-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Hogy lehetne azt beállítani, hogy az új barátokról, hozzászólásokról, stb stb ne rakjon ki semmit az üzenőfalamra? Tehát csak az legyen kinn amit én vagy mások kiraknak. Nem akarom hogy lássák mit csinálok -
7
addikt
válasz Oliverda #445 üzenetére
Biztos.
Ha bemásolsz egy linket, akkor azt kattinthatóvá teszi, de a szövegét nem lehet átírni. Feltételezhetően biztonsági okokból van így, hogy tényleg tudhasd, milyen tartományra mászol a klikk után.@Fecogame: T-ről fogalmam sincs. Amíg úgy gondolják...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Az üzenőfalról el lehet távolítani az összes "Phrases" bejegyzést? Kb. semmi értelmük nincs...
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy ismerőstől mostanában privát üzenet formájában kapok spamet:
I got you a surprise www.i...i.blogspot.comNem tudjátok esetleg, h ezt mivel vagy hogyan lehetne semlegesíteni? Annyi infó van még pluszban, h az fc mobil oldaláról jön az üzenet.
Let's begin, de gozaimasu!
-
ChuckyOsb
aktív tag
Oliverda : @ és utána vagy az ismerős neve vagy valamilyen oldal neve
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Azt véletlenül nem tudja valaki, hogy comment-be, hogy lehet linket beágyazni úgy mint pl. itt a PH!-n->[link]? Már mindenhol kerestem rá valami tippet de eddig semmi.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Vangelis
félisten
Mi az a facebuk?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
ChuckyOsb
aktív tag
Ha kaptok egy üzenetet ismerőstől, rövid angol szöveggel és egy linkkel akkor töröljétek. Vírus. Aki megnyitja a linket az tovább is küldi.
-
veterán
Mit jelent FaceBook-on a megbökés?
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
Ice!?
őstag
válasz Psychonaut #425 üzenetére
űű ezt kerestem már régóta. köszi.
-
Red_Bull
aktív tag
Beállítottam az adatvédelmi beállításoknál hogy mindent csak ismerősök lássanak, ilyenkor ugye egy ismeretlennek semmit nem kéne látni rólam, csak a kis képet.
De nálam mégis minden látszik ha valaki ismeretlenként néz meg: Információk, ismerősök,érdeklődési kör, kedvencek.
Ez miért lehet? -
ChuckyOsb
aktív tag
Képen vágnám aki terjeszti a hoaxokat.
-
Red_Bull
aktív tag
válasz Psychonaut #414 üzenetére
Értem, kösz.
+ még egy kérdés: Ha rámegyek a képek rólam-ra, ott ugye látszik amit én feltöltöttem képeket, meg az is látszik ha valaki bejelölt egy fotón, de ezt nem szeretném, be lehet állítani úgy hogy csak azok a fényképek látszódjanak amit én rakok fel?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Egy ideje minden fész-értesítő a bejövő levelek mappámba kerül gmailen, holott régóta spamnek van jelölve minden fészről érkező cucc. (Így nem jelzi a notifier, csak azt ami tényleg fontos lehet).
Most mi változott meg? Hiába nyomok rá hogy spam jelentése, az újjabbak továbbra is a bejövőbe zuhannak.. -
Ice!?
őstag
januártól tényleg fizetős lesz (végre) telóról a face?
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok
Az előbb regisztráltam, bejelöltem pár embert, de miért nem látszódik semmi a függő kapcsolatoknál? És azt kiírja valahol, hogy valaki mikor jelentkezett be utoljára? -
Syklas
tag
válasz greenmukk #406 üzenetére
"Nem tudok képet feltölteni a FaceBookra!"
Akinek gondja van a képfeltöltéssel a FaceBookra.. annak itt egy kis segítség...
INFÓ!!!
Nekem is gondjaim voltak vele... és csak nem rég jöttem rá erre....[ Szerkesztve ]
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Psychonaut
veterán
Facepalm helyett jöhet ötlet is, hogy akadályozzák meg jobban a spamet. Mert ez a legegyszerűbb módszer rá. Igen, valóban zavaró lehet, de:
1, így nem kaptok spamet ti sem
2, hatásosabb spamszűrést csak jóval nagyobb költségekkel lehetne bevezetni (pl.: bizonyos szavakra, szókapcsolatokra szűrne, de akkor azokat minden nyelvben ki kellene választani) -
veterán
-
MaciG
addikt
Azért néha túlzásokba esnek a biztonság terén...
Akartam küldeni pár üzit amit előre megírtam és méár csak el kellett volna küldeni az aktuális címzetteknek (nem körlevél és társai), de nagyjából a 10. után ezt adta be...
"Állj! Olyan tevékenységbe kezdtél, amit más felhasználók zavarónak, vagy helytelennek tarthatnak.
Letiltottuk nálad az üzenetküldési funkciót, mert több alkalommal helytelenül használtad. A tiltás néhány órától néhány napig tarthat. A korlátozás feloldása után légy körültekintő! Amennyiben továbbra sem használod megfelelően, az akár fiókod végleges letiltásához is vezethet. További információkért látogass el GY.I.K. oldal oldalunkra!"
BANZAII
-
greenmukk
tag
sziasztok!
Már jóideje nem tudok képet feltölteni fészbúkra, pedig mindenhogy próbáltam már, egyszerű feltöltés, firefox,explorer,google chrome , végigmegy a kék csík de utána semit nem csinál. A házban van még 2 gép egyiknél ugyanez van másik tökéletesen működik, ezért mindeki arrol az 1gépröl töltöget fel , ez miért lehet Ja és van egy olyan problémám is hogy én belépek a profilomon (firefoxal) jön a hugom kijelentkezik beírja az ímélcímet/jelszót ráklikkel a bejelntkezésre de ott meg is áll a tudomány , mert nem tölt be. Aztán google chromeal próbáltuk arrol be tudott jelentkezni.
Másik, ha bentvagyok sokszor nem működnek az alkalmazások/ egyszercsak lefagy az egész, elég bosszantó dolgok ezek. Nem az életem a fészbúk, de azért tudnék örülni ha normálisan működne.
-
veterán
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Psychonaut
veterán
válasz Thunderzolee #403 üzenetére
Nekem átláthatóak a beállítások, le is van tiltva szinte az összes. Google-n nem találod meg a profilomat, és ha facebookon rám keresel, csak a profilképemet látod.
A jelszavadat meg szinte bárki megszerezheti, hogy csak egy egyszerű példát mondjak, betör a WiFi hálózatodba, és a szervernek küldött adatokat szépen kicsomagolja. Annyira nem nagy ördöngösség (asszem volt is valami indexes cikk erről pár hete).
-
veterán
válasz Psychonaut #395 üzenetére
Megfontolandók az érveid, de én is túlzásnak tartom a Facebook okoskodását.
Az bezzeg nem bántja a fészbúk házigazdáinak a szemét, h földi halandók számára átláthatatlan a beállításaik erdeje.. :/
Vagy az adatkezelési anomáliáikkal volt/van tele a média egy ideje.Meg hát.. hogy a csudába tudná a jelszavam bárki más?
Brute force-al nem lehet "kipróbálni" minden kombinációt, mert letiltana szerveroldalról, nem? A többivel meg ne foglalkozzon a fész, ha nem vigyáztam a jelszavamra, vessek magamra.Abban van valami, h boldog-boldogtalan jelölgeti egymást, de pl. nekem is vannak olyan ismerőseim, akiknek tuti vannak olyan képei fent, amiket sosem láttam róluk, (mert nem követem ki mit tölt fel, vagy eleve úgy állították be, h a main falra ne kerüljön ki ha képet/adatot módosít/tölt fel); így lehet engem is letiltana?
Holnap a Freemail, Hotmail, stb. találja ki, h csak úgy léphetek be, ha a levelezési listámon levő címekből legalább hármat felsorolok?
Am nem vettem magamra, tudom, h ez nem az origo/index.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Norbi14
senior tag
Nálam órák óta nem elérhető a facebook. Telefonról viszont jó. Miért?
Érdekes teloról, betölt a 0.facebook.com a touch.facebook.com és a normál facebook.com is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel