- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #24197 üzenetére
"Ott a Deciat rendszerben, Felicity közelében van HazRES és High-Int RES?"
-
Sajnos nem tudom, én csak a Császári Balett előadásait látogatom, a HazRES-ekben olyan durva, és faragatlan a közönség
-
-
brd - Hát azt a bi-wawe-t én sem tudom sajnálni, az kb semmire sem jó. Egy igazi Fed szájhős a Barbi-pajzsa mögött lapít egy rakás SCB-vel körülvéveu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Flynth
tag
válasz rtitusz #24194 üzenetére
Twittert is, atlag postjaim 10-20 emberig jutnak el Ez fel oraja 5000-en alt, mot 7500
Mellesleg kivesznek valamit, de ha megvetted elotte akkor megmarad, ha eladod nem tudod visszavenni...
Mi a kovetkezo? Holnaptol nincs Adder mert mindenki azzal taxizik?
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #24193 üzenetére
Az igazsághoz tartozik, hogy a mérnökök a megjelölteken kívül néhány más cuccot is tudnak fejleszteni, ha nem is csúcsfokozatra(pl Msr Farseer PP-t is tud, asszem 3-as szintig), márpedig eleinte az is bőven jó, mert úgysem lehet a pincéből egyből a tetőre ugrani.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
Flynth, felrobbantottad a redditet a twitteres Bi-Weave kérdéseddel.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Engineer Locations...
Egy ilyen listát már keresek egy ideje. [link]
Itt hagyom, másnak is jól jöhet.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #24183 üzenetére
"Ha meta alloy-ra van szükséged akkor tudsz venni a Maia rendszerben. A launcher is mutatja indításkor"
-
Jaaa, hogy te tudsz olvasni is! Ez nem fair, pont olyan vagy, mint baphomet kartárs. És úgy egyáltalán, most már minden birodalmi commander vissza fog élni ezzel a képességével szegény Fed bugrisokkal szemben??? Jó hogy nem mindjárt még számolni is tudtok! Azééé mosmáá vegyetekmááá vissza mááá, meeer...meeer...őőő...meeer háá mer na!
Úgy terveztem, arra fogok hivatkozni, hogy nem olvasgatok launchert(csak upgrade-nél ott alul - working/error/play), de ezek az aljasok betették a Galnet-be is.
-
rtitusz - Tetszik, mikor két Clipper veri bucira egymás fejét. És utána hogy emberkedett a "bajnok", micsoda győzelmi sorozatot adott le, mikor a másik már rég nem volt sehol. Komolyan mondom, ilyen jeleneteket állatos természetfilmekben lehet látni.
-
-
nubreed - Az MC-k Tod Mcquinn szaktárshoz tartoznak, de egy jobb panel+ select gomb, és ott találod a mérnöki skilleketu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
nubreed
veterán
válasz kiskuplung #24187 üzenetére
Tudom nem nekem szólt a válasz, de én nem vagyok hajlandó lemondani a harcról és csak az új ai miatt ráállni a kereskedésre, halálra unnám. Mindenki máshogy játszik és ez a jó, mert sok a lehetőség ebben a játékban. Az FA-off/on váltogatásra én is rá fogok menni. Ugyanakkor ki fogom próbálni a 3 large multicannon 2 medium beam laser vagy 2 medium railgun buildet.
Nem igazán tudom még hogy működnek az engineer fejlesztések, de overcharged multicannont hogy és kinél lehet fejleszteni? Vagy így ebben a formában ez nem jó kérdés?
-
rtitusz
őstag
Bemutatom az új NPC specifikus Plasma-Multi-Cannont. Rz van olyan jó, mint az szintén csak NPC-knek elérhető BeamRailGun.
-
nubreed
veterán
A coriolis.io -n lehet hogy még nem frissítették be a cucccokat és nincsenek fent az, 1.6/2.1 -el jövő fegyverek? Pl nem találom a large multicannon -okat. EDShipyardon már benne van.
-
kiskuplung
őstag
válasz cintula187 #24186 üzenetére
Szia!
Itt találsz leírást : [link]
Bár ez tipikusan az a játék, amit mindenki úgy tol, ahogy szeret : szerintem hanyagold a powerplayt.
Feleslegesen túlbonyolított, és csak akkor hoz valamit a konyhára, ha nincs életed, és napi több órát játszol.Én 4 hónap játék után kezdtem el nézegetni a powerplayt, és elég gyorsan el is ment tőle a kedvem.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, és elég jó a monotonitástűrésed, akkor az elején pár küldetés után bányássz egy kicsit, amíg össze nem jön a zseton egy kereskedőhajóra. Azzal pár nap alatt össze lehet gereblyézni annyit, hogy utána el tudd dönteni, harcolni vagy kereskedni szeretnél tovább. Ez előbbi szerintem sokkal nehezebb lett a 2.1 patch óta, szóval én inkább az utóbbira szavazok
Én annak idején ilyen íven mozogtam : [link]Bár ez nem feltétlen a helyes út, mert mire meglett az Anaconda, addigra kicsit meg is untam a játékot...
Most visszaülök az iskolapadba, és érzésem szerint legalább 1 hónapos intenzív FA-OFF tréning következik. Aztán pedig elkezdek gyakorolni a fix fegyverekkel. Kicsit idegesít, hogy nem hogy a látómezőmbe nem tudom behozni az NPC-ket, de még akkor se találom el őket, mert chaffolnak ezerrel
Vesa : HOTAS-sal nyomom én is, de ezek szerint a képességeinek a felét sem használtam ki eddig
-
cintula187
addikt
Restricted intel szállításával kapcsolatban lenne kérdésem.
Értem, hogy csak annak ér valamit a szállítmány aki szintén az én frakciómban van. De hiába megyek olyan rendszerbe, ami szintén Zachary Hudson "hívő" de nem tudom eladni a contactsban az állomáson. Hova vigyem, mit nézzek a power play térképen?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
-
orientcx
őstag
Hát most úgy érzem, picit meg lettem szívatva. Nem túl nagy lelkesedéssel ugyan, de elfáradtam a nem éppen szomszédos, új koordinátájú, barnacle lelőhelyekhez némi meta alloy-ért
Meg is találtam, meg is kezdtem a szüretet, és már adta is.......az uraninite-t. Egy pár tonna h*gyos uraninite-rt kirándultam keresztül a fél galaxist.
Khmmm...hogyan is mondjam...hááát, fogalmazzunk úgy, hogy nem voltam túl boldog. Attól most inkább eltekintenék, hogy szó szerint idézzem a hangszálaimat elhagyó, ízlésesen egymásba fűzött összetett mondataimat, mert valószínűleg még harmadolással is kb 30 évre tiltanának ki az univerzum valamennyi fórumáról. A "nyomdafestékbarátosított" verzió pedig csak egy igen-igen hosszú, monoton, kb 4 hasábnyi "*" karaktersorozatból állna, aminek szintén nem lenne élvezeti értéke.
A végén még besértődök, veszek egy T9-est, és elmegyek biowaste kereskedőnek, aztán az idegenek meg tömködhetik maguknak a meta alloy-ukat, amijükbe csak akarják. (ki tudja, ezeknek mijük van )
Viszont jó hír(mert az is van), hogy az SRV scan végre trükközés nélkül is működik(pl le lehet scannelni a központi barnacle-t és hálából mindjárt közli is veled, hogy momentán a meta alloy készlet kifogyott, és uraninite-t tud felajánlani a tisztelt látogatóknak, valamint egy 131.003 Cr-es scan data package kuponnal próbál kárpótolni az okozott kellemetlenségért. Köszi szépen, így mindjárt más[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Mortel
senior tag
de milyen jó, hogy a neveden (csak az első3 ) szólít meg az állomás...
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
törölt tag
válasz grHawk #24164 üzenetére
Szerintem nagyon sok felfedező van. Nem kellene túlbonyolítani. Csak a küldetésrendszert kiterjeszteni. Játékmechanikailag is haszna lenne a gyakorlatilag kihasználatlan üres területnek. Szerintem poén lenne, ha 100*x millás küldiket kitennének 20k+++ Ly-re.
[ Szerkesztve ]
-
Mortel
senior tag
Mindent visszavonok...
Megint én voltam a hülye...
-
Mortel
senior tag
válasz Pro Cambarus #24175 üzenetére
Köszönöm!
Az a gond, hogy nem tudom hogyan kell az új rendszerben szintet lépni...
Nincs sehol (vagy csak én keresem rossz helyen) olyan küldetés, ahol szintet (a mostani serf-ről) lehetne lépni.
A serf-ig is eljutottam valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz grHawk #24164 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy nekem mi elég, hanem arról, hogy ki miért szeret játszani egy ilyen játékkal. Neked az a fontos és izgalmas, ha egyetlen apró vackot évekig kergetsz és vizsgálgatsz, másnak a harc a fontos, megint másnak a felfedezés, van aki sosem lép ki openbe, mások meg sosem lépnek soloba stb. stb. Éppen ezért azt kijelenteni, hogy mi kell az embereknek, eleve lehetetlen, a sandbox játékok lényege hangsúlyosan az, hogy bárki találjon benne célt és érdejfeszítőt a maga számára. Számomra az általam leírtak az elsőrendűek, számodra meg más. Kezeljük ezt a helyén és ne jelentsük ki, hogy a saját elvárásaink fontosabbak másokénál...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Pro Cambarus
csendes tag
válasz Mortel #24172 üzenetére
@Mortel: Két külön dologról van szó. Egy kis frakcióval (a világhírű Kubeói Lila Tulajdonlevelek Rt-vel) sikerült barátivá tenni a viszonyod, ha továbbra is sikerrel dolgozol nekik, egyszer csak szövetséges leszel.
A serf rank progress bárja viszont egy nagy frakcióé, a Birodalomé. Rang lépő küldetést ezért kivételesen az Imperial Navy fog adni. Kis frakciók ilyet nem adhatnak.
-
nubreed
veterán
válasz kiskuplung #24155 üzenetére
[Ebben a videoban] kb. 1:12 perctől érdekes, onnantól kezdődik a móka a pythonnal, 3 db L multi cannon és 2 M beam laser. Elég jó buldnek néz ki, ki fogom próbálni én is ezt, sokkal jobb mint a 3 L Pulse laser, amit eddig használtam.
A 2.1 előtt nem volt még Large multi cannon, csak medium? Jól emlékszem?
-
grHawk
aktív tag
...Hát megmondom őszintén kicsit csalódtam a crafting alapanyag gyűjtésben. Tudtam, hogy lassú lesz, na de hogy még a legelső Gradere is órák alatt sem találok Datát, az már kicsit sok. Mert játszottam eddig úgy 10-11 órát. Azt googleről meg SSL haveroktól megtudtam, hogy az egyik material csak authority vagy katonai hajókból esik, tiszta sor, életemet kockáztatva (egy Corvetteben!) elmentem conflict zoneba, lőttem is 6db-ot. Oké. A másik cumó egy data, ami legnagyobb eséllyel felszíni bázisok datapointjaiból nyerhető, de a fent említett 10-11 óra 70%-ban felszínt kutatva is csak egy(!) rohadt felszíni rohadtéletet találtam... Pedig régóta tolom ezt a felszíni radar megértés dolgot, de hogy ennyire ritka sz*r legyen az már szinte felb*sz. Na de ott az az egy, hát le is scannelem, lássuk csak, ad 7 db nekem tökre értéktelen datát. Fasza. Azóta se találtam másikat. Na most lesarkítva a dolgot, saccoljuk be, hogy az elkövetkező 4 órán belül találok a 6 materiálhot megfelelő mennyiségű datát, abból, ami nekem kell, az azt jelenti, hogy 15 játékkal lesz lehetőségem tenni HÁROM próbát a köztudottan ellenünk dolgozó RNGneer lottón. Nem kell matek zseninek lenni, hogy az ember rájöjjön, hogy pár hét múlva is csak Grade3-as tuningokat rakhatsz fel a most kiszemelt modulodra.
Komolyan Frontier adjatok már több felszíni létesítményt... plíííz...
-
horky
csendes tag
Egy kérdés: az engi fejlesztésekhez feltétlen szükséges a "buggy"-val driftelni a bolygókon ? Mert akkor nekem kuka,mert ez a része a játéknak számomra a legunalmasabb . 3* szálltam le "bányászni" a bolygókra utána szanáltam is a "kisautót"
-
orientcx
őstag
"Kérdezek én is. Melyik mérnök foglalkozik PP-vel és hol lakik?"
-
Mrs Farseernél van a Deciat-on, de meta alloy nélkül oda se menj! A XXX.sz-ban már nem a gyémánt karkötő lesz a nyerő a hölgyeknél.
-
-
nubreed - "az új AI most elkapott. Egy HazRES-ben neki támadtam egy FDL-nek, a régihez képest sokkal nehezebb ellenfél lett, ráadásul valami huge cannonnal lőtt engem"
-
Én szóltam. Ajánlott, hogy amíg nem tudod felvenni a ritmust, addig válts vissza G-s cuccokra(a Corvette-t leszámítva, oda remek a huge fix MC)
És nincs mese, aki eddig nem használt FAOFF-ot, rükvercet, és mindezt nem kombinálta az oldal thrusterekkel, az most majd fogja.(már ha nem a törzskártyával, és VIP tagsággal járó nagybani kedvezményre gyúr valamelyik biztosítónál)
-
-
rtitusz - "Csak be tudtam lépni"
-
Úgy látszik, Braben bátyánk eldöntötte, hogy ezentúl minden ugrade-nél kisorsol egy Fed vitézt, akit megszívat. Az előzőnél én voltam a soros, most te, legközelebb meg ki tudja. De hiába minden gonosz birodalmi mesterkedés, a végén mindig a Fed vitézek kerekednek felül
-
-
brd - "Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a FAS lényegesen fordulékonyabb"
-
Jajaja! Az Assault ship a király!!! (bár a pyton továbbra is a szívem másik csücske)[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
válasz cintula187 #24139 üzenetére
Buborék = lakott terület. Ha a galaxis térképet átkapcsolod powerplay-be akkor nagyjából kirajzolódik.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
grHawk
aktív tag
válasz #14955008 #24134 üzenetére
Kapásból 3 olyan dolog amire külön emberforrást kell elvonni, ráadásul igen kevés embert kötne le hosszútávon. Gondolj bele. Generáljon millió és millió különféle objektumot, amit te felfedezhetsz. Ha csak nincs valami játékmechanikai haszna, akkor hamar megunható lesz, mivel hiába fedezed fel és az egyedi, van még több millió másik ugyanolyan egyedi objektum, ami senkit sem érdekel. A mostani idegenek utáni hercehurca az, ami kell ide. Lassú, hosszú kutató munkával járó megismerése annak, amit a Frontier rejteget. Sokakat érdekel, még olyanokat is akik nem vesznek részt a kutatásban. Egy rakás hátrahagyott, tudományosan nem indokolt idegen objektum értékét vesztetté tenné az Elite idegen témáját.
Vesa:
Jó dolgokat mondasz, de az ilyesfajta tartalmi funkciók mind másod, harmad rangúak. Elfog jönni az idejük, de ez nem most van. Mindig lesz valaki, akinek semmi se elég, most te vagy az de majd változik, mikor a te kivánságod fókuszának tesz eleget a Frontier.
-
Harlekin77
csendes tag
-
Yag
tag
Aham. Nyűansznyi különbség de sokat számít. Én megtanulom mit hogyan.
Újabb kérdés. Felvettem egy másik küldetést. A célgalaxist a térképen nem lehet összekötni azzal a hellyel ahol vagyok. Gondolom nincs felfedezve a két galaxis közti átjáró. (?) Ilyenkor mi van ? Menjek és keressek egy "ösvényt" a galaxisban ahol át lehet surranni, ergó bele kell kezdeni felfedezősdibe, vagy van valami bevált fogás erre a problematikára ? Esetleg extra scenner a gépre ? Új térkép vásárlása ?
45k-ból már talán fussa valami fejlesztett eszközre.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
duvi
nagyúr
"Őszintén szólva én már azt se értem, hogy brd a múltkori videójában hogy csinálja azt, amit. Nekem egy hajó se volt ilyen fürgén forduló, hiába tartom "kék"-ben a gázt."
Végig FAO-ban repült, ami - ha megvan a kellő gyakorlat - lényegesen megkönnyíti a célpont követését. -
Vesa
veterán
Egy HOTAS-al lényegesen könnyebb manőverezni, nem véletlen van pont ilyen rendszer a vadászrepülőkben is. Ezzel a megoldással sokkal precízebben irányítható a tolóerő, ami a fordulásoknál nagyon fontos. Sok játékost látok maxra tolt gázzal, aztán csodálkoznak, hogy nem fordul a hajó rendesen. Hirtelen fordulásnál a gázt le kell venni, de egy pillanattal később meg maxra kell tolni, hogy az egyenesbe érve már kellő sebességre gyorsulj és ne maradj le a célpontról...
Minden tiszteletem egyébként azoknak, akik ezt elfogadható módon egérrel is képesek megcsinálni, mert azzal sokkal nehezebb...nekem pl. sose ment...A tudomány a valóság költészete!
-
kiskuplung
őstag
válasz nubreed #24140 üzenetére
Én ilyennel nyomultam amíg el nem fogyott a lendület pár hónapja : [link]
Ezzel jól tudtam nyomulni RESben, percig se éreztem magam veszélyben.
A 2.1 óta nem voltam RESben, csak CZ-ben, de most már úgy látom, hogy az elite jelző az NPC-nél most már tényleg komolyan kell venniAmúgy nekem nem a fegyverrel volt bajom, mert szépen szedtem róluk a pajzsot meg a hullt. A gond azzal van, hogy elég béna pilóta vagyok, és nem tudom a célkeresztben tartani őket.
Őszintén szólva én már azt se értem, hogy brd a múltkori videójában hogy csinálja azt, amit. Nekem egy hajó se volt ilyen fürgén forduló, hiába tartom "kék"-ben a gázt.
-
brd
nagyúr
Napközelben: gondolom, mást is, de a játék logikája szerint a csillagoknak akkora a gravitációja, hogy célként lehessen megjelölni hiperugrásnál. Az Open veszélyesebb, van néhány agresszív játékos, de annyira azért nem súlyos a helyzet, el lehet őket kerülni, ha ez a vágya valakinek. Mindenesetre ameddig kitapasztalod a játékot, talán érdemesebb Solo-ban, bár a kezdőket nem nagyon szokták piszkálni.
The only real valuable thing is intuition.
-
Yag
tag
Ezt értem. El is fogadom, a gondom ezzel csak az, hogy akárhányszor léptem be az adott naprendszerbe a feladat teljesítése felé haladva, mindíg kiirta kékkel, hogy folyamatban egy aktív küldetés ... vagy valami hasonló. Mindegy. Lenyelem a büntit. Inkább kiválasztok még két küldit ami fedezi a veszteségemet és még akkor is olcsóbban megúszom mert csak az idő megy vele hogy kitaláljam mit kellett volna másképpen csinálni. Mondjuk nem kellett volna felrobbanni 3-4x.
Egyébként csak engem zavar, hogy a hiperugrás végén mindíg a nap közelében dob ki ? Ha kicsit nem figyel az ember potom három másodperc alatt zuhan bele a katlanba. Nem lehet azt valahogy beállítani, hogy ne a naprendszer közepén dobjon ki a rendszer hanem a szélén ? Logikusan ha mennék egy új naprendszerbe akkor kívülről haladnék befelé és nem fordítva ... vagy nem ? Persze nem mindennap fedezek fel egy új naprendszert.
Egyébként mivel járok jobban ? Nem csak anyagilag hanem játék szempontjából. Fő a nyugalom elve alapján Ha Solo -ba megyek a játékkal vagy ha nem ? Sok különbség van ? Melyik Veszélyesebb ?
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Yag
tag
válasz cacasz02 #24144 üzenetére
Lehet besült ez a küldetés. Másodjára járom végig, a kért anygot megvettem, odavittem de a célállomáson nem jön fel a Bulletin Board csak a Mission Board. Ott meg csak úja küldetéseket lehet felvenni a régit nem tudom leadni. Egyébként minden passzol (szerintem) az árú típúsa, mennyisége, célállomás, stb. Tehát akár még jó is lehetne ... de hát nem. Mindegy. Az is lehethogy már többszöri hajópótlás miatt lemondtak róla ... keresek új küldit, kifizetem a büntetést azt kapálok tovább ...
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
rtitusz
őstag
Na végre! Újraindítottam mindkét routert, és a gépet, és végre megy a letöltés. Lehet a normál telepítő is ment volna, anno csak a wifi routert indítottam újra.
Amilyen lassú volt az első 3,5GB adat (folyton leállt a letöltés kb. 100MB-onként, és scheduled lett 5 perccel későbbre), annyira seperc lesz most a maradék 11.
-
cacasz02
aktív tag
Sajna ez a játék olyan mint amikor vezetni tanultál. Ha nem ül ott melletted valaki hogy elmagyarázza mi történik, és mit hogy kell csinálni akkor piszok nehéz. És ez kb kiteszi a vele töltött idő negyedét.
Nekem há istennek segítettek egy jó pár tonna paladiummal hogy túl legyek az első nehézségeken. Hatalmas köszi érte!! -
rtitusz
őstag
Hosszú-hosszú levélváltások után, több problémamegoldási javaslat kudarca után, jött a végső megoldás:
"Rather than continue down this path I think it might be best to resolve this issue for you in one go using Steam instead"
Komolyan mondom...
-
Ice_Man22
senior tag
De jo, hogy Saavedra dockban mar nem lehet kapni asp explorert. Valaki latott valahol, hogy elado??
-
nubreed
veterán
Ja igen, még az érdekel, hogy pl. a RESben a szétlőtt hajóktól elhullajtott és felszedett materialok és egyebek miatt, amit a cargo scoopal összeszedek, ha szkennelnek a wanted hajók be fognak a támadni ugyanúgy, mintha rendes rakomány lenne a rakteremben?
(#24128) raymi16: a tegnapi kevés játszadozás után Federal Dropshippel és Gunshippel nem igazán volt gondom, de egy nyavajás FDL valami brutál huge weaponnal csúnyán kilőtt. Jó, ezt én bénáztam el, hirtelen nem tudtam, hogy melyik funkciót hova tettem a joystickomon, de ettől függetlenül azt érzem, hogy új buildet kell építeni, szerintem a jelenlegi kevés az új aihoz.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz kiskuplung #24119 üzenetére
Eddig 3 db L Pulse Lasert használtam, 2 db M Beam-et. EZ szerintem az új AI-hoz szar build. Lehet tényleg multicannonban kéne gondolkozni? Csak azt utálom, ezekben a nem energia fegyverekben hogy kifogy a lőszer előbb utóbb és vissza kell menni a zűrállomásra ujratölteni.
-
-
nubreed
veterán
válasz rtitusz #24118 üzenetére
Igen, nekem Radeon r9 290 Vapor-x van. Lehet, hogy egy driver csere segítene? Most a Crimson edition 15.12 van fent (sosem éreztem szükségét,hogy havonta drivert cseréljek, évente maximum 1-2 alkalommal szoktam).
(#24125) Mortel:
Nem emeltem én semmit. Ugyanazok a beállításaim mint mikot mondjuk kb márciusban utoljára elővettem a játékot.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Beírod, hogy hol vagy, és kidobja, hogy hol van legközelebb eladó: https://eddb.io/commodity/56
-
Ice_Man22
senior tag
Nalatok is megjelenik az a hiba, hogy a kurzor ba akad valamelyik sarok oldalba es elkezd villogni?
Nemtudom mi lett de nalam jobban akadozik a jatek . Hatha ki adnak valami javito patchet . -
Yag
tag
A leírás szerint van még idő a küldetés teljesítéséig.
Feladat az hogy vigyek 2 egység Lepidolite-t a maradék 13 órában az APOYOTA rendszerbe, a FLINT állomásra. Ahol felvettem a küldetést ott nincs market. Ahova átmentem a rendszeren belül állomásra, ott nem volt ilyen anyag. Gondolom akkor végig kell kilincselnem a többi állomást, hogy találjak ilyen anyagot. Aztán vissza az APAYOTA rendszerbe, hogy leadjam. Nem tudom hogy szoktátok csinálni vagy hogyan lehet egyszerűbben, nem jut jobb eszembe Ötlet ?“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Denzo
tag
Kérdezek én is. Melyik mérnök foglalkozik PP-vel és hol lakik?
-
rtitusz
őstag
Köszi a fájlokat srácok, így se megy (validation error).
-
brd
nagyúr
de a korábbi küldit hogyan "aktiválom" megint mivel ott már csak olyan gomb van amivel lemondom.
Valószínűleg lejárt az idő, amin belül várták a teljesítését, de ezt megtalálod a küldetés leírásában.
De akkor hogyan lesz a rakteremben az amit oda kellene vinnem, hiszen most pakoltam ki mondjuk három konténer bányász valamit és elvileg üres a raktér ?
Nem tudom, mi van a küldetésben, de valószínűleg a piacon lehetne beszerezni (nem biztos, hogy minden állomáson kapni), ha csak nem valami túszszabadítóst vettél fel.
Ja még annyit, hogy a beállítások menübe, vagy akár a galaxistérképre lépés nem állítja le a játékot. Ahhoz ki kell lépni minimum a főmenübe. Bárhol bármikor kiléphetsz, akkor eltűnik az űrből a hajód, csak bizonyos események közben feltart a játék picit, pl., hogy egy harcból kevésbé lehessen így ép bőrrel elmenekülni, bár bizonyos események közben pedig sajnos nem, pl. undocking.
[ Szerkesztve ]
-
raymi16
tag
válasz rtitusz #24127 üzenetére
Miután eme videót megtekintettem, lehet maradok a dinamikus leszállóhely foglalónál!
Más téma: Aki Pythonnal nyomul, a 2.1 után (sok helyen olvasom hogy az AI fejlődött rengeteget) mik a tapasztalatok RESben? Gondolkodok, hogy ismét beruházok rá, de félek!
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
rtitusz
őstag
Nem tudom milyen fegyver van az NPC-n, de ilyet én is akarok. Amúgy nagyon remélem, hogy bug.
-
Cooper911
senior tag
válasz cintula187 #24121 üzenetére
Nem tudod talonba tenni. A keresgélésben ez az oldal segít.
Az ADS pont rossz példa volt, mert az most már csak akkor kell ha a buborékon kívül akarsz felfedezni. A bubin belül a nav beaconról le tudod kérni az infókat.
A refineryt meg berakhatod pl a vehicle hangár helyére is az sok helyen kapható.
-
Mortel
senior tag
válasz nubreed #24117 üzenetére
Nem emeltél feljebb valamit a graphics-ban?
Mert ált. több kéne legyen az fps szvsz., nálam is emelkedett kb20%-ot stabilan...
Az ezelőtti két hsz. egymás után olvasva jól tükrözi, hogy mennyire nem vagyunk egyformák...
És ez így jó...[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz grHawk #24014 üzenetére
Jöhetne már valami tartalom a galaxissal kapcsolatban is. Nekem nagyon hiányzik, hogy a 4billió csillagrendszer nem igazán változatos, a felfedezésben semmi izgalmas nincsen. Szkennelem és ennyi. Nincsenek üstökösök, kvazárok, féregjáratok, anomáliák szb. A bolygókon vagy az űrben sincs semmi meglepő dolog, nincsenek felfedezésre váró civilizációk, kipusztult fajok nyomai, hátrahagyott épületek, állomások, melyek mondjuk ritka technológiákat rejtenek. Az anomáliákkal pl. rengeteg érdekes és izgalmas küldetést lehetne csinálni, mondjuk Star Trek szerűen meg kellene vizsgálni őket, bajba jutott NPC-t kimenteni egy feketelyuk eseményhorizontjából, vagy pl. végig kellene repülni egy szűk féregjáraton, gravitációs torzulások között navigálva, hogy megszerezzünk egy speciális technológiát. Milliónyi ötletem lenne, de sajnos ilyesminek még a hírét sem hallottam a fejlesztőktől.
A tudomány a valóság költészete!
-
Yag
tag
Szépjóreggelt.
Tegnaptól számomra is kinyílt az Elit "Térsége" (hátha látta,ismeri valaki a sorozatot/könyvet) csakazértis rendeltem egyet. (köszönet qwe2000) kollegának. és bevallom nagyon meglepődtem, hogy kicsit olyan mint amire számítottam és kicsit nem. Igazából kellemesen csalódtam. Az a kib*szott hatalmas terület és csillag,bolygó, űrállomás és rendszer mennyiség ami van valami beleszédülős azt se tudom merre menjek. Szerintem ez a világ legnagyobb Sandbox játéktere lehet. Napok óta nézem a "tutorial" videókat és olvasom mindazt amit itt leírtatok de meg kell valljam kezdő pilótának még így sem egyszerű lenni. Lehet hogy velem van gond, elvezetek én a való életben mindent csak legyen kereke, de úgy látszik az Űr Zűrösebb egy kicsit. Csak tegnap vagyis ma éjszaka háromszor cseréltem hajót. Vagyis kaptam vissza. Nem tudom ki a hitelező és kitől lízingelem a gépet de biztos kaján vigyorral nézte a bénázásaimat és fogcsikorgatva számolgatta mennyi pénzt dobott ki eddig Mindenesetre még kemény tanuló fázisban, igaz túl az első landoláson és felvett küldetés teljesítésén, kitartóan araszolok a naprendszerek közt.
Már látom szomorú sorsomat a 100 meg száz + beletolt órákkal ...Hogy kérdezzek is a kezdők sutaságával, hogy legyen mivel toább bíbelődnöm. A korábbi hajókra felvett küldetések megmaradtak. Olvastam is, látom is. Az egyiket teljesítettem is (wow) de a korábbi küldit hogyan "aktiválom" megint mivel ott már csak olyan gomb van amivel lemondom. Vagy aktív az, csak menjek el a célállomásra ? De akkor hogyan lesz a rakteremben az amit oda kellene vinnem, hiszen most pakoltam ki mondjuk három konténer bányász valamit és elvileg üres a raktér ? Bocs, de próbálom fejben összerakni a játék logikai alapjait, hogy a jövőben mennyire és miként vonatkoztassam "a való életben mit csinálnál" alapelvet. Eltekintve attól, hogy a való életben nem röpködök a naprendszerek közt
Ha ki akarok lépni és másnap folytatni a Zűrködést akkor maradjak egy állomáson a hangárban mentés-kilép vagy leparkolhatok valamelyik aszteroida mellé, hátradöntöm az üléseket és szép álmokat holnapig mintha az autópályán vagy út mellé lehúzódva éjszakára kiveszem a pihenő időmet ? Próbáltam Pausát segélykérni az egyik folyamat puskázása közben, megnéztem megint egy videót hogyan is kell ... mire visszaültem a pilóta fülkébe - gondolom kalózok - céllövöldéztek velem. Pfff.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rtitusz #24091 üzenetére
Általánosságban ilyenkor lehet az is segít, ha win temp fileokat törlöd (appdata temp, win temp stb), amiket az alkalmazások hoznak létre. Sokszor van, hogy azokat ottfelejti egy telepítő. Nálam nem egyszer volt már, hogy hibás volt egy program által használt temp file, de mivel ott volt, nem írta újra reinstallnál sem. Ha nem akarod kezzel, akkor esetleg CCleaner segíthet a törlésben.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
cintula187
addikt
válasz cintula187 #24108 üzenetére
Erre tudtok választ?
Illetve végre összeszedtem nagyjából ezt a konfigot. Ha át akarok térni pl. bányászásra és tegyük fel a refinery berakom a disco scanner helyére azt eladom. Nem tudom talomba tenni sehol. Ha vissza akarom tenni akkor le kell vadásznom ahol kapható? Ez csak egypélda volt, a lényeg a nehezen, nem mindenhol elérhető alkatrészek visszavásárlásán van a lényeg.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Cooper911
senior tag
válasz rtitusz #24112 üzenetére
Én nem inditok steam klienst a játékhoz, de ha más miatt fent vagyok steamen, akkor megcsinálja a frissitéseket. Az ilyen nagyobb updateket is steam-el csinálom és eddig még nem volt gond.
Még próbáld meg a játék törlését beleértve a user mappában esetlegesen levő dolgokat, aztán egy registry tisztittás.
-
kiskuplung
őstag
-
nubreed
veterán
Na látszik, hogy ezer éve nem játszottam... az új AI most elkapott. Egy HazRES-ben neki támadtam egy FDL-nek, a régihez képest sokkal nehezebb ellenfél lett, ráadásul valami huge cannonnal lőtt engem szerintem legalábbis a hangjábol itélve és a 12 gombos joystickomon, mivel kijöttem a gyakorlatból, nem igazán tudtam, hogy hova kapjak, elmenekülni már nem tudtam, szépen kinyírt...
Úgy látom sokkal jobban oda kell ezentul figyelni.Más:eddig sosem ingadozott a framerate, de most gondolom az uj grafikát is érintő update -nek "hála" simán leesett 37-40 fps környékére a RES mezőben. Eddig stabilan meg volt a 60. Más is tapasztalt ilyet?
-
duvi
nagyúr
Eheti hírlevelünk, ami már új dizájnnal érkezett: Elite Dangerous Newsletter #126
-
Mortel
senior tag
Nem tudok szintet lépni...
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz Mortel #24111 üzenetére
Szerintem azért előbb megpróbálom Steamből felrakni, eddig nem generáltam kulcsot, de ha nem kapok értelmes választ a supporttól, akkor átmigrálok oda, mert ahogy észrevettem a Steames verzióval kevesebb probléma szokott lenni.
próba képpen, ha lenne valaki, aki elküldené nekem a Frontier\EDLaunch\Products\elite-dangerous-64\Win64\Items\Ships\PG_Empire_Fighter\PG_Empire_Fighter_Cockpit\ mappában lévő Data.ovl fájlt, azt hálásan megköszönném. Ez az a file, amit nem tud letölteni jelen állás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Nekem universal cartographic eladásál nem várja meg még rányomok a confirmre egyből eladja az infót.
-
cintula187
addikt
Jesszusom ez az update nagyon durvává és mozgalmassá tette a játékmenetet. Folyton megtámadnak, és 3 ból kettő alkalommal jön is segíteni a jard. Mondjuk mázli mert nem volt nálam tiltott áru.
Viszont kérdezném, hogy a kalózok által elpotyogtatott materialokkal horizont pakk nélkül engineereket se használva mire fogok menni?Illetve az 1-es navigációs panelen a bolygók távolsága eddig gyorsabban frissült. Tehát pörgősebben mutatta a Ly Ls távokat.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
SZerintem nagyon hangulatos a rádiózás. Kicsit vicces volt, hogy egy orosz akcentusú nő köszönt be, aztán mikor bedokkoltam, akkor már a régi, egyértelműen valami ázsiai nyelven karattyoló leányzó duruzsolta, hogy halálnak halálával hal aki nem tartja be a szabályokat
Nemzetközi űrállomás! -
brd
nagyúr
válasz Mortel #24092 üzenetére
Lehet állítani az AUDIO szekcióban. Egyébként szerintem a régi jobb volt, kétlem, hogy egyenes vonalban, pár km-ről ilyen rossz minőségben lehetne analóg hangátvitelt megvalósítani az űrben, ráadásul az női volt, jobban tetszett.
-
Mortel
senior tag
Miért lehet az, hogy serf-ből knigh-ra akar előléptetni?
De, nincs "szintlépő" küldi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest