- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Facebook oldal, amihez beirtam volt a telefonszámom. Bárki ismeretlent hivtam, a telefonján a Facebook oldal nevét írta ki a telefonján. Kitöröltem azóta az oldalról a telefonszámom, de mégis mutatja, amikor hívok valakit.
Van lehetőség,hogy ezt kivegyem valahogyan?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Van még rá lehetőség, hogy visszaállítsuk a régi felületre az fbt?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy facebook oldal, ahol hozzá szeretnének adni adminnak. Viszont elküldik a felkérést és semmi jele nálam, se az értesítésnél, se ha rámegyek az oldalra. Annyit ír a felkérőnél, hogy függőbben. Már töröltük a felkérést, utána újra, de úgy sem jó!
Valaki járt már így, mi lehet a megoldás?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Ha felfüggeszted a Facebook fiókodat, akkor pl. tudsz böngészni a marketplacen bejelentkezés nélkül?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Facebook élő videózásnál mi a legnagyobb felbontás, amit enged a facebook? Ha egy Huawei P20 PRO-val videózom, biztos, hogy a Full HD-s videót nem fogja engedni.
Vagy hol érdemesebb telefonnal élő videózni? Facebook vagy Youtube. Hol engedi, hogy jobb és nagyobb felbontásban videózzunk, amit a nézők is majd élvezhetnek?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges az facebookon, hogy van egy bizonyos Facebook oldalad, s azt úgy kezeld, vagyis arra a facebook oldalra, úgy lépjél be, hogy nem a saját felhasználódról? Lényegibe, hogy ne kelljen saját felhasználód legyen, hogy be tudjál lépni egy bizonyos oldalra.
-
Pikaa
aktív tag
Üdv!
Hogyan tudnék hasonló mintát csinálni Facebookos élő videós szavazáshoz?
-
Pikaa
aktív tag
-
Pikaa
aktív tag
-
Pikaa
aktív tag
Lehet,hogy már volt a következő kérdése,de olvasgattam vissza,de nem láttam.
Szóval vissza szeretném állítani a régi kinézetű fb-re a saját facebook,de sajnos nem találom,hogy hogyan kell,
Valaki tud segíteni?
-
Pikaa
aktív tag
Lenne egy újabb kérdésem hozzátok..
Van egy facebook oldalam,ahol egy nyereményjátékot hírdettem meg és meg kellett osztani azt a bizonyos képet,hogy nyerhess. Összesen a kép alatt ír 29 megosztót,de ha rákattanok a megosztokra,akkor már csak 23,ha van. Ezek szerint az a többi 6 ember nem LIKE-olta a facaebook oldalam és azért nem látom?
[ Szerkesztve ]
-
Pikaa
aktív tag
válasz enginev3.0 #9410 üzenetére
Kösz.
-
Pikaa
aktív tag
Hogyan tudnam egy facebook oldalon azt beallitani,hogy amig az illeto nem likeolja az oldalt,addig ne tudja megosztani azt a bizonyos oldalon levo bejegyzest.
-
Pikaa
aktív tag
Ott nem,de gondoltam az oldal beállításai között valahol be lehet állítani,de hát akkor nem.
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Facebookon oldalon közétett bejegyzésed lehetséges,hogy szerkeszd valahogy? Mert sehol se találom a megoldást,akkor valószínű,hogy nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest