Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
És ez legális?
Nem kell tartanom, hogy a játék letöltése után, dörömbölnek az ajton a zsaruk?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
RockHaRD
addikt
ennyit szerintem bőven megér
-
light01
tag
Persze,hogy nem eredeti.Én nem jutok el fiók létrehozásához.Föltelepítem,megcsinálom a crackat aztán próbálnám indítani és ez van.
Amit írtál,olyan mappám meg nincs.De a telepítési mappába berak minden indítási probálkozásnál egy FIFACrashDump_CL942004_2011.10.23_20.11.13 dmp fájlt. -
Kriccs
tag
Tudtok jó oldalakat ahonnan, arcokat, mezeket, javításokat lehet letölteni a játékhoz?
-
Kriccs
tag
válasz RockHaRD #582 üzenetére
Hello!
Nekem is ilyen volt. A játék mentésénél( asszem ez a mentés) Dokumentumok\FIFA12\instance0-ban van egy replay0.bin fájl. Tedd írásvédetté, nekem ez megoldotta. Elvileg nálam az a probléma, hogy ékezetes a felhasználónevem, így csak így indul el és nem működik a fifaconfig. Remélem segített.
-
RockHaRD
addikt
várom az észrevételeket...
-
Breki
veterán
válasz RockHaRD #578 üzenetére
bocsánat Norbi kicsit sok fórumra írok
1. nézz már utána igazán, hogy mi az az enb mert fogalmi zavaraid vannak
esetleg kipróbálhatnád más játékkal pl a Pes-el vagy RBR-el.Addig amíg nem érted igazából mi ez please ne zaklass már vele
2. Semmi ilyesmit nem állítottam
pont azt kérdeztem, hogy van ott rx3 mert csak textúrákra emléxem
és még egyszer mondom nem ezt állítottam.konkrétan az ezzel kapcsolatos hozzászólásom:
én nem emléxem, hogy rx3-at beraktam volna bár lehet, de most fogtam a
pitchmowpattern_3_textures.rx3
pitchmowpattern_0_textures.rx3file-kat kiszedtem leírás szerint az img-ből texture editorral, azután beleraktam a textúrát és kész a működő rx3 kb öt perc megcsinálni
tehát csak neked kiszedtem a fifa-s data3.big-ből (amit Pes miatt img-nek írtam)
az írt két rx3 file-t és abba bepakoltam a textúrát.
Tehát szó se volt arról amit állítottál hogy fifa 11-es rx3-at kéne használni semmi ilyet nem írtam simán félreértetted.Textúrákról és textmódról beszéltem ember
megint annyira kevered a dolgokat tudod mi az a texmód??Adok egy kis olvasnivalót ehhez
[link]3 Mert amiket bemásoltál már mind olvastam illetve nekem nincs vele problémám, te viszont gifjeid miatti besértődésed kapcsán ebbe próbáltál belekötni.......
Hagyjuk már egymást van fontosabb dolgom is mint neked 4* elmagyarázni ugyanazt
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Kriccs
tag
Hello!
Le lehet tölteni a haver gamefacéjét az én játékomba? Mintha a konzolos 11-be lett volna ilyen, de lehet, hogy én vagyok a hülye.
Kössz!
-
RockHaRD
addikt
Ki az a Ricsi, ezt elárulnád? Mert én biztos nem...
1) kb ugyanannyian írják, hogy tök jó az enb, mint amennyien azt, hogy nem megy, tehát valami gebasz van vele... demoval megy, (amihez eredetileg készült...), de a teljessel nem. nyilván a gépem gyenge...
2) tökmindegy, hogy miért nem megy a tavalyi textúra, te azt állítottad, hogy fogom a régi rx3 fájljaidat, és bedobom a helyére a fifa 12-be, és menni fog... írtam, hogy gyönyörű fekete kockás szart kapok, de akkor is állítottad, hogy nem, az úgy működik...
3) azért másoltam angol szöveget, mert te is azt másoltál, ebből következtettem, hogy tudsz angolul, és konkrétan neked szólt. Akkor ez miért öngól?
csinálok este neked videót, hogy meglásd, h pontosan miről van szó. Hátha akkor elhiszed...
-
Breki
veterán
többeknél van ez, írtam is róla részletesen itt korábban illetve pl (#478)-est pont ilyen kérdések miatt másoltam be. Főleg eredeti játéknál olvastam ilyet, de nem lehet általánosítani.
Ha a korábban írt ékezet nélküli új fiókot készítését ékezetes fióknév esetén ill ezt próbáltad:
'a dokumentumok közt lévő FIFA 12 mappában van egy instance0 könyvtár, abban pedig egy replay0.bin fájl. Ezt kell írásvédetté tenni"
akkor itt van még pár dolog ezzel kapcsolatban
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz RockHaRD #572 üzenetére
LÁTOM RICSI ÖSSZESZEDTED AZOKAT AKIKNEK NEM MEGY
csak hogy igazold magad azokat akiknek meg eredeti játékkal megy azokat kihagytad"bemásoltál egy angol regényt. Engem nem zavar, mert tudok angolul, de mást lehet, hogy igen, mert ugyebár a fórum nyelve magyar." khm öngól
De inkább rádhagyom, hidd azt, hogy azért nem megy
De mielőtt megpróbálnád újra megmagyarázni a fórumnak, hogy a patch miatt nem lehet megnyitni a textúrát beírom ide is mit tartalmaz a patch pontosan:PC-s javítások mint látható köze sincs az rx3 formátumhoz az ötlet eleve képtelenség.
- Kommentár javítása
- Az install és update problémák javítása
- Kapus irányítás online módban
A FIFA Ultimate Team(FUT) boltban nem lesz többé üres képernyő,
- A FUT kifagyásának a hibája, ha saját taktikát választasz,
- A FUT kifagyása, amikor Bronz Prémium csomagot vásárolsz és egy menedzser szerződést alkalmazol
- A FUT szerver kidobása megszűnik 5 másodperc után
- Optimalizálták a FUT szervert a cserék gyorsítása érdekébenItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
light01
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy mindenkinek működik a Fifa 12?
Én föltelepítem,aztán amikor elindítanám kijön egy fél pillanatra egy szürke képernyő és kilép.
Senki nem tapasztalt ilyet? -
cettlee
őstag
assszem tul sokat használtam a pace ctrl gombot, szinte minden irányváltoztatásnál, és elakadtak a labdák az ellenfélbe, miota csak simán futok ugy szlalomozok az ellenség között mintaz állat(hasonlattal nem készültem)
ezenkivül belöttem a 433 felállást, és felnyomtam a costum tactics be a chance creationnál mindent 100ra, igy már van hogy 4-5 golt is rugok professionálon. juppi
-
RockHaRD
addikt
"My game crashes soon as the fifa 12 screen comes up it then exits to desktop this happens with modde patched game or default installation.
System Specs
Intel I7 920 @ 2.67 ghtz
Windows 7 Professional 64 Bit
18 Gb DDR 3 Ram
1Tb Harddisk x2
Ati Radeon Hd 6900 SeriesAny Ideas
It gets to the point where u get the red text up the top left then exits to desktop"
"same here, after install the enb patch, my game crashes...(and please, don't tell me that i need a stronger video card, 'cose i already have two)"
"My game wouldnt even start after the patch. Sure no gc or cpu problem."
"i wonder how we can fix this !!
mine worked 4 sometime but later stopped working for reasons beyond my comprehension !!!""plz how i can make this patch run with the full game plz
when i install it on the full version the game crach at the bootscreen" -
Breki
veterán
válasz RockHaRD #570 üzenetére
tudom, hogy megjelent hivatalos patch írtam is róla másik fórumban
de ennek semmi köze ehhez enb-hez meg főleg
elmondtam, hogy használom szó se volt tavalyi filekról csíkozási textúráról beszéltem amik ugye kintr vannak a fórumon.azokat pedig simán be lehet rakni.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz RockHaRD #568 üzenetére
ha így lenne se írnám ki nyilvános fórumra
egyébként nem tudom ez hogy jön ide
a korábban kért cselezési leírást az összes cselről +video mivel angolul van és hosszú, a reklamálódások elkerülése miatt felraktam ide
-
Breki
veterán
-
RockHaRD
addikt
válasz RockHaRD #565 üzenetére
na, a megoldás, hogy a füvezésed működjön: fifa 11 texture editor felrak, oda bevinni az rx3 fájlokat, és kimenteni png-be a füvet. Utána bmp-be átrakni, fifa 12 texture editor felrak, megnyitni a mostani füveket, oda beimportálni, aztán regenerator, és done
szép nagyon, csak az ENB rohadtul hiányzik fifa evolutionön azt írták, hogy a gfx brother készítője dolgozik az új enb-n, hátha az jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
no... breki, megnéztem az általad linkelt füveket, ezt a turf_pack_BETA.7z pakkot szedtem le, és egyik rx3 file-t se lehet megnyitni a fifa 12 texture ditorral, szal nem véletlenül nem megy a fifa 12-vel max azt tudom csinálni, h felrakom a 11-es texture editort, és akkro kiszedem a képeket, a másikba meg barakom... mingyá meglesem így is...
-
flash-
veterán
sziasztok
a kérdésem az lenne hogy a fifa 2012 mennyire élethű?már valóban felzárkózott a pes-hez?
régen(még vagy 5 éve) a peshez képest a fifa kicsit arcade-os volt számomra..most mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
fske
csendes tag
Hellóó! Hiába állítom be a felbontást, még is 4:3as marad... van valakinek ötlete, hogy miért? Vagy, hogy mit lehet kezdeni vele, mert így élvezhetetlen.
-
semetka
őstag
-
Breki
veterán
-
semetka
őstag
húúúú télleg jó lett ,már csak nagyon néha van egy kicsi de az nem érdekel már.
még egy kérdésem lenne.
Én gamepaddal nyomom a fifát és egyszerűen nem tudom beállítani ahogy én akarom,nincs olyan settings mint a Pesben hogy rákatintok a gombra és megnyomom azt a gombot amire én szeretném állítani.Esezleg tudtok olyas valamit amivel be bírom tökéletesen állítani?==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
5# FIFA 12 Lag Fix
If you are experience lag and poor performance with FIFA 12, download and Install This App.
Open D3DOVERRIDER
ADD FIFA 12.EXE (+) to the list.
Application detection level (HIGH)
Force triple buffering (ON)
Force Vsync (ON)
Now Run game with D3D Application open. It’s a perfect lag fix for ATI users. For Nvidia users it does improve performance and fixes lag but not to that extent.most akkor azt kéne megcsinálnom hogy letöltm a Lag FixetivaTuner v2.24c
és ami le van írva itt pl:Vsync ON ezeket állítsam be?vagy nem értem,segítsetek légyszi.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Breki
veterán
na ez az, hogy csak szerinted
igényesebbek szerint tele van hibákkal és mi ki tudjuk javítani
egyáltalán nem ez volt a fő kérdés ezt csak te szeretted volna ha ebbe az irányba megyünk el
megvetted a konzolt és most igazolni akarod magad előtt is, hogy jól tetted
ez természetes, de miért egy pc-s fórumban teszed?évekig az ea tudatosan leépítette a pc-s focit de idén már a PC-n jobb mindkét foci még ha ezt egyeseknek nehéz elfogadni
szerintem is hagyjuk már itt a konzolos dolgokat please van arra külön fórum
egyáltalán nem terelek világosan leírtam mitől jobb a PC a fifához
ez a fontos itt nem a gamer pc-d[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
ha egyszer pc-re adták ki,akk miért konzolos benne a bill.beállítások?ha pc,akk legyen billentyűzet.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
chop
őstag
Ugyanoda jutunk vissza, ahonnan elindultunk: nem mindenki akar buherálni. A mostani Fifa szerintem úgy jó, ahogy van, a kisebb hibákhoz pedig konzolra is jön a patch.
Azért csak akkor, mert az volt a fő kérdés, hogy mi az olcsóbb: egy gamer PC (nulláról építve, ilyen-olyan kedvezmények nélkül!), vagy pedig egy notebook + konzol kombináció? Nem játékmenet, meg gyep, meg labda, meg egyéb dolgok, amiket a beszélgetésbe szépen beleszősz. Csak az, hogy mi olcsóbb.
Mindenesetre szerintem hagyjuk a témát, mert tereled a szót, így meg nincs értelme...
-
Breki
veterán
a 60 ezres csak az én letöltésem
a PC-s játékosok kb 75%-a használ vmilyen patchet elég csak a moddingway-t vagy a soccergaming fórumait megnézni. Szval ezt a kisebbség dolgot ejtsük...
a konzol merev nem módosítható dolog illetve nagyon nehézkes bármit változtatni a játékokban
mindent meg kell venni hozzá az összes kiegészítőre költenija és ha nem nézzük a grafikát gameplayhoz hozzá se tudsz nyúlni míg pc-n azt is lehet javítani.
Tabletet most internetelfizetéshez szinte mindenki kap nagyon jó árért, céget most itt nem akarok reklámozni
Miért csak akkor van igazam, ha ki tudok hozni ?
egyáltalán nem erről volt szó egy fifa topikban vagyunk nem PC vagy konzol topikban és nemis akarok ilyen irányba elmenni itt.
-
semetka
őstag
Meg tudnátok mondnai hogy miért szagat egy kicsit a fifa?
Mit állítsak be hogy ne szagasson semennyire sem?
Vagy vmit le kell tölteni hozzá hogy ne szagasson?==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
chop
őstag
Még a 60 ezres letöltés is igen szűk rétegnek számít az összes Fifa játékoshoz képest. Nem azt mondtam, hogy senki sem igényli, hanem azt, hogy az összjátékosok kis része. Ez pedig tény.
Nem azért nyomatom, mert nekem az van és annak kell lennie a jónak, amit én mondok, hanem azért, mert voltam mindkét oldalon és ha top PC-t akarsz, akkor arra költeni kell. A konzolra meg nem. Az, hogy te csak focis játékokkal játszol, a te dolgod, nem ez a lényeg, hanem az, hogy amennyiben minden új játékkal maximális felbontáson és részletességgel akarsz játszani, akkor egy tavalyi PC konfiguráció nem biztos, hogy jó lesz, azaz fejleszteni (költeni) kell rá. Az, hogy neked megfelelő, nem azt jelenti, hogy költséghatékonyabb is. Neked lehet, hogy az, de összességében közel sem biztos.
Tabletet sem kap mindenki ingyen, így ezt most nem igazán tudom hova tenni.
Mindenesetre ha 145-150k-ból ki tudsz hozni egy top gamer PC-t, akkor igazad van. Amúgy pedig nincs.
-
Drizzt
nagyúr
Skacok'
Meccs előtt, karrier módban hogyan lehet automatikus csapatösszeállítást kérni, hogy minden poszton a legjobb képességű/legkipihentebb játékosok legyenek? Kézzel meccsenként egyesével megadni eléggé szenvedés.
I am having fun staying poor.
-
Breki
veterán
szűk réteg?
60 ezres letöltésem van legutolsót egypár nap alatt 600-an szedték le
inkább az itteni réteg a szűkén csak focis játékokkal játszom és néha stratégiát esetleg fps-t de az úgyis pc-n jó igazán
évek óta nem költöttem pc-renetes és egyéb dolgokra most kaptam szinte ingyen egy tabletet az simán kiváltja a notebook-ot semmi szükségem konzolra se meg is örülnék pl ha nem tudnám azt az elrontott csíkozást kicserélni és a kamerát rendesen beállítani és az irányítást a nekem tetszőre belőni
gólokat is macerásabb beraknipersze megértem, hogy akinek van az azt nyomatja ha már kiadott rá ennyit
de ez a PC-s részleg ha jól tudom[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
Nem mindenki akarja buherálni a játékokat. Amiket te csinálsz, az egy szűk réteg szokása. Nem mellesleg régebben a PES sorozatnál én is vadul pakoltam a Kitserverbe az új mezeket és labdákat, de a jelenlegi Fifába nekem nem hiányzik se mez, se labda, se kameraállás, se gyep. Mindenből van többfajta, ha megunom, váltok, de nem kell mindenből tizenötféle.
Örülök, hogy neked jól fut, a kérdésem csupán az, hogy más, komolyabb játék is jól fut-e, illetve az, hogy összességében olcsóbb-e a PC-d, mint egy laptop (netes dolgokra, Office, ilyesmi) + konzol kombinációja? Ha nézünk egy Xboxot, amit kaphatsz már 45-től, plusz mellé 100-ért egy sima laptopot, akkor 145-nél vagyunk. Egy gamer PC is kijöhet ennyiből (bár inkább több), de ebbe egy-kétévente vehetsz új videókártyát és akkor máris több, mint a notebook+konzol kombó.
-
RockHaRD
addikt
picit nehéz a felfogásod... mint azt írtam, nem csak nálam van ez a probléma, hanem csomó más embernél is. Ha most csinálnék egy videot, amin látszik, hogy frissen originről letöltött játék, és bármelyik enb, amit a fifa 12-höz írtak, és így is azonnal szó nélkül kidob asztalra, akkor elhinnéd? Nem ma kezdtem se a fifa moddingot, se a pc-vel foglalkozni. Csinál egy csodálatos fifa crashdump filet, és kész. Még csak ki sem írja, hogy exe hiba.
Demoval tökéletesen fut persze -.-
-
Breki
veterán
válasz RockHaRD #542 üzenetére
kb 2000 óta használom egy csomó játékhoz több operációs rendszer alatt most win 7 64 bitesen is simán megy csak a megfelelő filekat kellett bemásolni a directx-hez
eddig minden játéknál működött nekem ezelőtt nemis hallottam olyanról, hogy nem működhetne
-
RockHaRD
addikt
én elhiszem neked, de te meg azt értsd meg, hogy az emberek felének szimplán nem megy az ENB cucc... nézd meg a fifa-patch.com-on az ENB commenteket, nézd meg a soccergaming foumba, nézd meg a fifa-ultimate fórumba, mindenhol írják, hogy nem műxik... én is beírtam ,hogy nekem sem, de válasz egyelőre sehol sem érkezett...
-
Breki
veterán
válasz RockHaRD #539 üzenetére
én nem emléxem, hogy rx3-at beraktam volna bár lehet, de most fogtam a
pitchmowpattern_3_textures.rx3
pitchmowpattern_0_textures.rx3file-kat kiszedtem leírás szerint az img-ből texture editorral, azután beleraktam a textúrát és kész a működő rx3 kb öt perc megcsinálni
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz RockHaRD #534 üzenetére
nem attól függ értsd már meg én használhatom pl az rbr-es ini-t is a fifahoz csak lehet a színek nem pont jók, de azis lehet hogy azzal is jó lesz
itt csak paramétereken változtatnak a lényeg ugyanaz minden játéknál és be lehet lőni mindenkinek ahhoz
pl én tavaly használtam a pes-es-t fifához is
itt vannak példák, hogy milyen lesz mondjuk ez nekem nem annyira tetszik szebben is b lehet lőni
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
RockHaRD
addikt
igen, ez egyszerű lenne, sőt az új FIFA 12 Real Grass mod 2pi v.0 patchel, amit pár napja postoltak működik is, viszont a te rx3-jaidat berakva és regeneratorral megcsinálva csodálatos fekete-zöld kockás füvet kapsz, majd kis idő elteltével epilepszia rohamot
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
csak nem lehet fejleszteni új kamerákat berakni mezeket gyepet labdákat stb-t cserélni színeken állítani stb.
Egyébként nekem egyáltalán nem szaggat teljesen jól fut és eszembe se jut ezért plusz pénzért konzolt venni. Akkor miis az olcsóbb?
Más van már magyar kommentár külön, de szerintem felejtős egy két mecs után rögtön cseréltem, olasz pl sokkal jobb
Rumblepad-ért felajánlok egy ezrest kell nekem alkatrésznek.
Ja dolgok berakásához egyszerűbb mint gondoltam tulajdonképpen van egy kitserver
pl ennél
[link]FIFA 12\Game\data\sceneassets\pitch\
könyvtárba a filekat bemásolni pl ezt pitchcolor_3_textures.rx3
aztán FIFA12 Regenerator-et futtatni és kész hihetetlenül egyszerűItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
RockHaRD
addikt
válasz Dark KillerX #535 üzenetére
egyfelől nem a főmenübe kell, hanem a game könyvtárba, másfelől most megnéztem én is a demoval ezt a hd gfx patchet, mert eredetileg a demohoz készült, és gond nélkül megy... csak teljessel fagy ki... eredeti a játékod?
-
RockHaRD
addikt
nagyon idegesít, hogy ez az ENB cucc nem működik... de ahogy elnézem a fórumokat kb minden 2. embernek megy kb, megoldás meg sehol
amúgy nyakamat rá, hogy azoknak nem megy, akiknek eredeti a game-jük... az meg elég szánalmas, h olyan modot csinálnak, ami csak a warez változattal megy -.-
[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
válasz RockHaRD #530 üzenetére
Szerintem jól írja a kollega. Nálam boxon a finesse shot az RB + B, míg az átemelős az LB + B.
Egyébként meg 3-4 e Ft-ért már lehet venni egy kétanalógos gamepadet, amivel sok szívástól kíméli meg magát az ember. Mellesleg játékügyben az egyik legjobb döntés volt PC-ről konzolra váltani: nem kell telepíteni, nem szaggat és minden úgy megy, ahogy annak mennie kell. Nem mellesleg olcsóbb is...
Egyébként nekem van egy eladó Logitech Rumblepad 2-m, ha esetleg érdekel valakit. Hibátlanul működik, akár garit is vállalok rá.
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz Richard! #522 üzenetére
7000 forint egy gamepad és sok évig nem kell cserélni. Továbbá nem szeretnék álszent lenni, de halkan megjegyzem, hogy a játék ára jelenleg 9000 forint körül van.
Amúgy meg b@szod, ott a 150 rongyos telefon az aláírásodban, szóval ne számíts sok együttérzésre
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
válasz GuruZone #516 üzenetére
én itt vettem [link]
ph-n Danih-nak hívják az illetőt (bf3 topikba aktív), nála eddig is 4500 volt
játékkal kapcsolatban billentyűzetes kérdésekkel nemtudok foglalkozni, mert 2003 óta kontrollerrel játszom a fifát
szerintem akinek nincs kontrollere az ne fifázzon, max a 2002-vel, mert a cuccok 80%-át nem tudjátok kihasználni
-
GuruZone
őstag
Ma este 8-tól ÚJRA csak 4500 Ft-ba kerül egy Fifa12 Origin kód!
Német ebay, csak paypal kell hozzá.
Fontos, hogy csak 20 órától!!!
A linkért kattints IDE
(tegnap 20:23-tól volt 15 euro 21:55-ig)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
GuruZone
őstag
válasz Gallowgater #498 üzenetére
én csak a kódot vettem a G2Play-en (Malajzia) mégis magyar a Fifám!
Ehhez magyarra állított Origin kell összesen, és telepítés előtt én választottam ki, hogy melyik verziót töltsem. Ugye én azt választottam, amiben ezek voltak: HU, PL, CZ
szerk: ja a tiéd dobozos volt, lol !! félreértettem
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy körvonalazodik a sumákság. Az Originben történő regisztrációnál már feltünt, hogy nem a Dzsuzsi cimkével jelent meg a FIFA 12, hanem az amcsi "FIFA Soccer 12" borítója volt ott.
Van egy sanda gyanúm, hogy bekaptam egy amcsi kiadást, amit magyarra feliratoztak, de a kommentár angol / orosz / lengyel megmaradt.
ED nem cserél, csak EA hivatalos írásos állásfoglalás után..... wow
Remélem idővel lesz egy letölthető magar kommentáros hangfájl hamarosan.
Üdv, Gallowgater
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
cucka
addikt
válasz Gallowgater #511 üzenetére
Elvileg ha magyar az OS és a játék lokalizációja, akkor magyarul kellene megszólalni.
Szerintem az OS-nek ehhez semmi köze, nálam pl. angol nyelvű a Windows. (Meg minden más program, leszámítva a FIFA-t, az is kizárólag a hajdúbé-faragóricsi kommentár miatt) -
Gallowgater
tag
válasz Gallowgater #508 üzenetére
Sziasztok!
Továbbra is a 'nem beszélek magyarul meccs közben' probléma
Felhívtam az EA ügyfélszolgálatát.
Elvileg ha magyar az OS és a játék lokalizációja, akkor magyarul kellene megszólalni.
Két dolgot említett ügyfélszolgálatos:
- az origin nem jól töltötte le a 3GB patchet, ami tartalmazza a nyelvi fájlokat
- ED (ahol vettem) nem a megfelelő forrásból szerezte be a játékot....Megoldás: Újrainstall, vagy várjak egy külön letölthető magyar hangfáljcsomagra.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Üdv, Gallowgater.
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
RockHaRD
addikt
válasz Gallowgater #508 üzenetére
print screen, és nyomtasd ki, akkor meglesz papiron
-
Gallowgater
tag
Szia Breki, cucka!
Kézikönyv????? Nos, az olyan mint halottnak a csók. Használhatatlan.
A honlapon sincsen semmi hülyebiztos klasszikus. Azért gondoltam, hogy hátha valaki a világban vette már a fáradtságot és szépen felvitte az összes xbox 360-as kombót.
Van esetleg ilyen linked?
A játékon belül megtaláltam természetesen - és ha nem találok semmit a neten külön - akkor lejegyzetelem magamnak a legfontosabbakat.
A magyar kommentár hiányára tud valaki megoldást? (Köszi cucka a fáradozást) Minden megoldás érdekel......
Üdv, Gallowgater
-
cucka
addikt
válasz Gallowgater #498 üzenetére
Hogyan tudom magyarítani? Milyen beállítást rontottam el?
Indításnál mindig rákérdez a nyelvre - kiválasztom a magyar zászlót és ennyi, magyarul beszél - bolti, dobozos verzió. Nem tudom, nálad mi lehet a gond.Egy linket megköszönnék, ahol részletesen le van írva az összes kombó a kontrollerhez, hogy memorizáljam.
Lásd Breki videóját. Egyébként a játékon belül van egy "gomb súgó" menüpont, ott le van írva az összes gombkombináció és csel.(#500) Breki
valahol olvastam, hogy kerek öt oldal
A játékhoz 1 darab kettéhajtott papírt adnak, kézikönyv csak elektronikus formában létezik.[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
leszedtem megint a fifa evolution-ös HD gfx cuccot, és ugyanúgy kirak a nyelvválasztó előtt... szépen ott a gta san andread hülyeség, ha shift-f12-t nyomok, akkor lehet váltogatni, és látszik, h változnak a színek, tehát működik elvileg, de utána CTD -.-
-
RockHaRD
addikt
ááá f.szom... most megint folyton kilép ez a szar... enb-t ménem tudják megcsinálni a fifához? miért richard burns rally, meg gta san andreas...
-
RockHaRD
addikt
rájöttem, hogyha a nyelv választó előtt nyomok shift-f12-t, akkor tovább megy
a füvekkel nemtudok mit kezdeni.
bemásolom azt a pár pitch file-t a data/sceneassets/pitch könyvtárba, és az i86 regeneratorral legenerálom, erre nagyon szép kockás fekete-zöld fostaligát látok a játékoba
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest