Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz catroot #82006 üzenetére
Állítsd a vásárlás megjelenítést 2020-ra, most az utolsó 60 napon áll. Tudsz neki ott a vásárlásnál üzenni, aztán ahogy gondolod a rendezését megbeszélitek. Ha visszaküldenéd és PayPal-al fizetted akkor ők kifizetik a vissza postát 9300 Ft értékig, de ha 500 g feletti akkor sajnos a posta többet kér, esetleg a GLS-el beleférsz a PP keretébe.
Ha nem volt PP akkor a finanszírozás a tied, még akkor is ha a szállító késett.[ Szerkesztve ]
-
PROTRON
addikt
válasz catroot #81731 üzenetére
Gondolom azért fura, mert feltételezed hogy kifelé is annyi az adminisztráció, meg a csomag logisztikai elosztás mint befele.
Pedig ha belegondolsz kifelé csak annyi hogy a kikötőben melyik konténerbe kerül ami melyik hajóra megy, míg befele, elosztani a teljes EU-s állományt és megnézni mindegyiknél a vámnyilatkozatot azért más kategória.Én kíváncsian várom hogy mikorra ér ide Kínából a szállítással 19 usd rendelésem. Az 1 usd-s ápr 1-27 közötti szállításhoz képest kifizettem a 3 usd márc 25-ápr 20 közötti érkezésért, de most azt írja hogy lehet már márc 25-re ide is ér. Minden esetre, már elvileg elhagyta a regionális elosztót.
Ha speedpakos akkor jól gondolom hogy ismét magyar posta fogja hozni?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
rednifegnar
senior tag
válasz catroot #81731 üzenetére
a gsp mindig tetu lassu volt.
lehet ott vamoznak valamit. nekem most a fedex hozott japanbol, az is korbejarta fel eu-t, aztan itt is allt egy par napot, a tenyleges utazasi ido toredeke az egesznek. amugy meg ha van szamod erdemes nezni a szolgaltato sajat oldalan is mert van hogy az ebayos az megakad egy ponton, mikozben a szolgaltato tovabbitja.A camera does not make art, the artist makes art.
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz catroot #81467 üzenetére
Nekem is van egy orosz küldeményem ami eltűnt. Dec.12-én küldték el Oroszországból az orosz posta oldala szerint. Viszont a magyar posta nyomkövetője szerint dec.17-én küldték el, de van előtte egy dec .12. bejegyzés is .
Elég sokan panaszkodnak most, úgy látszik be se érkeztetik az országba és egy konténerbe pihentetik a csomagokat.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Topikgazda
válasz catroot #81467 üzenetére
Ez elindult volna Milánóból 23-án csak még a megérkezést itt nem könyvelték le, mert az lenne a következő. Volt lezárás, de a postai szállítás az ment volna, csak az ünnepek alatt álltak le
Lehet hogy várnod kellene még egy kicsit, holnaptól kérheted, de ha egy hét múlva teszed azzal sem futsz ki az időből. -
nyepi
tag
válasz catroot #81388 üzenetére
Én nemrég rendeltem egy elég drága erősítőt Olaszországból. Volt követési szám, annyit láttam, hogy jan. 3-án adták fel, 4-én beérkezett a helyi logisztikai központba, onnantól semmi. Aztán múlt hét pénteken minden előjel nélkül egyszer csak beállított vele az MPL. Se egy e-mail se egy telefon, se semmi.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz catroot #81354 üzenetére
Jelezheted bármikor, de reklamációra, pénz visszakérésre 30 nap áll rendelkezésre január 13-tól. Lényegében nyugodtan várhatsz a case elindítással még 10 napot.
Bővebben az Összefoglaló, 3. A problémák megoldása a vásárlói védelem keretében és a 4.a) eBay-en Case indítás, ha nem érkezett meg a vásárolt termék -
Topikgazda
válasz catroot #81128 üzenetére
Jelenlegi angol álláspont szerint ők január 1-től a mi szempontunkból már vámjogilag nem EU-s ország, így a harmadik ország féle eljárás alá esnek.
Lehet hogy még a napokban talán lesz valami egyezkedés és lesz normális Brexit kiválás, de nem valószínű hogy a vámos téma még egy hónapot csúszna, mert erről is kaptam információt.
Vannak cégek akik 12.15-től már nem szállítanak az EU-ba, az angol posta is december 20-tól EU-ból csak vámárúnyilatkozattal (CN22, CN23) ellátott csomagot továbbit, kézbesít az angol címzetteknek. Így sajnos ez élő lesz, viszont július1-ig érvényes lesz az hogy a 10 €-ot el nem érő Áfa-t elengedik , így a mostani határ, 30,7 font körül lesz januárban is ameddig nem kell fizetni semmit, de 23-án pontosan meg tudom mondani[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz catroot #80488 üzenetére
Nem. Ha svéd postás a számod és mondjuk Kínából jön, akkor 2 érkezés van, első amikor megérkezik oda, a második amikor megérkezik ide. Gondolom neked az első lesz még. Némelyik nyomkövető rosszul írja. De az összes Kínából küldött és más nemzeti posta esetén ez így működik, előbb az adott országba kell elérnie hogy onnan továbbítsák ide, nem direkt jönnek, azok csak a CN végűek, ha postai azonosító.
-
rednifegnar
senior tag
válasz catroot #80488 üzenetére
igen van hogy azt irja hogy kezbesitve de kozben csak atadta az itthoninak, pl nekem a spanyol csomagom ez utan meg 1 het volt mire a gls kihozta. van olyan is hogy 2 track szam van, es az egyik szerint kezbesitve (akkor altalaban csak atadta a masiknak).
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz catroot #64584 üzenetére
Összefoglaló: a kártérítés vagy refund ügyében. Case-t a (legkésőbbi becsült - Estimated Delivery) érkezéstől számított 30 napon belül tudsz nyitni az eBay felületén keresztül, ha nem egy országban vagy az eladóval, ha azonos az ország, akkor 7 nap.
Ha egy vásárlásnál nincs megadva Estimated delivery, akkor a vásárlás napjától 30 nappal kell számolni a várható szállítási időt, és ha az letelt, attól a naptól 30 napig van vásárlói védelem.
A refund lenne ha nem érkezik meg.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz catroot #62409 üzenetére
Az eladók 90%-a küld ilyen üzenetet, ugyanis értékelésnél a "How satisfied were you with the seller's communication?"-t nem tudod csillagozni, ha nem írt neked üzenetet, egy ilyen "sablonnal" viszont megoldják azt, hogy már azt is tudd értékelni. (Free shipping-nél ugye a szállítást sem lehet az alapból 5*)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
domos
senior tag
-
catroot
veterán
válasz catroot #60637 üzenetére
Megjött a csomagom végre.
Kicsit vegyesek az érzéseim. Egy dslr gépet rendeltem (200+ pozitív eladó, aki fotós cuccokat ad/vesz).
A leírásban "excellent" volt. Viszont a gép belülről (tükör és szenzor) poros kicsit.
Nem nagy valami kitakarítani - elvileg. De ha nekem nem megy, vinnem kell szervizbe.
Kicsit viszket az ujjam, hogy menjen egy negatív, vagy semleges - bár nem fogom meglépni.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
havri1
félisten
válasz catroot #60581 üzenetére
Nekem az elsején feladott EU warehouse-os telefonjaim (2db) szintén ma lett shipped angliából..6 napos szállítással, nem rossz..
01-May-2016 14:01 Booked Vincent Nam
04-May-2016 10:50 Accepted Received at Hounslow Depot
06-May-2016 17:00 En Route Ready to Ship
08-May-2016 16:45 En Route Shipped
10-May-2016 08:53 En Route In Transit - Received at HUB AMS[ Szerkesztve ]
havri
-
rostiron
őstag
válasz catroot #60514 üzenetére
Megírtam nekik hogy jó a cím, ezt kaptam.
Dear valued customer:
Thank you for your help with confirming the address.
In this case, the problem might be caused by late delivery.
We will contact the post office to find out what your package status is, and update you the latest information ASAP.
Meanwhile, kindly informing us once you receive the item will be appreciated, which can help us with saving a lot of work.
Thank you for your understanding and cooperation.
Best Regards
Jól értem hogy még mindig azt akarja, hogy várjak ??
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Topikgazda
válasz catroot #60442 üzenetére
Mert az UK-n van meghirdetve, a com-on csak a Watch listád-ban látod így, a forintra konvertált költség nem azonos a viszonyítási lehetőség nem léte miatt, de viszont megnyitva a tényleges indulási árat GBP 375.00 mutatja.
Az angol oldalon belépve a lista ablak és a termék nézet egyező árat mutat. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz catroot #59096 üzenetére
Nem vauzol bele, de ez:
"You can also view the details of this request in the Resolution Center."
nekem egyértelműen case, legalábbis nekem sima üzenetváltásnál nem szokott ilyet írni szerintem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
mackosajt
addikt
válasz catroot #58896 üzenetére
K&H-val is működik a Trustpay-es "azonnali" egyenleg feltöltés, szóval szerintem töltsd fel az egyenleged, és fejezd be úgy a vásárlást.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Topikgazda
válasz catroot #58888 üzenetére
Akkor azt kéne csinálnod, ha a kártyainformációknál megvan a CVC kód, vagy a bankod telefonos ügyfélszolgálattó kérd meg és add meg ezt a kártyát is a Paypal-n, és ez legyen a primary, amazt valószínűleg megszüntették, letiltották. Ezért nem tudsz fizetni vele.
A régit meg csak akkor töröld, ha minden, amit fizettél vele rendben megjött. ( Az esetleges refund miatt).
Melyik ez a zseni bank?
Enyém is e hónap végéig szól, a múlt héten 3-án kaptam meg, bár január 20-a körül rájuk telefonáltam hogy készítik-e és nehogy bankfióki átvétel legyen beállítva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest