Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz dabadab #22691 üzenetére
Azért olvasni még tudok! Nagyon nem szeretem, ha hülyének néznek és bele akarják magyarázni nem úgy van ahogy én tapasztalom, csak azt gondolom, de ha hárman öten vagyunk egy teszten, akkor persze mindenk csak úgy gondolja. Meg világszerte sokmillió ember is csak úgy gondolja, de csak nektek van igazatok, akiknek többsége nem hajlandó egy tesztre sem, csak okoskodik, mint a politikusok. Ez számomra az orbitális butaság. Kb 10 éve hifizek komolyabban, ezalatt elég sok digitális kábelt láttam hallottam nálam, másnál, szakboltokban, kiállításokon, stb. Amikor azt javasoltam, hogy mindenki teszteljen, a többség még a fáradságot sem vette, hogy utána járjon, csak a számomra abszolút hülyeségeket horda össze!
A korreket műszaki háttére vonatkozó kérdést te is felteheted az avxen ahogy Csekknek javasoltam, korrekt választ fogsz kapni, ha esetleg benned meglesz a bátorság, hogy megtedd!
Ezzel tényleg befejeztem ezt a témát! Mindenki gondolja úgy ahogy neki tetszik!
További jó szórakozást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest