Új hozzászólás Aktív témák

  • beencee

    senior tag

    válasz marcias #1957 üzenetére

    Nos, nekem ez egy kicsit a szokásos ''lovon való fordítva ülés'' esete, mert én inkább a használni kívánt funkciók, illetve a képi megjelenítő, illetve a hangrendszer felől közelítenék.
    Tehát gondold végig, (1) mire szeretnéd használni a HTPC-t, milyen TV-hez és erősítőhöz kötöd. (Ebből rögtön a kérdés, minek a hangkártya?) (2) Hol lesz a cucc, asszonyfaktor esetleg, bővítési lehetőségek, kinézet, stb. ebből egy csomó minden következik a házra (bár pont a Fusionnal sztem semmi gond nincs...) (3) A funkcióknak melyik front-end szoftver felel meg a legjobban (erről később) és ez milyen op-rendszert kíván? (4) Ez a front-end milyen TV kártyákat támogat, illetve támogatja-e a Fusionban lévő kijelzőt, infravevőt, stb. És akkor (5) ebből az egészből fog következni egy konfigigény, pl. miért kell az alaplapi video mellé plusz videokártya, ezen tartod-e a tartalmakat és ezért kell ekkora HDD, milyen TV kártya, milyen távirányító, bill, stb.

    Valahol lejjebb-feljebb írod, hogy a Meedio felülete kicsit ''gagyi''.. Ezek szerint nem találtál a 43db theme-ben olyat, amely tetszett volna és nem gagyi :F Ezt elég nehezen hiszem. Pl. szerintem az általam alkalmazottak sem tűnnek annak, pedig nem is a HDTV-képes theme-ket alkalmazom [link] [link].
    Itt vannak a theme-k: [link], illetve a továbbiakhoz itt elérhető mind a 366db Meedio plugin [link], valamint ez is egy elég jó honlap [link]. Jó nézelődést :R és várjuk a további beszámolóidat.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák