-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #44658 üzenetére
A kérdésre, miszerint újrakezdjed-e, vagy se, kicsit leegyszerűsíteném a választ: Ha van kedved, akkor igen, ha nincs, akkor meg ne. Vannak változások, hol kisebb(pl küldetések), hol nagyobb mértékben(pl bányászat, felfedezés), ezekre érdemes lenne ránézned(bár az én számból nem lenne túl hiteles bárkit is bányászatra, vagy explorerkedésre biztatni).
A hírek szerint az Odyssey akár külön is játszható lesz, tudomásom szerint még annak is, akinek egy árva Haulere sincs, tehát ez ne befolyásoljon a döntésben.
Ami pedig a játékidőt illeti, esküszöm, nem nevetek...már....olyan nagyon...na jó, hazudok ... de már próbálom abba hagyni(mert már nagyon fáj az oldalam) .... és az a marék nyugtató is segített egy picit.
Na jó, csak vicceltem, az a 150-200h sem kevés, még ha én néhány perccel többet is ED-ztem.
Mindenesetre ha visszajössz, annak örülünk, jó látni egy-egy régi versenyző visszatérésétu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #44654 üzenetére
Semmiképpen ne reseteljél, mert így is épp elég grindelnivaló van a játékban Ha most visszatérsz, akkor az Odyssey érkezéséig kényelmesen felfedezheted az új dolgokat és tovább fejlesztheted a mérnöki szintedet. Odyssey úgyis új mérnököket (ruha és kézifegyver fejlesztés) és nyersanyagokat hoz magával, szóval ha kivárnád a megjelenését, akkor még több fejleszteni, gyüjtenivaló szakadna a nyakadba
-
Peppo
őstag
Grind most is van bőven, de azért jóval gyorsabban lehet csinálni, mint régebben. Akár materialról, akár pénzről van szó. Főleg, ha az embernek vannak pénzes haverjai, bár az ilyesmi felgyorsítja a kiégést, szóval annyira nem ajánlom.
Küldetések kb. ugyanazok, de elvileg ezen a téren az Odyssey fog hozni változást.
Hogy az FPS milyen lesz, azt nem tudjuk. A Frontier nem áraszt el minket információkkal. De még csak most jön az alfa, szóval amit eddig láttál, az lehet teljesen más a megjelenés idejére.
Szerintem nem érdemes újat kezdeni. Ha már eljutottál valameddig, azt ne kukázd!
-
Submarine
senior tag
Üdv!
Semmi nem indokolja, hogy a régi karidat kitöröld.
A játék nem nehéz, de időigényes, ami alatt főként a grindolást értem.
A maximális élvezhetőséghez hozzátartoznak a legtöbb mérnökölt és néhány guardian cucc feloldása, amik kifejezetten grindolásból állnak. A mérnöklést egyszerűsítették, nincs véletlen faktor végigkattolod a fejlesztést. Csak győzd nyersivel.
Gyűjtögetésben sok esetben segít a ki-be logolás, de gyakorlatilag órákat kell körbe-körbe rohangálni.
A küldik ugyanazok, korábban a bányászat volt jövedelmező, most talán a céllövölde erősödik. Az én módszerem, hogy amikor rákényszerít valamire, olyankor azt kimaxolom.
Megváltozott a bányászat is(több mód), egy-egy rendszer felfedezésének módja, és a bolygók szkennelése.
Olvasgasd a témaösszefoglalót - bár vannak benne régi dolgok.
Azért egy-egy fullos hajóhoz Mrd-os nagyságrendben kell Credit.
Hogy az FPS mód mit fog hozni, azt csak a jó ég tudja. De lehet más bevállalja, majd megmondja a tutit.
Nekem inkább az szúrt szemet, hogy a légörös bolygókon egy fia felhőt nem látni.
Ha a játék alapvetően nem jött be, akkor várj még. De sztem csak az FPS része miatt nem is lesz érdemes megboltolni.
Van a piacon bőven ilyen játék nem gondolnám, hogy ezek mellett labdába fog rúgni az elite.
De ez legalább egy jó téma, majd a többiek megcáfolnak.
-
Cooper911
senior tag
válasz Urby66 #28308 üzenetére
Ha nem nyilik meg az 5ös csinálj sok 1es tuningot ahhoz csak wake scan-el megszerezhető adatokra van szükség. Nem kell elfogadni az 1est amit csinált! Maradhat a mostani tuning úgy is beleszámit a reputációba. Esetleg felfedezési adatok leadásával is húzhatod nála a reput.
Ha éppen nem a mérnöknél vagy itt meg tudod nézni milyen anyag kell még a késöbbi szintekhez http://inara.cz/galaxy-blueprint/2 Sőt ha veszed a fáradságot és beirod hogy milyen anyagból mennyid van akkor mutatja hogy az adott recepthez mi van meg és mi kell még.
"ez talán az, hogy - igaz kis előrelátással - csak játssz, érezd jól magad és jönni fognak az anyagok, hozzávalók."
Hát ez az! Nem kell rágörcsölni a témára, közben egy két utas küldi esetleg CG aztán hip hop megy is a dolog[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
42861
senior tag
válasz Urby66 #27807 üzenetére
Eddig csak egyet mentem. Az 4 helyszínes volt és csak az uccsónál nem jelezte a beacont, az első háromnál igen. Ha van a rendszerben earth-like vagy waterworld, akkor nagy eséllyel azoknál lesz a beacon. Nekem az utóbbinál volt. Majd 9 millát kaszáltam ezzel a küldivel.
-
kiskuplung
őstag
válasz Urby66 #27735 üzenetére
Milyen küldetés? VIP?
Én tegnap hármat csináltam, meg ma egyet, majdnem mindegyik sikerült.
Az az egy viszont azért nem, mert be kellett dokkolnom, és amikor eljöttem, közben lescanneltek. Az utas boldogtalan lett, és ki akart szállni a következő állomáson.Nem lehet, hogy nálad is hasonló a probléma?
Cooper911 : kösz, mára abbahagyom 4500 fényévnyire az otthontól. Holnap meglátom mennyi lelkierőm lesz visszamenni.
-
Rakamaz
tag
válasz Urby66 #25260 üzenetére
Köszi neked és Duvinak is az infókat. Mivel nvidia kártyám van marad a shader preparation bámulása minden indításkor, Ez van!
Habár most már sokkal fürgébben túllép rajta és egyre gyorsabban. ami kissé fura Biztos a w10 csinált valamit!!!Engedelmetekkel beadom a jelentkezést a IPSZ-be:
Felfedező körút közepén - pár ezer fényévre a Naprendszertől - jutott eszembe próbálgatni hogyan lehet leszállni 4 G nehézkedési erővel bíró bolygóra. Cseppet sem féltem. Végül is mi történhet, legfeljebb kicsit megkaristolom a hajó alját? Hát nem csak az alja, hanem még a teteje is karcos lett. Kívülről-belülről egy nagy karc lett az egész...[ Szerkesztve ]
-
WhiteHawk24
tag
válasz Urby66 #24805 üzenetére
Ha lehet 1-2 óra játékkal is haladni, akkor lehet bevállalom, mert amúgy a téma érdekel. Még utánaolvasok azért kicsit.
Még egy kérdés: hol érdemes megvenni? Ha a hivatalos oldalon veszem akkor is be lehet regisztrálni steamre, így kb ugyanott vagyok. Ha beregisztrálom steamre a hivatalos oldalon vásároltat, akkor is kötelező a steam futtatása a játékhoz? -
orientcx
őstag
válasz Urby66 #24750 üzenetére
"De ugye nem a corvette-el mentél neki az 5000 nek? Az még nagyobb őrültség mintha valaki sidewinderrel "
-
Őőőő, véletlenül nem te voltál az a sidis turista???
-
Mindenesetre igaz ugyan, hogy a Fed bugrisok bármilyen ostobasági szintet túl tudnak ugrani, de nem Corvette-el indultam neki, hanem egy 4-es szintre tuningolt FSD-jű kondával. De azért az igazi Fed suttyóság így is visszaköszön, mert más ugye apró PP-vel, PD-vel, és fegyverek nélkül megy felfedezni, és kb 4 ugrásból szeli ketté a galaxist, én meg természetesen 8A-s cuccokkal prismatic shield-el, teljes fegyverzettel, de még 7A-s SCB-vel is felvérteztem magam. Meg persze egy nagy rakás póttankkal, amivel gyak bármeddig mehetnék. Igazi sarlatán vagyok a szakmában. Viszont a védelem nem is jött rosszul, mert kb 1.000Ly-re a bubitól egy kis dolgom akadt, és SC-ből kilépve leparkoltam a járművet a semmibe, majd egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy össze-vissza tuningolt konda érdeklődik a rakományom iránt. Még az a szinte elhanyagolható nüansznyi probléma sem hozta zavarba, hogy rakományom meg nincs is. Na onnan egy boostra sem képes PD-vel, egy 3A-as SG-vel ugyan odébb nem pattantam volna, legfeljebb igen-igen sok darabban, egyszerre igen-igen sok irányban. Összefoglalva: megállapíthatjuk, hogy természetesen már megint én voltam az okosabb!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #24744 üzenetére
"még emlékszem a daliás időkre amikor a felfedezés is nagyon alantas elfoglaltságnak minősült a Fed vitézek körében"
-
És ez még ma is így van(ebből is látszik, hogy még nem múltak el azok a daliás idők ) Ez persze nem jelenti azt, hogy egy Fed szájhős ne alacsonyodna le bármikor, bármennyire, bármiben, ha akár csak egy kicsi kis hasznot is remél belőle. De az alantasság még mindig csak a kisebbik baj, a legrosszabb, hogy ÚÚÚNCSI!!!
-
"megélhetési felfedező lettél, több mint 10000 fényévvel a hátad mögött!"
-
A gond az, hogy az 1k Ly nem a hátam mögött, hanem a nem egész kétharmada még az orrom előtt van. Bele fogok pusztulni. Már álmomban is ez zakatol, hogy töltés-ugrás-scan-scoop-töltés-ugrás-scan-scoop...Hol vannak már azok a régi, békebeli, csodálatos rémálmaim.
-
"Lehet a végén kiderül, hogy mégis a Clipper a legjobb hajó"
-
Pont, mint amennyire a felfedezés a legélvezetesebb tevékenység a játékban[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
válasz Urby66 #24545 üzenetére
Az Arsenic érdekes anyag. Gyakori, tehát elvileg, ha találsz olyan helyet, ahol van, akkor ott már gyorsan be lehet gyűjteni, viszont úgy látom eddig nem sok olyan bolygót találtak, ahol ténylegesen is van is belőle.
Ezt a táblázatot még a Distant worlds expedíció kezdte el készíteni, de azóta is frissítik egyre újabb és újabb bolygók felmérési adataival. A logs lapon kell keresgélni.
Egy ilyet egyébként ki-ki saját maga is elkezdhet, a kedvenc rendszere és környénékek feltérképezésével. Az a szabály, hogy minden bolygón megtalálható az öt leggyakoribb material (kivéve metal rich, ott szén, kén és foszfor nincs), valamint van 3-féle gyakori, 2 ritka és egy nagyon ritka. Ha ezek mindegyikét megtaláltad, akkor lehet továbbállni.
http://www.wavescanner.net/
Ritka és nagyon ritka materialt legnagyobb eséllyel a metallic meteorite dob. A második legjobb esély nagyon ritkára a 2-típusú Outcrop, míg a ritkára Mesosiderite, a Bronzite Chondrite és az 1-es típusú Outcrop inkább csak gyakoriakat dob.Aszteroida övekben bányászattal, úgy tudom, csak nagyon gyakori és gyakori materialok eshetnek.
(#24546) rtitusz Az increased FSD range modhoz 3. szint fölött nem kell bányászott anyag, 1-2-es szintűt pedig nem is érdemes legyártani, úgyhogy megúszhatod a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz Urby66 #24528 üzenetére
Voltam már Sag A*-nál most csak 17.000re mentem neutron csillagokat scannelni.
Amúgy meg szerintem a föderáció utánam küldi a sárga angyalt és feltöltik a készleteimet amíg alszok.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
grHawk
aktív tag
válasz Urby66 #24240 üzenetére
Na akkor:
Fejlesztés mindig csak az adott modulra vonatkozik, nem a kategóriájára. Ha eladod, akkor a rebuy lehetőség lejártát követően bukod.
Ha a hajódon fejlesztett modulok vannak, akkor a megsemmisülés esetén a hajó visszavásárláskor a fejlesztett modulokat VISSZAKAPOD.
A modulok nem tárolhatóak/átadhatóak, így a fejlesztett típusok sem, ellenben a rebuy opcióval még nem próbáltam okoskodni, azzal lehet megoldható a dolog.
Az engineer igényelte alapanyagok (Material, Data) mind az account storagedben tárolódik, nem veszik el ha megsemmisül a hajó, valamint bármely hajódból hozzáférsz, mondhatni a zsebedben hordod.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #24183 üzenetére
"Ha meta alloy-ra van szükséged akkor tudsz venni a Maia rendszerben. A launcher is mutatja indításkor"
-
Jaaa, hogy te tudsz olvasni is! Ez nem fair, pont olyan vagy, mint baphomet kartárs. És úgy egyáltalán, most már minden birodalmi commander vissza fog élni ezzel a képességével szegény Fed bugrisokkal szemben??? Jó hogy nem mindjárt még számolni is tudtok! Azééé mosmáá vegyetekmááá vissza mááá, meeer...meeer...őőő...meeer háá mer na!
Úgy terveztem, arra fogok hivatkozni, hogy nem olvasgatok launchert(csak upgrade-nél ott alul - working/error/play), de ezek az aljasok betették a Galnet-be is.
-
rtitusz - Tetszik, mikor két Clipper veri bucira egymás fejét. És utána hogy emberkedett a "bajnok", micsoda győzelmi sorozatot adott le, mikor a másik már rég nem volt sehol. Komolyan mondom, ilyen jeleneteket állatos természetfilmekben lehet látni.
-
-
nubreed - Az MC-k Tod Mcquinn szaktárshoz tartoznak, de egy jobb panel+ select gomb, és ott találod a mérnöki skilleketu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #24024 üzenetére
"Az a fránya Federáció megint megelőzött"
-
Naná, tolakodásban a Fed bugrisok a császárok
-
-
grHawk - "a béta azt hiszem most tovább fog húzódni, pont az Antonaci event miatt."
-
őőő....nem én voltam.....[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
cintula187
addikt
válasz Urby66 #23453 üzenetére
Köszi neked és rtitusznak is,
Már a control beállítás is rémisztően alapos. Jelenleg arra tudtam rávenni, hogy a joystick gázkarát használja az alábbi módon:
Ha középen van a csuszka akkor semerre se mozog a gázkar. Ha fel -letolom, az olyan mintha a default S, W gombokat nyomnám. Kérdésem, hogy lehet -e az beállítani, hogy amikor full előre tolom a csuszkát akkor maxon megy ha nullára akkor megáll a hajo. Tolatás meg akkor jobb híján maradna (ha lehet) secondary S gomb a billentyűzeten. (Egy pillanatra megörültem, hogy lement 19.99EUR -ra az ára, de csak GBP ben mutattaPeasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Flynth
tag
válasz Urby66 #23349 üzenetére
A Cel egyszeru, kell egy Clipper, amivel irany a trade elite es a kalozkodas.
Ezenfelul van egy Privateer Allinace nevu kezdemenyzes, Ph1lt0r es Wickedlala altal, amibe meghivtak "alapito tagnak", ami fura, mert ok egy mindenkin segito fuggetlen frakcio, en pedig ugye egy Robin Hood / kaloz
Ezenfelul ugye a TIIQ stream is megy, ahol sokan kertek, hogy ugyan menjek mar vissza jatszani 2.1-el, amire en resetet terveztem, de vegul nem vartam vele addig. Jelenleg par nap alatt osszelapatoltam 35 misit es Master rangot es egy 20 misi koruli Vulture-ban tolom...
Roviden ennyi, a cel elvezni a jatekot, jelenleg lyukakat keresek a bazisok olyan reseiben ahol szemre a Vulture atfer (nem mindig sikerul )
Ha tovabbi info kell, twitchen 8-1ig szinte minden nap megtalalsz
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
anatron
aktív tag
válasz Urby66 #22954 üzenetére
(#22942) duvi
Thx.:-)
(#22954) Urby66
Köcce.Passz azt nem néztem,de összesen kb 150.000 fényévet utaztam.
Az első hajóm felrobbant a 22.-es waypointnál 70.000 Ly után,így gyorsban vettem egy új kondát és lezúztam újabb kb 80.000 fényévet mire beértem.Január 14-el indultam a bubbleból és március 6-ra értem oda (február 10-el robbant az első konda).Oda fele nem nagyon skannelgettem csak mentem előre,meg nyomtam az auto skent.
Majd visszafele nézelődök kicsit ,amíg meg nem únom a bolygókat.Viszont azt sajnálom,hogy nem raktak be tartalmat az út végére,thargoid bázist vagy valamit.
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
válasz Urby66 #22633 üzenetére
Egyelőre nem kell félni. A legutóbbi pénzügyi jelentésük szerint nagyon is jól megy a Frontiernek, és ha nem is több, de két lábon állnak: idén dobják ki a Planet Coastert. Mindezt indie-ként, saját boltjukban árulva tehát nincs egy nagy kiadó/terjesztő, ami lefölözné a bevételt.
Ami szerver oldalt illeti, úgy tudom, hogy a "nem lesz offline mód" fiaskó idején ígéretet tettek arra, hogy kiadják a szerver oldali kódot mielőtt az utolsó ember lekapcsolná az Elite-nél a villanyt.Más. Robigo. Nem állítom, hogy nem lehetnek hibák, de én még nem futottam bele egybe sem. Túl vagyok kb. 40 sikeres és 10 elbukott körön. Minden buktánál elég volt a tükörbe nézni, hogy lássam kinek a hibájából történt. Utólag persze okos már az ember, így minden egyes esetnél meg tudom mondani, hogy mit kellet volna másképp csinálni, hogy elkerülhessem. Amúgy meg: odamenni és megtölteni a hajót nem tart tovább 20 percnél. Ennyi játékidőt bukik el az ember, ha mégis leszkennelik, ami azért nem olyan vészes szerintem.
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #22611 üzenetére
- FAS egyáltalán nem melegszik 2 pulse + 2 mc esetében Csak akkor ha benyomunk egy SCB-t, de ez minden hajónál jelentkezik a nerf óta.
- Bi-weave pajzs nagyon nem jött be Nekem is az a véleményem, amit írtál. Nem tölt annyival gyorsabban vissza, mint amennyivel gyengébb. Szerintem RES-ben nem érdemes használni, de ez is ízlés dolga. -
brd
nagyúr
válasz Urby66 #22613 üzenetére
Ennyire azért nem lehet sűrű az a megmagyarázhatatlan. Ha egyedül nézek egy kevésbé érdekes, vagy olyat, amit inkább-hallgatni-kell filmet, sokszor benyomom az Elite-t és küldök egy Robigo-s kört. Na most ebből az elmúlt 2 hétben volt vagy 5, és 1x sem volt olyan, hogy megmagyarázhatatlan/kiszámíthatatlan lett volna a scan. Ha tudsz video-t készíteni, szívesen látnám a jelenséget, mert én nem tudtam eddig összefutni vele. Vagy mutassak esetleg egy-két ilyen kört, amit az elmúlt 2 hétben csináltam, abban esetleg megmutathatnád, hogy mi a kiszámíthatatlan szerinted? Van vagy 3 unalmas órányi (nem tudom még, hogy megeszi-e a YouTube, vagy át kell kódoljam) 1-1, tele bénázással, amikor a film érdekesebb volt.
The only real valuable thing is intuition.
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #22608 üzenetére
Vulture után csak a FAS van , ami értelmesen beleférne a költségvetésedbe. Rank hiányában maradj a Vulturenál. Az Imperial Courier jó lenne, ha nem akarna megsülni harc közben. Boost+3 lézer és máris forrásközeli állapotba kerül a hajó Ha harc közben véletlenül menekülnöd kéne és benyomod az FSD-t, máris megszólal a kellemes női hang... A SCB-ról már nem is beszéljük
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #22605 üzenetére
Egy FAS-t ajánlanék, mivel majdnem olyan jól manőverezhető mint a Vulture, de jóval erősebb a fegyverzete. HRP-vel megpakolva iszonyú sokat bír a hullja. Mondjuk a pajzs gyenge, de a HRP és a manőverezhetősége rengeteget kompenzál ezen (talán még jobb is). Én ezzel az FAS-al vadászok RES-ben.
(#22606) rtitusz
Most te nyertél, de csak azért, mert összeraktam a coriolis configot[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Urby66 #22592 üzenetére
Úgy látom, hogy előbb utóbb mindenkinél előjön a motiváció hiánya, hogy elővegye a játékot. Még a fanatikus rajongóknál is. Akkor egy casual -abb játékostól pláne nem várható el, hogy a végletekig fent maradjon az érdeklődése a játék iránt.
Az is baj, hogy ha megnézem a játék hivatalos honlapján a trailert, az rohadt jól meg van csinálva, rögtön kialakítja az emberben a játékkal kapcsolatban a "must have" érzést. De a játék maga valósága teljesen más, főleg az eleje. Amíg mondjuk eljutsz oda, hogy legyen egy igazán ütőképes hajód, amivel bátran mehetsz durvább CZ-be, HazRes -be mondjuk, na az hosszú idő, attól is függően, hogy ki mennyire gyorsan hozza össze magának a pénzt. Szóval csak azt akarom mondani, hogy van egy nagyon éles kontraszt a trailer és a valóság között és pl emberek emiatt is csalódhatnak a játékban.
A másik amit észrevettem, hogy sok embert hidegen hagy a Horizons, hiába vette meg. Nagyon nagy blama lenne, ha pl. a Season 3 is erre a sorsa jutna. És nem hiszem, hogy az emberekkel van a baj, én magamat is a fanatikus rajongó táborba sorolom, attól függetlenül, hogy látom a játék gyengeségeit, még imádom, és összeségében csak jó véleménnyel vagyok a játékról, mert hatalmas benne a potenciál, de az már a Frontieren múlik, hogy azt a lehető legjobban kihasználja. De amikor nem tud motiválni egy fullos játék áráért megvett DLC ha úgy tetszik, az valahol gáz és ezzel szembe kell néznie a Frontiernek, nem én vagyok az egyetlen aki ezt gondolja.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz Urby66 #22569 üzenetére
Kb. szerintem mindenki erre a radikális változásra vár. A Frontiert igazán nem akarom szidni, szerintem szimpatikus csapat (én pl nem voltam kiakadva a Horizons árán, ha ennyi, akkor ennyi, még mindig jobb mint ha havi díjas lenne a játék), akik tartják magukat az elképzelésekhez és már eddig is belekerültek a játékba olyan dolgok, amiket a játékosok kértek, de pl ilyen lesz a 2.1 ben a bookmark lehetőség is. Szóval ez mind nagyon jó, de szerintem egyre többen érzik úgy, hogy fog kelleni valami olyan fejlesztés, megújulás a játékba, amitől mindenkinek leesik az álla jó értelemben, különben egyre nehezebb lesz fenntartani az érdeklődést. Valahol van egy olyan érzésem, hogy a Season 3-nak már muszáj lesz ilyennek lennie, nem várhatnak a Season 4-ig, szerintem ezt ők is tudják/érzik, elég csak ha megnézik a saját fórumaikat. Én azt hittem, hogy a Horizons hatalmasat fog szólni, majd 10 meg 10 órákat fogok a bolygókon tölteni, aztán valójában az van, hogy rohadtul nem tud érdekelni az egész. Megnéztem néhány bolygót, nyilván... de azok a lehetőségek, amit jelenleg kínál, nekem valahogy nagyon kevés/üres.
Valóban több 100 órát felölelhet az, amíg egy Sidewindertől eljutsz egy fullos pythonig, vagy még tovább condáig, vagy bármely más nagy hajóig, ki mire vágyik. De egy idő után már nem fogsz tudni elérendő célokat kitűzni magad elé a játékban. Jó ott van még a tejújrendszer végig utazása, hónapokat rá lehet szánni éppenséggel akinek van erre ideje és kedve és biztos látni nagyon szép dolgokat közben. Ezért kell az új tartalom, megszerzendő cél. stb, a Frontier is állandó fejlesztési kényszerben van, ha meg akarja tartani, sőt növelni akarja a játékos bázist.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
brd
nagyúr
válasz Urby66 #22228 üzenetére
Egyszerűen ennyi. Elindul a scan, előveszed a fegyvert, és távolodsz a "haramiától". Ha esetleg túl gyors lenne, és nem jól forgolódsz, akkor előfordulhat, hogy még1x kapsz egy Scan-t, ekkor elrakod gyorsan a fegyvert, majd megint előveszed.
The only real valuable thing is intuition.
-
baphomet
senior tag
válasz Urby66 #22228 üzenetére
Az elfutás, vagy szembeszállás. Az NPC szken hatótávolsága 1,5 km. 350-et mennek a rendőr viperek, ettől kell gyorsabbnak lenni. Én, ha előveszem a fegyvert, akkor lövök is, arra egész biztos félbehagyják a szkennelést.
Egyetlen kivédhetetlen szituáció van, a military outpost. Ott mindig van system authority, és nem lehet 10 másodperc alatt 1,5-2km-ről landolni egy outpostra, ha pedig meglövöd őket, akkor az állomás vonja vissza a landolási engedélyt. -
orientcx
őstag
válasz Urby66 #22130 üzenetére
És gk004-nek is
Hát ezzel a válasszal csak egy újabb kérdést generáltatok: Vajon miért nem jön nektek le normálisan a frissítés steam nélkül?
Nem akarok dicsekedni(nem a túrót nem ), de nekem a mai frissítés pl 20 perc volt, és ebben már benne van a sima, 32 bites verzió frissítése is.(nem tudom miért, de azt is meg szoktam csinálni)
Egyszer volt olyan, hogy majd két óra ment el várakozással, de általában 10-30 perc szokott lenni.(bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nem csúcsidőben töltögetek. No meg persze ki merne megvárakoztatni egy hős Fed vitézt?[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #22126 üzenetére
Lehet hogy hülye lesz a kérdés(Fed bugris vagyok), fogalmam sincs a steam-ról, de olvasván eszt a kezdetektől tartó panaszáradatot, óhatatlanul felmerül bennem, hogy vajon mi a búbánatos madagaszkári ***** ***** miatt sz*patjátok vele magatokat? Mert sokan még akkor is steam-eznek, ha nem ott vették.
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #22091 üzenetére
Részvét-gratulálok, gondosan megtervezett, precízen végrehajtott gyakorlat volt, elismerésem!
-
-
Cooper911 - "A régi elite-ben az első felszerelés amit vettem az a Docking Computer volt. E: D ben még sosem vettem és nem is értem miért használja valaki"
-
Én meg titeket nem értelek, hogy csináljátok, nekem minden gépemen van DC, egy-két dokkolást már megéltem, tán hármat is, de még egy fűrésztelepi szakmunkás is egy kezén meg tudná számolni, hányszor kellett eddig korrigálni a folyamatot.
Nevezzétek puhányságnak, de nekem jólesik, ha visszaérek egy több órás bajnoki fordulóról, akkor ennél a szakasznál fölállhatok, és nyújtózkodhatom egyet
Ja, és a pajzsom mögül ezentúl sem bújok elő[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #22091 üzenetére
Még google sem kellett volna hozzá Idézet az összefoglalóból:
-"Aktív vérdíjakat nem lehet pénzben megváltani, és legalább 5 percig, de legfeljebb 7 napig élnek a vérdíj mértékétől függően.
- ha a hajónk megsemmisül a vérdíj észlelése és kifizetése nélkül: a vérdíj inaktívvá válik és ezután csak az azt kitűző frakció hatóságai észlelhetik újra"(#22092) aerosmith
Igen, soloban is lehet CG küldiket csinálni[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #22088 üzenetére
"Ha nem baj az IPSZ tagságimba járó pecsétet most nem venném át személyesen...."
Hááát rendesen belehúztál az IPSZ szintlépésbe. Sebaj, félretesszük azt a pecsétet, amíg erre jársz Még jó, hogy az uccsó pillanatban reseteltél. Durva lett volna végül egy Sidewinderben ébredni! -
Vesa
veterán
válasz Urby66 #21975 üzenetére
Köszi, közben behúztam az alapjátékot (a Horizons-t egyelőre nem, mert jelenleg a nyújtott tartalommal nem érzem arányosnak az árát).
Eddig nagyon tetszik a játék, persze még nagyon az elején vagyok. Steam-es kommentek alapján az első 20-30 óra álleejtős, de aztán sokak szerint jön a végeláthatatlan repetázás, nos, ezt mostmár majd én szereetném megítélni a magam tapasztalatai alapján. Jelenleg beszippantott a game, majd pár hét múlva beszámolok a további -szigorúan szubjektív- tapasztalatokról is. :-)A tudomány a valóság költészete!
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #21926 üzenetére
"A legközelebbi hely ahol bukó nélkül eladhatnék 9 ugrás"
-
Ja, a sok idétlenkedés közben az érdemi javaslatomról meg megfelejtkeztem.
Ugyan én egy rettenthetetlen Fed vitéz vagyok, de rebuy nélkül csak akkor mernék elindulni, ha legalább 77 váltás fehérnemű lenne gondosan becsomagolva a bőröndömben, úgyhogy azt tanácsolom neked, a legközelebbi large pod-al rendelkező helyen feltétlenül értékesíts egy-két nélkülözhető modult+néhány raktérben tartózkodó munkatársat. Épp csak annyit, hogy legalább a rebuy meglegyen, vagy minimum a csupasz hajóra való.
A másik lehetőség pedig hogy látogass el a legközelebbi műszaki könyvkereskedésbe/könyvtárba, és szerezd be, majd gondosan tanulmányozd át a "kézikönyv Sidewinder pilótáknak" című kiadványt.
-
-
Cooper911 és Micsurin - Állítólag létezik annyi pia, hogy még a legrondább nő is megszépüljön, de hogy a Clipper akár csak egy elfogadható külsőt is öltsön, az már többszörösen is túl van a halálos alkoholmérgezésen[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #21929 üzenetére
Hát hiába, az írói fantázia nem ismer korlátokat. Írtak már történetet tűzokádó sárkányról, óriásról, és a hozzávezető óriásbabról, meg a bádogemberről(ha már a Clippernél tartunk ), és még rengeteg egyéb nemlétező dologról is. A mesék már csak ilyenek. És ha szűken is, de még az a képtelenség is belefér, hogy Fed vitéz Clipperrel.
(a meséd többi részére meg még akár büszke is lehetnék)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #21926 üzenetére
- no comment -
-
Egy igazi IPSZ tag filozófiája így hangzik: "nem kicsi az a pod, csak elég nagy lendületet kell venni hozzá!
És ha mégsem jött össze, akkor sem a pod volt kicsi, hanem a lendület, tehát legközelebb megint meg kell próbálni..."u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
törölt tag
-
orientcx
őstag
válasz Urby66 #21352 üzenetére
Köszönöm neked is az elismerést
-
"Csak azokat a videókat hiányolom amik az aszteroidavadász és az aszteroidák réme titulusok elérése ügyében végrehajtott gyakorlataid mutatják"
-
Nem is értem, miről beszélsz, már megint ezek a rágalmak
Mindenesetre láthatod, az aszteroidák a legfőbb szövetségeseim. Ha ez így megy tovább, %-ot kell majd leadnom a bountykból, mert a munka nagyját ők végzik[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz Urby66 #21339 üzenetére
Hmm... A shield boosterek miatt melegedik túl? És ha csak lekapcsolnék egyet?
Nem szívesen adnám el, mint ahogy a lézereket sem, mert ahogy a Kapcsolatban is megmondták : nem szívesen engedném el magam hosszabb utakra minimális védelem nélkül.
A melegedés mitől függ? Nem csak a power plant befolyásolja?
Amúgy én most itt kereskedek:
Oda -> Yimanbin (Hawley Dock) -> Imperial slaves 3000 Cr/t haszon
Vissza -> Inupiates (Ashman) -> Crop harvesters 500 Cr/t haszonKb. 30 LY a távolság, csak 3 ugrásból tudom megcsinálni. Egy kör A -> B -> A kb 13 perc, szóval 4x tudom megcsinálni egy óra alatt.
@grHawk : köszi a tippet a 'condára, az még kicsit messzebb van. Számításaim szerint még 8-9 óra, az nálam 1,5-2 hét. De utána úgyis egy életre elegem lesz a kereskedésből, és tuti hogy összerakok egy fullos Vulture-t. Az itteni tippek szerint kb 27 millió kell rá, azt meg gyorsan összedobom életem első legyőzhetetlen tradercondájával :
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Urby66 #21078 üzenetére
- Ha nem tetszik a grafika (szavazzátok meg) kidobhatom, vagy küldhettek másikat, ami a többségnek bejön.
- Az utolsó frissítés dátuma eddig is megvolt (az összefoglaló legutolsó bejegyzése) és a jövőben is vezetni fogom, minden részegységnél (Az árakat igyekszem, de nem tudom naprakészen követni) -
Sylc
senior tag
válasz Urby66 #20960 üzenetére
Nem, csak nem szeretem ugyanazt ketszer megvalaszolni, holott mar elsore is tokeletes megoldast nyujtottam be a feladatra.
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
baphomet
senior tag
válasz Urby66 #20669 üzenetére
Sajnos, az akkor még abból a téves előfeltételből indult ki, hogy 100 ezerért kapunk egy adag meritet (10-50 ranktól függően), de ez nem igaz, mert a meritek ára fixen 10000/db. A rank csak az egyszerre megvásárolható max. mennyiséget befolyásolja. Tehát az 5-ös szint fenntartása több, mint 50 millióba kerülne, így deficites a dolog. Persze keresni így lehet vele jól. Szerezz bounty-t vagy exploration data-t mondjuk 1 milliárd értékben, utána pár száz millióval és/vagy 10-20 órányi grindeléssel juss el rank 5-re a megfelelő powernél, majd ezután váltsd be dupla áron nála, és máris van két milliárdod.
-
VitoSagi
tag
válasz Urby66 #20601 üzenetére
Legrosszabb esetben megint egy stock Sideyval kergetem majd a Clippereket... Ja, nem, most van pénzem rebuyra. Amúgy ma nincs felszállási engedélyem, ezért is iszogatok. Sok a tennivaló itthon munka előtt, na meg a pihi előtt.
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
Harlekin77
csendes tag
válasz Urby66 #20556 üzenetére
A Horizons a cél a béta verzió.Logikám szerint az a legfrissebb azt érdemes venni.Bár ha van valami súlyos kifogás ellene hallgatom.De nem szeretném vissza olvasni az eddigi hozzászólásokat.Jó lesz nekem dióhéjban.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
törölt tag
válasz Urby66 #20468 üzenetére
Tökéletesen normális. A-B-A trade, kizárólag wingben lehet némileg élvezetes,
és az is csak úgy, ha TS-en össze vagy zárva 1-2 nem normálissal, (mondjuk a wing társaiddal) akik elszórakoztatnak. És még úgy is, 6-8 óra után masszívan elunod. Igaz addig hülyére keresed magad, egy
jó Cargo képességű hajóval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok