-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ne, örülök, hogy tetszenek a képek. Kb 1000 db-ot lőttem, aminek 95%-a manual volt. Ahhoz képest csak kb 10%-a lett alul exponált. Azokat meg sem mutatom. Itt az elsőre "büszke" vagyok és az utolsóra is, bár az utolsó lehetett volna jobb.
Az volt a gond sokszor, hogy siettünk, más is akart fotózni. Hullámzó hajóról meg külön művészet jó képeket csinálni. egyébként voltak olyan fényviszonyok, hogy majdnem berosáltam. Amikor 40+ fok van, szikrázik a nap, akkor majdnem kiégett az a kép is, aminél ISO 50 és 1/3200+ záridő mellett is ott figyeltek a durva fénysugarak a képen. Majd megkeresem, mert egyébként nagyon szépek lettek. Életemben nem láttam még ilyet.
LG G5 - Zakynthos
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardcore café
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sorozatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest