-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanAzAPénz
tag
válasz Cblacksmithc #119549 üzenetére
Köszi a választ.
Még nem tudom .
Még 1-2 választ várok és megírom melyik milyen telóval készült. -
VanAzAPénz
tag
válasz Cblacksmithc #119551 üzenetére
-
VanAzAPénz
tag
válasz Francia91 #119556 üzenetére
Igen ez szemmel látható.
Kb 3-m telefonommal próbáltam gyári/Gcam-t és mindg ugyanaz a forgatókönyv volt hogy Gcam-el jobbak lettek a fotók.
Bár mindegyiknél enyhén sötétebb volt a kép és ha jól emlékszem akkor talán kisebb ISO-t is használt. A progi jobban bánik a dinamikus tartománnyal és pont mint a fenti esetben nem élesít túl.
Na ez mostGcam-lgyári + Camera Assistant készült szintén S23 Ultra : [link]
Teljesen más az élesség.[ Szerkesztve ]
-
-
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #119941 üzenetére
Azokkal a telókkal a fotók élnek
-
VanAzAPénz
tag
Előtúrtam pár telót, ezek kapcsoltak be és nem volt kedvem a többit feltölteni .
Egy rövid jelentéktelen kép a retrotól a 3 éves Mid-Range kategóriáig.
Kifejezetten nem a jobbakkal csináltam képeket .
Xperia Mini
Galaxy Core Prime
Galaxy S2
Galaxy S4
Galaxy S6
Vivo X20 Plus
Oneplus Nord -
VanAzAPénz
tag
válasz Plazmacucci #120130 üzenetére
Hát eléggé sajnos, ez kb olyan mint a Sony , gyártja a szenzorokat de mégse képes jó képeket készíteni pedig a fél világot ő látja el, mert a software-n buknak el.
Ennek is a papírforma szerint szét kellene gyaláznia mindenkit. -
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #120252 üzenetére
Kitartok a mútkori megjegyzésem mellett ,azért az Omnia nem semmi .
-
VanAzAPénz
tag
válasz novinyul #120259 üzenetére
Én 96 óta , persze most nem versenyezni akarok.
Sajnos akkoriban cserélgettem , volt olyan hónap hogy 3-4 telefonom volt, persze cserélgetve.Volt pár teló amire azt mondtam hogy majd megint lesz olyanom, de semmi sem lett az egészből, mások lettek az igények.
Azért respect -
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #120334 üzenetére
Én is azt vettem észre hogy olyan mintha kicsit homályosabb lenne.
Na de oké, ezt ha nem egymás mellett nézem lehet nem is tünne fel .
Én eddig is a Honor felé hajlottam, bár ez még nem döntötte el.
Nincs két egyforma fotó, van ahol az egyik van ahol a másik, ismerjük a storyt . -
VanAzAPénz
tag
válasz Ricardo #120436 üzenetére
Mondjuk azt nem nehéz, főleg hogy ide az Exyfos került, nem1 oldal nézte hogy bizony teljesen más az algoritmus a Snapdargonnak, persze az se isten király. Én eddig akárhány tesztet néztem 200e körül eddig a Realme tetsztett. Megjegyzem már régóta tetszenek a Reralme-k, de a napokban jött a Moto 50 Pro és összenézve pont a 12 Pro+ l a Moto jobb szvsz.
-
VanAzAPénz
tag
Én csak videóban láttam ott az optikai volt még ok. Persze más a real life tapasztalat, és ahogy nézem az neked van bőven .
Ha még nálad van a teló meg tudnád nézni a videót is, állítólag 4K-ban nem enged váltani a szenzorok közöt meg sajan csapni való az EIS is benne ?[ Szerkesztve ]
-
VanAzAPénz
tag
Érdekes : [link]
-
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #120492 üzenetére
11U..úúúúúú
S23U agyon élesítettje elbújhat a sunyiba. -
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #120514 üzenetére
Ez már közelebb van az U11-hez, de inkább Samus élességgel.
Mondjuk I14P inkább ad hihetőbb színeket. -
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #120516 üzenetére
Eléggé zöldesnek látom , azt hittem hogy a 14 van közelebb a valósághoz .
-
VanAzAPénz
tag
válasz Elit3Zotya #120566 üzenetére
Teljesen rendben vannak, főleg ennyiért. Nem 1 példát láttunk hogy akár 4x ennyibe kerülő "csúcs" telefon sem képes jobbra.
-
VanAzAPénz
tag
válasz Plazmacucci #120583 üzenetére
Kb úgy ahogy a kollega írta #120584xhege
Szomorú mert "hitelesnek" tűnt számomra az oldal azzal hogy részletezi hogy miként pontoznak, meg vannak Sample-k is, de valahogy olyan érzem hogy ez is olyan mint amikor a gyártó promózza a készülékét és képeket tesz be amiket az életben nem fogsz csinálni .
Most ez nekem is csalódás volt. -
VanAzAPénz
tag
válasz sniper112 #120587 üzenetére
GsmArena-t évek óta , sőt az utóbbi hetekben napi szinten bújom , annyira hogy másból sem áll a böngészési előzményem .
Azért ott is vannak hibák, leginkább a leírásban. Volt olyan hogy lehúztak telefont és láttam élőben a képeket és szerintem tökre rendben voltak.
Még asszem tavaly néztem S23/X13T meg a franc tudja mit és a Sample-s résznél én jobbnak láttam a részletket ,S23-nál főleg a feketét szövegnél. Ehhez képest pont hogy S23-t nem tartom jó kamerás telónak/kiemelkedőnek, szerintem inkább közép. -
VanAzAPénz
tag
válasz Plazmacucci #120641 üzenetére
Én eddig úgy tudtam hogy az Ultrákra nem jellemző. Nekem csak Ultrám volt, ot én nem tapasztaltam hál istennek.
-
VanAzAPénz
tag
válasz Mangosztán #120651 üzenetére
Honor Magic 6 Pro-val óvatosan, hazudik a cég
Csávókám rendre ki van bukva azon hogy a Honor 100X-s zoom-t hirdeti úgy hogy jó képminőséget kapsz, ehhez képest meg nem, na pff.. [link]
Jól le is pontozza emiatt a kamerát, megy a szokásos Amcsi hiszti , persze igaza van hogy megtévesztik a vásárlót, de "az vesse rá az első követ..."
Nem is értem hogy egy 2,5x-s optikai zoom-tól hogy várhatja el hogy majd 100x digitálisban tiszta képet kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest