- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz parandroid #897 üzenetére
Egy példa makróval:
If Range(''a1'').Value <>'''' Then
Range(''a1'').Select
With Selection.Interior
.ColorIndex = 6
.Pattern = xlSolid
End With
Selection.Font.ColorIndex = 3
Selection.Font.Bold = True
Else
End If
End SubSoha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
parandroid
félisten
Sziasztok mindenki,
Conditional formatting esetében csak három feltételt lehet beállítani? Nekem négyre lenne szükségem...
Köszönöm az esetleges ötleteket,
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy itthon nincs meg, de holnap el tudom küldeni.
Igen, van külön tulajdonsága, de:
Adott ez a tábla, ahol az egyik munkalapon van egy ilyen cella, benne a checkbox. A cellába nem tudok írni, ha megpróbálom jön a szokásos ablakocska, hogy védve van, ellenben a checkbox működik.
Nosza feloldottam a lapvédelmet és megnéztem a tulajdonságait a cellának is és a checkboxnak is. Az egészben az volt a szép, hogy mindkettő védve volt...
Jól van mondom, ha így kell, akkor így csinálom. Fogtam magam és beszúrtam egy checkboxot egy üres cellába és levédtem mindkettőt. Mondanom sem kell, hogy nem működött. Próbáltam azt is, hogy a checkboxot nem zárolom. Semmi eredmény... Szóval meg vagyok lőve...Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Szia lapa, segíts nekem is!
Adott egy cella és benne egy checkbox. Azt szeretném megcsinálni, hogy a cella védve legyen, ellenben a checkbox-ot lehessen pipálgatni. Ezt hogy lehet? Ha a cellát levédem, akkor vele együtt a checkbox-hoz sem férek hozzá.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gazala
aktív tag
Lenne egy kérdésem számotokra.
Van két oszlop. az A1:A4 tartalmazza a neveket a B14 a születési időt. Az lenne a feladat, hogy a legfiatalabb személy nevét adja eredményül a függvény. Sajnos nem akar összejönni semelyik képlettel. Előre is köszönöm!
Üdv: Gaz -
lapa
veterán
első körben sztem #132. dobj egy mailt isapeti-re hátha neki még megvan a tábla amit korábban linkeltem, azt nem szívesen csinálnám újra de nem találom. ha megvan elküldhetnéd nekem is...
ott ugyan nincs csekkbox vezérlő, de az már rongyrázós kategória. mindenesetre az a tábla lenne a legjobb kiindulási alap. -
yonder
csendes tag
Köszönöm az együttgondolkodást és mivel úgy látom szánsz rám egy kis időt írnék pár gondolatot.
- nincs gizike, amikor azt írtam ''cégem'', akkor családi vállalkozásunkra gondoltam (én és a párom,ha gyesről visszajön a nővérem), tehát az egyedüli felhasználó én leszek.
- amit el akarok érni az nem bonyolult dolog, a végén leírom, hogy mondhass véleményt
- régóta tervem, hogy a megrendelésekkel kapcsolatos papírmunkát egyszerűsítsem, gyorsítsam, többféle megvalósításon is elgondolkodtam ( program írása Visual Basic 6.0, Assess-ben megoldani), de ezek túl sok időmet vennék igénybe és sohem lenne kész.
- azért kötöttem ki az excelnél, mert jelenleg is ebben rögzítem a tárolandó adatokat, külön munkalapokon (pl.: állandó partnereknek végzett munkák, azok ára, az árak (fizetendő) összesítése, termékek árai, visszatérőmunkák paraméterei (pl. tudjam, hogy 5 hónapja Bélának hány forintért csináltam meg valamit.)
Tehát jelenleg van egy excel fájlom sok munkalappal, azokon az adatok. Az excelen kívül használom még az ms off. outlook feladatok részét. Ide rögzítem a megrendeléseket és azok határidejét,naponta kinyomtatom, hogy tudjam, hogy mit kell ma elvégezni. Használok még számlázó szofvert, itt tárolom a szokásos dolgokat (vevő, termék, ár, stb). Ez azért nem elégséges,mert nem minden megrendelés kerül bele a számlázó programba (''most nincs nálam pénz,majd legközelebb rendezzük'', stb.)
Célom tehát az, hogy egy szoftver használatával megoldjam ezeket a dolgokat. (Persze a számlázó program nem kiváltható)
Az elején írtam, hogy leírom mit várok a ''programtól'', íme:
A jelenlegi gyakorlat
- megrendelő be
- szolgáltatást megrendel
- corelben készített és kinyomtatott előre megszámozott megrendelőlapot kitöltöm kézzel.
- a megrendelőlapot a ''MEGRENDELÉSEK'' dossziéba lefűzöm.
- ha kész a meló a megrendelőlapot átteszem egy másik dossziéba ''RENDEZETLEN''
- ha elviszik és kifizetik a melót a megrendelőlap továbbvándorol egy következő dossziéba, ami gyarorlatilag irattár. Sorszám szerint rendezve.
- a megrendelőlapok néhány adatát egy excel táblában rögzítem, ami néhány egyszerű keresésre ad lehetőséget. A részleteket az irattárba helyezett munkalapokon kell megkeresnem. (Pl. régi partner szól telefonon,megint kellene 23 a legutóbb rendeltből, kérdezem milyen színű volt, a válasz fogalma sincs) Konklúzió elő kell ásnom az előző megrendelőlapot, hogy a szükséges adatokhoz jussak.
A ''program''-tól elvárt tevékenységek:
A megrendelés adatait (megrendelőlap ''rublikái'',nevezzük rekordnak) ízléses űrlapra beírom, kinyomtatom.
A háttérben az adatokat egy excel tábla megfelelő celláiban (mezők) eltárolja.
Új megrendelőlap gomb (vezérlő) megnyomására új üres űrlap, adatok beírása, majd
nyomtatás, és itt jön a lényeg a rekord rögzítése az excel tábla következő sorában.
Ez majdnem megfelel egy normál űrlap használatának, csak az egymás alá teszi a mezőket. (Űrlap használatánál nem lehet makrót rögzíteni, így nem tudok belenyúlni)
Vezérlőkre is szükség van pl.: fizetve: jelölőnégyzet. Néhány mezőnél pedig listáról kellene kiválasztani a megfelelő értéket (pl. vevő, hogy ne kelljen minden alkalommal újra beírni)
Az adatokat tartalmazó munkalapról lehetne listákat készíteni (feladatok határidő)
Egy vevő összes rendelése ft, termékenkénti eladás db, ft.
Ne haragudj, hogy ilyen bő lére ersztettem, de szeretném, ha átlátnád, hogy mit akarok elérni.
A feladatnak egy-két (de menet közben még biztos fölmerül egy pár) általam nem még nem ismert problematikája van (''adatok új sorba) listáról kiválasztás, a többit meg tudom csinálni. Felvérteztem magam szakirodalommal, de ezek átrágása után is megmaradt a fő kérdés:
megolható a problémám excelben?
Remélem nem úntad el félúton az olvasást.
Köszönöm -
Zorgo
csendes tag
Sziasztok.Az lenne a kerdesem ,hogy lehetne pl az A1+B1+C1=D1 ,es ha az A1 cella erteket megvaltoztatom akkor azt hozza adna a D1 ertekhez ,ugy hogy a D1 az uj osszeget irja ki. Lehetseges ezt valahogy megcsinalni ?
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan kell beállítani a cellaformátumot, ha ezt szeretném?
BEírva: hónap-nap, pl. 0314
Megjelenítve: 2006. március 14.
Köszönöm! -
lapa
veterán
pár gondolatot osztanék meg útravalónak:
-a programot gizikének írod, aki véletlenszerűen megpróbálja majd meghekkelni.
-egyedül létezik a gizike, merhogy egy fájl van. nincs többjúzer üzemmód.
-sztem az egyetlen haszon amit elérhetsz az a struktúra (táblák, mezők, kapcsolatok) és a hozzá tartozó workflow kialakítása, rendes rendszer sose lesz.
-evés közben sztem megjön majd az étvágyad és látni fogod mennyire sok minden kéne, ami csak barkáccsal oldható meg.
-talán jobban hangzana az excel egy frontendként pl. mysql adatbázishoz. abban ugyanúgy megvan a kihívás és legalább működne a végén.
-ha elkezdeném, én először fülecskéket (pl. címek, megrendelések, cikkszámok, készlet, számlázás) meg mezőneveket (pl. címeknél: pk, név1, név2, utca, irsz, város, ország, áruátvétel kezdete, vége, pénteki áruátvétel, kapcsolattartó, telefon, fax, email, km, adószám, bonitás stb.) határoznék meg. -
yonder
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy a következőkben vázolt feladatot meg lehet-e valósítani excellel.
A feladat vázlatosan: a cégem megrendeléseinek rögzítése, megrendelőlap nyomtatása, adatokban keresésés.
A használat alapján: ügyfél bejön, megrendel v.mit. Adatbevitel űrlapszerűre kialakított munkalapon. Első rögzítendő a vevő neve. Ha már rendelt nálam, akkor benne van a vevő adatbázisban (vevő adatbázis: másik munkalapon lévő adatok a vevőkről) valahogy kiválasztani az adatbázisból (de nem manuálisan hanem pl. vevő nevének kezdőbetűje beírásával). Ha új vevő akkor be kell vinni az adatait a vevő adatbázisba.
A kiválasztáskor a vevő nevén kívül egyéb adatoknak is meg kellene jelenni a megfelelő cellákba.
Az adatok nagy részét manuálisan beírom, végül a megrendelőlapot kinyomtatom. Ezzel egyidejűleg a megrendelés adatait a megrendelés adatbázisba mentem.
Adatbázisok rögzítése külön munkalapokon. (megrendelések, vevők, termékek, tartozások nyilvántartása, stb)
Ismereteim szerint általánosságban ez mind megvalósítható, az igazi kérdésem a részletekre vonatkozik.
A feladat átgondolása után az alábbi konkrét kérdések merültek föl, (hogyan kell megvalósítani):
A megrendelőlapra beírt adatok másik munkalapra automatikus (gombnyomásra történő) mentése (másolása).
A fönt leírt módon egy ''másik'' adatbázisból történő rekord kiválasztása és a mezők megrendelőlapon történő megjelenítése.
Egyenlőre ennyit, mert a részletekkel tovább bonyolítanám a dolgot.
Tudom, hogy a feladat egy program megírásával vagy Access-el megoldható, de mindkettő túl sok időt venne igénybe. (Az egyik végzettségem programozó (turbo pascal), de már rég volt és azóta nem foglalkoztam a dologgal az előtanulmányok sok időt vennének igénybe.
Előre is köszönet! -
lapa
veterán
na ez olyan fini volt előbb, hogy el kell mesélnem. adott egy 2004-es, egy 2005-ös és egy 2006-os tábla. a 2004-es megtekintés elleni jelszóval védve, a többi erről másolva (a jelszó megmaradt).
tegnap este küzdöttem velük, töltögettem össze-vissza. a gép azóta nem volt kikapcsolva, de az excel igen (taskmanagerben épp nem néztem).
ma megnyitom intézőben a 2005-ös táblát, erre bevillan a 2004-es tábla és kéri a jelszót miközben az inputbox mögött ott röhög a nyitott 2004-es tábla.
brávó. -
Via
csendes tag
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem. Van egy táblázatom, 2005-ös teljes évi anyag, másoltam egyet, mert kellett 2006-ra is. Adatfeltöltéskor vettem észre, hogy a beírt képletek nem számolnak. Visszamentem 2005-be, és ott sem reagál. Pedig az összes képlet jól működött egész évben.
Elküldtem emailben egy barátomnak a hibás részt, és csodák csodája nála működik.
Mit állíthattam el a gépen, vagy mi a probléma?
Kérlek segítsetek, de ha lehet ne szaknyelven, csak simán, hogy megértsem... -
mahatma
aktív tag
Szakértők segítségét kérném szépen. Adott egy tábla, amiben képlettel számolt adatok vannak. Ezt a táblát szeretném egy symbianos telóra felnyomni, de valahogy nem támogatja a képletes megoldást. Azt kellene elérnem, hogy azokban a cellákban, ahol képlettel számol, simán csak a szám szerepeljen, úgy,hogy ne kelljen egyenként átírkálnom őket. Hogyan tudnám ezt elérni? Esetleg valamiféle tábla áthelyezéssel? vagy ha letiltom a képletet?
előre is kösziKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
lamoti
csendes tag
Üdv! Abban kérek segítséget, hogy van 2 excell táblám, amit egybe kellene fésülni. Mindkét táblában van egy cikkszám ami azonos, és a többi adatnak kellene egymás mellé kerülnie! Tehát pl. egyik tábla ''A'' termék 500 Ft, másik tábla ''A'' termék szürke és ebből lenne egy táblában ''A'' termék 500ft, szürke . Előre is köszi.
-
Zsemlye
csendes tag
-
ActionMan
tag
Üdv!
Ha egy cellába beírom, hogy 5/24, az excel mindig automatikusan átalakítja ''24.május''-ra.
Teljesen mindegy neki, hogy eredetileg általánosra volt állítva a cella kategóriája és az is, hogy még hányszor állítom ezt be újból és újból, mindig átírja.
Hogyan lehet megcsinálni, hogy ne alakítsa át kedvére amit beírok?
Köszi.''... meg az izomagyú Mickey egér, aki bárkit megöl a kokainért ...''
-
X-COM
nagyúr
lehet, hogy van egyszerűbb is, de így elsőre
A oszlop - Érték
B oszlop - 200
C oszlop - 500
B oszlop függvénye:
=INT((A2-C2*500)/200)
C oszlop
=IF(MOD(MOD(A2;500);200)=0;INT(A2/500);INT((A2-500)/500))Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
ftc
nagyúr
Van egy B oszlopom Értékekkel(200,500,700,800 stb...)
C oszlopban 200 D oszlopban 500
Igy gondolom
Érték 200 500
200 1 0
700 1 1
3800 4 6
Elúrre is thx -
lapa
veterán
jobb oldalon nics véletlenül a topik a kedvencek között? ha igen, akkor látsz mellette egy kukát meg egy borítékot. ha a borítékra kattintasz ''sikeres kedvenc módosítás'' következik be és elmúlik a mailáradat.
persze ezzel automatikusan felkerülsz a ''renitensek, akiknek derogál az excel-totyik'' listára...
[Szerkesztve] -
ApeeT
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémában kérném hozzá értők segítségét.
meg oldható -e excelben vagy wordben,(woredben jobb lenne mert abban dolgozom, de nem tudom hogy át importálható az excelbe) van egy sablon, egy árú kísérő lap amin cikkszámok, vevők, vevőkódok stb.. vannak, amit minden nap ki kell töltenem, attól függően hogy kinek küldjük, más-más adatokkal, azt szeretném hogy ne keljen annyit gépelnem, ha beírom mondjuk a cikkszámot a megfelelő rublikába akkor legördül egy menü ahol kiválaszthatom a jó számot, vagy a névnél a jó nevet.
Minden megoldás érdekel, az a lényeg hogy wordben legyen ha nem megy esetleg excelben is jó csak akkor kellene segítség hogy importáljam át, ha esetleg segít akkor elküldhetem a sablont is amit meg kellene ''csinálni''. Remélem tud valaki segíteni.
THx
ApeeT -
Zsemlye
csendes tag
Nem excel... de bosszantó dolog ez is.
Talán tud valaki segíteni. Az egyik hozzászólásomkor kértem, hogy küldjenek mélt a címemre, ha a témához érkezik reagálás. Azóta - egyértelmű - folyamatosan jönnek a mélek. Hogyan lehet ezt törölni? Kell töröltetnem, vagy ... ?
Előre is köszi!Zsem
-
gege71.hu
addikt
ehhh
Megvan a hiba.
A tábla egy Business Objects nevű cégünknél használt DB progi xls-ben mentett változata.
Vmiért a közvetlen így nyert táblában nem akar ilyen sum stb művelteket végezni az excel.
Viszont ha kicopy-zom az eglsz oszlopot és berakom egy friss üres xls táblába, ott összeadja...
Ez vmi JEDI dolog lesz -
gege71.hu
addikt
Végbuziztam már minden szar lehetőséget.
hh:mm:ss (custom)
az eredmény mindig 00:00:00
Nincs vmi kis util progi amibe beadnám az runtimeok összegét és kiadná???:
Röviden amire kéne.
Adottak pl európai filmek egy egész évi mősoridőből. Az egész évi összmősoridő a 100%.
(365*24óra)
Van egy baszott nagy lista az EU filmekkel excel táblában. Az egyik cellaérték ami a filmhez tartozik az annak a hossza 01:25:38 formátumban (hh:mm:ss). Ezek összegéből pofonegyszerő az össmúsoridőhöz képest kiszxámolni az EU filmek százalékos sugárzását az egész éves músoridőben.
(eufilmek hoszzának összege*100)/(365*24:00:00)=Eu filmek százalékos aránya az éves össz sugárzási időben.
ennyi.
Primitrív. De ezen a kva Eu filmhosszok összeadásán kifekszek. Nem akarja az igazságot az excel. Ill nem találom a megoldást.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Sziasaztok
Segítség kéne:
Filmhosszakat kéne összegeznem excelben. 01:25:55 páldául. Ilyen formában jeleníti meg az excel.
Na most egy oszlopban van jó sok film.
Kéne egy SUM formula meg egy cellaformátum meghatározás minek végeredményeként óra perc másodperc formánban megkapom a filmhosszok összegét.
thnx
gege -
alyby
csendes tag
Köszönöm a választ, de ez sajnos nem megoldás a kérdésemre. A lényeg az lenne, hogy a különböző szűrések eredményét láthassam egyszerre egy külön munkalapon, vagy a táblázat egy másik részén. Ezért mondom, hogy talán csak makróval lehet ezt megoldani
Mindig így kezdődik, azután meg jön a futás
-
alyby
csendes tag
Igen sima hivatkozással.
De lehet, hogy csak makróval lehet megoldani?
Az is jó lenne, ha pl egy makró megnézné, hogy a raktár egyenlő-e 1-el, és ha igen akkor az ár mezőt adja valamihez hozzá, majd nézze meg a következő sort, és így tovább.
Remélem érthető voltam
[Szerkesztve]Mindig így kezdődik, azután meg jön a futás
-
lapa
veterán
-
Gh0sT
addikt
válasz norbiphu #820 üzenetére
Ha lapa erre járna, akkor megnézhenté a példát. Nekem úgy rémlik, hogy a HA függvényt valahogyan ki lehet kerülni és csinált is rá példát. Mintha a feltételes formázásnál meg lehetne adni konkrét hivatkozást a DARABTELI függvényre. Csak lusta voltam gondolkodni...
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
norbiphu
őstag
[link]
ezzel a feladattal lenne a probléma
a tavalyi info oktv második fordulójából az exceles feladat e részét nem tudom megoldani sajnos, fogalmam sincs hogy lehet a G, H pontot megcsinálni
ha vki tudja és elmondaná annak nagyon hálás lennék
+ forrásfájl [link]
előre is köszi
Screammm
mod: hol lehet beállítani azt, hogy mondjuk a felső két sor mindig látható legyen (tehát akkor is ha az adatok között keresgélek és lejjebb görgetek)
[Szerkesztve]"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
alyby
csendes tag
Sziasztok!
Egy táblázatban, különböző raktárakban lévő anyagokat és azok jellemzőit tárolom. ( kód, név,mennyiség ár, stb) Az ár oszlop alján ugye egy szummával megkapom a raktárakon lévő anyagok értékét. Ha csak az egyik raktárra vagyok kíváncsi, akkor szűrővel választom ki a kívánt raktárat. Ilyenkor megint egy szummával meg tudom nézni az ár oszlopban lévő adatok összegét a kiválasztott raktárban.
A kérdésem az lenne, hogy akár egy másik munkalapon, vagy a táblázat egy másik részén állandóan lássam a különböző raktárakban lévő anyagok összesített árát.Mindig így kezdődik, azután meg jön a futás
-
Jumbo
tag
Hello!
Nem kifejezetten excel inkább excel nyomtatás problémám lenne...
Készítek egy(több) táblázatot, szépen összetördelem A4-es oldalakra, nyomtatási képen minden OK, erre mikor elkezdi nyomtatni a 2. 3. oldaltól kezdve szépen elcsúszik...
Ekkor 1-2 sor beszúródik, jó ezeket kitörlöm ill. ezeket figyelembe véve újra összetördelem és utána OK nem csúszik el..
Mivel lehetne kiküszöbölni, ill. mit kell beállítani ahhoz, hogy elsőre úgy nyomtassa ki ahogy a nyomtatási képen látom?
Esetleg a sormagasságnak köze lehet ehez a dologhoz?
Előre is köszi! -
X-COM
nagyúr
válasz SPDeluxe1.0 #807 üzenetére
kijelölöd a szövegrészt, aztán cellaformázás, vagy karaktertáblából copy-paste-olod a négyzet/köb karaktereket
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hali!!
Azt szeretném megtudni,hogy miként tudnék kitevőt írni (jobb felső kitevőt)?
A válaszokat THX !!
[Szerkesztve]"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Jóna
tag
Újabb probléma. Excel 97-et használok és a munkalapra szeretném rátenni a fájl elérési útvonalát. Jó lenne, ha az élőfejbe kerülne. (tehát meghajtó\könyvtárnév\fájlnév) Ha van valakinek ötlete...
-
pali923
aktív tag
Hi!
Egy kérésem lenne: egy szép nagy excel táblába viszek be adatokat. Hogyan tudok olyat, hogy ha egy adat már szerepel az adott oszlopban, akkor valamilyen jelzést adjon a progi, vagy ne engedje beírni.
Köszönöm előre isA helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
Gh0sT
addikt
Nyah... Lapvédelmet kellene feloldanom egy régi munkafüzetemben úgy, hogy elfelejtettem a jelszót. Az a baj, hogy a munkafüzet tele van olyan képletekkel és rejtett celákkal, amik meglehetősen fontosak lennének. Jobban mondva előnyömre válna, ha nem kellene ismét beképleteznem mindent...
Izé, van erre valami okos program? A próbálgatás kicsit sokáig tartana...Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest