-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Out of the Furnace-ben milyen Bale?
Tegnap néztem meg az American Psycho-t. ( 8,5/10 )
Attól félek az túl magasra tette a lécet, lehet később kéne megnézni?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Jhonny06
veterán
Need for Speed (2014)
eng, 1080pAzt hittem, hogy valami iszonyat lehúzás film lesz, de nagyon kellemes megvalósítás. A történet kissé klisés, de baromi jók a helyszínek, az akciójelenetek benne + az összes karakter szimpatikus, jól összeválogatták a színészeket. Bármikor inkább ez, mint a F&F sorozat egyike. 7,5/10.
-
devil-k
nagyúr
5/10
Egyszer nézős, jó hangulatú, laza, agy kikapcsolós "vígjáték", remek hangulattal.
- mozi bolondéria -
-
Ace owner
addikt
Ez a Die Hard 3. még mindig egy kurta jó film. 5. részre szégyen volt ráírni a Die Hard nevet és ez a Willis sem az a Willis aki kivágta Hanst a Nakatomiból annó..
Galaxy Fold 4
-
bajnokpityu
félisten
Fighting Man. Beborozva jó
Bár rengeteg hiba van benne. 6/10 -
dokee78
félisten
Top 10 Sean Bean Deaths SPOILERES
-
joshua7
veterán
A Million Ways to Die in the West
Lehet, hogy nem kellett volna megnézni a trélereket. Mert bár maradt még poén, de annyira sok azért nem. A sztorit már ezerszer láttam, a karakterek viszont jók voltak, Giovanni Ribisié tetszett leginkább (a Ted reflektálásért pacsi). A legjobb jelenet mindenképp spoiler a Vissza a jövőbe cameo volt Doc Brown-nal. A jól ismert hangeffekttel, hú.. Összességében tetszett, 7.5/10
Itt is a sztorit láttam már ezerszer, de ez is egy jó film. Az Oblivion után egy újabb Cruise film, ami bejött. 8/10
Jó kis film ez. Elég pörgős, nem ült le, és a végéig nem derült ki, ki a hunyó. Liam Neeson hozta az elvárhatót. 7.5/10
Na ez viszont egy elég gyenge film volt, kb. nulla poénnal. 4/10
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
cyberkind
félisten
Nahát, vajon miért nem lep meg hogy a 4K-ra felhúzott Szellemirtók rajtunk kívül mindenhol menni fog a moziba?
Sebaj, akkor így meglessük itthon, pedig erre simán elmentem volna. -
-
littlelion21
addikt
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Srácok, készült mostanában értékelhető katasztrófafilm? Utoljára a 2012 volt az, amire azt mondtam, hogy jó volt, ez volt 2009ben. Úgy megnéznék valamit...A Battle Los Angeles nem igazán jött be, a Cloverfield nem volt rossz, az Amikor megállt a föld is tetszett, sőt, még a Képlet is, de elfogytak az ötleteim. Valaki?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Kidus
őstag
Blended
( Sandler, Barrymore )Gondoltam ranezek, mert a 50FirstDates nem volt tul rossz, de nem tettem magasra a lecet.
Tudom ajanlani egy hetvegi lazanak. Neha Sandler kicsit tullo a celon, de ez meglepoen jo volt, pedig meg csak azt sem mondhatom, hogy nagy vigjatek manias lennek. Voltak jo poenok, nem vettek idiotara ( najo neha kicsit igen, de az is vicces volt ), kellemesen csalodtam7/10
Assuming Control
-
cyberkind
félisten
-
-
gzbotii
nagyúr
Szerintetek melyek azok a vigjatekok, amelyeket mindenkeppen latni kell (amolyan igazi klasszikusok)?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #45664 üzenetére
Nugszi, az előző is gyenge volt otthon, de nemzetközileg teljesített jól.
A mostaninál viszont a közel duplaannyi költségvetés ezt árnyékolja. A jövő hétvégéből lesz érdemes kiindulni (lásd: Titanic).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #45664 üzenetére
-
4.1 millióval nyitott Amerikában a Majmok Bolygója. Viszonyításképp a Bayformers 10 misivel nyitott. Ennek megint buktaszaga van. Az első rész ugyan gyengébben kezdett, de ennek a filmnek több mint 70 millióval több a költségvetése. Ez se lesz kasszarobbantó sikere, annak ellenére milyen jó is lett. Úgy tűnik ez már csak így megy. A valóban jó filmeknek a kasszáknál kell buknia, míg a Transformersek meg csak úgy termelik a zöldhasút.
All→M8
-
hoffman_
nagyúr
Így neveld a sárkányod 2
euro 4k hunna kérem, ez igen. így kell folytatást csinálni. játszi könnyedséggel hozta az első rész színvonalát. nem bugyuta, ellenben kedves, gyerekeknek készült, mégis korhatár nélkül. még a szinkronjába se tudok belekötni, ami fehérholló jelenség. pazar. tűnés megnézni.
9/10
Raid 2 - Synopsis
1080p ovszintén egy érdemes film volt, amire jó volt időt szakítani. az első részt nagyon szeretem, az egyik legjobb akciófilm evör, ezt tartom egyre inkább. ez más vizekre evezett, de nem lehetett volna kétszer ugyanazt eladni, szóval nem gond(hint: el lehetett volna valószínűleg, de hálás vagyok, hogy nem tették). persze emiatt az első kuriózum, ez csak simán erős. itt már kicsit sablonosabb a sztori, de ázsiai akciófilm, az elit fajtából, ami miatt kapásból hendikeppel indul. a bunyók még mindig kegyetlen jók. természetesen. a vért nem sajnálták, az utolsó közel fél óra pedig színtiszta darálás. ez igen, jól esett.
8/10
sajnos a Grand Budapest Hotel nem fért bele. meg akartam nézni a Raid után. de elkalandoztam kispál, szerpentines autó meg pálinkadal felé a yutubon, és ez a 20-30 perc elég volt, hogy leragadjanak a szemeim, amúgy is le vagyok merülve csutkára, nem így szeretnék nekiülni.
@ígyvanferi:
ja-ja, kb annyi időt vesz igénybe. csak heti 7x 12 óra meló után bármennyire is a ponyva az egyik kedvenc filmem all star, nem volt kedvem ilyennel foglalkozni. benéztem, hátha van ígéretes cím, 2 perc alatt átgörgettem, azt meg könyvjelzőztem. persze azóta már megreggeliztem. fyi, ha már leszóltál
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
cattus
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ace owner
addikt
A TRONos részeknél kiégtem :'DDDDDD
Galaxy Fold 4
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Chris Columbus producer lesz az alábbi filmeknél:
The Goonies (Kincsvadászok): ez folytatás lesz, Richerd Donner rendezi elvileg, az összes szereplő visszatér öregként, és az ő gyerekeik keverednek majd kalandba, lesznek a főszereplők most.
A Gremlins (Szörnyecskék): reboot lesz, 30 évvel az eredeti filmben történtek után. Elvileg az első filmet figyelembe veszik, így lesz a szörnyeknek valami alapja, nem ugyanazt a sztorit mondják el.
-
gyuromoj
veterán
Noah
Tegnap néztem meg, de elfelejtettem írni róla.
Nem akarok nagyon belemenni, de eddig se hittem a Bibliai dolgokban, ezek után meg pláne nem...
Kb. addig volt érdekes amíg meg nem jöttek az állatok, utána már alig vártam hogy vége legyen.
CGI egész tűrhető volt, de ezen kívül nem sok minden mozgatott meg.6/10 nagy jóindulattal
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, ma jött Schwarzi új akciófilmje, augusztus 6-án jelenik itthon amúgy (amit az itthoni mozik csesztek adni)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pali1119
tag
válasz Tibiajax #45634 üzenetére
Ja, és azért van a szeme felett 2 szarv meg az a megkeményedett pajzsszerű cucc is, mert orrszarvú.
Főleg, hogy még írja is, hogy nem fogja a rendező munkáit újra nézni. Kb. a leghíresebb műve a Jurassic Park, de mindegy. Sötét 40-50-es nő, akinek nehéz lett volna utána nézni, jobb inkább csőből fikázni. A kis blogger.Más:
Kint 1 hétig újra a moziba kerül a 4k-s felújított Szellemirtók a 30. évforduló alkalmából.
Itt az előzetes: [link][ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
pohár
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz ígyvanferi #45635 üzenetére
Én multiplexben néztem és ott is felirattal volt (Allee).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ígyvanferi #45635 üzenetére
ha megvolt, várjuk a beszámolót!
jaj, most hogy írod ezt: az jó volt még, amikor megkérdeztem a pénztáros sráctól, hogy feliratosan vagy szinkronosan adjátok -e a filmet, csak felnézett rám és kimért hangon közölte: nálunk csak feliratos vetítések vannak..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz haypro #45630 üzenetére
gagyi? akkor a Taken 2 micsoda?
ez minden volt, csak nem gagyi és kiszámítható[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #45623 üzenetére
milyen gyönyörűséges volt ez is.. és bsztam bemenni éveken át, pedig hányszor mentem el előtte. igaz, busszal, a keletibe igyekezve
a Hunnia is szép volt, azt is hanyagoltam én felelőtlen hülye. Bem-ben se néztem egy filmet se, csak a kávézójában jártam egyszer
Aminek örülök, h a Filmmúzeum az megvolt (az sincs már meg), szuper volt, a 15perc hírnevet néztem meg. Voltam a Kino-ban is egyszer, a legutóbbi Galla-gálához is ott volt szerencsénk, mind remek kis hely volt. Dehát ezeket be kell zárni mindet. Lesz ezeknek a helyén is majd kocsma.
Ami viszont igazán büntet, az a Cirkó Gejzír.már a neve is egy csoda. garbó, szemüveg aztán irány
viszont itt nem transformers-et fognak játszani[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
mára már be is lehet zárni az internetet
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ígyvanferi #45621 üzenetére
Bem bezárt, Kino is , elvileg a Tabán is, Európa is..istenem, elkeztem itt írni, közbe meg [link]
elég végigfutni a névsort, összeszorul a nosztalgia után epekedő szívem
borzalom.. borz alom.szóval, port.hu szerint tudsz még menni Feri a Puskinba, a Tabán-ba és a Művészbe.
mindegyik jó hely, talán a művészt ajánlom első helyen -
haypro
senior tag
Tudnátok jó thrillereket ajánlani? Olyat, ami közben dolgozik az agyam, esetleg lehet misztikus is.
Legjobb a Prisoners (Fogságban) és a Viharsziget tetszett, a Se7en jó volt, de nem kiemelkedő, a Zodiákus meg unalmas volt, túl hosszú és unalmas, ráadásul a főszereplő nagyon idegesítő.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
ígyvanferi
addikt
válasz Tibiajax #45610 üzenetére
A fenébe, hogy pont most zárják be. Jövő hétvégén pont Pesten leszek, megnézhettem volna. Sosem voltam még ilyen moziban (bár az itthoni is elég távol áll a multiplexektől, de ugyanúgy a Tolditól is a leírásod alapján), a film pedig nagyon is érdekel, a könyvön nagyon jól szórakoztam.
A Big Lebowsky-nek meg igenis nagyon rendben van a szinkronja, láttam így is, úgy is. Talán még jobb is szinkronosan, lásd akár az említett Dude - Töki megoldást.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pali1119 #45619 üzenetére
nem szeretem azokat a filmeket, melyeket annyira sokan hozsannáznak.. minél többen istenítenek egy filmet, nálam annál nagyobb a bukás veszélye. ilyen volt a lebowski is annak idején, elárasztott az így fílingfilm, úgy nagyon nagy film.. aztán meg.. jó volt, egynek elment, jópofa, ennyi
valamiért én mindig azt gondoltam, talán beszívva jobban működne nálam is -
Pali1119
tag
válasz Tibiajax #45618 üzenetére
Ez nem szívás kérdése, legalábbis én se szívtam még. Meg mondjuk ha beszívsz, akkor minden szaron nevetsz, akkor még a legunalmasabb filmen is hahotázol.
Olyan baromira nagy klasszikus nem lett nekem se, de voltak benne vicces részek és kellemesen eltelt az a 2 óra. Max. az álomjelenet nem kellett volna bele.[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Bad Pritt
félisten
válasz brownus #45614 üzenetére
Ja, dehogy. Csak múltkor láttam, hogy többen várják, aztán hátha valaki megcáfol és ez egy jó poszter. De amúgy az is vicces, hogy ez az Expendables sorozat elvileg valami régivágású akciófilm akar lenni, na ehhez képest még egy régivágású akciófilmposztert sem tudtak csinálni egy rendes csoportképpel, helyette egy ilyen kisköltségvetésű középsulis tablót megszégyenítő műremekkel álltak elő.
Jól van, aludjál, rád fér.
-
brownus
veterán
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #45604 üzenetére
nem, dehogy.. össze sem hasonlítható a giccses Urániával. Ez az a mozi, amire vágyunk. kicsi, hangulatos, fiatalos, elvont, a terem hibátlan volt, kép ok és még a hang is fasza volt. komolyan, egészen ilyen otthoni házimozis hang, de abból a jobbfajtából. Nagyon rendben volt
Integra mákom volt, mert pont tegnap volt nyitva még a Toldi, ma bezárják, de szerencsére nem véglegesen. Kicsit átrendezik az előteret, helyet cserél a bár és a mozirész, stb.. kb egy hónap. reménykedem, nem viszik túlzásba majd a felújítást. ez így volt jó
ráadásul még kedvezményes nap is volt a tegnapi, erről se tudtam, egy db ezresbe került cakkpakk ez az élményem. -
Bad Pritt
félisten
Ez a poszter akkor működne igazán, ha nem fizetés szerinti méretben lennének az emberkék ráhányva. Ez így nagyon gáz.
-
atike
nagyúr
-
válasz Tibiajax #45601 üzenetére
Van olyan szép az a terem mint mondjuk a Puskin nagyterme vagy az Uránia nagyterme? Én tegnap az Urániában voltam, és nem jutottam szóhoz. Körülbelül mint egy múzeum, kicsit már túlzásnak is érzem hogy azt moziteremnek hívják a rettenet kicsi vászon miatt, de maga a terem az lenyűgöző.
All→M8
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #45601 üzenetére
nem jutok el rá bakker
már a toldi mozi szavaknál tudtam, hogy mit néztél el sem olvastam ezért, hanem a végén láttam a pontszámot, szóval megkell néznem végre valahára, ahogy lesz időm, remélem még játszák 2 hét múlva ismár rohadtul megörültem, hogy júli 10 óta megy... aztán csak kibökte a szemem az év is
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Transcendece - 6,5/10
túl hosszúra sikeredett, nem szimpatikus resistance csaj, alapötlet érdekes, de vhogy mégis sikerül elb@szni a filmet, nemhiába a majmok bolygója lesz az év scifije.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Tibiajax
nagyúr
Délután fél 3, Toldi mozi. Kint csodálatos idő, de én mozizni akarok, méghozzá valami szellemiségi filmet, egy szellemiségi helyen. Ennél jobb helyet keresve sem.. Bent enyhe füstölgő illat keveredik régi-bútorszaggal. Csodás, ezt imádom. Egy gyönyörűséges ős vetítőgép a századelőről valahonnan. egy régi pianó, ezzel kísérhették annak idején a nagyjátékfilmeket. Néhány rozzantabb asztal székkel, pár újabb kanapé. Régi palkátok a falon, pesti est és társai az asztalokon. Egy bárpult, mögötte egy hetyke bajuszú fiú még a belső idill része.
- Szerbusz, fiú - köszöntem oda
- Szia! kérsz egy italt?
- nem, köszi, nem nagyon iszom.. hanem a mozipénztárat merre találom? filmet szeretnék nézni
- jaa, azt ott. szerintem már itt vannak a mozis srácok..
Kértem, fizettem és már engedtek is be a nagyterembe, széjjelhúzva a nehéz függönyt. Istenem, hogy imádom én ezt. Felgyújtani minden multiplexet. voltunk összesen 5-en a vetítésen. oda ültem, ahova akartam.A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
ov, felirat
fú, ez a mikkamakka svéd nyelv.. nem bírnám szerintem megtanulni, egyszerűen alig bírok különbséget tenni a szavak között borzasztó
Na de a film, az tényleg szuper. írják, h svéd Forrest Gump. ezzel óvatosan kell nagyon bánni, de valóban az sok közös vonás van benne, hiszen egy furikás emberkéről szól ez is, aki végigmegy a 20.század történelmén
Hozzátartozik az igazsághoz, h nekem valamiért másabb elképzelésem volt előtte a filmmel kapcsolatban. Valami olyasmi, hogy lesz majd egy papa, aki kimászik egy ablakon és akkor elindul a világba, egy hatalmas, hosszú útra. hát ebből végül csak annyi lett, hogy kimászik, de egészen máshogy fog onnantól a film mesélni.. De ragyogó mozi. Egy-két kisebb túlkapás persze akad, de belefér. Szép munka
9/10
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- EAFC 25
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla