-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz eaglesas #999 üzenetére
Ja hogy ez a baj. Huzd az illeto nevere az egermutatot es nyomd meg az egergorgot lefele es lass csodat. Itt a forumon is tudod gyakorolni akar, huzd a cuccot a neved fole es mikor kijon a mutatoujj, akkor nyomd le a gorgot, maris megnyilik uj lapon az adatlapod.
[ Szerkesztve ]
-
eaglesas
tag
válasz zsolesz010 #998 üzenetére
Bizonyára így menni fog. Komolyan nem tudom.
-
zsolesz010
senior tag
válasz eaglesas #997 üzenetére
Görgő alatti gombbal kattintasz a nevére, vagy jobb klikk és megnyitás új fülön/új lapon.
Komolyan mondod, hogy nem tudod, mi az a több fülön böngészés?- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
eaglesas
tag
De hogy tudom az 568. személy adatlapját másik fülön megnyitni? A neve ugyanaz, mint a többi ezernek! Csak a listán való rákattintással tudom megnyitni. A következőnek - az 569-nek - kell egy új lista, azon megkeresni kinézetre az 569-ket, és rákkattintani. Ez így rettenetesen lassú.
-
zsolesz010
senior tag
válasz eaglesas #994 üzenetére
Keresel az egyik fülön, eljutsz az 568. emberhez. Másik fülön nyitod meg az adatlapját, tehát új lapon nézed meg, az eredeti lap ott fog maradni az 568. embernél. Nem kell visszanyíl, ma már minden böngészőben tudsz több fülön böngészni.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
eaglesas
tag
Az világos, hogy van egy lapom, amin előre haladok, és tudom, hogy hol járok.
Viszont a másik lapon, ahol az adatlapot megnyitom, ha a visszanyíllal megyek az új megnyitáshoz, elkezd az egész lap betöltődni, és az elejétől lapozni kell az 568. személyhez, akit ráadásul kinézet alapján kell megkeresni!
-
zsolesz010
senior tag
válasz eaglesas #991 üzenetére
Másik fülön nyisd meg a böngészőben az adatlapokat, így a találati lista "érintetlen" marad.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
eaglesas
tag
A következőben szeretném a segítségeteket kérni:
Egy személyt keresek a Facebook-on. Az a baj, hogy a nevét beírva feljön kb. ezer találat. Én végig is nézném mind az ezer személy adatlapját, csak amikor az adatlapról a visszanyíllal visszamegyek a listához, az előlről kezd az betöltődni. - Ezt meg kell várni, és újból megkeresni a következő személyt a listában, megnyitni a lapját, visszanyíl, újból betöltődés és keresés és így tovább.
Nagyon lassú módszer ez! Valami olyan megoldás kellene, hogy a listát lapokra osztani, és nem töltődne be mindig a teljes lista, hasonlóan az iWiW-hez.
Tudna valaki nekem tanácsot adni?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #988 üzenetére
Magától elhárult a probléma, fura.
-
félisten
"Ismered ezt a felhasználót személyesen? Elkerülendő a visszaéléseket a Facebookkal, a kérés nem teljesíthető. Ha többet szeretnél megtudni, kérünk látogasd meg a Súgóközpontot. Amennyiben úgy gondolod, tévedésből látod ezt az üzenetet, módodban áll jelenteni a problémát."
Ez mi a ló****, srácok? Oo
Be szeretnék jelölni valakit akivel találkoztam, és ezt kapom. Wtf?A súgóban ez áll:
"If you’ve been prevented from adding friends on Facebook, it’s likely because many friend requests you’ve sent recently have gone unanswered. This may be because you’ve sent friend requests to strangers, or it may be due to other behavior that Facebook members have reported as unwelcome."Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy marha ritkán jelölök be embereket, tehát nem áll meg a dolog. Enyhén idegesítő csak
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Kár hogy nem lehet törölni
Galaxy Fold 4
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
látom ismerősöknek, hogy ők beállították a párjukat, tesójukat, miegymás. Na én ezt hogy tudom megoldani? hopgy az ismerőseim között kiemelve legyen pár személy?
köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
-
senior tag
Hogyan lehet létrehozni egyéni menüpontokat egy facebook-os page-en belül és oda egyéni (html) tartalmat feltölteni?
Pl. T-Mobile Hungary Okostelefonok menüpont és annak tartalma.
A stílust hova írták? Kívülről hívják be, iframe?
Megoldható az oldalon belüli navigáció? Pl. ha létrehozok 5 HTML oldalt, akkor azokon belül navigálni, de továbbra is a facebook keretei között.Köszi.
-
Oliverda
félisten
Azt nem lehet letiltani, hogy ne nyomjanak rám naponta 10 hülye question-t?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Integra
titán
urak,
ugye megint volt update, úgyhogy http-ben megy megint a faszbúk.
account - account settings - account security és ott klikk a secure browsing-ra, hogy https-ben használd....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz FRENK1988 #965 üzenetére
persze, de ez senkit sem érdekel, látod, hogy az utolsó migrációnál mi volt...
a második verzió volt szvsz a legjobb, azóta csak rosszabb, és hiába vannak funkciók amik most jobbak, a logikai elrendezés és felépítés sokkal tisztább és érthetőbb volt korábban. ez meg most már csak egy bugosfos[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
-
Newyorker
addikt
és milyen lesz még, huhúúú
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Integra
titán
válasz FRENK1988 #958 üzenetére
ez ilyen, fogadjátok el.
minél nagyobb adatbázist kell megmozgatni napi szinten, annál nagyobb a szar amit lapátolni kell. gyakorlatilag már legalább 4 éve egy hulladék az fb, amikor áttértek asszem a harmadik verzióra.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FRENK1988
veterán
csak nekem ilyen kaka ez a facebook? Mert ha irnak nekem akkor percekig nem látom és ha üzit kapok akkor sem tudom megnézni percekig
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Newyorker
addikt
Skacok a privát üzeneteimet miért nem tudom törölni? Az üzi jobb szélén csak archiválni tudom, vagy megjelölni olvasottként. Erre mi a megoldás? (mert az ismim az tudja törölni is a sajátját)
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
vans?
őstag
Hogy tudom megcsinalni, hogy a chatnel ne adja be a levelezesemet az adott emberrel a chatablakba..?
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AM2-es Sempron 64 2800+ (SDA2800IAA2CN)+hűtő+lefogató!
- MSI MS5146 alaplap+P166MMX+Gyári Hűtő+64MB ram!
- PS4 PS5 Move Kontroller Fagyi Töltőkábellel Hibátlan!
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- PS3 Silm! 320 GB! 30 Játékkal! Progik: Goldhen Multiman Pkgi