Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz GuruZone #1303 üzenetére
Pár dolgot CM-el csináltam. (háló, játékosoknak új cipők, fű hengerelése, stb..)
Viszont a fű grafika, az eredményjelző+tv logó, stb mind ezzel : [link]
hajbel, köszönöm, azt hiszem most már értem mire gondolsz.
Amúgy igen, világklasszison már nagyon sokat számít a taktika és olykor iszonyatosan élethű tud lenni a játék, de nem is feltétlenül csak a gameplay miatt.
Ugyanis, mielőtt (maradjunk az Arsenal elleni meccsnél) nem alakítottam ki egy teljesen egyedi taktikát, nagyon simán vert a gép, egyszerűen semmi mozgás nem volt, a játékosaim kiléptek és bepasszolták a helyükre a labdát, számtalan helyzet az ellenfél előtt.
Csináltam egy olyan taktikát (5-1-2-1-1), hogy az Arsenal birtokolja a labdát, én meg majd kontrázgatok. Átengedtem nekik a területet meg minden és tökéletesen bejött.
Félidei statisztikák is alátámasztják.
56-44-es labdabirtoklás nekik, 0-7 kapura lövés nekem 3 kapufával. Komolyan mondom büszke voltam magamra[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
EyEsOnU
tag
válasz GuruZone #1020 üzenetére
vindóz firewallon kívül van még valamid ami foghatja? Ha nincs akkor a router portforwardot úgy tudod legkönnyebben ellenőrizni, hogy a gépet ip címét, beállítod a routeren DMZ-be, ilyenkor nem szűri a forgalmat arra a címre. Ha úgy is piros, akkor router nélkül próbáld.
-
Barcelinho
csendes tag
válasz GuruZone #604 üzenetére
Hát én 2x telepítettem fel WinXP-re, aztán 2x Win7 Ultimate-re, de azóta sem megy...
A FIFA 11-el sosem játszottam. A FIFA 10 meg már korábban le lett szedve. És eközben még jól összevesztem az EA-vel is... Az egész procedúra már az egészségemre is kezdett rossz hatással lenni, majd szétvert az ideg vagy 2 hétig, úgyhogy le is tettem az egész játékról.[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz GuruZone #516 üzenetére
én itt vettem [link]
ph-n Danih-nak hívják az illetőt (bf3 topikba aktív), nála eddig is 4500 volt
játékkal kapcsolatban billentyűzetes kérdésekkel nemtudok foglalkozni, mert 2003 óta kontrollerrel játszom a fifát
szerintem akinek nincs kontrollere az ne fifázzon, max a 2002-vel, mert a cuccok 80%-át nem tudjátok kihasználni
-
Lori82
senior tag
válasz GuruZone #302 üzenetére
Nem megy sajnos kitöröltem mindent.Még mindig fifaconfig hiba van,felraktam a direct x-et is ami a fifához van,de semmi.Az eseménynaplóban találtam viszont egy wer kiterjesztésű fájlt,amit nem tudok megnyitni,de ha beállítom a netes keresést akkor csomó dll fájlokkal foglalkozó oldalra irányít.Azt gondolom,hogy ez lehet a gond,hiányzik egy dll fájl csak nem tom melyik.
-
GuruZone
őstag
válasz GuruZone #213 üzenetére
az én problémám megoldódott, de vicces mivel úgy, hogy újra letöltöttem, és újraraktam a gémet. Letöltés előtt nyomtam egy telepítőfájlok törlését, az origin beállitásaiban.
Viszont a kollégám Fifája nem kel életre, kezdőképernyő után (Játék, beállítások, kilépés) rábök a játék-ra, majd villan egyet a kép, és se hibaüzenet, se semmi, nem indul természetesen.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest