Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz marcias #1968 üzenetére

    ''notisra nem gondolnék, mert állítólag jól meg van oldva a rezonancia-védelem a házban.''

    Nekem egy Antec P150 van, remek haromretegu oldallemezekkel, a HDD gumin log (vagyis ilyen szempontbol valamivel jobb, mint a Fusion), es megis, a vinyo hangos, suvitenek a lemezek (500 GB-s Samsung, harom lemezzel). Gyakorlatilag ez az egyetlen hallhato zajforras a gepben.

    ''A plusz videokártya sztem hasznos lehet HD filmeknél, illetve, ha esetleg vmi videokártya igényesebb alkalmazás befutna..''

    Szerintem ezen majd raersz akkor aggodni, ha tenyleg befut az az alkalmazas (addig tok foloselegesen all benne a penz, foloslegesen eszi az aramot es futi a hazat), foleg azert, mert akkor azt is tudni fogod, hogy annak az alkalmazasnak mire van szuksege, milyen kartya kell neki ill lehet, hogy addig kijon vmi ujabb kartya, ami sokkal jobb.
    A HD filmek dekodolasanak a segitese meg kedves dolog, de mondom, az X2 egyedul is elboldogul ezzel (barmilyen filmmel - a sima felbontasuakkal mar egy 366-os Celeron is megbirkozott :D )

    szerk: CPU hutobol nalam egy Zalman 7500 van, minimumra letekerve halk es ugy is normalisan hut (szinten egy 3600+-at), bar teny, hogy az inkabb 8k, mint 5.


    [Szerkesztve]

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák