-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Na, ez érdekes.
Mert a limit 25E volt, amit 60-ra emeltem fel (maga az áru 48E).
Természetesen van a kártyán elegendő pénz, ezért sem értem a dolgot. Maximum talán az lenne a magyarázat, hogy hiába lett átállítva e-bankon keresztül a limit, lehet később fog életbe lépni.
Egyébként még azt furcsállom, hogy az e-bankban a fiókomhoz tartozó bankkártyaszám más lett, mint ami most nálam van. Valamint az e-bankban az új kártyán lévő lejárati dátum is 2020 lett.
Viszont tegnap voltam étteremben, moziban is és mindenhol a kártyámmal fizettem, gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó egy Gigabyte Aorus Master Geforce RTX 4070 Ti SUPER videókártya 0
- MacBook Air 13.3 M1 (97% akku, 1.5 év garancia) - 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest