-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok. megujult a facebook chat... hogy lehet törölni az adott beszélgetést?
I humbly and respectfully decline™
-
raoulduke652
csendes tag
Sziasztok,
nekem a saját kis cégem oldalának elindításával kapcsolatban volna kérdésem: városnéző túrákról van szó, és ehhez szeretnék egy olyan fület létrehozni, hogy "túrák". Itt lehet pl ilyet látni: http://www.facebook.com/Uniquebudapest. (azt légy szíves ne kérdezzétek, hogy miért nem őket kérdezem meg, magán a facebook honlapon pedig nem találtam erről semmilyen infót, se egy direkt e-mail címet a fejlesztőkhöz (ha ilyet tudtok adni, az is jó). Hogyha "Local Business" helyett "Brand"-ként regisztrálom a kis projectemet, akkor az infó-nál ugyan meg tudnék adni egy raklap szöveget, de jobban örülnék egy külön "túrák" fülnek. Mindent be lehet rakni videóktól kezdve alkalmazásokig, de teljesen saját kreálású fület nem.
Bármi ötlete van valakinek ehhez?
Köszi, üdv
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudtok valami netes oldalt/progit, amivel meg lehet buherálni a kreditek számát?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem az, hogy mi alapján látom egyes ismerőseim üzeneteit alapból a falon? S miért van az, hogy valaki kiírását csak akkor látom, ha az adatlapját megnézem?
-
Integra
titán
új skype-ba integrálva lesz a faszbúk account.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
adam_
senior tag
Hogyan lehet a saját oldalamra facebook-os fület létrehozni, amin "lájkolni" lehet az oldalam? Vagy ilyen picike "teszik" gombot, ha csak egy adott íráshoz akarom tenni az aljára? Ezek a facebook-on hol érhetők el, hol lehet ilyeneket csinálni? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
Tisztára olyan ez a Facebook, mint egy nemzetbiztonsági átvilágítás, csak annyi a különbség, hogy ez az USA-nak készül.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
inkubator
aktív tag
Engem is hasonló érdekel, mégpedig az hogy a hírfolyamot nem lehet úgy beállítani hogy ne mutassa hogy AB és XY mostantól ismerősök?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
CptMisi
őstag
Helló!
Hogy lehetne beállítani, hogy kinek az üzeneteit, értesítéseit, képet, linkjeit, stb. lássam a kezdőlapomon? Már nagyon elegem van a sok hülyéből, aki 5percenként tölti fel a pózolós képeit, és 2percenként cserél profilképet....5percig kell keresnem valamit a sok, ki kinek lett az ismerőse értesítések között....
Kösz
ÜdvYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Facebookon van elvileg egy focis játék, amibe különböző Angol, Olasz, Spanyol... stb. csapatokat irányíthatunk, haverok ellen játszhatunk.
A nevét meg tudnátok mondani? -
leviske
veterán
Ha bejelölök valakit ismerősként, akkor az, mikor megnézi az adatlapomat, már úgy látja, mint egy ismerősöm? Tudom, hogy ezt akkor kellett volna megfigyelnem, mikor bejelölgettek, de akkor még nem érdekelt a téma. Csak mert ha úgy látja, mint aki nem ismer, akkor kénytelen leszek kicsit állítgatni az adatlapomon.
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudom letiltani, hogy ismerőseim meghívásokat küldhessenek eseményekre?
Ha 1-1 embert szeretnék blokkolni akkor azt be tudom állitani az adatvédelmi beállitások->tiltólistás résznél szerepel egy olyen mező, hogy partnerek hozzáadása akiktől nem akarok fogadni eseményekre meghívást. Csak igazából én senkitől nem szereték kapni. Nem lenne túl kényelmes egyesével mindenkit hozzáadogatni a listáhozRemélem van rá lehetőség. Köszönöm előre is!
-
Ice!?
őstag
válasz zsolesz010 #282 üzenetére
-
zsolesz010
senior tag
Arról sem kap értesítést a másik fél, csak annyit láthat, ha odatéved az adatlapodra, hogy megint ismerősnek tud jelölni, mert újra megjelenik a gomb.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
gery dee
aktív tag
Heló.
Tudnátok segíteni mert már felrobbanok .Szóval hugom csinált számomra egy fészbuk adatlapot az én megbízásomból, valószínűleg elütötte a jelszót mert nem tudtunk belépni a profilomba , ezért kértem egy új jelszót de ez a szerencsétlen fészbuk csinált egy új profilt ugyanarra az email címre és megvan a másik is amibe nem tudok belépni csak az újba . ilyenkor mivan? mitlehet tenni ?
Abban a pillanatban aláírás.
-
rii
nagyúr
csöcséta!
13 ismerősöm van a fákkbúkon ... ami már kissé sok ... ritkítani kell ... nem bírom én eszt'a pörgést.
ha törlök valakit, akkor csak én látok erről érteítést? Vagy ő is kap errős értesítést? Vagy még mindannyiónk összes "barátja" is kap értesítést?
vagy csak mint wiw-en, azt veszi észre, hogy eggyel kevesebb mókus van a fészekben?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Ice!?
őstag
nálatok is fos a képeken a jelölés?
-
Peethy
őstag
Halihó!
Lehet csoportnevet változtatni? Tegyükfel van egy sulis csoport, de nyilván ha eltelik egy év, akkor már nem mondjuk "harmadéves" hanem "negyedéves" kell, hogy legyen a csoportnév (még akkor is, ha a valóságban egyes személyeknek akár egy évtizedbe is beletelik a váltás).
Valaki, ötlet?
Köszi! -
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
z0d1AK
nagyúr
Ilyenkor mi a jó istent lehet tenni?
Kérte a telefonszámommal történő fiókmegerősítést a facebook, majd ezután egy végtelen ciklusba dobott, amiből se előre, se hátra.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Manitou
veterán
válasz Drebin hdgy. #268 üzenetére
Ok kipróbálom majd
-
kerjani
aktív tag
Egy ideje nem látom, hogy ki mit like-ol. A profilomnál sem látom hogy én mit. Elállítottam volna valamit?
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Drebin hdgy.
csendes tag
A szingli képeket úgy lehet feltölteni, hogy a kezdőlapon vagy az adatlapodon a Mi jár a fejedben? mezőbe írsz valamit, majd odaklikkelve előjönnek a kis ikonok, amelyekkel linket, képet, videót tudsz csatolni. Jelen esetben képet. Feltöltöd, aztán megosztás gomb.
Egyébként így is bekerül egy mappába (Üzenőfalra töltött képek, vagy mi, de ez automatikus.)
De lehet, hogy tévedek.
-
Manitou
veterán
Hogyan lehet simán feltölteni egy képet a fényképek közé Nekem egyből kér album nevet . Így csak albumok szerint tudtam feltöltögetni képeket. Másnál már láttam, hogy csak simán is felvan töltve egy csomó képe.
Valaki leírná mi ennek a menete? Mert én nem jöttem még ra.[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz Kephamos #260 üzenetére
Opera-val tökéletes a dolog, csak azt tudnám, hogy a másik két böngészővel mi baja van őkelmének.
Köszi a tippet. Akkor ezentúl Operát fogok használni.
---------------
mod.: az első kattintásig minden ok volt, azót teljesen szar megint minden...
ctrl+F5 sem segít...[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Ilyen hányadékul néz ki az egész és baromira nem tudom, hogy kihez fordulhatnék. Semmi helpdesk, vagy valami nincs.
-
Kephamos
addikt
Kb. egy napja totál összevissza minden. Rendes feliratok helyett olyan mintha adatbázist, meg php-t látnék. Próbáltam több oprendszerrel, több böngészővel. Mi lehet a gond és mi a teendő?
-
localhost
Közösségépítő
Sajnálom, de valami abszolute nem érthető számomra, segítenétek?
Miért van az, hogy egy ISMERŐSÖM ilyen-olyan idióta eseménye a facebookon az nálam is látszik, HIÁBA mondom, hogy "NEM" veszek részt és "eltávolítás az eseményeimből".¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel