Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz headhunter #5199 üzenetére
Otthonra kifejezetten ajánlott, csak kelj korán mert hamar elkapkodják
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
headhunter
addikt
válasz Tibicsucsu #5193 üzenetére
"...Fúrócsavarozót keresek otthoni amatőr használatra..."
Ez az ajánlat, mennyire "ördögtől való? [link]
-
nahrok
csendes tag
Szia!
Szerintem ilyen hosszú távra, a kefe nélküli (brushless) technológiát részesítsd előnyben.
Legyen minél nagyobb a max. fordulat, a fúráshoz előnyös.
Szinte minden nagyobb gyártónak van ilyen.
[link]
Jó dolog ha az akkuk más gépekhez is jók. Ezzel élen járnak a makiták. (Kb. 200 fajta szerszám jelenleg)
Ajánlani? Inkább pénztárca fűggő.
Véleményt csak a sajátomról.
Einhell van, nem profi de meg vagyok elégedve eddig. Meglátjuk mit bír éveken keresztűl. A vezetékest fúrót is ki akarom váltani vele. Igaz az ára is sokkal kedvezőbb.
Fentebb már írtam róla pár sort. -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz DoItYourself #5169 üzenetére
köszi, a terhelhetőségét meg tudod mondani?
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
zoli03
őstag
Azért 20 évre nem terveznék egy iparival se. A gép mondjuk kibírhatja (ha nem használod sokat, nem ejted le), de az akku szerintem kizárt. 20 év múlva meg kétlem, hogy kapnál hozzá akkut (vagy max felújítod).
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Fúrócsavarozót keresek otthoni amatőr használatra. Előreláthatólag terasz küszöb javítás, virágláda összeszerelés (thermowood fa teraszléc maradékból), ürges téglába fúrás (polcok meg minden szar amit asszony kitalál), fa hintakeret készítésre lesz használva tavasztól.
Tudomásom szerint ezekhez nem kell ütvefúró funkció és arra egyébként is van bátyámnak vmi masszívabb vezetékes Bosch fúrógépe ha nagyon kell.
Volt nálam kölcsönben egy DeWalt CDC780. Imádtam!!!
Amennyire tudom ez inkább profiknak való gép, de nem érdekel. Én inkább ezt venném meg, mint a legújabb Core i7-et, iPhone-t, S8-at stb szart amit évente cserélnek eszementek fölöslegesen.
20 évig nem szeretnék újat venni.
Vélemények, ajánlatok? Nem sürgős, csak beugrott black friday miatt.
Láttam egy ilyet most amazonon: [link]
Ez is elég jónak tűnik és ha jól láttam ez itthon 90e körül kezdődik. Amazonról még nem rendeltem soha szal nem tudom h egyáltalán ideszállítják-e és mennyiért + az is érdekelne h itthoni Bosch szervizben is garizzák-e. -
csemberlen
őstag
válasz headhunter #5186 üzenetére
Már 6 árért is szombaton
De a kérdés nem ez volt hanem, hogy alkalmas-e 150-es csavarok behajtására.[ Szerkesztve ]
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
Megint lesz Parkside felsőmaró. Használ valaki ilyet? Árához képest korrektül össze van rakva? Megéri az árát? Alkalmi használatra kell. Néha nagyon jól jönne.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
YAS-dude
őstag
válasz headhunter #5186 üzenetére
Nem egy kategória, ezek brushless behajtók.
-
headhunter
addikt
válasz csemberlen #5181 üzenetére
8-10 parkside áráért, már kaphatok megfelelőt?! (Dewalt) [link]
-
Ferike81
senior tag
Szia!
Ha nem ragaszkodsz a Flex márkához, akkor a Makita GA5030R jó választás lehet otthonra. Lassú indítás kényelmes fogású, és könnyű gép. Nekem bevált, bár még csak 2 hónapja van meg, de már a legmoslékabb munkákra használtam. A gyenge pontja a kapcsoló, ahogy utánaolvastam, de van rá 2 év gari. Egy ismerősömnek van Flex 230-as sarokcsiszolója, nagyon dicséri, de az más kategória.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
zoli03
őstag
válasz Kiscsőke #5180 üzenetére
A Makitát csak a kategória miatt linkeltem be, még egyáltalán nem döntöttem el, hogy melyik márka/típus legyen, de köszönöm a tapasztalatokat. Azért az elég durva, hogy évről-évre egyre jobban utána kell nézni a márkás gépeknek is, hogy ne fogjon ki az ember szart. Még pár év, aztán elérik azt a színvonalat, amit mondjuk 15 éve tudott a barkácskategória .
-
zoli03
őstag
válasz headhunter #5179 üzenetére
A videóban nem a szóban levő fúró szerepel.
-
DoItYourself
addikt
válasz csemberlen #5181 üzenetére
Egy pár ilyen csavart behajtottam mostanában, de előtte 6-ossal előfúrtam, anélkül esélytelen.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
csemberlen
őstag
válasz headhunter #5179 üzenetére
Jót mosolyogtam a videón. 1db csavart sikerült szálirányba behajtani.
Ha egymás után 50-et behajt merőlegesen a fára, 3 db 10*10es gerendát összeköt akkor esetleg.....Jók ezek a lidles cuccok de nem ekkora csavarokra.
-
Kiscsőke
aktív tag
Szerintem ha gyorstokmányost akarsz venni ebben a kategóriában akkor inkább AEG. A makita gyorstokmánya kényelmetlen, lehet hogy csak nekem, de nem volt jó megfogni sem, nekem kicsinek tűnt, a bordázata sem volt a legjobb. Az AEG-é sokkal jobban kézre esett, szinte ujjheggyel is elég megszorítani, és stabilan fogja a fúrószárat, nem szorult rá munka közben és lazítani is ugyanolyan könnyű volt mint meghúzni, a Bosch-t felejtsd el, az van itthon de ez egy hulladék úgy rászorul fúrás közben hogy 2 vízpumpafogóval kell lazítani, a meghúzása is sz@r meg kell tépni kézzel és még néha így is megforog a fúrószár, ráadásul rövid is meg se lehet fogni két kézzel rendesen.
Itt egy link, + van jó pár Metabo is ebben az árban.
Egy jó tanács ha tengelyrögzítéses fúrót veszel sokkal könnyebben kezelhető a gyorstokmány.
Mostanában hallottam panaszt a Makita fogaskoszorús tokmányaira, de az az egysebességes kis fúrókra vonatkozott, nem tudom, hogy mindet egyfajtával szerelik-e.A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
headhunter
addikt
válasz csemberlen #5178 üzenetére
-
csemberlen
őstag
válasz headhunter #5173 üzenetére
Elég hamar kottyanna, és füstfelhő lenne.
-
Kiscsőke
aktív tag
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Ház körüli kisebb munkákra,barkács vennék egy 125mm tárcsás flex-et.
Tudnátok ajánlani vmi jót 20k-ig?Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
nahrok
csendes tag
Ebben az évben végig, vagy ameddig a készlet tart.
Nekem is várni kellet az akku csomagra, mert mikor rendeltem akkor nem volt nekik.
Telefonon kaptam információt hogy érkezni fog, nyugodtan rendelhetek.
Szerintem most sok helyen vannak akciók, márkás profi gépekből is, érdemes bogarászni a netet.
Pl. a Ryobinál is van hasonló akció, bár az már kicsit húzósabb árban.
Biztos vannak sokkal jobb gépek, meg rosszabbak is, de többet nem igazán akarok rá szánni otthoni használatra. Egyetlen kikötésem a brushless technológia volt. Ez einhellnél nem találtam kedvezőbb ajánlatot.
Hibát meg mindegyikbe lehet találni. -
headhunter
addikt
Mire használjuk a nyomatékhatárolót...
Tanácsok a megfelelő akkumulátoros fúró-csavarbehajtó kiválasztásához...
-----------------------------------------------------------------------------------------Nagyon jó "blog" : [link]
-
Findzs
addikt
En ilyen utvefurobol inkabb fogaskoszorusat vennek az a tuti.
A gyorstokmany az akkus gepeken hasznos ahol van olyan hogy furorrol bitbefogora kell gyakran csereberelni.
Raadasul a fogaskoszorus gepek olcsobbak szoktak lenni par ezerrel.Az utvefuronal mondjuk ha polcot raksz fel fursz par egyforma lyukat nem kell cserelgetni a szerszamot.
De viszont a furoszar nagy eroknek van kiteve jol kell rogziteni es a fogaskoszorussal ez egyszerubb.Nekem van gyorstokmanyos meg fogaskoszorus sima utvefurom es jobban szeretem a noname fogaskoszorust. A b&d gyorstokmanyos gyakran kilazul hiaba jol meghuzom.
Nem azt mondom hogy nincs jo gyorstokmanyos. De egy jofajta gyorstokmany magaban annyiba vagy tobbe kerul mint egy olcso gyorstokmanyos komplett furogep.
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
zoli03
őstag
Lehet, hogy venni fogok majd egy normálisabb ütvefúrót (két sebességest). Téglában is használnám ütvefúró funkcióban. Ezeken normálisabbnak kinéző fém gyorstokmány van, ez már nem lazulna ki? Vagy érdemes lenne fogaskoszorús tokmánnyal venni?
-
Findzs
addikt
válasz headhunter #5160 üzenetére
Én nem tudnék így viselkedni mint ezek az állatok még akkor sem ha ingyen osztogatnák a lapos tv -t
Nem is vennék részt ilyen típusú vásárlásban. Az emberi méltóságom nem engedné"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
-
Skynet258
veterán
Jól sejtem, hogy ez a Lidl féle Parkside fúró nem váltaná le az itthoni B&D ütvefúrót, ha téglafalat szeretnék néha fúrni (a néha az évi pár alkalom, polc felrakása például).
-
canniball
nagyúr
-
HÁZIGAZDA
a római birodalom is ilyen állapotok után bukhatott el...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
xxxjjjkkk
senior tag
Valaki nem emlékszik, hogy parkside létra mennyiért volt, mikor és milyen?
Valami ilyesmit tudtok, jót?
A karuse az jó, de 40 ezerért nem biztos, hogy ilyet akarok venni, mert ha jól rémlik a ps 16 volt."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Met
nagyúr
válasz csemberlen #5149 üzenetére
Pontosan, használható ez, arra amire való.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
DoItYourself
addikt
válasz csemberlen #5149 üzenetére
Az a sarokadapter amit adnak hozzá, most jól jönne, elég szűk helyen kellene fúrkálnom, már nem fér be még ez se, pedig hasznos szerszám olcsósága ellenére is.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
csemberlen
őstag
válasz gyenesmartin #5146 üzenetére
Megvan a helye férfiember kezében is az ilyen apróságoknak. Mi szoktuk villanyszerelésnél használni kapcsoló konnektor felszereléséhez. Kisebb bútorokat is össze lehet csavarozni, valahol a 3*30as csavar neki még ideális lehet.
-
YAS-dude
őstag
válasz Bigemperor #5143 üzenetére
Ha kapnék ajándékba, megköszönném és találnék neki helyet, de pénzt nem adnék érte az biztos. Meg használni sem használnám.
-
Bigemperor
senior tag
válasz gyenesmartin #5146 üzenetére
ez segítség, így lemondom inkább.
-
gyenesmartin
őstag
válasz Bigemperor #5143 üzenetére
BOSCH-os mérnökök mondták nálunk, hogy ezt ők ajándéknak tervezik, amikor bemegy a boltba a feleség, hogy vegyen valami barkácsgépet a férjének. De nem használati eszköznek ezeket sz IXO-kat.
-
Bigemperor
senior tag
válasz csemberlen #5144 üzenetére
csavarhúzó, tehát csavarozni (otthon, kertben).
-
csemberlen
őstag
-
Bigemperor
senior tag
[link]ez vehető kategória skacok?
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz takacs tamas #5141 üzenetére
1 sebességfokozat, max 550-es fordulat. Szerintem semmit sem ér.
-
takacs tamas
csendes tag
Üdv az Uraknak! Szerintetek ez a gép, ennyiért jó vétel lehet? B&D fúrócsavarozó
a mai világban bármi megtörténhet
-
nahrok
csendes tag
Szia!
Egy pár szót a gépekről.
De előtte a rendelésről.
Remek gyors volt a szállítás, és csomagolás. Telefonon minden kérdésemre korrekt pontos válasz kaptam.
Hétfőn délután rendeltem, szerda délben csengettek.
A gépekről.
Kipróbáltam a masinákat, de nem feszgettem a határait, mások megtették már előttem.
A fúrógép alap változat, nincs ütvefúrási funkció(nincs rá szükségem, arra ott a pneumatikus az öcsémnél ha esetleg betont akarok lyukasztani. A körmös tárcsás ütő mechanizmus nem használ egy gépnek sem)
Fogása kényelmes, az irányváltó kapcsolója remek helyen van, még kesztyüben is, nem kel a csuklót megmoccintani a művelethez, föleg hogy nekem kicsi kezem van.
A súlya viszont tekintélyes a tíz cellás akkuval( későbbiekben veszek hozzá egy öt cellásat 2,6A, szerintem az is elég)
A tokmánya elkattanós rendszerű, fém. Nyomatékgyűrűje pontosan érzékelhetó, talán lehetne alacsonyabb az indulási érték.
Megvilágítás jó, jobb mint a kapcsoló felettiek amit a tokmány kitakar.
Sebesség finoman adagolható, szinte nulláról.
Egy negatívumot említenék. A markolat lehetne maszivabb,stabilabb. Kézzel is meg lehet tekerni, erőssebb csavarozásnál, vagy fúrásnál, célszerű a segédfogantyút feltenni, igy tehermentesíteni.
Nem biztos hogy egy leejtésnél sértetlen marad. Érdekes hogy a márka név csak tamponozva van, nem formába öntve, de ez csak kukacoskodás.
Dekopír jól összerakott darab.
Próba vágásokat végesztem, nekem megfelelő nem erölködik. A szögbe vágás nem az erőssége.
Akkuval súlya jó kényelmes tartani.
A talpa az átlagnál nagyobb, 19 cm hosszú, nem billeg el, remek.
Talp beállítás ötletes, jobb mint a csavaros
A led megfelelő világítást ad. Lézer nincs. Sok értelme nem lenne.
Fordulatszám 2400, ami nem tünik soknak, de a lökethossz 25,4mm ami a profi gépekre jellemző.
Előnye a nyugodtabb gép járás, és természetesen a fűrészlapot hosszabban használja, ha már egyszer kifizettem a teljes lapot elejétől a végéig. Barkács kategóriában 15-18mm az általános, 20mm már jó értéknek számít (parkside)
Azért vannak kifogásaim is.
Indítás csak a reteszelő oldásával lehetséges, elsőre szokatlan, de aztán másodjára is. Majd meg szokom. A fordított megoldás jobban tetszik.
A fűrészlap tengely megvezetése, illesztése szokatlanul nagy. Előre-hátra még rendben van, de oldalra már nem.
Ezért nem vág pontosan szöget.
Plexibúra nem szerencsés, led fénye erősen tűkröződik rajta, a vágási pont e miadt nem látható tökéletesen. Le is vettem. Védő szerepe nincs arra ott az acél hurok a kés előtt, az újjamat meg csak nem teszem oda menet közben.
Esetleg por elszíváskor van jelentősége, akkor fel pattintom.
Talp alu öntvény, rá csavarozott műanyag betéttel. Az acél jobb lenne, egyben merevítene is.
Sík felűletre helyezve pár tized mm billegés tapasztalható, majd megoldom, bár bosszantó.
Gyorstöltő használatiban már másképpen van leírva a töltés folyamat
3Ah akkunál 40 perc gyorstöltés, de ez 80%-ot jelent, a fenmaradó 20% kímélő töltéssel történik plussz 1,5óra.
Összességében megérte az árát, hobby oldalon a felsőszintet eléri, de a profi gépektől azért még elég távol, van
Ilyen akcióban ha lesz jövöre elgondolkodok még két gépen.
Kicsit hosszú lett. -
nahrok
csendes tag
Gratula! Használd egészséggel.
Gipszkartonozás után már lesz tapasztalatod róla.
Egy pár sor véleményt szivesen vennék.
Holnapra várom én is a csomit.
Tetszik amit irtál, " egy helyi barkácsboltban".
És valóban szinte minden nagyobb településen van valamilyen einhell kereskedés..
Nálunk is van (Hajdúsámson 13 ezren lakják). Végül is itt tetszett meg.[ Szerkesztve ]
-
Smish
tag
Nos tegnap megvettem az Einhell gépet.
[link]
Ugye erről van szó, vettem hozzá 2db 4 amperes akksit, meg egy töltőt.
Ismerősnél vettem egy helyi barkácsboltban, 64-ért adta az egészet, így nem is gondolkodtam róla tovább.
Iszonyat agilis kis gép, nagyon össze van rakva, nagyon jó a minőségérzete.
Hétvégén gipszkartonozok, meglátjuk mit bír
Amit javasolt Findzs Milwaukee[link] nem tűnik rossznak, nagyobb márka is, de mindenképpen 18-voltosat akartam.
Plusz még amiatt döntöttem ez mellett, mert szeretnék venni tavasszal egy Einhell akkus fűnyírót szettben.
Ahhoz jár még 2db 4 amperes akku meg 2 töltő, így lesz összesen 4 akkum, amivel már nagy területet le lehet nyírni és más einhell gépekhez is jók. -
Findzs
addikt
Na ez viszont tényleg jó:
[link]Vásárolj 40 ezerért br. x change solo cuccot és kapsz egy 3ah akkut+töltőt.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Ez jó
[link]
"Műszaki adatokhálózati csatlakozás
230 V | 50 Hz
teljesítmény
620 W
agyvérzés
800 - 3000 1 / min
emelési magasság
..."[ Szerkesztve ]
-
nahrok
csendes tag
Szia!
Itt rendeltem meg.
Ott le van írva milyen feltételekkel van az akció.
https://webshop.bittmark.hu/szerszamgepek_148/einhell_gepek_149/1_akku_15_gephez_372/einhell-18v-30ah-pxc-starter-kit-6974
Itt pedig az új katalógusuk, magyar nyelven .
A legfelső a sorban.
Szerepelnek benne a hogy melyik gép mit tud.
Érdemes összehasonlítani a hagyományos, és kefenélküli technológiát azonos gépcsaládon belül.[ Szerkesztve ]
-
nahrok
csendes tag
Nos, megrendeltem, a héten érkezik.
Szettben vettem szerintem így nagyon kedvező árra jön ki.
Brushless fúró
Dekopír fűrész
Akkutöltő
3Ah akku
Szállítással együtt 44200Ft.
A gyári teszt ezzel az akkuval 530db. 6x60 csavart ír.
A fűrész 19mm bútorlapra 14fm.
Ha csak a közelit tudja akkor nekem teljesen megfelelő.
1+1 év garancia van rá.
Nem olcsó még így se, de nagyon bízakodó vagyok -
Myers
senior tag
válasz Giovanny #5124 üzenetére
Én is mostanában nézelődtem kompresszorok után. A jófosáson időnként vannak régi magyar egyhengeres Defém kompresszorok. Azokból próbálj megcsípni egyet.
Aztán további lehetőségek:
Újak:
25-40 körül vannak egyhengeresek. Mindegy, hogy barkácsáruházban veszed, vagy máshol, lehet akár Hyundai vagy "Hitachi" is, mindegyiken ugyanaz a (hulladék) kínai motor+sűrítő van. Még akkor is, ha cseh, olasz, stb-nek hirdetik.Használtan vannak régebbi darabok is, amik még tényleg jók.
50-től vannak a közvetlen hajtásos V2 hengeresek. A jófogáson sokan hirdetnek ilyet 60-tól felfelé gari nélkül. Viszont az Aldiban tavaly volt 50-ért 3 év garival! Ha nem sürgős, akkor pár hónapon belül lehet hogy megint lesz.
Esetleg még szoktak lenni kulturáltan, házilag épített ifa, vagy raba, man sűrítős kompresszorok, hétköznapi felhasználással örök életűek. Ezek is jobbak lennének, mint ezek a bolti kompresszorok. De sok a kókányul megépített is. Meg ezek nehezek.
http://www.muszaj.hu/
-
nahrok
csendes tag
Szia!
Véleményt nem tudok mondani, de ha minden összejön, akkor két hét múlva én is egy ilyen készűléket akarok venni, igaz más összeállításban.
Német értékeléseknél jókat írnak róla.
A saját használati szokásaimat elemezve, a vezetékes gépet (gépeket ) akarom kiváltani vele.
Egy kicsit jobban utánna néztem a neten, és nem tünik rossznak.
Auszráliában, és Újzélandon is forgalmazza az Einhell a termékcsaládot Ozito néven.
Érdekesség benne hogy ott 5 év garancia van rá. Tehát nem lehet olyan rossz a konstrukció.
Itt egy teszt róla.
https://youtu.be/etTyCtXNKlA -
Giovanny
őstag
válasz Winner_hun #5123 üzenetére
Köszönöm,gondolom tartósabb mint száraz.
Zero Defect.No Compromise !
-
Giovanny
őstag
Üdv mindenkinek,ház körüli munkákra szeretnék egy 50L tartályos kompresszort venni,csak mivel nem nagyon értek ehhez,és nem tudom melyik lenne a jobb választás,száraz vagy olajos kompresszor? Előre is köszönöm a segítségért.
Zero Defect.No Compromise !
-
xxxjjjkkk
senior tag
de a 4Ah akku 12 és 18V on tök más, ezt a fajta összehasonlítgatást felejtsük el
12x4000mAh az 48Wh
18x4000mAh az 72Wh
de a teljesítménye is más a két gépnek amit nem ismerünk
az egyszerű kinai 18Vos motor alig fogyaszt valamit, 20-30Nm nyomaték mellett, egy 1.3Ah akkuval is el vagy fél napot, a 18V os makita az 5Ah akkuval sem bír sokkal többet, de ott 50Nm nyomaték van
ez most olyan, mintha egy corsat hasonlítgatsz össze egy navarával fogyasztásba, sőt inkább az üzemanyag tank mérete szerint"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Findzs
addikt
Nekem sincs bajom az einhel gepekkel de ennyit biztos nem adnek erte.
2 db 1500 as akkuval 47 korul van.
[link]
De ha szempont a 4000 es aku akkor inkabb milwaukee.
[link]Ugyanugy szenkefementes, kb egyforma nyomatek de a milwaukee 12v os.
Cserebe magasabb fordulatszam.[ Szerkesztve ]
-
Smish
tag
Sziasztok!
Ezt ismeri valaki? [link] Mi a vélemény?
Vannak Einhell gépeim, eddig mind bevált.
Egy családi ház felújításához kellene. Gipszkartonozáshoz, asztalos munkákhoz.
Volt egy hitachim, de az tönkrement és az akkujai is régiek már. Így kuka.
2db 4 amperes akksival venném, így töltővel olyan 70k lenne.
Tudom van enyiért már Makita meg más is, de ez milyen lehet?
Most nézem lehet nem jó a link.
A típus Einhell TE-CD 18 Li-i Brushless solo.[ Szerkesztve ]
-
jeriko2
tag
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
válasz redwhite78 #5113 üzenetére
Rakjál rá ilyet: mágnesszalag
-
redwhite78
aktív tag
válasz Graphics #5103 üzenetére
Nemrég vettem meg a Metabo ütvés változatát. Elégedett vagyok vele, elég erős gép a méretéhez és a súlyához képest. Nem ipari célra szerintem nem kell erősebb. Számomra kicsit zavaró, hogy az aksira nem tudom stabilan lerakni, mert könnyen borul, illetve hogy nincs a gépen bittartó, ahova az éppen nem használt fejet berakhatom gyakran cserélgetős munka esetén. De ez csak azért van, mert a régi metabónál megszoktam + ezen van övtartó és világítás, tehát egál.
never go full retard
-
HÁZIGAZDA
-
zoli03
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv, karácsonyra szeretnénk venni valami otthon fúró-csavarozó akkus kéziszerszámot.
Kb igény, hogy egy jó középkategóriás termék legyen.
Ha van konkrét best-buy szívesen fogadom, kicsit laikus vagyok a témát illetően.
-
jeriko2
tag
válasz DoItYourself #5098 üzenetére
Ez tényleg nagyon gagyi,
Fúrd ki a csavarfejnél a nyelet hosszirányban akkora fúróval, amin átfér a megfelelő csavar. A csavarfej eredeti helyére tegyél be egy anyát, az üreges nyélbe belülről pedig mehet bele a csavar. Szerintem így is elég erős lesz, de a nyélbe belülről tölthetsz valami kétkomponensű ragasztót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest