Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz nepszter1 #998 üzenetére
Először is, ne futtass a háttérben media playert, se másmilyen programot, frissítsd a drivert, game booster-t és D3DOverrider programokat rakd fel. A fórumban találsz D3DO-hoz részletesebb leírást. Ha már a menüben is akadozik, az nem jó előjel. Valami rendszer karbantartó programot futtass le és defragmentálj. Más játékkal is ugyanezt csinálja?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
nepszter1
addikt
Szaggat a játék esetleg van valami ötletek egyik napról a másikra előtte tökéletesen futott.
-
pingwin92
aktív tag
Hali!
Tudna adni valaki egy tippet, hogy min. milyen videókari kell a full hd-hoz? -
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
az mitől lehet, hogy ha beakarom állítani az irányítást és nyomok egy esc-t akkor azonnal kilép.
Máshol nem fagy ki.
Próbáltam már, hogy törlöm a dokumentumokból a mappáját, de úgy sem jó.
Vagy esetleg melyik config fájlban tudnám átírni?[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
[link] Az utolsó 3 percben csak 2 ugyanolyan kapufát lőttem.. És még volt azon kívül 1.
Nem idegesítő..Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
vilzon
csendes tag
üdv!
lenne egy gondom! nincsen a fifa 12-ömön magyar komentátor!,lécives aki tud magyar komentátort valahonan letölteni akor lécives küldlye ell a LINKET!
elöre is köszönöm a segitséget! -
hajbel
addikt
válasz RockHaRD #984 üzenetére
Nekem pl. nincs türelmem megtanulni gaempad-del játszani (illetve lenne, ha a játék megérdemelné), de az xboxos haverokat így is elverem boxon, amikor házi bajnokságot játszunk, illetve 11-ben így volt, szerintem az ideiben is így lenne.
Idén ugye direkt úgy van megcsinálva a játék, hogy cselezős vérpistikének legyen kedvezőbb. A játékosok is többet mozognak értelmetlenül, így a realitás megy a levesbe. Arról nem is beszélve, hogy a becsúszásnál kb. szellemi fogyatékoshoz hasonlóan viselkednek a játékosok, bár ez az elmozgásokról is elmondható.
Nagyon rá voltam készülve, hogy ütni fog a játék és hogy végre teljes értékű fifát kap a pc-s is, komolyan elgondolkodtam egy gamepad beszerzésén, de miután a 12-nek annyi köze van a realitáshoz, mint dobostortának az ütőhöz, nem láttam értelmét komolyabban foglalkozni a dologgal. Nagy csalódás és nagy visszalépés a 12.
Valóban rosszul jön lövésnél, hogy nem tudom pontosabban becélozni, de finesse shottal így is be szokott menni nehezebb szögből is. Sok apró mozgással teletűzdelt sokpasszos játékot játszom, ami billentyűzettel sokkal könnyebben kivitelezhető, mivel az irányváltoztatás így sokkal gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
RockHaRD
addikt
szal te akkor most komolyan előnybe helyezed a billt egy ilyen játéknál? És azt várod, hogy emberek rábólintsanak...
semmi probléma azzal, h vkinek esetleg nem telik gamepadra, vagy nem tud megtanulni vele játszani (nem rád célozgatok, a "vki", az tényelg bárkit takarhat), de ha józan ésszel belegondolsz, esélyed sincs billel az olyan szintű játékhoz, mint amit gamepaddal lehet produkálni...
ha csak annyit nézünk, hogy full manualra teszed a lövést, akkor illel máris ott vagy, hogy vagy pont szemből lősz kapura, vagy pont 45°-ról... ha meg autón hagyod a lövést, akkor meg a gép dönti el, h hova lősz... mi abba az élvezet?
-
hajbel
addikt
válasz RockHaRD #981 üzenetére
Ha csak nem Barszalonkával vagy egy 3 csillagos csapat ellen, akkor be is ér a védő 2 lépésen belül, a rabonát meg ki nem sz*rja le? Én irányt változtok gyorsan, gamepaddel pedig a majomkodás megy jobban. Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
-
RockHaRD
addikt
-
hajbel
addikt
válasz RockHaRD #979 üzenetére
Amatő fokozaton biztos könnyebb gamepaddel, de világklasszison már nem nagyon cselezgetsz, esetleg üresbe tolod meg a labdát, ilyen helyzetben pedig bőven van időd, hogy átnyúlj a numpad-hez. Finesse shot-ot pedig átraktam a shift-re.
-
RockHaRD
addikt
nem is értem, h emberek minek játszanak még emberek ilyen játékot billel...
-
vilzon
csendes tag
sziasztok....!
lécives mondjatok nekem cseleket mert egyet nem tudok!!! meg hogy,hogy álitsam be!
köszönöm a segitséget! -
vilzon
csendes tag
én nem az alap beállitásal nyomom!
[ Szerkesztve ]
-
lacciko
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen légyszi!
Az a helyzet,hogy előző héten leakartam ülni játszani,és mintha crashdump hibám lett volna,kidobott a játékból,előtte megjegyzem ment gond nélkül.A játék eredeti,a replay0.bin fájlt is írásvédetté tettem,nincs ékezet a felhasználói fiókom nevében,eredeti és nem megy a játék.Megőrülök tőle ha belegondolok,hogy mennyi pénzt adtam ki érte,és cserébe szar az egész.Tudnátok erre valami megoldást mondani,hogy ne dobjon ki?Valami patch kell neki?Hálás lennék ha valaki tudna segíteni
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ha gamepad-val játszom, akkor hogyha megnyomom a rövid passz gombot, akkor passzolás után a játékos aki átveszi magától "fut" a labdával úgy, hogy elrugdossa magától. Ez mitől lehet?
-
GuruZone
őstag
ez akkor lehet helyspecifikus, mert itt Győrben mind3 kollégámnak ugyanaz volt a gondja anno.
Lassan futott a menü is már, a háttér szaggatott, nem beszélve a meccsekről, no meg hogy nem tudtuk egymást meghívni az "Online barátságos meccsek" alatt. "Szemtől szembe" működött.
Átállítva az Origint angolra, semmilyen lag nincs, minden fut szépen, a meghívás is.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
fpatrik17
senior tag
válasz RockHaRD #957 üzenetére
Ez ellen nyilván brazillal jönnék, de én amúgy azt élvezem, ha bronzokkal v ezüstökkel játszok.. Volt már full arany Brazil csapatom Pato-val Robinho-val Neymarral meg stb.., de nem tetszett.. Túl könnyű volt velük.. Meg volt Russian Leage team is.. Doumbia Wellington McGeady, R. Carlos meg ilyen tápos csirkékkel, de azt se élveztem..
Nekem ez a 2-3 csillagos csapattal fingatni a 4-5 csillagosokat az igazi élvezet
Ha kész lesz az ezüst Brazil utána még 1 Angol Full Pace teamet fogok csinálni, aztán ráhagyok a csapatgyártásokat.. Már így is kb fél millám van a játékosokban minimum.. Sőt..
Aztán a brazil ezüst csapathoz még kell minimum másik fél milla..Na majd játszhatunk ha kész lesz a csapat! Mivel nem nagyon van időm játszani biztos elpicsáznál, de a FUN a lényeg ;P
Jó játszást!
Felveszel Originbe?
Üdv!• Honor Magic5 Pro •
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Másnál is szaggat a FIFA? Olyan mintha be lenne lassúlva. A többi játékom jól megy, de itt mintha valami történt volna mert egyszerűen játszhatatlanul lassú és szaggat.
-
vilzon
csendes tag
szaiszok...!
és ezzel meg mit csináljak hogy menyen??
muszáj meg venni a játékot? ITT A LINK!:
[link] -
vilzon
csendes tag
sziasztok!!!....!
uj vagyok még az EA-SZEREVRÉN! hogy lehetne játszni szerevren kersztül hová lépegesek???
elöre is köszönöm! -
kutkut
addikt
Köszi, hogy ekkora noobnak nézel. A legnagyobb bajom azzal van, hogy a cselezéshez nem elég a jobb analóg kar, be kell hozzá nyomni az iramvezérlést. Mert ha csak az analóg kart nyomom, akkor csak hosszan megtolja. Ami kell is, de miért nem volt jó a régi SHIFT + jobb kar?! De beállítottam egy hátsó gombra, így tulajdonképpen elvagyok. A másik, amit nem értek, hogy miért vannak összekötve egyes támadó-védekező gombok. Azaz, ha a támadó gombok beállításánál kicserélek 2 gombot, akkor az van, hogy a védekező gombkiosztásnál is felcseréli az adott gombokat. Így van az például, hogy egy gombra került a lövés és a kapuskifutás. És kb. random dönti el a játék, épp melyik szerettem volna megnyomni. Pl, ha beívelik a tizenhatosomra a labdát, kihozza a kapust, pedig csak ki akartam fejelni. (Az íveléssel azért nem szoktam fejelni, mert akkor általában csak becsúszik, akkor meg még egy tizenegyest is kapok, rosszabb esetben egy pirossal együtt. ) Vagy ha épp üresen van a labda (azaz épp senkinél nincs, vagy nálam van és hosszan megtolom ), akkor utána nyomom a lövést, de nem történik semmi. Ezért gondoltam, hogy ilyenkor azt hisz, ki akarom hozni a kapust. De ezt egyébként akkor is megcsinálja, amikor csak kocogok a kapu felé, a labda a "lábamon", nyomkodom a lövést, de csak belevezeti a kapusba. Arról nem is beszélve, hogy az én (saitek) gamepadomon jobb oldalon nem 4, hanem 6 gomb van, ami tulajdonképpen 5, mert az egyikkel a menübe lépek, de azt a plusz egy gombot remekül tudnám használni, ahogy régen a fifa10-ben használtam is, de itt neeem, el kellett ba**ni.
Szóval, várom az ötleteket.Meizu MX3 32GB
-
fpatrik17
senior tag
Belinkelem csapataimat
[link] Angol bronz csapat
[link] MLS liga
[link] Magyar csapat
[link] Koreai és Sonata K-liga csapat (itt ha csatárnak Kang Soo-t rakom be és Hátvédnek az übergyors Wynne helyett a silver Koreai hátvédet, akkor maxos a chemistry és a liga és nemzetiség is egyezik, úgyhogy full rikító zöldek a játékosok közti vonalak )
[link] Brazil + Brazil liga csapat.. silver 5 csillagosok + egy-két arany, ahova muszáj.. Ez még félig van csak kész. Még kell Marlos, Danilinho, Maikon Leite és akkor ez is készen lesz Csak még kell pár százezer hogy meglegyen. És akkor a végén lesz egy 74-75-ös 3és fél vagy 4 csillagos csapatom, akikkel rommá gyalázom az 5 csillagosokat
Várom már..
További szép napot![ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Aki gondolja vegyen fel:
Origin: fpatrik17
Csak hétvégén játszok, mert albérletben szar a netem. De Ultimate team-ben tápos csirke vagyok
Jó gémelést mindenkinek!
• Honor Magic5 Pro •
-
Regirck
senior tag
xBox gamepaddal használom alapbeállítással.
Ha a védekezés idegesít, hogy pont időben kell megnyomni a "védekező" gombot, hogy kitegye a lábát az megszokás kérdése. Viszont ha nem tudod megszokni van lehetőséged visszaállítani, azt nem tudom, hogy hol de megtalálod szerintem a menüben biztos!
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Van valaki, aki PC-n tolja gamepaddal? Megtenné, hogy leírná a beállításait, mire melyik gombot használja + a gamapad típusát? Ma újra elővettem a játékot, de 2 meccs alatt felidegesített ez a hülye irányításrendszere... Köszi előre is.
Meizu MX3 32GB
-
vilzon
csendes tag
sziasztok...!
hogy lehet regisztrálni az EA-SZERVERÉRE? hogy tugyak játszni hálozatban??
elöre is köszönöm a segitséget! -
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy 2 napja újra raktam a rendszerem/xp/.Idáig simán ment a Fifa 12 nem kellett irkálnom sehová semmit de most a meccs kezdésénél kilép és a Game mappán belül létrehoz egy FIFACrashDump_CL942004_2012.02.21_10.13.31.dmp fájlt.Már mindenféleképpen próbálkoztam a sok sok leírás alapján de mindegyik a meccs 1-2 mp-ben kidob.Gamepad bajom lehet?Elméletileg támogatja a játék /SpeedLink Turbo Pad/.Már próbáltam a gamepad fix nevű progit is de sz se hozott sok sikert.
Akinek van valamilyen ötlete az kérem segítsen! Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
pisti10
csendes tag
Sziasztok! Valaki fel tudná tölteni a settings/profil beállítások fájlját mert véletlen kitöröltem és most az interaktív oktatóizénél befagy. Ha vki fel tudná tölteni át tudnám ugrani azt a lépést és elindulna. Köszi előre is.
-
asuspc96
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem hozzátok....(vagyis barátomon akarok segíteni)
Megvettem 576-ba a Fifa12
És akármit is csinálok egy Windows újrahúzás után se működik.
a gépem AMD-x4-es 4Gb RAM, GTX460-(1Gb)...nem értem....A menete:
Feltepíti az Origint majd a játékot leszedi a netről....
Mikor fent van elindul a játék és "mielőtt behozná az országok választását kilép azonnal"
Mikor "leáll" a game nem ad semmilyen hibaüzit...Előre is köszöni, asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
-
Akos2110
aktív tag
-
nepszter1
addikt
Nagyon rosszak a szerverek mostanában
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Tud valaki olyan listát, ahol vannak ajánlott játékosok, már mint az ifikre értem? Tehát hol és kit érdemes leigazolni, majd nagy csapatban játszatni, aki jó lesz. Elég sok ifit foglalkoztatok, sőt volt, hogy eladtam minden nagy játékost a csapatból és csak ifikkel zúztam. 18 év felett senki sem volt, amikor elkezdtem... és még eleinte volt fejlődés, de minden játékos "befagy" 75-80 között és nem fejlődtek tovább. Ezért érdekelne, hogy kik a tuti befutók
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
RockHaRD
addikt
válasz Templomtizes #940 üzenetére
sztem nem jót néztél, amiről én beszélek az egy élő chat, és csak ott kell várni egy 10 percet, nem email váltásról van szó
-
Templomtizes
csendes tag
Hát... Azt már délelőtt játszottam, hiába. Kaptam egy email-t, hogy azonnal megkeresnek és annyi.
-
RockHaRD
addikt
válasz Templomtizes #938 üzenetére
EA support... élőben lehet velük beszélni kis várakozás után (angol), és ott biztos segítenek
-
Templomtizes
csendes tag
NAgy a baj! Decemberben megvettem a játékot, vasárnap reggelig normálisan ment. Vasárnap reggel az Origin nem ismerte fel (kiírta: nincs egy játék sem), a desktopon az inditógomb elsápadt... Gondolom, sebaj, újra betettem a dvd-t, igen ám, de nem hagyja újrainstallálni, kéri a szériaszámot. Beütöm, erre a válasz: már használatban van. Újrainstalláltam az Origint, semmi változás. A help-jükön ír valamit, azt megtettem, semmi változás. Itt állok egy drága pénzen vett, használhatatlan DVD-vel. A gépemen egyébként a FIFA 12-mentések megvannak, de ennyi... A játék nem megy. Mit tegyek?
-
Geryman
tag
Szasztok.
Ez az első eredeti Fifam és bár viszonylag jól játszom nehezen szerzek pénzt az Ultimate játékmódban. A Kupákon próbálok rendszeresen elindulni, de persze azt sem biztos hogy mindig megnyerem. Tudna segíteni nekem valaki abban, hogy tudok több pénzhez jutni? Próbálok eladni kártyákat, de abból sem jön olyan soka vissza. Meccsenként is poton pénzeket szerzek. Jelenleg Ezüst csapatom van 1 db és azzal is küszködöm, mert mindiglejá a kártyák szerződése. Egy vagy akár több rutinosabb játékos beavathatna a rejtelmekbe.[ Szerkesztve ]
Gigabyte 990FXA-UD3, , Amd Fx-8350, Corsair H80i,4x4Gb Kit DDR3 1600Hz, Sapphire Radeon HD 6950 2GB, Corsair TX750Watt, OCZ Agiliti 3 SSD
-
sumi4623
tag
sziasztok. 2 hete nem játszottam a fifával azt most elkezdtm és iszonyatosan szaggat. frissítettem drivert és nem történt változás. nálatok nem volt ilyen probléma?
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Légyszi ne nézzetek hülyének a következő kérdésem miatt!
A kérdés: hogyan kell csavartat lőni?
A PES-ben tudtam, de itt másképpen működik.
(ez az első fifa amit tolok)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Baga1983
senior tag
Hát azért ez elég gáz, de köszi a választ.
-
Regirck
senior tag
válasz Baga1983 #926 üzenetére
Windows felhasználó neved tartalmaz ékezettet? Ha igen akkor rakd újra a windows-t vagy változtasd meg a felhasználó neved ékezet nélkülire! (Utóbbi nekem nem segített sajnos, mert a dokumentumba nem írja át így nem találta a mentéseket stb-stb... és nem ment)
Drivereket és directX-t még nézd meg hátha az nem naprakész!
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Találkozott valaki ezzel? Megvettem a Fifa2012-, letölti, telepíti, el is indul a játék, de már a kezdő képnél visszadob Origin-be. Homokóra aztán kidob. -
Lori82
senior tag
Nálatok működik rendesen a fifa12?K.b. 2 hétig nem nyomtam,mert kiestem az első osztályból a 4. osztályig és teljesen felkúrta az agyam.Lenyugodtam,megpróbálnék visszajutni.de azt tapasztalom,hogy ez a buzi EA javítás helyett elcseszett valamit.Minden szemtől-szembe meccs után sokat gondokodik és 2-3 meccsenként kitalálja,hogy lépjek be újra az EA-hez.Megtenném,de a szerverek nem elérhetők hibaüzit kapom.Nem tom mit csináltak ezek az "okosok" de már megint elkúrtak valamit.Akadozik,gondolkodik.
-
wednesday
őstag
válasz #00137984 #901 üzenetére
Ez egy jó gondoltat volt a finomhangolás. Köszi, hogy megemlítetted.
Így már élvezhetőbb a játék. A fél-profi már könnyű volt, a profi meg túl erős. És igazából nem is az volt a bajom, hogy a gép jobban játszana, hanem olyan események gyakrabban fordultak elő, amitől a fejem a falba verem.A védői mindig gyorsabbak voltak mint a csatáraim, függetlenül attól, hogy mind fürgeségbe, mind gyorsulásba jobbak voltak az enyéim. Egy szituáció: lendületből viszem a labdát a védője még csak ráeszmél, hogy utol kéne érnie (tehát fel is kell gyorsulnia a tempómra) mikor én már repülőrajttal elhúztam mellette, ÉS.. úgy beért a lassabb védő.
Nem kellett sokat levennem pár százalékot, (azt se akarom, hogy mindig elhúzzak) de így kb egálba vannak (érzésem szerint).A másik az én védőim emberfogása valami katasztrófa volt mindig is nehezebb fokozaton (lehet könnyebben is csak akkor beérték a támadót). Hiába osztom ki egyéni taktikánál és a védőket emberfogásra osztom be. Csomószor üresbe kapta az ellenfél a labdát még az én védőim meg végignézték az egészet. Sőt nem egyszer volt olyan, látszott indítani fogja a az ellenfél a csatárát, erre még az ott lévő védő "direkt" le is szakad róla, megtorpan stb (nem én hívtam a gombbal és nem is lestaktika miatt) Na azt feltoltam 60-ra így valamivel jobb, de a gépnek még mindig van esélye gólt lőni.
Most játszom ilyen ki-ki meccseket. Most már többször nyerek, mint veszítek, de nem könnyen, és meg is kell érte dolgozni. Nincsenek nagy gól különbségek.
-
GuruZone
őstag
MEGOLDÁS a 3 napja tartó problémákra!
1. állítsátok át az origin nyelvét a beállitásokban ANGOLra (english UK)!
2. origin újraindít
3. örül
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Toninho13
aktív tag
Helló!
Nekem az a problémám lenne, hogy cimborámmal szeretnénk neten játszani, de kiírja, hogy a másik nem elérhető, holott mindketten online-ak vagyunk.On-line opciónál továbbá azt írja, hogy tűzfal közepes.Mit lehetne ezzel csinálni?
Üdv:Tony -
Pacos
tag
Ez most a játék hibája vagy tényleg csak 7 idény a játékos mód?!
Elég érdekes dolgok történtek, aminek a végén -az idény végén- a gép hirtelen menedzser állást ajánlott fel...
Történt hogy épp a 7. idényemben voltam, mikor bazi nagy sérülést szenvedtem el. Már ez érdekes volt, mert addig semmi sérülés nem volt, most meg olyan szinten levágott a játék, hogy menedzser módban sem láttam ilyet! 7 hónapra!!! kidöntött a sorból.Ok, mondom akkor "ugorgyunk!"...A vezetőség ennek ellenére elégedett volt velem(sok gólpasszt adtam) és maradásra bírt. Jön az ajánlatokat mutató ablak és vmi menedzseri állásról pampog...teljesen nonszensz. 26éves volt a karakterem.
Nyilván tök reális hogy ha vki megsérül akkor az aktuális csapata kispadját ajánlják fel
Ha kiírná hogy vége karrieremnek ezért...blabla...vagy vmi hasonló akkor OK, de ez így most mi?!
Teljesen nonszensz.Amikor szétszedtem még működött!
-
HaZsolt
őstag
A passzolási erő rásegítés és a hagyományos védekezés- Online szemtől szembeni meccseknél nektek működik?
-
Knagymate
csendes tag
Sziasztok! Egy barátommal most vettük meg a fifa 12-t pc-re, a régebbi részekkel rengeteget játszottunk 2v2-t, nagyon összeszoktunk. Az lenne a kérdésem, hogy online nincs arra valahogyan mód, hogy mi ketten keresnénk másik két embert akivel játszhatnánk? Egyelőre csak úgy tudunk 2v2-zni, hogy csinálunk egy szobát, ahova összesen 10-en férnek be, és ha szerencsénk van akkor sikerül úgy elindítani a játékot, hogy egy csapatba kerülünk és pont 2 ember lép be, nem több nem kevesebb.
-
tag
Helló neken van egy olyan próblémám hogy maneger módban ha sorsolom a meccseket utána ha le akarom játszani a következőt akkor a félidőben lefagy és csak akkor megy tovább ha újra indítom a gépet előre is köszi a segítséget
Üdv Gabson
-
Mr Potter
tag
Üdv,
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy miért ment át a FIFA slow motion-be?
Több napja gyűröm a játékot és minden rendben volt ezidáig.(nem állítottam át semmit, nem töltöttem le semmi kiegészítőt vagy akármi mást)
Settings:
# 1920x1080
# Kiváló
# 4xPróbáltam visszavenni a beállításokból de ugyanazt tapasztalom.
Nem szaggatás ez hanem egy lassított felvétel. A menüben tökéletesen tudok navigálni de mikor játszanék egyszerűen olyan mintha egy replay-t néznék p*csa sebességen..Előre is köszi!
-
hajbel
addikt
válasz barca 789 #902 üzenetére
Nálam:
RB=bal shift (a csavart lövés)
LT=C (ez az egyik legfontosabb billentyű)
RS = Num1, Num5, Num3, Num2 (ez a jobb analóg kar, ezzel tolod meg a labdát)Vannak videók a youtube-on, ahol billentyűzeten a gomb nyomását is mutatják. Ha megjegyzed a gombok xbox-os megfelelőjét, akkor xbox-os tutorialokat is nézhetsz. A dekázás úgy meg pl. nálam, hogy tartom a c-t és ütemesen nyomkodom a bal shiftet.
Remélem, tudtam segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
barca 789
csendes tag
Azt akarom megkérdezni hogy kell beállítani a cselezést és a trükközést hogy működjön a billentyűn ?????
-
törölt tag
Megtaláltam a nehézségi szint finomhangolásának helyét a játékon belűl a Játékbeállítások menűpontban. További nehézségi szintek 5. lépésben állíthatóak be. Ide kerültek a 0-100-ig állítható csuszkák (50 az alapérték). Az MI-nek és a Felhasználónak külön menűpontban kapott helyet. Pár példa: paszpontosság, lővési erő, kapus fürgessége. A saját értékeimet alapon hagytam (50), a gépi ellenfélből 25%-ot visszavettem néhány csuszkán. Közel sem esett vissza amatőr szintre, csak marad időm reagálni a gyors játékmenetben, hiszen valamikor pillanatokon múlik egy sikeres akció. Nem tudom mit gondolt az EA alkotócsapata, hogy mindenki vérprofi szinten fifázik. A játékmenetbeli változtatások és a nehézségi szint sokakat felhúzott (engem is). Need for Speed déjá vu van a gépi csinytevések terén. Egy kis figyelemfelhívás, információ elkelt volna a felhasználóknak, hogy a játékos kulturáltan szórakozhasson.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest