Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
a performance optimizernél én nem találkoztam ilyennel: "take care of edited file stored directly in folder"
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Legmélyebb hálás köszönetem!!! Sokat segítettél!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Breki
veterán
"-Először is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelő kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettől kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdődne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,előfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevű eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvő képről van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minőségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehető legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben."
hajbel: azt hiszem nincs benne mert ma azt kérdezték tőlem a pes fórumon honnan van
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
hajbel
addikt
Visszajátszást esetleg nem mentettél, hogy megörvendeztess vele bennünket? Az indítás egyébként szerintem nagyon el lett bénázva. Mindig a hátrébb helyezkedő embernek passzol a játék, vagy a közelebbinek. Nálam sokszor volt már, hogy vezettem a labdát a kapura, és előttem volt a védővel egyvonalban egy csatárom, az indítással pedig a 10 m-el hátrébb álló játékost akarta megjátszani a gép, persze elakadt...
wednesday: A befout a darálóba témára +1 szavazat. Ezért játszom én min. 2 csatárral és 1 támadó középpályással, hogy ilyen helyzetekben gyorsan odapasszolhassam valakinek, vagy esetleg felszedjék a védőről lepattanó labdát. Szerintem 1 csatárral lehetetlen játszani.
Breki: Basszus, kedvetkaptam a Pesezéshez. Ez a másféle lövéserősségmérő (vagy hogy mondják ezt helyesen) alapból benen van a játékban, vagy mod?
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Lmh
őstag
Szép akció.... Piero papának az onnan ziccer, nem realisztikus, h kivédte a kapus xD
Leszedtem azt a performance bizét, fel is installáltam, egyebet kell vele tenni vagy az már müködik magától?
Pesnek utána fogok nézniA kis GIF-es bejátszásaid elkészülésének metodikája viszont nagyon érdekelne....
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
kár volt, mármint előre lesajnálni :-)
Lmh mi gátol meg benne? :-P
bár a fifához szokottaknak gondjaik szoktak lenni a kapuhoz eljutással is először
ezt pont most készítettem
[link]a játékakadásra már írtam korábban ötletet
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Én életemben nem PES-eztem, szivesen olvasnék egy komolyabb tesztet vagy összehasonlítást a fifával. Kipróbálnám azt is.
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
válasz wednesday #381 üzenetére
Ez a "beszaladok a védő mögé,mert pont most akarnak passzolni nekem" effekt nálam is jelen van. Nagyon vártam ezt a részt,sok bizadalmam volt hozzá,a PES-t előre lesajnáltam,de most már várom,valahogy minden évben annál kötök ki. Az abban lévő "become legend" mód számomra eszméletlen jó,ebben meg...
Legalább a bl licensz náluk van,a többire meg majd kijön a pesedit patch -
chungee
addikt
Az az érzésem van, hogy nem reagál a játék úgyahogy én akarom a meccsek alatt. Mintha valami gátolná. Nem úgy viselkedik a játékos, mint a FF11-ben. Beépítették valami segédkezelőt a játékba Úgy mint a DiRT3-nál és egyéb hardcore autósgémeknél Ki lehet az kapcsolni valahol
-
Lmh
őstag
korrigálnék 1825mb memória és 82-93% cpu-t használ.
Bár gondolom ez lényegtelen, mert simán nem kéne akadnia.....a vas tuti elég hozzá.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
egyébként nagyon sokszor nekem is akad a játék :S:S van, hogy már indulástól, van hogy csak meccs közben kezd el akadni.
intel E8500 3.16 core 2 duo proci
3 giga 800as ram
XFX 9600gt VGA
1360x768 -ban játszom vagy vmi ilyesmi2szer el kéne vinnie a játékot szerintem. 2.2 giga ramot használ játék közben én 93% fölött pörög mind2 mag a prociban játék közben
Vki ötlet?
-
Lmh
őstag
Neeeeeeeeee!!!! Kettétörtem volna a billt! A Bekanyarintásra nincs ötletem :S nekem is jól jönne sokszor, mert a "W", (nálam gamepadon Y) nem felel meg tökéletesen az elképzeléseimnek.
-
Pacos
tag
Olyan mintha az indítás gomb(W) nem működne. Szélen futok, középen az üresen futó csatárom, köztünk a védő és nem bekanyarítja elé hanem egyszerűen merőlegesen le/felfelé passzolja. Ezzel persze az ellen védőjéhez kerül a labda, ziccer helyett.
Volt egy nagyon vicces esetem:
Magas passzal indítottam a játékosom és teljesen üresen került elé a labda,amikor is...pofára esett a saját két ballábában áááá!Amikor szétszedtem még működött!
-
Lmh
őstag
válasz wednesday #381 üzenetére
hehe én már egy füzetbe irom a sok nyomorékságot amit a játékban tapasztalok Gondoltam ha már nem tudok ujat irni, akkor irok ide egy szép kis esszét
Egyre több momentumot olvasok ami másnál is előfordúl.
Ez a "támadótársam befut a védő mögé, h véletlenül se tudjak neki passzolni" ez nagyon jellemző és idegesítő. Iszonyat, h megyek 3v2-be a kapura középen nálam a labda, jobbra egy társ, balra egy társ és egyiknek sem tudok passzolni olyan nyomorékul beállnak a 2 védő mögé....
És ez még csak a kezdet!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
wednesday
őstag
Ja, igen. Most is gyorsnak tűnik a játék, de talán nem annyira. De lehet este csak marha fáradt voltam.
A gyorsaságba belejátszhat, hogy most már nem 1 csillagos csapattal játszom. De akkor is olyan természetellenesnek tűnt. Olyan volt, mint egy felgyorsított felvétel, a kamera is gyorsabb volt stb. Úgy szedték az emberek lábukat, mint valami rajzfilmben. -
wednesday
őstag
Komolyan lehet érezni a játékban azt a pillanatot, hogy a gép most "eldöntötte" ő gólt fog rúgni, és nem sokat tehetsz ellene. Ilyenkor csak vad felszabadítással próbálkozom, hogy a labdát még a stadionból is kirúgjam. Mikor nem kapcsol erre az üzemmódra addig egész kellemes a játék.
Én önmagában nem bánom a vereséget, de ne ilyen gagyi módokon kapjak gólokat, hogy: 1 a védők közelébe sincsenek a támadóknak, 2 futószalagon jönnek az évszázad indításai gépnél. De az utálom a legjobban, mikor a támadó kis nyomorék módjára csak kocog a labdával és csak előre biceg, mint valami értelmi fogyatékos, elvenni nem lehet tőle ő meg sétálgatva beviszi a kapu elé és belövi.Támadásoknál is néha tapasztalatom a rossz helyezkedést. Az különösen idegesít mikor passz előtt a lövés pillanatában az a játékos akinek szánom a labdát fogja magát és Ő! megy be a védő mögé, így téve arról, hogy ne az övé legyen a labda.
[ Szerkesztve ]
-
Pacos
tag
Mondhatunk bármit nem korrekt a játék.
Nekem a legutolsó meccsemen az történt hogy kb. a 92.percben gólt lőttem,1-0! Mondom mostmár megvan a meccs
Középkezdés, és az addig(már 93.perc) TÖK SZAR ellenfél szárnyakat kap! Sikerül nagyot mentenem,de szöglet és befejeli,1-1. Ekkor ha valóságban néznénk kb. a 96.perc lenne...
Na,mindegy! Mert vmiért még mindig nem fújja le a meccset a bíró...és helyzetbe is kerülök,de kiüti a kapus a labdát,ami még így is az enyém marad, elfektetem...és akkor a semmiből előtűnik vmi atléta aki -lassan 100perc meccs után is- 4.9mp alatt hátra ér és beleér a lövésembe.
Ez a gólt kap a gép és elkezd játszani ez annyira tipikus a Fifa12-ben. A gond, hogy ilyen a valóságban max. előfordul.Amikor szétszedtem még működött!
-
hajbel
addikt
Hmm... Mi lenne ha egy kisebb csapattal lennél... Ez így van, ez ellen nem tudsz semmit tenni. A második játékos hívása szerintem hülyeség. Inkább várj, hátha eladja a labdát, vagy elbénázza a cselt, esetleg nem lesz más választása és rálövi messziről bénán. Amikor én legendáson próbálkoztam, jól elbénultam. Kellett néhány meccs, mire belejötte professzionálison, de amikor 4-1-re vertem a Barcát Dortmunddal, akkor szintet léptem, és azóta is világklasszison vagyok. BL-t nyertem Bayernnel, de kisebb csapattal (pl. Liverpool) simán elvernek a nagyobb csapatok.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
cettlee
őstag
na 1 hét fifázás után rákellett jönnöm, hogy legendary-hez még kevés vagyok, legjobb esetben döntetlenre tudom hozni a meccseket, talán 1-2szer sikerült nyerni hasonlo erősségü csapat ellen.Próbaképpen visszavettem professionalra.
A csapattársaim továbbra is furcsa dolgokat csinálnak.Töbsször előfordult, hogy az ellenfél beadásánál nem váltott az aktuális emberre automatikusan a progi, és fejelésnél ugye fel sem ugrott emiatt az ember.Igy kb már 20 golt kaptam eddig.
Következö szitu.
Jön rám az ellenSÉG, 3 támado 3 védő, csávo hozza a labdát, én váltok az egyik védöre akivel fogom(running jockey) az egyik szöktetni kivánt labdátlan támadot, a másik védö pedig ugyanugy tökéletesen fogja a szöget a másik támadonál.Namost akkor a 3.elöl lévö védömet team pressure gombbal ráuszittom a labdásra hogy zuzzamárle, odamegy, de látom hogy inditja is a csatárt(azt amelyiket a gép haverom fogta), lesröl szo sincs, a labda elrugása után a gépvédő megtorpan és és utána megint ugyanugy fut tovább a csatár MÖGÖTT MERT PONT ANNYIRA TORPANT MEG HOGY SZABADON KAPJA AZTA SZÁJBASZEXUÁLT LABDÁT AZA NYOMORÉK.és ez barca védelem volt.
-
Lmh
őstag
Persze ironikus volt, sejtettem, hogy történt. De viccen kivül én nem emléxem, hogy velem történt volna. De komolyan figyelni fogom mostmár! ma pl amit játszottam utolsó meccset arra konkrétan emléxem, hogy félidö, meccs vége, hosszabbítás elsö félideje, hosszabítás vége: mindig nálam fújta le.
-
DigitXT
nagyúr
Értem a kérdés ironikus voltát, de természetesen igen, történt.
Általában az "utolsó akciót" végig szokta várni, ha lejárt a virtuális
90 perc (amúgy erről is lehetne "elmélkedni", mert az igazi fociban
nincs álló óra, itt meg minden szabadrúgásnál/bedobásnál van):
szóval ha te támadtál, mikor lejárt az idő (hosszabbítással együtt),
ha utána az ellenfél fordít, akkor is lefújja. Amúgy a hosszabbítást
nem jelzi, ami pont ezért bosszantó: lehet, hogy a 3-4 perc helyett
(virtuális időben) 10-20 percnyit is hosszabbít. (Viccesen mutatna.) -
Lmh
őstag
Egy apró kérdés: Történt már veletek olyan, h NEM akkor fújta le a meccset amikor ti indíthattatok volna támadást?
-
Lmh
őstag
-
Richard!
addikt
#330-ra valaki? szeretnék már normálisan játszani vele...
de ha alapbeállításokon van,akk is ugyan ilyen szar
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Lmh
őstag
válasz Richard! #363 üzenetére
Talán próbálkozz a beállításoknál a rásegítéseknél állítgatni....jobb ötletem nincs, sztem vmi olyasmi lesz
fess: De ismerős xD Pl Portóval vagyok, ellen: kb a Finn harmadosztályos sereghajtó és már a félpályánál érezhető, h átváltoztak Barcelonává ls gólt fognak löni. Ezer pontos, gyors passz, futkároznak, szerelni lehetetlen, esélyem nincs semmire, már kb kimegyek a szobából inni egy felest, úgyis látni ,h gól lesz
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
-
Lmh
őstag
Cettle: Hát igen kapust kicselezni nem egyszerü, és szintén baromira nem reális megoldás, h "csak" ugy lehetne gólt löni, vagy izomfickát....
Pacos: Én alapból beállításoknál kivettem a kezezést, soha nem is játszottam ugy, h az be van állítva. Előre láttam, h szar lesz és felesleges. Lassan már ott tartok, h a lapokat is kiveszem, mivel jelenleg 2 pirosam és még 5 ellenem itélt 11-es van elmentve, mind tökéletesen tiszta szerelésnél. Akkor csináltak volna vmi kis animációt, h mellérugok, vagy nem találom el a labdát vagy vmi, de kirúgom az égbe az ellen elől a labdát és 11-es....megjegyzem én is kaptam úgy 11-est, hogy az ég világon semmi nem történt, de engem ez csöppet sem vigasztal
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
dehogynem,játszattam. nem igazán tudom miért volt az,mert a bajnokságban se állunk rosszul,másodikak,1 pont hátránnyal,kupában is még küzdünk,de ő folyamatosan sírt. mikor elkezdtem a karriert akkor azzal indult,hogy ő kérte,hogy adjam el,én nem adtam,aztán kiírta,hogy már szeret itt lenni. januárban újra rátört a hülyeség,erre az elnök eladta.
-
Pacos
tag
Nekem volt egy olyan meccsem ahol a gépnek 1 azaz EGY! helyzete volt és belőtte. Természetesen nyert is ezzel , miközben nekem 9/5 lövésből sem sikerült.
Ez a gépi helyzetkihasználás amúgy szerintem is irreális. Pláne hogy ebben a tekintetben nem nagyon van különbség egy Barca vagy épp egy tanyasi csapat között ha Profi vagy magasabb szinten játszik az ember.
Ami most hirtelen még eszembe jutott ez a kezezős dolog, ami amúgy végre benne van a játékban csak kissé el lett túlozva. Nem egyszer fújtak be ellenem tizit és ahogy visszanéztem, kezezésért - merthogy amúgy nem nyomtam semmi olyat, hogy felvágjam. Amúgy onnan tudom már hogy miért ítéltek büntetőt mert ezeket SOHA nem játsza magától vissza a játék...
A gond hogy ezzel nem tudok mit csinálni. Vagy van vmi "kéz leszorít" gomb?
Ja és volt olyan hogy balfelsőből kiszedte a 11-est. Ennek mennyi az esélye a valóságban?![ Szerkesztve ]
Amikor szétszedtem még működött!
-
Lmh
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a performance optimizert ezt az általa alapból felajánlott C/program files/ EA vmi/ Fifa 12 mappába kell telepíteni, vagy abba a fő mappába ahova én telepítettem a játékot magát? ( ami nekem D/jatekok /fifa 12 )
Köszi!
ui: Ú Breki ezeket a kis videókat amugy hogyan csinálod? Nagyon kéne remélem nem túl bonyolúlt
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Fess, Breki:
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott miután hasonló hatékonysággal használom ki az 1v1-eket. Jelenleg Profin játszom, de játszhatnék akár Legendáson is, nem ez a lényeg sztem. A ziccer az ziccer. Szerintem elég nehéz kidolgozni normális helyzetet, hogy utána még a ziccerrel is szopasson a játék. Ha már a realisztikus játékmenetre megyünk akkor akár legendás szinten is illene egy 1-1 es szitut egyszerüen, kb 70%-os hatásfokkal kihasználni.
"Sajnos" Breki atomhigh masternek tűnik, de akkor is ha a realizmust keressük a játékban akkor rég rossz, ha a legtutibb ziccerkihasználás a játékban, ha 3/4-es izommal kilövi a fickát. Ez hol reális? 100ból 20szor egy játékos ráviszi a kapusra és megpróbálja eltolni mellette 70-szer elpasszolja mellette a maradék tízben meg mittomén mit csinál.
A helyezett lövés nem rossz ötlet, de sajnos nálam az sem hozta meg a reális hatékonysági szintet.A Rák úr ( már nem emléxem melyik irta, a hajbel vagy a szerda ) érzéseivel pedig abszolút tudok azonosúlni, sajnos nagyon sokszor azt érzem, h a szintek közötti különbségnél nem az ellen lesz jobb, hanem az én játékosaim lesznek egyre szarabbak. És nem kell a duma, h minden csapat annyira játszik amennyire hagyják, mert attól még értelmesen mozogni lehetne, hogy jobb az ellen, nem csak állni mint a cövek....
Végigpróbáltam félprofitól legendásig. Félprofin mozognak a társaim, van elképzelésük, rohangásznak, profin kevesebbett, legendás elötti szinten (hirtelen nem ugrik be xD) kb megáll az élet és ordítozom a géppel, h mozduljatok máááár meeeeg xDEz volna a tömör véleményem
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
Valakinek adta már el az elnök a játékosát? Nekem volt szerencsém most hozzá,Ronaldo-t elpasszolta,mert nyavalygott a honvágy miatt... Ezt az újítást kihagyhatták volna
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz wednesday #356 üzenetére
Ez meccs közben van, vagy meccsek elején? Nekem is van, hogy úgy tűnik meccsek elején, hogy begyorsult, nyilván azért, mert az előző meccs végén már lomhán mozogtak a fáradt játékosok. Az ATI micro shuttering be van kapcsolva? Lehet, hogy a vsync-et se ártana bekapcsolni. Már alig várom, hogy valaki bekérdezze erre a problémára, hogy eredeti-e a játék
[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
Nálatok van olyan, hogy egyszer csak begyorsul a játék?
A játékosok és a mozdulataik, a futás, passzolás felgyorsulnak, olyan fura lesz mintha, Fifa 99 menne.
Mindig normál játéksebességen játszom, nem szoktam lassítani vagy gyorsítani. -
Barcelinho
csendes tag
-
total90
veterán
válasz wednesday #348 üzenetére
Ó, én is rengetegszer kaptam úgy gól, hogy a kapus kiütötte a labdát és az ellenfél "véletlen" egyedül volt... de hát ez benne az izgalmas, nehéz, küzdeni kell. Sokszor van olyan meccsem, hogy 3:2, 4:2 és az a 2 gól mindig valami ilyenből van
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
wednesday
őstag
Igen.
Csak azért idegesítenek olyan esetek, mint a legutóbbi. Támadom az ellenfelet a 16-osánál, rálövés, kapusról kipattan, védő játékosuk felmentés gyanánt kivágja a labdát. Ami az évszázad indítása is egyben, hiszen pont a másik térfél közepén álló támadóhoz pattan aki totál egyedül viszi a labdát a kapura. Körülötte senki, de nem is mentek arra pedig "fél évig" volt a levegőben a labda. Se ember fogás nem volt, se les.És sokszor kapok úgy gólt, hogy sokat én nem tehetek ellene, hiszen a támadók egyből viszik a kapura a labdát, mert a védekezés az általános iskolai szintet nem éri el. Pedig még emberfogás is be van állítva még sincsenek ott.
Persze hozzátartozik, hogy negyed osztályban játszom, angoloknál mert fel akarom magam küzdeni.
De a saját ligájában a csapatom nem gyenge azért. -
wednesday
őstag
Nem vagyok kiemelkedő Fifás azt előre elmondom. De nekem a semi-pro és a pro szint között egy elég nagy szakadék van. A semi-pro túl könnyű, nincs benne kihívás. A profiban meg olyan dolgok történnek, hogy agyam eldobom.
A profiba az tetszik, hogy rendesen meg kell küzdeni a támadással és védekezéssel (nekem) még élvezetes is lenne így a játék, ha nem történnének olyan dolgok, hogy...
Emberfogás nulla, még ha be is van kapcsolva, van, hogy 100 méteres körzetben nincs védő a támadó gépi ellenfélen. Sokszor kapok úgy gólt, hogy a gép felbikázza a levegőbe a labdát az ő térfeléről (ne adj Isten felszabadít a kapuja előtt egy bikával) és az hajszál pontosan a támadója elé esik, aki már egy az egyben viszi a labdát a kapusomra, a védők a közelébe nincsenek.
Rengeteg lepattanó kerül a géphez. Már előre látom mikor fellövik az égbe a labdát ott virít a sárga ikon az ellenfél játékosánál, persze, hogy hozzá kerül.Na mind1 megpróbálok belejönni, mert itt kezdődik a kihívás. Csak marha idegesítő, hogy vért izzadva berúgok egy gólt és a gép válaszul játszi könnyedséggel válaszol (főleg brutális helyezkedési hibák miatt), még ha erősebb is a csapatom.
-
fess
őstag
11-12 méterről egyedül a kapussal szemben van valami tuti lövés? hihetetlen,hogy 10-ből egyszer ha gólt lövök,a többi kapufa,esetleg mellé...
-
silk97
csendes tag
válasz GegeWarrior #340 üzenetére
Nekem se jó csak neten tudok az ultimate teambe belépni. azt írja hogy rossz az emailem vagy a jelszavam pedig jó volt minden.és jelszóemlékeztetőt se tudott küldeni szóval az ea szar
-
GegeWarrior
senior tag
Tegnap óta nem tudok online lenni Azt írja szerver probléma. Ez másnál is megjelenik vagy csak nálam szarakszik?
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
total90
veterán
Na... korábban írtam, hogy ilyen játékos eltűnés problémám volt. Gyorsan végigszimulálgattam egy évet csak úgy próba gyanánt (nem a normális profillal, csak próba) és volt 4 játékos, akinek lejárt a szerződése. Direkt nem hosszabbítottam meg és láss csodát, a következő évtől nem létezik a játékos Vagy ufók, vagy head shout, mert nem fogadta el a hosszabbítást. Ez milyen hülyeség már? Huszonpár éves játékosok tűntek csak úgy el, tehát nem is, hogy visszavonultak. Eléggé nem poén, hogy shift+del-et kapnak a játékosok...
-
davidrozsa
csendes tag
Tudnátok segíteni?
A billentyűgombokat szeretném átváltoztatni, mert ugyanazok a problémáim voltak mint Lorinak, sőt már beszéltem is vele, hogy küldje át a Fifa 11-es buttondatasetup in fájlt, de azért gondoltam nektek is írok, hátha tudtok még valamit -
RockHaRD
addikt
Csináltam egy be a pro klubot. FC Hungary a neve. Mindenki nyomasson felvételi kérelmet, aki akarna játszani velünk... kéne vagy 10 magyar, és akkor tuti lenne online mindig 3-4, akivel lehetne már nyomatni. Nagyon jó kis fejlődéses rendszer van a gémben, szal megéri játszani
-
Breki
veterán
Nálam teljesen jó mondjuk én máshonnan szedtem
-
RockHaRD
addikt
Amit linkeltem fast startot, azt felejtsétek el, mert szar. Tönkrebassza a fifát
néha működik, akkor nagyon jó, de 80%-ba meg nem, szal inkább ne rakjátok fel :-/
-
Richard!
addikt
sziasztok.
nálam elég szar a passzolás.nem emberhez passzol,hanem egy kicsit elé.na jó nem kicsit,hnem nagyon.nem tudom mi lehet a gond,de elég nehéz így játszani.
a S-sel passzolok,a W-vel lövi be üres területre.szóval nincs felcserélve.várom az ötleteketMa kezdődik életed háralévő része
-
Breki
veterán
DEFENDING TIPS
The new defending system of FIFA 12 is probably the biggest chance in years. Our FIFA12TIPS.com team experimented a lot with this new system which resulted in the following FIFA 12 defending tips. Check also the FIFA12 defending tutorial.Be patient and contain
Sounds as a simple and logical FIFA 12 defending tip but a lot of people are too much in a hurry and want to steal the ball as soon as possible so they can score. Maybe possible against the CPU on “amateur” or your 2 year old little “button-smashing” sister but not on a higher level. So don’t try to steal the ball as soon the opponent is on your half. Just be patient and fill the gaps so it isn’t possible to pass forward (to striker/forwards) and create a defensive wall. That doesn’t mean you can’t play attractive football, set work rate on defending or that you need a custom formation. The main thing is: keep it compact and don’t leave gaps. Theoretical this is also possible with 3 defenders.Stay between the opponent with the ball and their striker
Don’t select always the player that is the closest to the attacker with the ball. Select a player to cover and use second press (but don’t tackle) to press on the player with the ball (only to close the gaps). As long as you keep your ‘defensive wall’ and don’t leave any gaps they can’t score. Simple as that. So keep the defense in FIFA 12 compact.Avoid using too much ‘second press’
When you use second press, it gives spaces for the attackers. So use this option only when you have a player behind to cover the open space.Tackle only when needed
Tackling in FIFA 12 like in the previous FIFA versions doesn’t work anymore. With the new FIFA 12 defending system you have to time a lot better and wait for the opportunity. This is mostly around the 18 yards box and the attacker is running towards goal. Also, when your opponent uses a skill move: don’t tackle/slide, only when you’re 100% sure. Best way to defend this is to walk with your opponent and stay between him and the goal. So again, be patient and wait for the right moment.Select your player with RS (right stick) instead of ‘switch button’
In FIFA 12 it’s better to select your player with right stick instead of the switch button. Press/tab the right stick in the direction of the player you want to control. IMPORTANT: with the right stick you will be able to select a player before your opponent can pass the pass. When the ball is on the wing and he want to pass back to the center, make sure you select as soon as possible a center defender to cover this. This allows you also to use the ‘second press’ button to defend your opponent. Now you have the possibility to defend and to give also cover with your selectedSome other FIFA 12 defending facts
- Using the old ‘legacy mode’ defending system in FIFA 12 isn’t a good idea. With online ranked matches, ultimate team online and online clubs you are forced to use the new FIFA 12 defending system.
- A formation with a CDM (f.e. 4-1-2-1-2) works extremly well with defending. Your opponents midfielders and forwards have less space.
- A lot of team FIFA12TIPS.com prefer to switch the RB (X360) / R1 (PS3) button with B (X360) / O (PS)Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
fess
őstag
valakinek nincs valami jó szerelés tippje?unom már,hogy sose bírom elvenni,ha meg elveszem nem nálam marad a labda,hanem elpattan és ki máshoz pattanna,ha nem 1 ellenfélhez? az is fura,hogy egy lassabb játékost alig bírok utolérni egy gyorsabb játékossal,nincs ezeken valami turbó gomb?
-
Breki
veterán
tegnap óta használom nálam teljesen jó még hozzátenném ezt
Why would you want to do that? This year its worth connecting to EA servers,due to Football Club and all.
But being a web programmer, your question whetted my curiosity.So i sat down with my tools and 10 mins later i found out the answer for you
If you still want to do it.This is how to do it.
open the file
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
You will have to open the file in notepad.
enter the following lines after the last line in the file127.0.0.1 ci-main.loginregistration.eadm.ea.com
127.0.0.1 motd.dm.origin.com
127.0.0.1 store.origin.com
127.0.0.1 drh.img.digitalriver.com
127.0.0.1 drh2.img.digitalriver.com
127.0.0.1 drh1.img.digitalriver.com
127.0.0.1 eaeacom.112.2o7.net
127.0.0.1 b.scorecardresearch.com
127.0.0.1 heartbeat.dm.origin.com
127.0.0.1 web.dm.origin.com
127.0.0.1 loginregistration.dm.origin.com
127.0.0.1 friends.dm.origin.com:443
127.0.0.1 avatar.dm.origin.com:443
127.0.0.1 ecommerce.dm.origin.com127.0.0.1 gosredirector.ea.com
127.0.0.1 blazeserver.blazeemu.org
127.0.0.1 gosgvaprod-qos01.ea.com
127.0.0.1 gosiadprod-qos01.ea.com
127.0.0.1 gossjcprod-qos01.ea.com
127.0.0.1 demangler.ea.com
127.0.0.1 vmp.tools.gos.ea.comThe lines in Green (itt vastag betű) will stop your connection to Origin.So you can start Fifa without connecting to Origin.
The lines in red (itt dölt betű) will stop Fifa from communicating to EA servers.
You can use one or both.Depends upon you.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
RockHaRD
addikt
Innen ajánlom mindenkinek a fast start nevű kis progit. Doctor+ csinálta, tehát totál megbízható, én fel is raktam eredeti fifára. Telepítéskor kiválasztod a nyelvet, amin játszol, és akkor a sok fölösleges videót, meg a nyelvválasztót megúszod. Sokkal gyorsabban indul a game
-
Melyik Fifa-val lehet multiba játszani? Lanon, pontosabban wifin menne egy routerről. Rég Fifáztam talán 2006 world cup-el utoljára, és nem tudom hogy melyikkel tudnánk játszani tesómmal
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
total90
veterán
Bakker, totál kikúrt velem a játék Volt egy jó játékosom felderítőn keresztül, de idény végén hosszabbítani kellett vele. Egyszerűen nem akarta elfogadni a fizetési ajánlatom, pedig már mérgemben 500 000€-t beajánlottam neki, de még azt sem fogadta el... meg lejárt az idény és eltűnt a játékos Nincs a kereteben, a neve alapján kerestem, de nincs és sehol nincs. Elvitték az ufók
-
Breki
veterán
biztos félnek tőled :-)
állandóan a ravaszt emlegeted
-
RockHaRD
addikt
Amikor beírtam ide is, meg SG-re is az originemet, hogy vegyetek fel fifázás céljából, akkor nem gondoltam, h kb 10 ember fel fog venni, ami eddig szép és jó, viszont az már kevésbé, hogy felvesz valaki, de onnantól kezdve ennyi volt a dolog. Írok, nem válaszol, kérdem, h játszunk-e, semmi...
kérdem én, akkor minek? Simán lehetne egy fasza kis magyar klubot csinálni, és mindenki a kis saját karakterével fejlődhetne, meg a team-et vihetnénk fel egyre jobban, kb rpg stílusú dolog lenne, de ehelyett mindenki online barátságos mérkőzést játszik, aminek kb nulla értelme van...
nem értem
-
tttzshd
tag
a fifa 12 patchet le lehet tölteni valahonnan ?
-
Z Lee
csendes tag
válasz Sipi1984 #314 üzenetére
Igen, pont ezt akartam kérdezni, nekem is állandóan kiírja ezt a hibát. Nekem Cisco routerem van, úgyhogy nem az lesz itt a baj, illetve lehet, hogy valami beállítás rajtuk.
Többször megszakadtak meccseim online, nem tudom, hogy az ellenfél lép ki, vagy köze van ehhez a hibához. Igaz többnyire akkor szakadnak meg a meccseim, amikor én vezetek több góllal....Le Z Lee
-
Sipi1984
csendes tag
sziasztok.
Valaki nem tud megoldást az : EAS FC hibára amit nekem a jobb alsó sarokban ír ki. Így nem tudja küldeni az adatokat a EA-nek az online részébe. NetGear routerem van lehet ez probléma?
Üdv.Sipi
-
unlafsk
csendes tag
Sziasztok!
Reggel az Origin lenyomott valami 40mega körüli frissítést!
Letöltöttem,és azota sem sikerül telepíteni!mi erre a megoldás?Esetleg másnak is volt hasonló problémája? -
hajbel
addikt
Alapból num4 és num6-al vetődik balra, illetve jobbra a kapus. Aréna módban lehet előhívni egy kis segítséget a lövéshez. Meccsen nincs segítség, de jól be lehet gyakorolni az arénában. A lényeg, hogy ne kezd túl hamar nyomni, és ne is túl későn.
-
Barcelinho
csendes tag
válasz sniper elite #304 üzenetére
Köszi szépen. Remélem tudnak segíteni, mert már 3 napja szétvet az ideg a játékuk miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
válasz GuruZone #302 üzenetére
Nem megy sajnos kitöröltem mindent.Még mindig fifaconfig hiba van,felraktam a direct x-et is ami a fifához van,de semmi.Az eseménynaplóban találtam viszont egy wer kiterjesztésű fájlt,amit nem tudok megnyitni,de ha beállítom a netes keresést akkor csomó dll fájlokkal foglalkozó oldalra irányít.Azt gondolom,hogy ez lehet a gond,hiányzik egy dll fájl csak nem tom melyik.
-
sniper elite
senior tag
válasz Barcelinho #303 üzenetére
eahu2010-new@mailca.custhelp.com
-
Barcelinho
csendes tag
válasz sniper elite #300 üzenetére
Légyszi add meg az elérhetőséget ahova írtál vagy jeleztél nekik. Mert én is azon gondolkodom, hogy nekik kellene írni, mert sehogy nem boldogulok. Köszi
-
Breki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest