- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Manjaro Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Family Link
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Miért ne tartotta volna magát? Lejárt a 7 év? Nem jön már frissítés? Késik, igen, de attól még jön, havonta a sec update is.
Nekem se tetszik, hogy ennyit csúszik a OneUI7, de ne hazudja azt senki, hogy nem tartja magát a Samsung az ígéreteihez. Azt gondolom írnom se kell, hogy sose adtak ki hivatalos dátumot a OneUI7-re való frissítésre.(vagyis de, pár hete, hogy ma indul, és koreában el is indult)
-
janeszgol
félisten
Az meg a másik. Sem alkatrész nem lesz hozzá. Persze ma még meg lehet venni egy A54-et a boltból, de az A53 már csak fufniban van talán. Ergo három éves telefont már nehezen veszel. Itt lenne értelme a 8 év frissítésnek. Bár talán még így sem.
Na mindegy hagyom a témát a hozzáértőknek. -
ilor14
tag
válasz
Kacsakompot #10 üzenetére
Melyik cégnél használnak 7 éves eszközöket?
Nem dolgoztam olyan helyen még, ahol az átlag laptopokat ne cserélnék 3-4 évente, de céges telefonokat is hasonló időközönként cserélik.
Szóval fasza, ha cégeknek ez egy lehetőség, de én még sehol sem dolgoztam, ahol ne cserélnék az eszközt ennyi idő alatt, míg átlag embereknél simán látok ennél sokkal öregebb telefonokat/laptopokat.
-
janeszgol
félisten
válasz
Ez így leírva csodálatosan hangzik. Aztán majd meglátjuk mit is jelent ez pontosan.
-
válasz
Milyen cégek kaphatnak ilyen Enterprise verziót?
Itthon is van olyan cég, amelyik használ ilyet?
-
Kacsakompot
kezdő
Mit nem értesz azon, hogy ez Enterprise verzió céges szolgáltatásokkal, amik szerződésesek? Te meg nyomod a bullshiteket és összemosod a lakossági szolgáltatásokkal. De jó, hogy itt vannak olyan fórumozók, akik évek óta csak az észt próbálják meg osztani nulla hozzáértéssel.
"De ha már enterprise, engem jobban érdekelne a zero day, illetve az ismert hibák kijavításának időablaka."
Nincs olyan, hogy ismert hibák időablaka. Többszörösen tesztelt és moddolt frissítéseket kapnak napra pontosan, ez továbbra sem lakossági szegmens. Olyan egyedi, akár cégre szabott frissítéseket is kapnak, amivel te átlag felhasználó sosem találkoztál és azt sem tudod mi az.
Szóval nyugodt lehetsz benne, hogy a szerződéseknek megfelelően kapják majd a frissítéseket, mert nyilván kötbéres lenne a dolog, ha nem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Hát igen. Ez az egyik. De ha már enterprise, engem jobban érdekelne a zero day, illetve az ismert hibák kijavításának időablaka.
-
NEM tartotta magát eddig sem a Samsung a konzumer telefonok esetében az ígért frissítési ciklushoz.
Motorola telefonom tavaly decemberben megkapta az android15-öt, az S szériás Galaxy telefonokra pedig még nem jött meg
Értem én, hogy azt nem ígérték, hogy mikorra jön ki, de lassan az android16 kopogtat, nem a 15-öt kellene várni
-
janeszgol
félisten
+ többiek
Igen oké, igazatok van, a Samsung eddig tartotta magát az ígéretekhez. De! A kérdés az, hogy pontosan, időben érkezzenek a frissítések is. Tehát egy zero day sebezhetőség kijavítása ha a Google megcsinálja időben (általában megszokta csinálni időben) ne hónapokkal később érkezzen. Erre ki vállal garanciát?
(Oké, ebben az Apple sem mindig partner sajnos.)Arról nem is beszélve, hogy mi fogja megkülönböztetni a business mobilt a többitől? Mert Jóska megveszi az S25 Ultrát félmilliónál több pénzért az nem elég belépő ilyen vállalásokra? Cégek ugyan ezt a mobilt lehet valamivel olcsóbban kapják meg.
-
janeszgol
félisten
válasz
Kacsakompot #2 üzenetére
De jó hogy itt mindenki marha nagy szakértő, csak ezt a szakértelmet sosem látom. Rajtad sem.
-
Kacsakompot
kezdő
-
janeszgol
félisten
És melyik márka az, ami már bizonyított frissítések terén? Az Apple. Majd 2032-ben megdicsérjük a Samsungot, ha minden frissítést időben, pontosan, késedelem nélkül megkapott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A válasz a Samsung Galaxy S25 széria vállalati verziói összesen 8 Android főverzióval és 2032-ig tartó biztonsági támogatással.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest