-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
kekedi #24055 üzenetére
Igen, pontosan... Meglennék Face nélkül is de munkába menet nem tudnék nagyon mást csinálni csak a hírfolyamot pörgetni. A másik meg az, hogy Én megírtam nekik hogy nem szeretnék politikai hirdetéseket közzétenni most erre várom a választ. Bár, úgy érzem teljesen felesleges volt elindítani is mert mint írják: "csak akkor kell elvégezned ezt az ellenőrzést, ha politikai ...." Nade teljesen lényegtelen. Az adatokról csak annyit, hogy Én soha nem bíztam az internetes oldalakban, és eddig még soha nem adtam meg okmányadatokat. Ja, és amióta létezik a kétfaktoros azonosítás Én használom és nem hiába. Soha nem törtek fel, míg kollegák és ismerősök közül akadt már olyan akit igen.
-
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #24046 üzenetére
Engem nem tiltottak, csak simán elindíttotam a személyazonosság ellenőrzést. A támogatás mappában volt benne. Most írjak nekik vissza, hogy Én nem szeretnék politikai dolgokról tartalmat megjeleníteni vagy hogy legyen?
-
simpley
őstag
Na, írt a Facebook.
"Csak akkor kell végrehajtanod ezt a folyamatot a személyazonosságod megerősítéséhez, ha társadalmi kérdésekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetéseket szeretnél megjeleníteni. Itt olvashatsz arról, hogyan határozzuk meg az ilyen típusú hirdetéseket, ha szeretnéd eldönteni, hogy önállóan elindítsd-e a személyazonosság megerősítésére irányuló eljárást a Súgóközpontban: https://www.intern.facebook.com/business/help/************** Ha nem szeretnél közügyekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetéseket megjeleníteni, kövesd az itt leírt útmutatást: https://www.facebook.com/ID. Köszönettel:
A helyzet az, hogy Én utóbbiba tartozok bele, csak nem értem mit kellene most csinálnom. -
simpley
őstag
NEM TÚL BIZTATÓ INFÓK NEKTEK:
Volt akit már e hónap 10.-én (azaz múlthéten) tiltott a Face Ő el is küldte még aznap a személyiét de még azóta sem válaszoltak Neki.Engem (még) nem tiltottak.
-
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #24026 üzenetére
Arra, hogy mégiscsak megosztják 3. féllel az elküldött okmányokat. De úgylegyen, ahogy mondjátok!!
-
simpley
őstag
válasz
simpley #24021 üzenetére
"
Mi történik a Facebooknak elküldött személyazonosító okmánnyal?
Miután elküldöd nekünk személyazonosító okmányod másolatát, titkosítjuk és biztonságosan tároljuk. Az okmányod senki más számára nem lesz látható a Facebookon.
A személyazonosság igazolására szolgáló okmányok valódiságának ellenőrzéséhez manuális ellenőrzést és automatikus rendszereket is használunk. Ez segít a visszaélések, például a csalások és a személyazonossággal való visszaélés megelőzésében, valamint a politikai tartalmú hirdetések hitelességének biztosításában.
Annak érdekében, hogy tökéletesítsük rendszereink képességét a hamis azonosító okmányok felismerésére, az engedélyedet kérhetjük arra, hogy legfeljebb egy évig használjuk az okmányod titkosított másolatát. Az okmányt csak akkor használjuk ilyen célra, ha erre engedélyt adtál, amikor beküldted a Facebooknak.
Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook az automatikus rendszereinek fejlesztésére használja az azonosító okmányodat, a személyazonosság megerősítéséhez kapcsolódó beállítások között jelezheted ezt. Ha kikapcsolod ezt a beállítást, az okmányod másolatát a beküldést követő 30 napon belül, illetve a beállítás kikapcsolásakor töröljük.
Megjegyzés: Ha a politikához vagy országos jelentőségű ügyekhez kapcsolódó hirdetések megjelenítéséhez szükséges hitelesítési folyamat keretében elküldöd nekünk a személyazonosító okmányod másolatát, az okmányt 30 napon belül automatikusan töröljük. Az okmány másolata kizárólag a személyazonosságod megerősítésére szolgál. Az automatikus rendszereink fejlesztésére nem használjuk fel.
Itt olvashatsz bővebben az általunk elfogadott okmányokról, illetve arról, hogyan küldheted el az azonosító okmányodat a Facebooknak" -
simpley
őstag
válasz
simpley #24020 üzenetére
Akkor ezt nem valószínű, hogy betartják?
"Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook az automatikus rendszereinek fejlesztésére használja az azonosító okmányodat, a személyazonosság megerősítéséhez kapcsolódó beállítások között jelezheted ezt. Ha kikapcsolod ezt a beállítást, az okmányod másolatát a beküldést követő 30 napon belül, illetve a beállítás kikapcsolásakor töröljük." -
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #24019 üzenetére
Én olyan okmányt küldtem be, amin csak egy pár kártyaazonosító+név+arckép szerepel.
-
simpley
őstag
Én megcsináltam a személyazonosság ellenőrzést. Így már csaknem tiltanak le..
[link] -
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #23849 üzenetére
Valami félresikerült. Nem meglepő, mostanában nagyon bugos a face. Látsd az én példám. Bár, én nem használom sokat akkor is zavaró.
-
simpley
őstag
Lehet, hogy ez segíthet valakiknek, akiknek felfüggesztették a fiókját:
1. a valódi születési évetek, dátumotok volt beállítva?
2. valódi neveteken vagytok fent?
3. politikával kapcsolatosan sem írtatok semmit?
Egyébként a Fake profilokat szerették volna felfüggeszteni, de úgy látszik, hogy nem csak azokat sikerült. Egyébként valószínűleg bukta mindenki a profilját. (bár ne így legyen) -
simpley
őstag
Egy reggeli cikk a HVG-től:
[link] -
simpley
őstag
Milyen címre küldtétek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest