Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Patice #38189 üzenetére

    Igen, a proci cache miatt szeretnek i7-tel zenélni. Kodi alapú HTPC-be nekem elég lenne a legkisebb i3 is.

    Nem voltam tétlen, tesztelgettem, egy i5-ös Skylake öszvért esélyes, hogy mostanában összedobok, de nálam eldőlt, hogy a Skylake fejlesztés indokolatlan, ezért a 7850 marad, az A8 pedig megy. Annyira jó és erős a GPU-ja, minden algo amit 1080p>1080p-re fontosnak tartok tökéletesen fut vele, mellette hagyván tartalékot is. Képminősége csuda jó, hanghibák ismeretlenek, ebben menni fog passzívan is, kis barkácsolt hűtés pedig belefér átfújásra, ha szükséges. Optikai tuninggal meglepem magam karácsonyra :)

    Először normál házban teszteltem csak bordával, a házon pedig átfújt egy első venti és 55-60 fokig tudtam felfűteni, pedig a madvr rendesen hajtja a GPU-t. Hővezető bordákkal és a nagyobbik házzal sem lehet ennél rosszabb. H265-re biztos lesz valami megoldás AMD-nél, attól nem félek. VGA nélkül nem tudok ma ennél jobb képminőséget produkáló felállást összedobni. A hangja ugyanolyanan fasza, mint az A8 rendszeré volt, és a táp, kábelek még kapnak finomítást ... W10-em sincs kész.

    Kis adalék, 1080p>1080p-re képben feljebb lépni, amit a vetítőm fizikailag és láthatóan meg tud jeleníteni, kb GTX9, AMD R9 a tetején lenne, azonban 3x ekkora fogyasztással. Ez magával hozna egy PC-s tápot, eltérő házat, nagyobb hűtést. Lehet osztani szorozni kinek mi éri meg, melyik minőségi faktorból ad le, hogy a másikon nyerjen. Egy igazság itt sincs. Ált nekem jobban tetszik a finomabb tápú rendszerek hangja, és a vetítőm nem érzékeny a maxra kihajtott VGA-ra, másnál fordítva.

Új hozzászólás Aktív témák