Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz trialboj #26032 üzenetére
Igaz...Itt próbáld meg, hátha tud valaki segíteni: Instagram közösségi fényképezés
-
krizmo_
Topikgazda
Az alábbiakkal bővítettem a topik összefoglalót, beteszem ide is, érdemes vetni rá egy pillantást:
- Saját információ letöltése: link
A Facebook-adataidból bármikor letölthetsz egy másolatot. Lehetőséged van letölteni a teljes másolatot, vagy kiválaszthatod a kívánt típusú adatokat és az időszakokat. Választhatsz, hogy az adatokat könnyen megjeleníthető HTML formátumban szeretnéd-e megkapni, vagy inkább JSON formátumban, amelyből más szolgáltatás könnyebben tudja importálni őket.Az adataid letöltése jelszóval védett folyamat, amelyhez csak neked lesz hozzáférésed. Miután létrejött a másolatod, az néhány napon át lesz letölthető.- Ha letöltés nélkül szeretnéd megnézni az információidat: link
-
krizmo_
Topikgazda
Nincsenek.
#26009 Soul Gem
Kattints rá az adott képre, majd a lehetőségekre, aztán az áthelyezés másik albumba opcióra.
A borítóképek és a profilképek albumban szereplő fényképeket nem lehet áthelyezni.#26010 Kingus83
A Facebook szándékosan lebutította a videók minőségét, így jelenleg nem nagyon fogsz tudni értékelhető videót letölteni. -
krizmo_
Topikgazda
Itt érdemes megnézni, hogy vannak beállítva a dolgok:
Idővonal és megjelölés beállításai -
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tothjozsi96 #25976 üzenetére
A kijelentkezés ezen nem segít, én mindig kijelentkezek... tegnap pár órára nekem is helyrejött...
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SwissAirplan #25951 üzenetére
Én az oldalt javasolnàm ilyen esetben. Kell egy kis idő mire felfut, de jobban kezelhető, mint egy csoport és komolyabb is.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zolnagy #25935 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor ne is regisztráljon. A Messenger Kidst használja?
Ez esetben a legegyszerűbb az, ha újra regelsz neki, majd felveszed a régi kontaktokat, és megjegyzed a jelszót.Egyébként annyira rühellem, hogy nincs egy normális rendszere az iskoláknak, és ilyen megoldásokat találnak ki.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Tav-Csoves #25932 üzenetére
Esetleg érdemes lehet a Skype-ot is kipróbálni, de a Messengernek is mennie kell.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Tav-Csoves #25930 üzenetére
Üdv,
Elvileg működnie kell, de a gyakorlatban még nem teszteltem.
-
krizmo_
Topikgazda
Itt tudja átkapcsolni a Facebookját az új kinézetre...
#25918 & #25919 abdulka
Nagyon szívesen! Az a lényeg, hogy megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SwissAirplan #25891 üzenetére
Szerk.:
Miért kerülne a "kezdő oldalra"? Oda az oldal posztjai kerültek mindig is...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tylerddd #25884 üzenetére
Nekem kiírja a nevem, és rá kell mennem a folytatásra... Valószínűleg, azért mert tartozik hozzá Facebook fiók is. De alapból nekem is angol, de ott át tudom állítani, és magyar lesz.
Szerk.:
Nem akar Facebook fiókot csinálni, mert nem hiszem, hogy még sokáig használható lesz anélkül.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz q13579 #25858 üzenetére
Üdv,
Igazából nem teljesen értem a problémád, megváltoztattad az e-mail címed közben? Eddig nem ezzel léptél be? Mi van beállítva elsődleges e-mail címnek? Rendszeresen belépsz?
Nem számít milyen e-mail címmel regisztráltál, ha közben váltottál elsődleges e-mail címet.
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz csabyka666 #25849 üzenetére
Nagyon szívesen!
Arra gondoltam, hogy az adott ismerős adatlapján rámész az "ismerős" gombra és ott kiválasztod a korlátozott lehetőséget.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz csabyka666 #25847 üzenetére
Üdv,
A korlátozott lista áll a legközelebb ahhoz, amit szeretnél. Így csak azokat a megosztásaidat látják az ismerőseid, amikben megjelölted őket.
Olyan lehetőség nincs, hogy ezt egy adott időponttól állítsd be. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Digital #25830 üzenetére
Üdv,
Korábban lehetett a Messengert Facebook nélkül használni, de már megszüntették ezt a lehetőséget.
Regisztrálhatok-e a Messengerre, ha nincs Facebook-fiókom?[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25826 üzenetére
Ez segíthet:
Hogyan használhatok listákat az ismerőseim rendszerezésére a Facebookon?
Nem találkoztam még névtelen listával, elképzelhető, hogy ezt te hoztad létre? -
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25822 üzenetére
Arra van lehetőség, hogy az ismerőseidet listába teszed, és amikor megosztasz valamit, akkor ott a láthatósági beállításoknál ki tudod választani kikkel szeretnéd megosztani.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25808 üzenetére
Nálam a reklámblokkolók szoktak hasonló gondokat okozni, ezért kérdeztem, hogy esetleg mennek-e.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25801 üzenetére
Blokkolók nem mennek?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Sztyepadzso #25745 üzenetére
Üdv,
Ha személyit kér be kell küldeni, kitakarod az adatokat róla, elég a kép, és a név.
Kicsit túl lett macerázva és most gyanús a Facebooknak a fiók... -
krizmo_
Topikgazda
válasz LendvaiFeri1 #25690 üzenetére
Itt most nem ez a lényeg, hanem az, hogy te küldtél-e ilyen tartalmat. Felesleges azzal jönni, hogy ki mit csinál, nekik sem szabad, neked sem szabad... Téged elkaptak őket még nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest