-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cacasz02
aktív tag
válasz K.Andras.Vfx #38968 üzenetére
Hozzátenném higy a nyugodt bányászathoz nem a res-ekbe kell beszálni hanem bárhova máshova. Akkor az elején jön egy két érdeklődő, aztán elhúznak és nem is jön többet senki. Sokszor a magány az idegesítő benne
-
cacasz02
aktív tag
Jobb bal tolás és süllyedés emelkedés elkerülhetetlen az új bányászatnál, ráadásul az elsö töltet után még kapkodni is kell mert lejár az idő. Harcközben meg sikerült párszor elkerülnöm a railgun hitet, ami akár az egész palyzsot is lekaphatja. Ja és szeretem ha minden kormányzás és irányítás a kezemben van.
-
-
cacasz02
aktív tag
válasz hitvanyalak #38631 üzenetére
Játszd végig az összes oktató küldetést, nézd végig az összes videót, ha nem világos keress youtubon, használd a inara-t eddb-t. Egy éven belül profi leszel!😂 Üdv a tejúton!
[ Szerkesztve ]
-
cacasz02
aktív tag
Kolaga bányáinak teljes kifosztása végre meghozta az Elite rangom. Ezúton is köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot. Ui: horizons megjelenése után vettem a játékot... eltartott egy darabig... 😂
[ Szerkesztve ]
-
cacasz02
aktív tag
Én megérzésre szoktam belőni, nem figyelem hogy hiva mennyit. Most végre meglehet az elit rangom, igaz csak kereskedésből. Őszinte reszvétem azoknak akik most kezdik, gyors pénz de gyorsan is fog fogyni. Mostanáig megtanultam jogy az Elite-ben vigyázni kell a vásárlással, meg a hajókra is.
-
cacasz02
aktív tag
Aki bányászni akar és nem talál robbantható követ, vagy folyton elfogy a limpete mert a fele nem is robbantható annak itt egy kép mit kell keresni a majdnem sárgán fénylő aszteroidán:
Ha nincs rajta ilyen nyom akkor nem érdemes limpetet lőni bele. Legjobban nightvisionnal lehet így látni.[ Szerkesztve ]
-
cacasz02
aktív tag
válasz totila #33807 üzenetére
Az a meglátásom hogy itt a vége. Azok a dolgok amiket sokan említenek hogy milyen jó is volna, mint a légkörrel rendelkező bolygóra leszálni, srv-ből kiszálni... az nem befolyásolja anyira a játék élmény hogy érdemes legyen játszani az ed-vel. A community chalengek is csak újabb menj oda vidd oda szálítsd legrindelések aminek a végén még több lé jön be. Az open solo privat összemosása miatt a faction dolgok sem tolják rendesen a feszültséget, mert egy esetleges gazdasági támadást nem lehet katonai erővel kivédeni hiszen soloban csinálják és így lehetetlen kicibálni valakit. Ha mondjuk egy cc végén mondjuk a jutalom egy koordináta lenne ami titkokat rejene egy távoli bolygón ahol valami állat cuccot lehetne összeszedni akkor mindenki nyomná hétről hétre. De még több credit a bukszában nem motívál...
-
cacasz02
aktív tag
-
cacasz02
aktív tag
válasz kiskuplung #32849 üzenetére
Lehet louncher-böl és steamről is, de ha steames verziód van akkor onnan érdemes, mert ha összekeveredik a kettő akkor reinstall...
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32730 üzenetére
Polymer capacitor jeee. Tíz konvoj szétszedéséből egy sem, Dav's nál meg hever a földön. Kössz a tipet.
-
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32705 üzenetére
Nem sajnos. Eladtam a hajót az fsd-t meg egy állomáson hagytam. Ha visszatérek felrakom.
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32702 üzenetére
Nekem 29ly volt phytonnal a legnagyobb, kicsit melegedett, meg sokat kellett tankolni, de azért nem volt hátrány.
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32642 üzenetére
Csak olyan bolygót keress ahol 2-2,5% az arsenic. Ott kb minden 10. kőben van.
-
cacasz02
aktív tag
-
cacasz02
aktív tag
Kipróbáltam a felfedezős tervezős oldalt, és 6,5 millát adott 1 óra alatt. Még unalmas sem volt.
-
cacasz02
aktív tag
válasz cintula187 #32321 üzenetére
Open solo privat néha megoldj ezt a problémát.
-
-
cacasz02
aktív tag
A régi elite-ben ha volt rá pénzed meg még volt valami feltétel amire nem emlékszem, ugorhattál valami oltári nagyot. Úgy hívták hogy galactic hyperjump. Én örülnék egy ilyennek, ha lenne valami tartalom is hozzá, mondjuk colonia küldetések vagy mi. Persze a visszaútra újra kéne gürizni érte.
[ Szerkesztve ]
-
cacasz02
aktív tag
Azt senki sem állíthatja hogy a jelenség nincs, de pl amikor én próbálgattam a rossz kalibrálás (magasság, pzíció) okozott némi szédülést, de ahogy korekt lett minden el is múlt. Azthiszem hogy a szkeptikusok hangoztatják hogy kb "mindenki" rosszul lesz tőle, és egészségtelen, de ez nem igaz. Az élet maga egészségtelen és 100% a halálozási ráta.
-
cacasz02
aktív tag
Sikerült kipróbálnom az ed-t egy oculus-al. Nos lehet a vr-re finnyogni hogy szúnyoghálós meg drága meg még messze van a jótól, de ha azt érzed hogy most kell, hogy kocsi helyett egy ilyen, meg hogy aztaaaaa akkor érzékelhetitek mi történt. A sidewinderben klausztrofóbiám lett, az asp-ben meg agora
-
cacasz02
aktív tag
válasz kiskuplung #31098 üzenetére
Nekem is szoftveres hibának látszik inkább.
-
cacasz02
aktív tag
Végre tankolhatok 100%-al, mert nem forr fel a hajó az fs maximális kapacitásánál.
-
cacasz02
aktív tag
válasz Ice_Man22 #30701 üzenetére
Ezek a hibák a hardver konfigból adódhatnak, lehet ok az alaplap, a gkártya, a proci, vagy ezeknek a variációja. Nekem se drop se semmi fond bem jött elő, pedig az utóbbi 2 hétben háromszor tettem gajra a rendszeremet mindenféle hálózati beállításokkal meg miegyébbel. És van hogy valaki ugyan olyen konfiggal csak szív. Ilyen a pc.
-
cacasz02
aktív tag
válasz orientcx #30030 üzenetére
Na igen. Mindig valami érdekeset várok az új "dlc"től de aztán csak egy "ok és?" lesz belőle. Ez alól talán az engi kivétel. Ha esetleg valami komplexebb küldetések esetleg (ha már mmo) coop küldetésrendszerek, vagy valami ami tovább löki az egyszeri játékost a ED univerzumában.
-
cacasz02
aktív tag
Nem úgy van hogy az ed a komplett univerzumot a szerveren tárolja, és a rendszerek közötti hyperugrás közben tőltődnek le a célrendszer paraméterei? Ergo mind a solo mind az open playhez szükséges az online jelenlét. Valószínünek tartom hogy eredetileg nem így tervezték, de amikor rájöttek hogy mennyi adatot jelent ez az egész akkor inkább a szerverek mellett döntöttek mint hogy még pár gigával nőjön a game, ámi így sem csekély.
-
cacasz02
aktív tag
Van egy szállítási kuponom a pcx-hez (websop) amit egy commandernek adnék.Ha kell, priv.
-
cacasz02
aktív tag
Összesen 3 perced van elhagyni a dockot ha nem teszed időbel letakarítanak. Van hogyha túl közel repülsz egy landing padhoz akkor is tresspass zonában vagy. Nem kell nagyobb refinery vsak ellenőrizd néha és dobd ki belőle az értéktelenebb ércet. Bountyt mindenhol beválthatsz ahol a kibocsájto faction jelen van. Ha nincs akkor nem.
-
cacasz02
aktív tag
válasz littlemole #29454 üzenetére
Visszahívod a hajót és reménykedsz hogy jó helyen száll le. Vagy self distract.
-
-
cacasz02
aktív tag
válasz kiskuplung #29408 üzenetére
Én fölszedtem a cuccokat is de el kellet adnom őket az első rendszerben mert folyton kirángattak a kalózok.
-
cacasz02
aktív tag
válasz undercover #29385 üzenetére
Pontosan! De nem túl jó választás. A leg jobb (szerintem) a prismatic csak az meg soká tölt fel, de még így is több időt ad az ellen szétszedésére. Jah meg imerialnak kell lenni hogy megszerezd.
-
cacasz02
aktív tag
válasz cintula187 #29308 üzenetére
Majd amikor azzal jön hogy most ő következik és nem hagy békén mert ő sokkal jobban akarja mint te és mostmár tényleg hagyd abba mert ő akar zűrhajózni és ekkor beszáll az édes anyukája is... Akkor már nem is olyan akanyosak. 😂
[ Szerkesztve ]
-
cacasz02
aktív tag
válasz undercover #29219 üzenetére
Színte minden kérdésedre van infó az összefoglalóban ovasd el. Data pl: a tuninghoz kell majd.
-
cacasz02
aktív tag
-
cacasz02
aktív tag
válasz cintula187 #28788 üzenetére
Csak egyszer váltottam amd-re, 1 hónapig tartott- és nem a kártya volt rossz. Ha valami ment végre az is generált valami idegesítő gondot. Kijavitják- erre lett helyette 2 másik.
-
cacasz02
aktív tag
Túl vagyok az első etapon (2000ly) jó lesz ez, de egy darabig nem megyek vissza a bubiba.
-
cacasz02
aktív tag
Szóval hova kell menni és mit kell csinálni hogy benne legyek a colonia túrában? Mert a jelentkezési lap és a többi fórum se ír semmi konkrétat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest