Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz #75912448 #38192 üzenetére

    Mennyit eszik a 7850 konfig ilyen gpu terhelés mellett? Tényleg elbírja egy ilyen ház? Bár gondolom a szellőztetés segíti igencsak.

    Neked - ilyen vga igényekkel - az erősebb IGP-s Skylake-ek lehetnének opciók. Szvsz addig nincs értelmes alternatíva, akkor érdemes majd körbenézned. (Bár ha jósolnom kellene akkor csak kegyetlen felárat vízionálok úgy, hogy közben most látszólag mindenre megfelel neked a 7850. :) )

    Ha viszont erősebb vga kell akkor szvsz érdemes dvga-ban is gondolkodni, mert egy leggyengébb 7750 is megeszi a legerősebb APU-t és egy kellően kisfogyasztású cpu-val (ha arra nincs szükség) a fogyasztás még kevesebb is lehet.
    szerk: Na jó, ha R9 kraft kell a következő lépcsőhöz akkor egy ilyen dvga sem megoldás. :) Ez maximum arra jó, ha 65-100W-ból kell többet kihozni, mint egy APU-ból.

    Én meg asszem intézek egy levelet a zintelnek, hogy tegyék már rendbe ezt a feature listát. Ha a G4400 Penya valóban minden tud ami nekem kell - ellentétben a korábbi Pentiumokkal - akkor nekem még alternatíva lehet a Skylake 1-2 olcsóbb lappal és némi árcsökkenés után. Máskülönben marad a Bay Trail/Braswell vonal, vagy ha létezne elérhető 15-25W körüli Carrizo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák