleimet. Ez megtörtént 27-én reggel. Valamint beállítottam akkor egy automatikus választ, amiben tájékoztatom az új címemről a levelet küldőt. Közben létrehoztam egy gmail fiókot, oda megjönnek az átirányítások.
Ja, 3 teljes napomba került minden létező (és eszembe jutó) regisztrációt, felhasználást, függőben lévő utazást, repülőjegyet, foglalást stb., amihez kellett a freemailes címem átírni, bejelenteni és az ismerősöket tájékoztatni.
A fiam freemailje működik. Nekem azóta sem működik semmi.... -
Peppo
őstag
Múlt hét szerda óta használhatatlan. Az első napokban néha még meg lehetett nyitni a leveleket, de pár napja már eddig sem jut. Ha nem oda lenne regisztrálva több accountom, hagynám a francba, de sajnos oda van.
-
FrezeR
senior tag
Nekem ma válaszoltak, hogy HA minden jól megy hétvége felé visszakaphatom a fiókomat... 6 napja nem megy.
-
bsh
addikt
dettó... csak azt sajnálom, hogy a lassan 20 éves, mindenki által ismert és használt email címemet kell lecserélnem mindenhol és valami megjegyezhetetlenre... vagy veszek egy domaint és használom a sajátomat.
esetleg lehetne a termékmanagernek írni pár jókiívánságot... címe itt -
Latsza
aktív tag
válasz Dilikutya #1865 üzenetére
Tényleg egy vicc, ezt a funkciót én is nagyon hiányolom, hogy megnyitás nélkül a listában pippantgatva lehessen kiválogatni a szennyet.
Az csak mellékes, hogy a nem spam hírlevelek is a SPAM mappában landolnak így azt is csekkolnom kell rendszeresen.Tudtok mondani alternatív, megbízható, esetleg fizetős levrendszereket? A fentebbi okok miatt kezd betelni a pohár
-
Dilikutya
félisten
válasz laszlohu #1864 üzenetére
Az a spam mappa egy vicc. Aránylag jól szűr, bár 10 napja nem került bele épp semmi. Viszont az szörnyű, ahogy az egyes üzeneteket meg lehet jelölni spam-nek. Egyenként megnyitva, mert a bejövő listából kijelölve egyszerre nem megy. Ennyi év alatt nem tudták megcsinálni, pedig ez valószínűleg igen rövid módosítással megoldható a php kódban.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
gjoe
addikt
Nekem sem megy már vagy egy hete.
Letölteni sem tudom kliensel sem. -
laszlohu
addikt
Azt a terem búráját :
Én mindig azt hittem, hogy az alábbi az admin cím :
admin-@freemail.hu
de most olvasom, hogy lehet, hogy fake( csaló oldal), és hogy csak a jelszavamat lopták el,
igaz lehet? -
dugynok
senior tag
válasz Dilikutya #1854 üzenetére
Attól függ melyik szerveren van a címed, nem klienstől függ. Nekem két fiókom van, az egyik nem működött előszőr, mikor bejött ez a hiba. Majd mikor megjavult, a másik ment el. Szinte percre pontosan egyszerre váltott. Valamit csinálnak, cserélnek vagy szoftveresen, de, hogy ennyire egyszerre javul meg és megy el a másik, nem véletlen.
Lehet költöznek és nincs akkora kapacitás, hardver, hogy áttelepítsék egyszerre és/vagy párhuzamosan a dolgokat. -
FrezeR
senior tag
Nekem 3 címem van, ebből csak egyet használok aktívan és pont az nem megy, a másik kettő igen. Klienssel vagy anélkül sem működik. Írtam volna nekik is gmailről, de két címről is visszadobta a levelet az info@freemail.hu és a postmaster@freemail.hu is.
-
Dexar007
veterán
Nalam mar napok ota rossz az egyik mailcimem.."A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02769)"
Van meg egy masik,azzal müködik erdekes modon..
Give me your cum,bull!
-
FrezeR
senior tag
Van már valakinél esetleg javulás? Nekem még most sem jó. Elég nagy baj lehet, ha 3-4 nap alatt sem tudják megoldani.
Próbáltam nekik írni levelet, de azt is visszadobta a rendszer.Természetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu
-
satel
tag
sziasztok!
ha egyszer megjavul ( ), hogyan tudnám letölteni a leveleimet outlook-ba Németországban?
köszönöm
[ Szerkesztve ]
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
FrezeR
senior tag
Hihetetlen, de nekem még most sem működik a szolgáltatás, most pl már belépni sem tudok eddig legalább az ment. Elég nagy gond lehet náluk, ha napokig nem tudják megoldani ezt.
-
bsh
addikt
válasz HUN_Sector #1846 üzenetére
aggasztó, hogy ennyire nincs a rendszerben redundancia, meg ennyire nem értenek hozzá az üzemeltetők, vagy csak lesz*rják, vagy ennyire nincs pénz? egy nap alatt nem tudják megoldani a problémát? egy órán belül kéne... eléggé attól tartok, hogy hamarosan végleg lemegy itt a roló...
-
Márton
nagyúr
válasz stumpjumper #1844 üzenetére
ez furcsa, nekem pont most javult meg több heti kihagyás után.
akkor felváltva tudnak csak menni a szerverek?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
stumpjumper
csendes tag
Tegnap óta én se tudok belépni...
Valahogy át lehet irányítani a Freemailes leveleket Gmailre? -
Dilikutya
félisten
-
TomBond
aktív tag
Tegnap 17:40-kor küldtem egyik freemail-es címemről a másik freemail-es címemre egy levelet. Most jött meg. Ez azért nem gyengén 24 óra! Persze a pénisznövelős, és társai megérkeznek, ha akarom, ha nem!
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
dugynok
senior tag
Hát nekem most a második (több éves) fiókom is elkezdte dobálni a hibát... Mi a lócitromot csinálnak ezek? Nemhogy az egyik fiók jó legyen, a másik, fő fiókomat is szét...szák.....
-
t72killer
titán
Már a sokadik aktivációs emailem tűnik el a freemail bugyrában, nagyon sok fórummal és egyéb regisztrálós oldallal ezt csinálja. Van erre megoldás?
Spam-szűrő kikapcsolása nem segít.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
tomcsi23
veterán
Az külön jó, amikor kun rózsa, meg molnár emília küldi az e-mailt, hogy 4 centit nőtt a pénisze.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Márton
nagyúr
Éés jönnek POP3-on a levelek!
El sem hiszem ennyi hét után.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
És valóban!
Ma reggel végre bejutottam a felületre, és látom hogy van 40 levelem, de ki már nem listázza..
Viszont be tudtam állítani az átirányítást, és le is teszteltem egy új levéllel -> működik.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
micsu
tag
Ez így ebben a formában nem igaz!
A freemail fiókomban évek óta be van állítva az átirányítás (a beérkező leveleimet a gmail-re továbbítja),
és ez az átirányítás folyamatosan működött, a hiba fennállása alatt is.
Pedig a belépésnél nekem is ezt a "próbálja 30 perc múlva" üzenetet dobja már 2 hete.
Valószínűleg csak nem volt kedvük beállítani neked a továbbítást.[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
Írtam nekik gmailről. Ezt a választ kaptam:
Kedves Felhasználónk!
Az a szervergépünk, amelyen a leveledben említett fiók található, sajnos átmenetileg meghibásodott, ezért belépéskor a rendszer hibaüzenetet dob ki ("A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!", "Kommunikációs hiba", #02769 és #02744 hibakódok). Szeretnénk megnyugtatni, hogy a leveleid biztonságban vannak, a hibát követően is megérkeznek az új üzenetek a postafiókodba.Munkatársaink a probléma kezdete óta folyamatosan dolgoznak a hiba helyreállításán, illetve az érintett felhasználók fiókjainak egy másik gépre történő átköltöztetésén. Ez utóbbi folyamat sajnos lassítja a javítási munkálatokat, így még nem tudunk Téged tájékoztatni arról, hogy mikor válik elérhetővé számodra fiókod. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető lehamarabb hibamentesen használhasd a levelezésedet. Addig is szíves türelmedet kérjük!
A levelek másik e-mail címre történő átirányítására sajnos a fenti hibából kifolyólag nincs lehetőség - a levelek a másik postafiókba is csak akkor érkeznének meg, ha végeztünk a helyreállítási munkálatokkal.
Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük!
Üdvözlettel a [freemail] csapata
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
tPedro_
őstag
Nekem ma reggel mar mukodott a postafiokom.
-
micsu
tag
Márton úgy érti, hogy ha rákattintasz a leiratkozás linkre, akkor a spam küldője tudni fogja, hogy a véletlenszerűen generált emailcím mögött van egy létező felhasználó.
Persze ha a freemail megjeleníti a spam-be ágyazott, egyedi linkeket tartalmazó képeket, akkor már csak az email puszta megnyitásából tudni fogja a spam küldője, hogy a véletlenszerűen generált emailcím mögött van egy létező felhasználó
-
Márton
nagyúr
Fantasztikus.
De hogy már lassan 2 hete nem érem el az egyik fiókomat, miközben a másikat igen, az enyhén szólva vicces. Lépek én is tőlükEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kispx
addikt
-
Soká
senior tag
Hát, a freemailnél valóban nem a nemzetbiztonság a szempont.
Szerintem meg az is magyar mentalitás, hogy a júzer ingyen kap valamit, de méltatlankodik. Érdekes, nekem van előfizetéses postafiókom és azzal semmi baj. Ezzel nem a freemailt akarom védeni, persze, hogy nem fejlesztik rendesen, de ez nem az állam bácsi alanyi jogon folyósított szolgáltatása, tehát a "magyar mentalitás" legyen már kétoldalú... -
kispx
addikt
Ez nem a kémkedésről szól. Spontán megpróbálják az utolsó fillért is kiszippantani belőle. Elromlott egy szerver és annyi? Ez most komoly? Nincs tartalékszerver? Duplikációval/backuppal mi történt? Minden ami a nagyobb rendelkezésre állást szolgálná, az nincs. Szokásos magyar mentalitás, a lehető legalacsonyabb befektetett összeg és a lehető legnagyobb nyereség kombinációját akarják összehozni bármi áron.
-
Soká
senior tag
Valószínűleg, amit frissen regisztrálsz, az működni fog.
Megértem azokat, akik mérgesek mert nem férnek hozzá fontos leveleikhez, de tudomásul kell venni, hogy ajándéklónak nem nézzük a fogát. (és mielőtt valaki azzal érvel, hogy a gmail is ingyen van, ez igaz, de úgy látszik az amerikai hírszerzésnek megéri mindenkiről mindent tudni. Amiért régebben drága pénzen kémeket kellett üzemeltetni, most megéri ingyen felajánlani tárhelyet és máris házhoz jön minden információ. -
Zamery
senior tag
És még mindig itt tartanak. Hol a panaszlevél gomb? Van gmailes címem is, de a freemailt egyfajta spamszűrőnek használom, oda mennek a különböző játékok, és egyéb "nem fontos" regisztrációk emailjei, de ilyet még nem pipáltam, hogy 5 napja nem lehet belépni.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Weaver
senior tag
" A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: "
emiatt néztem be a topikba, de látom nem egyedi a dolog... péntek délután óta ez van. elvileg fejlesztés miatt, de hogy napokra teljesen leálljon egy levelező-rendszer az elég nonszensz.
-
micsu
tag
-
norby91
tag
[ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
freemail még létezik ?
-
drstein
tag
Freemail megint nem megy....
"A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02744)"
Másnál is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Jogász topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest