- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
rtitusz
őstag
Azon lehet vitatkoni, hogy a mágikus, instant, időt nem igénylő teleportálása a hajónak mennyire életszerű, de értem, hogy játékmenet szempontjából nem lenne praktikus, ha várni kéne rá. Ami szintén fura nekem, ha már a videóknál tartunk, hogy az AI-val kiküldött kis fighterbe bármikor beleteleportálhatjuk magunkat. A FD annyit törődött az élethűséggel, és sok helyen emiatt megnehezítette az életünket, de ezeknél meg figyelmen kívül hagyja?
-
Micsurin
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Én a Ship Transfernek örülök a legjobban! Már a kezdetek óta hiányoltuk ezt a megoldást. Végre nem kell "taxizni"
-
Micsurin
nagyúr
Ez a BH CG egy sz*r! Csak retek Adder, Hauler, EGY az az EGY FDL volt 130k-val, se RES se semmi nincs a rendszerben.... csak a Bacon! Aki ezt kitalálta megsétáltatnám a raktérben mint imperial slave....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
summers
tag
Sziasztok!
Valaki tud hatékony módszert Polymer Capacitors beszerzésére?
-
Micsurin
nagyúr
Abból az FDL paint jobból ha nem 10+ juró lesz beújítok!
Köszi, nézegettem, kamionoztam, harmadik fuvar után átültem egy imperial eagleba és össze bountyztam még egy rebuyt! Nekem nem megy ez a kamionozás, nem az én terepem! Hasznos linkeket átnéztem most, hogy mondod!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
duvi
nagyúr
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - Anaconda Paint Job
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - ASP Paint Job
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - Fer De Lance Paint Job
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - Python Paint Job
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - SRV Paint Job
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - Viper Mk III Paint Job
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - Ship Transfer
Elite Dangerous: Gamescom 2016 - NPC Crew & Switching Fighter[ Szerkesztve ]
-
-
rtitusz
őstag
-
duvi
nagyúr
-
rtitusz
őstag
Ez és a kiszivárgott negyedik interjú zavaros képein látható képek dekódolása a következő:
"We've found something. Something incredible. Something the whole galaxy will want to see. The truth.
To find us, look for a bounty hunter.
To find more clues you'll need pre-logistics support in a system with one star, two belts, three rings, and enough radiation to turn you green.
The hunt begins on the 28th."képek: http://imgur.com/a/J94sd
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Oké köszi!
Huha! Akkor a következő megálló egyszer majd.... egy Corvette... még ha ronda is mint a bűn (egyéni vélemény persze)!
Van valami jó oldal amivel Remines környékén tudok keresni trade útvonalat?
-
duvi
nagyúr
válasz Micsurin #25679 üzenetére
Ha összejött egy kis tőke, akkor játsszál felváltva. Én is ezt szoktam csinálni, mivel én se bírom sokáig a kamionozást Csak kell egy "taxi" ha nem egy helyen dokkolsz a két hajóval (ha minden igaz erre már nem lesz szükség a Guardians megjelenése után).
Szerk:
"A corvette két gépet is tud majd indítani?"
Igen Nemrég linkeltem ezt a képet:[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Akkor átrakom magam abba! Fuu de fogom utálni... de ez van, az FDL-t meg nem akartam kockáztatni... ez a három rebuyra való pénz frusztrált... nem szívesen RES-eztem, a Bacon meg keveset ad.
A corvette két gépet is tud majd indítani? " The ship can carry and deploy two small fighter class ships. " Mert az enyhén OP lenne! Vagy ez is olyan elgépelés a wikiben mint az FDL 20 ly ugró távja?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz cacasz02 #25670 üzenetére
Csak "laza" NAV Baconra gondoltam! Amint a pajzs 30%-ot eléri veszem a nyúlcipőt a 400-as boosttal! És csak arra lövők amire már a yard is rálőtt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz cacasz02 #25668 üzenetére
Majd figyelek, de mint Fedes zöldfülű kezd feltűnni a vezetők korruptsága!
Jól kiganéztam magam.... csak 2 rebuyra van pénzem!
-
-
duvi
nagyúr
válasz Micsurin #25663 üzenetére
Szerintem a 200 MJ+ számít. Személy szerint nem szeretem a Bi-weave pajzsot, mert sokkal hamarabb leszedik, mint a normál változatot. Elhúzódó harcoknál jól jöhet a gyors visszatöltődés, de sima RES vadászathoz inkább a normál változatot ajánlanám. A fentiek az engineer upgrade nélküli változatokra értendők! Fejlesztett pajzsok esetében változnak a paraméterek, teljesítmények.
-
Micsurin
nagyúr
Megint duplázok sajnálom, lassan leállok a hsz gyártással és eltűnők valahol a mély űrben ígérem!
Rákerestem itt a topikban is, és redditen is, és nem találok egyöntetű választ, hogy az FDL-re Bi weave vagy normál pajzs lenne az ideálisabb, nektek van valami meglátásotok ezzel kapcsolatban?szrk.: Ha jól számolom boosterekkel olyan 700 - 900MJ, nem nagy különbség a sebességhez képest, vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz orientcx #25659 üzenetére
Reméltem, hogy a lent szereplő ügynök csak egy kirívó esett volt... De ezek szerint tényleg kezd elharapódzni a korrupció, és a bűnözés a Föderáció berkein belül....
Itt az ideje a vezetőség leváltásának és a korrupt parancsnokok felkeresésének és likvidálásának!The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
duvi
nagyúr
-
VitoSagi
tag
válasz orientcx #25656 üzenetére
"Öröm lehet nálad alkalmazottnak lenni. És persze mindezt fizetésnap előtt egy félórával "
Mivel a csali pilótája a vezérhajón respawnol, tekintsük egy jól fizetett kaszkadőr átlagos munkahelyi kockázatának.
[ Szerkesztve ]
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
orientcx
őstag
Mostanában halálra szívatnak azzal, hogy folyamatosan clean hajók inzultálnak, hiába vagyok az adott rendszerben én is tiszta. És még csak tarkón sem csaphatom őket, mert azonnal én leszek a rossz fiú. Annak idején, mikor még kapzsi voltam, és használtam KWS-t, még úgy volt, hogy ha adott rendszerben a kuncsaft clean volt, akkor hiába volt sara valahol másutt, ha pofán csaptam, azonnal wanted lettem. Márpedig kiderült, ezek azért másznak rám, mert egy-két helyen ostoba félreértések folytán momentán nem annyira vagyok közkedvelt(t.i. a legutóbbi esetnél egy civil clean konda "crime detected".felkiáltással vetette magát utánam). Mi tagadás, mostanában tényleg vannak velem apróbb problémák, de hát kivel nincsnnek?.
-
-
De az adott rendszerben akkor is makulátlan a hírnevem, és ezek mégis büntetlenül lőhetnek rám. Most akkor hol itt az igazság??? Ez kettős mérce, Braben úr!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Micsurin
nagyúr
válasz WhiteHawk24 #25657 üzenetére
Hogyne... és engedélyt is kelljen kérni mi? Ha meg a részeges első tiszt nem adja meg cumi, buktál egy hajót!
[ Szerkesztve ]
-
WhiteHawk24
tag
válasz orientcx #25655 üzenetére
"Apropó, arról van infó, hogy ha mondjuk dolgom lenne egy outpostnál(ahova ugye nem férek be), akkor ha leparkoltam a dokk mellett, a kísérővadásszal landolhatok?"
Valaki írta már valahol, hogy sem másik hajóra sem állomásra nem lehet leszállni velük.
Kis állomásoknál én is el tudnék viselni egy hasonló dokkot:Vagy hogy a nagyobb hajókon legalább egy S méretű saját hajót lehessen vinni amivel lehet már dokkolni bárhol. Megbolondítaná a szállításos küldiket, hogy pár fordulóval még ki is kell pakolnod.
-
orientcx
őstag
válasz VitoSagi #25638 üzenetére
"viszek magammal egy apró csalifightert, ha kiszednek van mit kidobni koncnak amíg izzítom az FSDt... "
-
Öröm lehet nálad alkalmazottnak lenni. És persze mindezt fizetésnap előtt egy félórával
-
-
(#25640) rtitusz - "Most volt a stream-ben, lezuhant idegen hajó"
-
Nem is csoda hogy lezuhant, akkora hóesésben minek indul neki a galaxisnak??? De az sms-t azért remélem megkapta, hogy üljön át egy másik autóba, vagy valami idegen izébe. Ki tudja mijük van ezeknek, lényeg, hogy másik legyen[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #25647 üzenetére
"Engedjétek el! A Pythonnak sose' lesz saját vadásza"
-
Brabenék két dolgot nyomtak mindig. Krahácsot, és a Pythont.
A Corvettemre meg tehetnék, de oda meg minek? Minek egy Corvette-re kísérővadász? Max arra, hogy ha nagyon túltolnám az onion head-et akkor segíthet hazatalálni.
Apropó, arról van infó, hogy ha mondjuk dolgom lenne egy outpostnál(ahova ugye nem férek be), akkor ha leparkoltam a dokk mellett, a kísérővadásszal landolhatok?
-
-
Micsurin - "Ha "kínai" hajót veszek, szintén a sárgáktól levő felszereléssel a biztosításom is a kis ferde szeműekhez lesz viszonyítva?"
-
Igen. Viszont bárhol adod el, akkor is csak a nyomott ár szerint teheted[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Micsurin
nagyúr
válasz baphomet #25647 üzenetére
Na de az FDL-en miért nincsen ha? És ne a "The Fer-de-Lance is another classic design that has now been in production for two centuries." szöveget másold ide mert ott van a pár sorra lejjebb! : " limited numbers have been upgraded by Saud Kruger in a rare collaboration," .
@rtitusz: Ezek nem lesznek hengerfejesek négy éven belül kétszer... Fiat khm... Olaszok khm...
más:
Ha "kínai" hajót veszek, szintén a sárgáktól levő felszereléssel a biztosításom is a kis ferde szeműekhez lesz viszonyítva?
[ Szerkesztve ]
-
cacasz02
aktív tag
válasz W00dyka #25651 üzenetére
Beam-et régebben a másodlagos tüzelésen a pajzs lehámozására használtam de mióta van corrosion az mc-n csak azokat használok meg egy cannont mert ha talál végre akkor nagyot sebez, de lassan lecserélem mert csak úgy van a hajón de nem sokat használ. Ja csk az egyiken van corrosion az elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kiskuplung
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket, úgy néz ki, hogy megoldódott a tegnapi probléma.
Most léptem be a játékba, csak hogy megnézzem, hogy mi a helyzet.
Nyitva van az állomás ajtaja, és be is tudom fogniAmúgy én is a szenzorokra gyanakodtam első körben, köszi ezt a tippet is. Úgy látszik valami server-side probléma lehetett.
Na mindegy, most még kis házimunka, hogy az asszony ne pöröljön, aztán megnézem, mik a mai hírek, és jöhet újra CEOS/SothisUi.: de azt már látom,hogy a Python bukta a fighter bay-t, ezzel a játékosok jelentős részét le is húzhatják az érdekeltek listájáról. Hatalmas gratula ezért az átgondolt döntésért.
-
baphomet
senior tag
Engedjétek el! A Pythonnak sose' lesz saját vadásza, hiszen: PYTHON - FAULCON DELACY Another classic design that has survived the centuries. The first vessel was constructed in 2700 ...
Több, mint 600 éves a konstrukció. Még azelőtt tervezték, hogy a fighter bay-t feltalálták volna.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz baphomet #25643 üzenetére
Én csak annyit mondtam egy két hajóra még lehetett volna rakni...
Köszi, akkor elindulok és megnézem! Már 1b, 01b variánssal is kerestem... csak kötőjel nélkül nem!
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #25635 üzenetére
Nekem is. Ezenkívül - szerintem - elég szegényesre sikeredett ez a lista
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
válasz Micsurin #25629 üzenetére
Kíváncsivá tettél, ezért utánanéztem a dolognak: a csak a Kepler által felmért objektumok valóban a KOI (Kepler Object of Interest catalogue) számuk alapján szerepelnek a játékban. Majdnem ott voltál a célnál, csak nem kellet volna az a fránya kötőjel. KOI 4742 néven keress rá a galaxy map-en.
-
VitoSagi
tag
válasz cintula187 #25633 üzenetére
Igazából a T6 marad a sima teherváltozat, a Keelback már önvédelemre képes verzió, így lesz létjogosultsága végre. Jó ötlet, viszek magammal egy apró csalifightert, ha kiszednek van mit kidobni koncnak amíg izzítom az FSDt...
-
Micsurin
nagyúr
válasz cintula187 #25635 üzenetére
Ezt a listát nem értem.... Mit mi alapján...@ rtitusz Köszönöm, értem! De akkor sem örülök neki.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz cintula187 #25633 üzenetére
Keelback Komolyan? Pont azon? Ez ugye csak az "első körben" ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz rtitusz #25631 üzenetére
Még tavaszi a build, akkor még valószínű nem volt, akkor rakok oda egy multicannont, bár még nincs meg a teljes pénz a felszereléshez, most még szedett-vedett vagyok!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #25629 üzenetére
Elnézést a dupláért ! [link] Redditen láttam ezt a buildet, mennyire életképes szerintetek?
-
Micsurin
nagyúr
válasz baphomet #25615 üzenetére
Köszi, sajnos este rájöttem, a a napját (KOI-4742) sem találtam meg sajnos! Szerintem ez nálam egyéni fejlövés lesz, hogy Exobolygó, létező / emberek által ismert ködök stb akarok meglátogatni....
@ kiskuplung: Este hülye volt a játék! RES-ben (High és Haz.... is volt) CSAK Clipperrel találkoztam mint nagyobb hajóval, ÉS NEM lőttek vissza, semmi, forgolódtak és chaff... ennyi, de semmi reakció nem volt! Este akartam írni ide róla, de mikor 2:30- kor kiléptem már majdnem elaludtam.
@ rtitusz: Remélem az FDL is kap majd... mert szépen szembe mentem a kérésre kapott tanácsokkal és "mivel ez csak egy játék..." alapon vettem egy FDL-t, úgyis a zsaru kondák "tankolnak" én meg csak lövök RES-ben... De az a hajó nagyon tetszik, a formája, a hangja, a színe stb! Meg egy FED-es piperkőcnek stílusos gép kell!
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
A nagy ajtó a fighter bay, mindegyik hajón ugyan így néz ki. (Felette a kissebb a cargo scoop ahová az SRV-t is pakolja az ember.)
Amikről biztosan tudom, hogy van Fighter Bay rajtuk, a teljesség igénye nélkül, azok a:
- Keelback
- T7
- Federal Gunship
- Imperial Clipper
- T9
- Python
- Anaconda
- Federal Corvette
- Imperial Cutter
- Beluga[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #25619 üzenetére
- A méretarányok alapján én az ASP-T6 környékén húznám meg a határt és ezeknél és a Condor lenne a max méret.
- Igen T9 van a videóban. Mondjuk elég viccesre sikerült ez a demonstráció, mivel egy Condorral kilövik a támadó Pythont[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #25617 üzenetére
Én még nem hallottam mérethatárról
-
baphomet
senior tag
válasz Micsurin #25605 üzenetére
A Kepler−442b-t nem hiszem, hogy megtalálod, mivel, ha jól sejtem az exobolygó. Azokkal nem foglalkoztak eddig, a játék megjelenésekor nem is volt túl sok belőlük, nemrégiben tették közzé a Kepler által eddig felfedezett több, mint ezer új exobolygó listáját. Az ismert csillagok (LTT, HIP, Wolf stb.), és csillagködök viszont valóban a helyükön vannak.
Ez pedig egy egész friss hír. Persze mi tudjuk, hogy a Proxima mellett nem ez a nagy szám, hanem a Hutton Orbital.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteHawk24
tag
válasz kiskuplung #25598 üzenetére
Bocsánat ha megbántottalak, nem volt szándékom. Egyszerűen arra gondoltam, hogy elfelejtettél engedélyt kérni dokkolásra és a másik oldalon próbáltál dokkolni. Legjobbakkal is megesik az ilyen, nekem is volt már, hogy engedély nélkül próbáltam dokkolni.
Nekem a contact lista akkor volt üres mikor kikapcsolt a szenzor modul. Bár az állomást akkor sem magyarázza. Vagy azóta megoldódott? -
Reaper
őstag
Lehet azóta megjavult, vagy nálad van a gond, kíváncsi voltam, gondoltam átugrom Sothisból, pont most dokkoltam be, minden gond nélkül a Garay terminálba.
-
cacasz02
aktív tag
Gontolom a modulesnél ellenőrizted a sensors működését.
-
cintula187
addikt
ÉN erről azért írnék egy ticketet a frontiernek. Az oké, hogy szépen zárt a bejárat, mert az tuti a bejárat. De hogy a sensoron semmi és scannelnek stb. az durva.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
W00dyka
tag
No végre sikerült megvennem az Ad(d)eremet ( nem, nem az elnököt a hajót ) és érdeklődnék, hogy költséghatékony fegyverzetet tudtok-e ajánlani rá !? Nem akarok mellényulni holmi newbie tévképzetekkel !
Előre is köszönöm....
[ Szerkesztve ]
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
cintula187
addikt
-
VitoSagi
tag
Nekem eleve gyanús, hogy a bejárat körül szokott lenni kiírva az állomás neve, ergo jó oldalról közelít a kolléga a képen.
Titus: a hajókat nem rövidíti a diszpécser úgy ahogyan írtad. Simán bemondja, hogy DeLacy Victor India Tango nekem például.
-
Micsurin
nagyúr
válasz rtitusz #25603 üzenetére
Köszönöm! Ez is szépen meglett csinálva, arra gondoltam valami sablon duma amiből van minden típusra egy de, nem!
Köszi a vidit is, megnézem aztán elkezdek keresgélni.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
duvi
nagyúr
válasz kiskuplung #25600 üzenetére
Ilyet még nem láttam. Openben és Soloban is ugyanez a helyzet?
-
rtitusz
őstag
válasz Micsurin #25602 üzenetére
Jönnek légkörös bolygók, de hogy mikor azt nem tudni.
A legtöbb bolygó és csillagrendszer amit felfedeztek a csillagászok benne van a játékban, és folyamatosan frissítik, azonban hogy milyen néven van bent az cseles lehet, mert többféle rendszert is használ a játék. (Scott Manley videója a témáról.)
Az állomásokon a légiirányítás a hajótípusod gyártójának első betűjét, majd a neved első három betűjét mondják be. Jelenleg az Asp-ban ülök, amit a Lakoon gyárt, a nevem a játékban CMDR Lord Titus, az állomás Lima Lima Oscar Romeo néven fog hívni, de ha átülök az FDL-be, akkor Zulu Lima Oscar Romeo leszek, mert azt a hajót a Zorgon Peterson gyártja.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Két nap alatt 26 óra... kezdek menthetetlen lenni.... ...
Légkörrel rendelkező bolygók tervben vannak? Szívesen körbejárnék pár exobolygót!
Jut eszembe, ha elindulok a Soltól, megtalálhatom például a Kepler−442b-t ? (~1100ly, "nem nagy táv"... ha játékon belül nézem! ) Vagy ennyire nem "valós" a galaxis ?
Minden azonos típusú hajónál ugyan azt a sorszámot diktálják be az állomások? Erre nagyon kíváncsi lennék! (Remélem hasonló apróbb rádió kommunikációk fognak még bekerülni, nagyon jó feelingjük van.)
Remélem egyszer átnevezhetőek lesznek a hajók...
-
orientcx
őstag
válasz kiskuplung #25600 üzenetére
Húha, nem gondoltam, hogy ilyen komoly a helyzet, azt hittem, az ED deszkázta be a Garay hub-ot. De ha neked ez máshol is így van, akkor csak nálad kell lennie a gondnak. Esetleg ha van valaki a környéken, megnézhetné, hogy neki nyitva van-e a terminál, és megvannak-e a kontaktok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- The Thing Remastered teszt
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest