Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Hát úgy ha most vennék 2 Ah-t, és átalakítanám...az nem annyira jó deal...főleg ha a 10eFt-os 4Ah-hoz arányítom. De a régiket átépíteni, pláne, hogy a nyomtatás nem kerül valószínűleg nekem semmibe...így már nem rossz üzlet.
Jah, a 8Ah jó ár egy húszasért... gondolom lesz is reggel tumultus. Mondjuk ahhoz meg kell a legnagyobb töltő, mert kihullik a hajam mire egy sima feltölti 😁😁
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Ez ugyanannyira buflák mint a gyári 4ah. Csak a kettes van betoldva. 10db két sorban. Ezért van ráírva a hatos mert gondolom 3000-el rakta össze. Ugyebár annak a függvénye milyen cellákkal rakod össze. A gyári bms ugyanaz a 2-es 4-esben.
Nálam az a terv, hogy 2 régi 2Ah lesz összepakolva egybe. Az üresbe meg teszek valami nagyobb cellákból 10-et... aztán lesz 6-7Ah-ás.
Amúgy a holnapi 10 ezres 4Ah is jó vétel szerintem...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
senior tag
Nem használok dekopírt, olyan ritkán kell hogy még nem áldozta rá. Elég drága a DeWalt, Stanleyt láttam olcsóbban, robosztus de hogy milyen lehet...Szomszédnak Makitája van, fémlemezt is vág vele. Eszembe jutott amikor olvastam, hogy körfűrész és utána kis kézi fűrésszel befejezni? Vannak olyan nagy lapos 30cm-esek, visz gyorsan. A rövidebb részen már nem is lesz kedved a körfűrészt illesztgetni, olyan gyorsan elvágja.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
st6969
őstag
Szia,
tegyél egy próbát itt is, de a legfontosabb kritériumodat nem biztos, hogy egy szúrófűrész fogja tudni teljesíteni, persze attól függ, mekkora pontossági tolerancia megengedett, milyen vastag a munkadarab, és sok múlik a jó lapon is.
Mit szeretnél vágni egyébként (biztos, hogy a szúrófűrész arra a legalkalmasabb)? -
addikt
nem vettem még okos akkut, csak butáim vannak
az internet népe szerint [link] és [link] működik oda-vissza (okos töltő buta akkuval, buta töltő okos akkuval) de kell a buta töltőből az, ami tud legalább 4,5A-t leadni“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
a2d2
addikt
Én kivárom a 2x40v Makitát, tavasz környékén érkezik.
Úgy néz ki ez az xgt széria lesz a nyerő, ma meg is veszem a fúrót akksi nélkül.Az akksikkal még gondban vagyok, írtam a Makitának levelez ezzel kapcsolatban, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Nulláról szeretnék egy akkus gépparkot kialakítani és eladni a konnektoros/benzines dolgaimat.
Első körben vennék egy láncfűrészt és egy ütvefúrós csavarbehajtót, tavasszal pedig egy fűnyírót (ha lesz már addigra 2x40V-os modell, ennek a 72V-osnak nem nagyon látom az értelmét) és egy fűkaszát. A Dewalt és a Makita között vacilálok, hetek óta a teszteket bújom, azt látom hogy mindegyiknek megvan a maga hülyesége, mégis a Makita felé húz a szívem mert egyszerűen precízebbnek érzem a dolgaikat ( a Dewalt inkább nyers erőben jó).Na a lényeg hogy az akksikal kapcsolatban szeretnék valamit tisztázni mielőtt beletolok ennyi pénzt a rendszerbe.
Alapjában véve tetszik a kisebbik, felsőmarkolatos láncfűrészük (a nagyobb is tetszik de az bitang nehézre sikeredett).Ez 4.0Ah-s akkumulátorral van csomagban, de a lenti videón látszik hogy vígan elvan a 2.5Ah-s akkumulátorral is:https://www.youtube.com/watch?v=jTnPUXX4aW0
Az is látszik hogy a 8 Ah-s viszont ebbe nem megy már bele, amit nem értek ugyan, de nem olyan nagy gond:https://www.youtube.com/watch?v=kMIW3Vg2yME
Ebben a videóban viszont az látszik hogy a 2.5Ah-s akksi igazából sokkal jobb választás a 4-es helyett:https://www.youtube.com/watch?v=5I1O_0rj-2U
Viszont a későbbi nagyobb képeknek kevés lehet ez és inkább az 5.0-ás csomag az ajánlott:https://www.youtube.com/watch?v=Jaa7lNCx4h
A fentieket összegezve három lehetőséget látok.
A variáció:
Megveszem csak a kis láncfűrészt és a legerősebb fúrót és rendelek hozzá egy töltőt és 2db 2.5Ah-s akksit. Ez így praktikus mert kisebb lesz az összsúly is és az egyik akksi töltődhet amíg a másikkal dolgozom. Valamint meglenne a két akksi a 80V-os rendszerhez később.Egyedüli kérdés hogy a mostani 2x40V-os bozótvágónak elég-e a 80V 2.5Ah, illetve ha jövőre kijön végre egy 2x40V fűnyíró annak elég lesz-e 80V 2.5Ah teljesítmény (pusztán motorteljesítményre nézve, nem üzemidőre, azzal együtt tudok élni ha kifogy a kraft és tölteni kell).
B variáció:
Megveszem a kis láncfűrészt és a legerősebb fúrót és rendelek hozzájuk 1db 5.0Ah akksit és töltőt. Jövőre pedig vennék még egy 5.0Ah-sat a 80V-os gépekhez. Így teljesen biztosra mennék, viszont sokkal szerencsétlenebb a dolog mind súly mind munka közbeni tölthetőség szempontjából. Meg ugye a teljes rendszer ára is nőne a drágább akksik miatt.
C variáció:
Elfogadom hogy a 4.0-s akksi kicsit rosszabbul teljesít, meg kicsit nagyobb, megveszem a láncfűrészt csomagban. Így a kis gépeknél rosszabbul járok mintha 2.5Ah-s akksim lenne, a nagyobb gépeknél viszont talán kevesebb gond lenne (a fenti nagyobbik láncfűrészes videóban a 4.0-s már jobban teljesített a 2.5Ah-snál, de jóval gyengébb az 5.0-snál).
Szívem szerint a C variációt elvetném, mert a kis gépek nemhogy nem profitálnak a nagyobb amperszámból, hanem vissza is fogja kicsit őket. A nagy gépeknek meg még nem elég a 4-es és az 5-ösért kiáltanának (de a kis láncfűrész nagyon szépen elvan a 2.5-essel, szóval itt lehet valami nagyobb ugrás a két gép áramfelvétele között)Ha a fűnyíró is profitálna az 5.0-ás rendszerből akkor erre felé indulnék el, ha nem, mert a 80V-nál nem lesz gyengülés akkor a 2.5Ah-ra szavaznék.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
8th
addikt
-
addikt
ezt pont akartam én is kérdezni, van egy halottnak tűnő Al-Ko akkum (36/40v) amire rámérve ilyen 29v körüli feszültségeket mérek, töltőre téve villog, hogy cseréljem ki
csak simán kössem össze a pozitív meg a negatív pólusokat egy másik, jól működő akkuról?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Findzs
addikt
Nem hiszem, hogy megéri a +5 ezer forintot. Nem beszélve arról, hogy ezekhez már akkor az intelligens töltő lenne jó ami 18 ezer.
Remélem nem vonják ki a régieket a forgalomból.
Lehet most kellene venni amíg még van?[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
YAS-dude
őstag
Egy ilyen akkumulátor 5 (vagy 2x5) sorbakötött cellából áll. Ezek a gyártási pontatlanságok, apró kémiai eltérések miatt nem teljesen egyformák. Egyik kicsit gyorsabban merül, a másik lassabban töltődik, stb. Hagyományosan ezek nincsenek külön kezelve, az akkuban lévő management áramkör a teljes telep tulajdonságait figyeli. Így egy-egy gyengébb cella hamarabb megpusztul és viszi magával az egész csomagot. De ha egyenként ki vannak balanszolva, minden cellára külön odafigyelve, akkor a teljes akku élettartama kitolható. Főleg ilyen, gyaníthatóan olcsóbb, egyenetlenebb minőségű cellák használata esetén.
De ezt az egészet az akkuban lévő áramkör intézi, a töltő nem tud semmit a cellákról és azok sem egymásról.
[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
Kíváncsiságból ma vettem a Lidl-ben egy vezetékes Parkside ütvecsavarozót, de ez már az újabb 500NM-es. Hazamentem mondom a másik autón (Kuga) megpróbálok lelazítani egy csavart amit tavasszal raktunk rá nyomatékkulccsal (135nm). És hát a régi nem szedte le, míg az új igen. Mondom ez mégiscsak fele annyiba kerül mint a Yato.
-
st6969
őstag
Én egyszer majdnem megpróbáltam. Azt hittem, bután kicserélem az NiCd-t, Li-ion cellákra, oszt' kész. Aztán kiderült, hogy töltőelektronika, csatlakozók, meg mittudomén még mi kell hozzá, nekem nem érte meg azt a sok molyolást.
Persze, ha szeretsz barkácsolni, Aliról ezt-azt rendelgetni, akkor ok -
addikt
olyat nem fogsz kapni, hogy ni-mh gépbe i-ion akku
vannak ugyan átalakítások (magyar nyelven is) de azok inkább ni-cd akkukat alakítanak át
és el kell olvasni az első hozzászólást is ott youtube-on, sok buktatója van“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
hzsolee
őstag
Én azt tudom, mit nem. Karcher K2-m van. Fűnyírót, kocsit, bringát stb szoktam mosni vele. Jó, levisz mindent, de műanyag a bele, szóval hamar odalesz....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
addikt
nekem kétféle van, egy Stanley és egy kínai (a nevesebbek közül, Fluoreon) és sem válaszfal téglában, sem a 38-as vázkerámiában (Porotherm) nem ad megbízható jelet.
nagyon függ attól a találat pontossága, hogy milyen mélyen van a vezeték a falban, nálunk van falfűtés ami miatt a külső falakon a vakolat kb 3x olyan vastag, mint azokon, amiken nincs falfűtés (mert a tégla előtt, a vakolatban mennek a csövek) és ezekben a vastagabban vakolt falakban pl egyáltalán nem talál semmit, hiába állítható a "keresési mélység" mindkettőben.(#8563) konvergal ennyiért egyértelműen a 12v-os kék Bosch, megint akciós az emagon[link] koffer, két akku, 18v-os gépeket megszégyenítő teljesítmény.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
sanzi89
addikt
Blokkot megkeresed, telefonon felhívod a Lidl-t, elmondod a problémát. Valószínűleg küldenek futárt a rossz termékért, kb. 1 hét múlva meg kapsz egy új ugyanolyan terméket, vagy egy jegyet, amit beválthatsz/levásárolhatsz bármelyik Lidl-be. Más termékre csere nincs ráfizetéssel sem.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
veze
őstag
A mult héten a lidlben árult parkside , 9999 forintos porszívóba jo a Karcher porzsák ( és a Karcher papírporzsák még nagyobb is meg jobb minőségú és olcsobb is,) Ezt onnan tudom hogy vettem a lidlesből a mult héten és beleprobáltam a meglévő Karcher porszívó porzsákját.
Ha valakit érdekel Karcher porzsák pontos kódját ( most melohelyen vagyok és így nem tudom fejből)[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Hát porzsák, pölö ilyen.
Nekem egy kisebb parkside van. Az is ilyen fém hordós, csak dugalj, és szívóerő szabályozás nélküli (egyenlőre). Nem emlékszem adtak-e hozzá porzsákot, de én nem használok hozzá. A redős szürőre tekerek papírt, amit harisnyával rögzítek. Tök jól megfogja a falfúrás porát és nem megy a redősre ami tiszta marad. Amúgy elég horror árnak érzem a redős, meg a zsák árakat is. A lakásban is olyan gép van amibe nem kell egyik sem...
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Én tegnap vettem, de viszem is vissza, mivel az útmutató szerint autó gumijának fújására nem jó (persze hogy pont arra vettem). 8 bart tud úgyhogy nem értem miért, de inkább nem kockáztatok.
A hangjáról találsz videót a yt-on; úgy rémlik 97dB van ráírva.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ph_5.5
aktív tag
A bit befogás remek találmány- az ütvecsavarozót pont ezért szeretem a sima akkus fúróhoz képest
-mert nagyobb a fordulatszáma (1500 vs 2800)
-mert nagyobb a nyomaték ( 40 vs 180 Nm)
-mert gyorsabb az eszközcsere külön adapter nélkül is ( igaz az adapteres megoldással olcsóbbak a rövid bitek)
A fúrószárak esetén szakáruházban nekem azt mondták- jelenleg nincs olyan minőségi paletta bit befogású fúrókból mint a sima hengeresekből. Illetve míg egy jó minőségű sima fúrószár mondjuk 300 Ft addig egy bit befogású arányaiban drágább (és rosszabb)
Én csak a bitbefogású kőzetfúrót kritizáltam Mert az... értelmetlen. Ütvecsavarozó befogással nincs olyan hogy ütve is fúr. -
Ferike81
senior tag
Nagyon sok gépet tudsz venni akksi nélkül. A Makitámhoz 22 ezerrel lett volna kevesebb a 2 akksi mint a gép+ 2 akksi+töltő kofferban. Engem inkább az bosszant, hogy miért nem megy Magyarországon a Lidl webshop.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
wep
tag
Ezért mondom, hogy komolyabb betonhoz nem való ütvefúró. A fúrókalapácsok viszont nem olyan ügyes, kezes kis jószágok, mint amiket eddig ajánlottunk, meg árban sem ez a kategória, ha komolyabb gyártóról beszélünk.
Fa, fémek, műanyagok pontos fúrására sem alkalmasak, az esetenként hozzájuk adott, vagy külön megvásárolható tokmány használatával ugyan befoghatóak nem SDS fúrószárak, de ezzel precíz, méretpontos furat nem igazán készíthető.[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
Én is fúró vásárlás előtt állok. Sajnos nem könnyű találni egy rendeset.
A következők a feltételek:
fém gyostokmányos egyhüvelyű
a forgásirányváltó ne a ravasznál legyen mert abba mindig beleakadok
ütvefúrni is tudjon
fordulatszámszabályozó is legyen rajta[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Keef_Lee
senior tag
Elmentem Herkulesért, aztán Toolsont vettem végül. 5 év gari. Érdekes hogy a Bauhaus az érvényes katalógusában ezt 50-ért hirdeti. Ott meg 10-el kevesebbért van kirakva. Most neten is 10-el kevesebb náluk.
Szóval herkules, einhell árban vettem ezt így. Az eladó szerint komolyabb, mint a herkules. Én nem nagyon láttam különbséget.De masszívnak tűnik nagyon. Valami másik korongot majd kellene rá venni állítólag a szebb vágásképhez. -
Findzs
addikt
Ez a herkules meg a toolson asztali körfűrész jónak néz ki.
2000w os motor 85mm vágási magasság szemben az aldis 1200w és 45mm magassággal.
És "csak" 9-10 ezerrel kerül többe állványostól.
Keef_Lee is most akar olyat venni.Az impuls nem a beton fúrást segíti.
"impulzus-üzemmód a szoros csavarok kicsavarásához és a sima felületeken való fúráskezdéshez"[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
nahrok
csendes tag
Ebben az évben végig, vagy ameddig a készlet tart.
Nekem is várni kellet az akku csomagra, mert mikor rendeltem akkor nem volt nekik.
Telefonon kaptam információt hogy érkezni fog, nyugodtan rendelhetek.
Szerintem most sok helyen vannak akciók, márkás profi gépekből is, érdemes bogarászni a netet.
Pl. a Ryobinál is van hasonló akció, bár az már kicsit húzósabb árban.
Biztos vannak sokkal jobb gépek, meg rosszabbak is, de többet nem igazán akarok rá szánni otthoni használatra. Egyetlen kikötésem a brushless technológia volt. Ez einhellnél nem találtam kedvezőbb ajánlatot.
Hibát meg mindegyikbe lehet találni. -
nahrok
csendes tag
Szia!
Egy pár szót a gépekről.
De előtte a rendelésről.
Remek gyors volt a szállítás, és csomagolás. Telefonon minden kérdésemre korrekt pontos válasz kaptam.
Hétfőn délután rendeltem, szerda délben csengettek.
A gépekről.
Kipróbáltam a masinákat, de nem feszgettem a határait, mások megtették már előttem.
A fúrógép alap változat, nincs ütvefúrási funkció(nincs rá szükségem, arra ott a pneumatikus az öcsémnél ha esetleg betont akarok lyukasztani. A körmös tárcsás ütő mechanizmus nem használ egy gépnek sem)
Fogása kényelmes, az irányváltó kapcsolója remek helyen van, még kesztyüben is, nem kel a csuklót megmoccintani a művelethez, föleg hogy nekem kicsi kezem van.
A súlya viszont tekintélyes a tíz cellás akkuval( későbbiekben veszek hozzá egy öt cellásat 2,6A, szerintem az is elég)
A tokmánya elkattanós rendszerű, fém. Nyomatékgyűrűje pontosan érzékelhetó, talán lehetne alacsonyabb az indulási érték.
Megvilágítás jó, jobb mint a kapcsoló felettiek amit a tokmány kitakar.
Sebesség finoman adagolható, szinte nulláról.
Egy negatívumot említenék. A markolat lehetne maszivabb,stabilabb. Kézzel is meg lehet tekerni, erőssebb csavarozásnál, vagy fúrásnál, célszerű a segédfogantyút feltenni, igy tehermentesíteni.
Nem biztos hogy egy leejtésnél sértetlen marad. Érdekes hogy a márka név csak tamponozva van, nem formába öntve, de ez csak kukacoskodás.
Dekopír jól összerakott darab.
Próba vágásokat végesztem, nekem megfelelő nem erölködik. A szögbe vágás nem az erőssége.
Akkuval súlya jó kényelmes tartani.
A talpa az átlagnál nagyobb, 19 cm hosszú, nem billeg el, remek.
Talp beállítás ötletes, jobb mint a csavaros
A led megfelelő világítást ad. Lézer nincs. Sok értelme nem lenne.
Fordulatszám 2400, ami nem tünik soknak, de a lökethossz 25,4mm ami a profi gépekre jellemző.
Előnye a nyugodtabb gép járás, és természetesen a fűrészlapot hosszabban használja, ha már egyszer kifizettem a teljes lapot elejétől a végéig. Barkács kategóriában 15-18mm az általános, 20mm már jó értéknek számít (parkside)
Azért vannak kifogásaim is.
Indítás csak a reteszelő oldásával lehetséges, elsőre szokatlan, de aztán másodjára is. Majd meg szokom. A fordított megoldás jobban tetszik.
A fűrészlap tengely megvezetése, illesztése szokatlanul nagy. Előre-hátra még rendben van, de oldalra már nem.
Ezért nem vág pontosan szöget.
Plexibúra nem szerencsés, led fénye erősen tűkröződik rajta, a vágási pont e miadt nem látható tökéletesen. Le is vettem. Védő szerepe nincs arra ott az acél hurok a kés előtt, az újjamat meg csak nem teszem oda menet közben.
Esetleg por elszíváskor van jelentősége, akkor fel pattintom.
Talp alu öntvény, rá csavarozott műanyag betéttel. Az acél jobb lenne, egyben merevítene is.
Sík felűletre helyezve pár tized mm billegés tapasztalható, majd megoldom, bár bosszantó.
Gyorstöltő használatiban már másképpen van leírva a töltés folyamat
3Ah akkunál 40 perc gyorstöltés, de ez 80%-ot jelent, a fenmaradó 20% kímélő töltéssel történik plussz 1,5óra.
Összességében megérte az árát, hobby oldalon a felsőszintet eléri, de a profi gépektől azért még elég távol, van
Ilyen akcióban ha lesz jövöre elgondolkodok még két gépen.
Kicsit hosszú lett. -
nahrok
csendes tag
Szia!
Itt rendeltem meg.
Ott le van írva milyen feltételekkel van az akció.
https://webshop.bittmark.hu/szerszamgepek_148/einhell_gepek_149/1_akku_15_gephez_372/einhell-18v-30ah-pxc-starter-kit-6974
Itt pedig az új katalógusuk, magyar nyelven .
A legfelső a sorban.
Szerepelnek benne a hogy melyik gép mit tud.
Érdemes összehasonlítani a hagyományos, és kefenélküli technológiát azonos gépcsaládon belül.[ Szerkesztve ]
-
-
sanzi89
addikt
Pedig az a 6l-es a legjobb kompromisszum. Nem tudom milyen táskakompresszorra gondoltál, de az Einhell TH-AC 190-esben nincs semmilyen tartály.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
xxxjjjkkk
senior tag
furó flex az alap kéne legyen, ha csinálsz valamit, akkus fúró megteszi, főleg ha ütvefúrós 15, flexből érdemes jobbat venni, mert 15 az is, de a szar is 10, az ócska meg 5, védőszemüveg kesztyű korong 2 fúrószárak 2 bitek 4
Ott jársz, hogy 38, és akkor jönnek ilyenek, hogy fakorong, vagy dekopír fűrész(aldis ok, 8 ezer). Ütvefúró-fúrókalapács is 15-20 a lidlbe is.Ezeket jobb szép lassan, akciókba megvenni, akkor az asszony is jobban viseli.
Vagy csinálod ugy mint apám, hogy vesz valami szart 6 ezerét, de azt rendszeresen. 200ft os imbuszkulcs készlet, ami első használatra szétment. Én vettem 3600 ért neo -t, az olyan, hogy a csavart előbb nyalja el, mint hogy ő sérüljön.
Parkside gépeket akkusba azért érdemes venni, mert mostmár kompatibilisek az akkuk egymással, bár én vezetékes párti vagyok, aldissal együtt nyugodtan veheted 3 év gari van rá, és árban verhetetlenek.
Meg szerszám is mehet onnan, vagy a neot merem ajánlani, de a gepdepo bol, ne az obiból.Persze kérdés, hogy mire van igény, mert ha apósod ott van, akkor túl nagy gépedítés nem kell, ahogy írtad is.
[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
Akkus flexrol altalaban:
durvan 11000helyett 7000 a fordulat es zabalja az akksit, gondolom ez is
hacsak nincs valami olyan kulonleges otthoni tevekenyseged, vagy akkora kerted, hogy gond a hosszabito, akkor vegyel inkabb hagyomanyost, ennyiert van kissebb is, komolyabb isakkus szegelynyiroval ugyan tapasztalatom nincs, de hasonlo okok miatt meggondolando lehet a hagyomanyos
black: ugy legyen, de tenyleg
[ Szerkesztve ]
-
-
szatocs1981
aktív tag
-
xxxjjjkkk
senior tag
nekem egy 450W os black and decker van(nem én vettem)
hát inkább nem vágok vele semmit, csak ha muszáj
dolgoztam azzal a nagy böszme metaboval, vagy a kis makitával, hát ég és föld
még a skill úgy ahogy jó volt, de az is valami 6-700W[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest