-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ha valaki kinek van Nokia 6111-el vagy Alcatel S853-al készített képe az légyszi linkkeljen be egyet-kettőt.
De a fotókat please ne a netről linkkeljétek be mert azokat már ismerem.
Amiket ti csináltatok.
Köszi!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Sirandrish #397 üzenetére
Ja bocsesz.Azt elfelejtettem odaírni,hogy D600-al készültek
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Sirandrish #404 üzenetére
fudazsuu???
Az meg mi?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Most már világos.
Köszi a felvilágosítást.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Agostino #449 üzenetére
Szeva Agostino!
Na képzeld el én meg később tudtam,meg,hogy az osztályom tanulmányi utra megy a 25 emeletesbe és így nem mentem el.A legtetejére is felmentek (a tetőre).Szerinted ideges voltam mikor megtudtam?
De úgy hallottam el lehet intézni,hogy felmenjen oda az ember.Csak jó helyen kell keresgélni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Agostino #452 üzenetére
Hát most én se fogok felmenni mostanság,mert nekem is vizsgáim lesznek nemsoká,meg a sok rajz meg zh.
Ááááá.....
Sajnos az email címét nem tudom,de ha megszerzem megadom.
Amúgy én hallottam egy másik megoldást is,hogy hogy lehet oda feljutni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Szevasztok!
Most jöttem meg nagy kirándulásból és természetesen a telóm is ott volt a kézben és lett pár kép.
Lessétek meg Európa majd legnagyobb völgyhídját amely a Balaton mellett Kőrösvölgyfelett fog átívelni a maga kb. 1900 méterével és a legnagyobb magasságával 80 méter körülivel.
[link]
[link]
[link]
[link]
Az utólsón még a Balatont is láthatjátok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na mi van itt csak a SonyEricsson képeket dícséritek???
Kezd ez a fórum így már egy kicsit unalmas lenni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Én amúgy nem azért írtam,amit írtam,mert az én képeim szebbek.Csak váratm volna valami hozzáfűzést.
De én legalább nem virágokat fényelek,hanem annál sokkal értékesebb dolgott,mint példáúl azt a készülő hidat.
Azt nektek is kellett volna látnotok.
Nagyon szép lesz.
(nekem a szakmámba vág,azért tetszik annyira a kép)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Minőségi váz & anyag
-
legiaap
félisten
Én Samsung párti vagyok és azt mondtom jön még kutyára kamion.
-
legiaap
félisten
válasz RadeonExClÛB #588 üzenetére
Héjj gyevek!
Ki akar itt hasonlítgatni???
Szerintem te kezdted el ezt a''ne hasonlítsuk össze K750i-vel''
És különben is már a t...köm ki van a K750i-vel!
Mi van az a menő???
Van nála jobb is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Ja meg a másik dolog.
Én nem nevezném már a K750i-t csúcsminőségnek.
(Nem azért mondom mert D600 rajongó vagyok,mert már az se csúcstechnika.)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
[link]
A Peugeot rajongóknak,no meg persze a D600 rajongóknak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Tudom,hogy azok a gyengéia telóknak.Csak mivel a legtöbb SE kép makrós ezért mondtam,hogy másik képet tegyél be,mert így lehet viszonyítani.
Amúgy a kép jó,szép,tiszta és élvezhető.
Eltünik az a ''lágy fólia'' ami ott van a D600-nál pédául.
Gyengébbek kedvéért ''lágy fólia''= homlyos,nem tisztaHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Sirandrish #786 üzenetére
Meg nehezek,meg nagyok,meg TÚL DRÁGÁK,mikor azon az áron,amiért dobálják sokkal jobbat vehet az ember.
-
legiaap
félisten
válasz Sirandrish #789 üzenetére
Úgy látom hasonlóan gondolkodunk erről a témáról.
Meg mondjuk akár hány pixeles egy Nokia,az akkor se csinál olyan szép képet mint egy ugyanolyan pixelszámú SE vagy Samsung.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az 1,3 MPixeles kamerához képest tényleg jó.
De már elég nehéz így megmondani szerintem,hogy jó vagy nem,mert lassan hozzászokom a 2Mpixeles képekhez.Szinte csak azt lát az ember.
Az ilyen képek meg ''nosztalgiával'' töltenek el.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Vajon a D900 jobb képeket fog csinálni???
-
legiaap
félisten
Ez a kép még olyan friss,hogy még meleg is:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest