Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
-
Regirck
senior tag
xBox gamepaddal használom alapbeállítással.
Ha a védekezés idegesít, hogy pont időben kell megnyomni a "védekező" gombot, hogy kitegye a lábát az megszokás kérdése. Viszont ha nem tudod megszokni van lehetőséged visszaállítani, azt nem tudom, hogy hol de megtalálod szerintem a menüben biztos!
-
Regirck
senior tag
válasz Baga1983 #926 üzenetére
Windows felhasználó neved tartalmaz ékezettet? Ha igen akkor rakd újra a windows-t vagy változtasd meg a felhasználó neved ékezet nélkülire! (Utóbbi nekem nem segített sajnos, mert a dokumentumba nem írja át így nem találta a mentéseket stb-stb... és nem ment)
Drivereket és directX-t még nézd meg hátha az nem naprakész!
-
Regirck
senior tag
Írnék nekik egy levelet, csak nem tudom hova kell. Angolul annyira nem tudok (gondolom Magyar nyelven nem jó), másik meg szerintem a több millió levél közül nem hiszem, hogy mindet elolvasnák.
Lényeg, hogy most már 2012-ben nem okozna nagy meglepődést a világnak, ha a Fifa13 már túllépné a 4.7GB-t.
(Bár most néztem, hogy alapból duplán van mivel 7.2GB, így visszaszívóm amit írtam vagy legalábbis olvasd el még egyszer csak a dupla rétegű szó elé képzeld el ezt '2 db", így helyes!)
-
Regirck
senior tag
Nem megy a kommentár hiába másolom be. Ebben valaki tudna segíteni mit rontok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest