-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Elvileg megkeresed a "fényképet rólad", ott alul fel vannak sorolva a nevek, és ott a sajátodnál kell lennie olyannak, hogy: "megjelölés törlése". Persze ha sok képen vagy, ahol nem kéne a jelölés, egyenként végigmasírozni kellemetlen dolog, de más megoldást nem nagyon tudok egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
joey04
titán
Lehet valahogy törölni a fénykép rólam részről a képeket? ilyen idióta újéves baromságon be van jelölve jó sok ember, én is, és minden likeról, és kommentről jön email, meg a telefonom is azonnal jelzi push üzenetként. Tudom, hogy az email értesítésnél be lehetne állítani, de maga a funkció kell, csak ennél a képnél nem kéne.
-
csibor
addikt
Van valami bővített kereső az oldalon,ahol országra,városra is lehet keresni?Amit a kezdő oldalon találtam az teljesen alap.
-
Crystalheart
őstag
Veletek történt már olyan, hogy az egyik visszaigazolt családtag (konkrétan apám) egyszeribe nem lesz kattintható a saját Facebook adatlapon? Velem már többször is. Nem akarnám folyton zaklatni az illetőt a kérelmekkel, mit lehet ilyenkor tenni? Írjak vajon a supportnak?
-
Integra
titán
válasz
kenwood3 #492 üzenetére
nem rossz dolog ez, ha kellően figyelsz mit és kivel osztasz meg, illetve nem haverkodsz boldog-boldogtalannal
én kifejezettem szeretem, mert egy kiváló kommunikációs platform, különösen ha nagyon sok a külföldi ismerősöd és szét van a társaságod szórva a világban. tipikusan a lehet, ha akarsz, de nem kötelező és nem érzed kényszerét sem történetnek. egyszerűen meg kell tanulni jól használni, kifelé pedig minden opciót letiltani. ahogy ütik-vágják az fb-t, idővel még az adatvédelmi beállításai és kiegészítései is a helyére kerülnek pár éven belül.
thx...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
kenwood3
addikt
Én ezeknek a közösségi oldalaknak nem vagyok nagy híve így nem is vagyok fent csak iwiw-en de már bánom , hogy oda is regiztem vmikor ! Azt is csak azért nem töröltem , mert onnan tudom meg 1-2 emberke név ill szüli napját amúgy semmi másra nem használom , és nem is látom értelmét az egésznek ! Akivel találkozni vagy esetleg trécselni szeretnék arra ott a teló , msn , sms , vagy a legjobb a személyes találkozás ! Ne mondja nekem azt senki , hogy a Facebook vagy az ikertestvérei ezt helyettesíteni tudják !
Béke !Mi az az ekezet dragasag??
-
Integra
titán
epic
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
villamos
őstag
Régebben brahiból regisztráltam erre a hülyeségre. Húgnak kellett még egy szomszéd a farmjához. Nem nagyon használom, de néha körülnézek rajta.
Ma be akartam lépni, de elfelejtettem a jelszavamat. Gondoltam ok. kérek egy másikat, nem egyszer megtörtént már. Küldi is a mailt, meg is tudom változtatni a jelszót, de utána telefonszámot kér, amire SMS-t akar küldeni.
Én meg is adtam a számomat, de nem jön semmilyen kód...
Lehet véletlenül rossz számot adtam meg? Mit lehet ilyenkor tenni.
Hiába próbálom még egyszer eljátszani, a jelszót meg lehet változtatni, de újra nem lehet számot beírni, csak ezt a hülye kódot engedi írni (ami nem érkezett meg).
Ha megpróbálok bejelentkezni az új jelszóval, akkor is ezt a számkérdezős baromságot dobja fel...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Valaki használja közületek a telón lévő Facebook alkalmazást Nokia 5230-on? Ha igen, hol tudom megnézni az értesítéseket? -Pl Kis Pista hozzászólt Nagy Józsi állapotához. - Nem találom sehol.
Köszi előre is!
Sic Parvis Magna
-
Vicoo
senior tag
válasz
Psychonaut #482 üzenetére
De akkor mi alapján rakja ki? Mert van ott egy, konkrétan a második ember, aki nem ír a falamra és én se az övére, nem lájkol semmimet stb...
-
feka007
veterán
Ezt a chatet hogy lehet letiltani az oldalon? Felmegyek, erre egyből bárki rámírhat aki fel van véve.. Én nem chatelni akarok ott ha felmegyek néha, hanem megnézni vmit. Jó lenne az is ha legalább nem jelezne ki oda, ha nem akarom
-
Vicoo
senior tag
Ha rámyegyek az ismerősök kezelése menüpontra, akkor ott azt írja alapból hogy alegutóbbi interakciók, na de nekem ott van olyan ismerősöm az első 3 közt, akivel semmit nem csináltam, vagy ez azt (is) beleszámolja hogy megnézi mondjuk az adatlapom?
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Fecogame #479 üzenetére
Azt most nem tudom nekem, hogy működik, mert nem kaptam mostanában. De kb.egy hete csak láttam, hogy érkeznek az üzenetek de elolvasni nem tudtam egyet sem.
Az összes tovább küldős dolgot, mint pl.: ma láttam legjobb anyák napja és ilyesmit, mind spamnek jelölöm. Az a baj, hogy egy hülye kitalálja de az nagyobb, aki tovább is küldi. Nem itt kellene bizonyítani, hogy mennyire szereti a barátját, családtagját hanem az életben.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Másnál is kének az "értesítő üzenetek" vagy csak nekem? arra gondolok itt, hogy teszem azt valaki hozzászól az állapotomhoz és úgy 1 nap múlva megjön az e-mail, róla.
BANZAII
-
vans?
őstag
Nektek is meghalt a rendszer?
hábm bábm
-
-
barnam_
nagyúr
0-1 lájk...Az emberek nem szeretnek.
2-4 lájk...Kevés barátod van.
5-7 lájk...Az emberek szeretnek.
8 vagy annál több lájk... az emberek imádnak.
tedd ki te is státusznak és nézd meg hány lájkot kapsz...Jájj!
Hát ha attól függ hogy szeretnek-e, hogy mennyien "lájkolnak", akkor inkább ne szeressen senki
Azért kíváncsi lennék ki találja ki ezeket a marhaságokat
-
Zin
őstag
Hol kell beallitani, h az uzenofalamat ne lássa aki nem ismeros?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
concret_hp
addikt
Közeleg a karácsony, és nem csak kapni, hanem adni is jó.
Azt hiszem ez egy egyedüli lehetőség, hogy egyszeri kattintással mi is segíthetünk.
Az AXN most minden Like után 1000 forinttal támogatja a
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt!Érvényes: 2010. december 13-19
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
ChuckyOsb
aktív tag
Ez volt az. De már az új adatlapomon nem működik.
Mi az a nyitott?
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
Az új adatlap módosítások miatt nem működik a régi reklám eltávolítóm, tudtuk valami újat?
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Jó látom azt sem lehet beállítani, ha régi módon jelenítse meg az éppen online kapcsolatokat? Ez a képes megoldás egyáltalán nem jön be.
Let's begin, de gozaimasu!
-
barnam_
nagyúr
Nem, azt szeretném, hogy ha van egy új ismerősöm, vagy hozzászólok valaki képéhez, bejegyzéséhez, az ne jelenjen meg az adatlapomon. Tehát ami MOSTANÁBAN TÖRTÉNT alatt van.
De elképzelhető hogy ezt nem is lehet, mert ezt írja a súgóban:
How do I hide stories about my recent activity on Facebook?
While you cannot completely turn off recent activity stories, you can always delete specific unwanted posts. -
_ak_
addikt
Az h kinek a feedjét lásd?
Ha vmi olyan alkalmazás vagy személy postol vmit amire vagy akire nem vagy kíváncsi, azt egyszerűen úgy tudod eltüntetni, h rámész egérrel a postra és a jobb fent megjelenő x-re kattintasz és onnantól egyértelmű lesz.
Ha meg az szeretnéd, h az a valaki más ne lássa, h te mit postolsz, akkor azt a személyt tiltólistára kell rakni. Az valahol a beállításoknál van, fiók beállítás vagy adatvédelem talán.
Amennyiben másra gondoltál, akkor sry.
szerk.: új nézetre pedig talán ezzel a linkel lehet váltani, de ha elfogadod, akkor visszacsinálni már nem lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Hát most éjjel pont nem megy a fészen a beállítások menüpont, de holnap megkeresem nektek, én hol tudtam átállítani.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Thunderzolee #452 üzenetére
Ez nekem is kell.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #452 üzenetére
Hát az egész üzenőfalat eltudom már tüntetni, de külön-külön nem tudom beállítani mi jelenjen meg
-
-
-
Red_Bull
aktív tag
Olyan újfajta designra hogy lehet átállítani az adatlapot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB