Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
válasz dReFiX #28825 üzenetére
Szia!
Innen vedd, és ezt az ebayen sok a hamisítvány.
-
Tomate
veterán
válasz dReFiX #28279 üzenetére
Egyszer hozzám egy tőlem 500m-re lévő utcába címzett levelet dobtak be... Fogtam és átgurultam vele a címre. Sovány vigasz de ebben még bízhatsz. Sose felejtem el, mikor a postás tuszkolta be az A4-es borítékot a postaládába és az amerikából érkező telefonom volt benne amit sima levélként adtak fel, rajta a 375$-os értékkel és a telefon nevével. Ki az aki ezt így nem húzta le a futószalagról? Szóval nem minden postai alkalmazott tróger, mert ha valaminek el kellett volna tűnnie az ez volt.
-
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #27048 üzenetére
Nem ebay és van szállítási díj is ha nem Budaspesten laksz (pestieknek elég olcsó vagy ingyenes), de van garancia
Kingston USB pendrive 32GB *DT III GEN* 5500Ft (23$ környékén van)
Kingston USB pendrive 16GB *DT 100* Gen2 2900Ft (12$ környékén)
Bár a sebességük nem a legjobbak, viszont nem árulnak zsákbamacskát sebesség tekintettébe[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tangerine
senior tag
válasz dReFiX #26741 üzenetére
Akkor lehet, abban volt az én cuccom is.
Szept 4-én vásároltam, 10-én fizettem érte, az eladó aznap fel is adta "marked as shipped" , bár a pecséten szept 27 van.
Okt 27-én refund. Ma meg megjött a csomag.Lehet, hogy még az augusztusiak is ideérnek.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Zirowe
nagyúr
válasz dReFiX #26741 üzenetére
Remélem előkerül még pár cucc, mert szeptemberből két termékem is van, ami még nem jött meg (12. és 19-én rendelt).
Amúgy eddig a 288 rendelésből 1év alatt 8db nem jött meg.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
matykooo
aktív tag
-
W1
senior tag
válasz dReFiX #26642 üzenetére
Én mostanában elég kellemeset csalódok a kínaiakban, sőt, eddig rossz talapsztalatom nem is volt. Hétfőn is kaptam egy $40 értékű Blackberry LCD-t, ami valamiért nem megy bele az előlapba (elméletileg 002/111-es, mint ami benne van, de a pereme más), írtam az eladónak, adott full refundot, plusz mondta, hogy a kijelzőt tartsam meg.
-
maszekember
aktív tag
válasz dReFiX #26122 üzenetére
Csak azért gondoltam,mert a kiszállítási idő meghatározására mindig a "munkanap" kifejezést használják. Ha hétvégén is jönne a már mozgásban lévő áru,akkor nem lenne értelme kikötni,hogy a szállítási időt munkanapban köll számolni. Vagy hülyeségeket írok?
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
maszekember
aktív tag
válasz dReFiX #26120 üzenetére
Úgy értem,hogy a hajót csak nem állítják le péntek du.tán 4-kor,hogy "szevasztok srácok,kellemes hétvégét!" ,egy repülő nem nagyon szokott egyhuzamban több napot repülni Ergo ha vmi sokáig jön vízen,akkor a saccolt érkezési időt (ezen logikai vonal mentén haladva) kicsit meg lehet csapni nem?
[ Szerkesztve ]
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
matykooo
aktív tag
válasz dReFiX #26059 üzenetére
úgy látszik még te sem találkoztál nyomi postással mikor albis voltam eleinte én se írtam rá mert minek, úgyis megtalál, de mikor rendszeresen nem talált meg, akkor én is odabiggyesztettem A mostani autós postás meg kb 3cm-re van attól h jól picsán rúgjam, mert egy bunkó köcsög szó szerint...
Ill. nekem a megye, telefonszámom is rajta van biztos ami biztos''a walesi srác aki legenda lett''
-
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #24978 üzenetére
Őrülj neki hogy neked megjön, nekem és csomó mindenkinek meg nem
És elhiheted nem ilyen kezdő eladó csomagjai nem jönnek meg
Én ebből rendeltem kettőt szerinted ez is kezdő eladó , és se híre se hamva a csomagnak, vagy itt van ez is ez se jött meg(unokatestvéremnek lett volna neki tetszett)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dicker
őstag
válasz dReFiX #24535 üzenetére
Szép ár Attól függetlenül, hogy könnyen beszerezhető, és rengeteget kibocsátottak belőle... Értéke = 0.
Nálam van egy pár ritkább darab is, ami mondjuk úgy 100-200 évesek, és hajtatlanok. (Ami a leginkább lényeg a papírpénzek gyűjtésében)
Na meg olyan is sokat nyom az értékén, ha pl. rá van írva, hogy "Minta" Lehet az egy mai 500-as is, értékben biztos több lesz. Persze ezekhez nem egyszerű hozzájutni. Eladni annál könnyebb. -
-
W1
senior tag
válasz dReFiX #24357 üzenetére
Inkább hagytam is a vevőt, mert ugyan azon az áron, de egyértelmű hirdetésbe megvettem $7-ért, bár lehet, hogy ugyan az az eladó más acc-al. Végülis mindegy, nagy meglepődésemre az eBay szerint már a postán van a termék, pedig körülbelül egy órája rendeltem meg.
Nem baj, tanulságnak levontam, hogy van ilyen, figyelni kell.
-
matykooo
aktív tag
válasz dReFiX #23642 üzenetére
hát mondjuk inkább úgy, hogy nem márkaboltban vett termék (a ruhára értem) de mivel ma már minden made in china, anyagminőségben ha van is különbség az nagyon minimális, vagy inkább semmi... kivitelezésben lehet inkább különbség (belső márkajelzések, hologramok stb)
De nem igazán veszed észre az eredeti meg ezek között a különbséget... szóval lényeg hogy nem józsefvárosi tommy hilfiger vagy ralph lauren hanem frankó
Órákban persze gondolom van különbség, ha külsőre nem is, belsőre biztosan... más szerkezet, más anyagok stb
szörnyes fejhallgatók meg egészen olcsótól kezdve az 1:1 AAAA replicáig vannak
Sok minden mással egyetemben
Holnap jön meg egy haveromnak egy farmere amit onnan rendeltem, majd dobok egy fotót
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Kal-El
senior tag
válasz dReFiX #23380 üzenetére
De pont az a bajom, hogy nem találom se a vásárlásnál, a fizetési lehetőségeknél, hogy PayPal egyenleg helyett bankkártyát lehetne kiválasztani. Erre azt mondta asound, hogy csak akkor lehet kártyán keresztül fizetni, ha az eladó ezt lehetővé teszi.
Se a PayPal accounton nem találok ilyet, hogy bankkártyáról, hogy lehetne pénzt befizetni PayPal számlára.(Pedig a kártya be van kötve. De USD alapú, lehet ezt nem fogadja el, hanem csak a HUF alapú kártyákat?)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #23303 üzenetére
Szerinted fog emlékezni hogy ép a tiédet mikkor adták fel, megnézi hogy mikorra van jelölve a feladás és azt fogja mondani, sőt az is lehet hogy nem egy ember intézi az egészet
Még az is lehet hogy be lett borítékolva mikkor bejelölte csak összevárnak megfelelő mennyiségű küldeményt és egyben adják fel
Amúgy is általában leírják a várható szállítási időt ami hazánkba max 25-30 nap, na ha ezt túllépi akkor lehet reklamálniHa meg olyan fontos a szállítási idő fizess többletet a gyors szállításért
hú de gyorsak vagytok mire megírtam(közben két telefonhívás is volt) ketten is reagáltak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
matykooo
aktív tag
válasz dReFiX #23303 üzenetére
ez kb ugyanaz mint itthon vaterán, hirdetnek rengeteg mindent de senkinek nincs raktáron... most ez meg, hogy ki mikor adja fel a dolgot 10ezer km távolságból, úgy hogy akár lehet 50-60 nap a szállítási idő (volt egy olyan csomagom amit 82-nap után köpött ki a posta) ezen felháborodni meg vergődni, hogy most 3-4nappal később adja fel, sztem teljesen felesleges...
Aki ebay-ről vagy más oldalról rendel, számoljon azzal, hogy az nem belföldi küldemény, és nem 2 nap alatt lesz nála... pláne, hogy nem EMS, meg DHL hanem szimpla posta...
az meg hogy valaki olyat hirdet ami nincs neki hirtelen készleten, de 3nap múlva lesz, sztem ebben sincs semmi különös, pláne úgy, hogy megint mondom 10ezer km-ről érkezik.
+ nem hiszem, hogy minden nap ugrálnak a postára / jön érte a begyűjtő postás
Azt gondolom ha megkapod azt amit kértél, olyan állapotba és úgy ahogy te gondoltad mindezt olcsóbban, inkább örülni kell... na de mind1 ez az én véleményem''a walesi srác aki legenda lett''
-
Zirowe
nagyúr
válasz dReFiX #23301 üzenetére
Az a lényeg, hogy (időben) megkapjad.
Általában 20-30 munkanapot ígérnek, a reális a 3 hét, ritkán a 4.
Ha ezen időn belül megkaptad, akkor nem értem a semlegest.Miért zavar, hogy ő is keresni szeretne rajta, ha te rendben megkapod?
Így is jobban jársz, mintha itthon vennéd.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
őstag
válasz dReFiX #23301 üzenetére
Igen az a feladasi datum. Regebben nekem is volt olyan, hogy egy hettel kesobb adta fel a seller, mint hogy megjelolte feladottkent, de egy kollega itt azt irta, hogy ez azert van, mert a seller is rendeli az adott termeket, es o is olcsobban tudja beszerezni, ha egyszerre tobbet rendel, igy nem egyenkent rendeli - postazza.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
-
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #22591 üzenetére
Írtam neki
És ha jól néztem hármat már refundolt is
Persze ha jól láttam az emailek közzöt, telefonról az ebay oldala nekem nem átlátható így ott még nem tudtam megnézni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Iomega
addikt
válasz dReFiX #22588 üzenetére
Nekem a rekord 7-8 munkanap idáig, de az esetek 90%-ában teljesül 9 mnap alatt. Szerintem ezt meghatározza az is, hogy hol laksz Magyarországon.
Angliából viszont 4 munkanap alatt szokott megérkezni, de ez alap szállítási idő, semmi extra. Ha például vasárnap, vagy hétfő reggel leadok egy rendelést, akkor azt csütörtök de. 10:00-kor hozza a posta.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
randras
veterán
-
Iomega
addikt
válasz dReFiX #22507 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam, hogy mennyivel jobb lenne, ha egy adott terméket, amit már többen is vettek egy eladótól, amellett ott lennének az értékelések arról a termékről. Megkönnyítené a jövendőbeli vásárló vásárlási szándékát.
Rendszerezni kellene az azonos termékekről írt értékeléseket csoportokba.
Valahogy biztos kivitelezhető lenne.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
TheWich
tag
válasz dReFiX #22052 üzenetére
Valami oka biztos van, hogy egy hirdetett termék alatt elérhető több változat.
Például láttam olyat, hogy szineket lehetett váltani, vagy garancia időt, kapacitás méretet stb...
Mindez az eladót védi szerintem, nem kell 5x tételt kitennie, hanem elegendő egyszer kitennie változtatható/választható opciókkal ellátva hirdetését. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban átlátható egy termék ha közel azonosak egy kalap alá van véve, mert lehet, hogy van neki még 100 terméke és azok is pár tulajdonságban változtathatóak.
Példa: Autó hirdetés. Általában a full extrás képet mutatják alap árral. De ha a képen láthatót szeretnéd akkor jönnek a felárak (ködlámpa, felni .... és még ami képen nem látható plusz)Témához visszakanyarodva, az is lehet, hogy kevesebb terméket hirdetve kevesebb a jutalék fizetés eBay-nek (ha jól tudom van ilyen is, erről nem tudok semmit).
-
Vedro
tag
válasz dReFiX #22017 üzenetére
Én Tőle rendeltem, és meg is jöt, minden olyan amilyet kértem:
extremeprocessorHTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
bul07
nagyúr
válasz dReFiX #22017 üzenetére
Még nem rendeltem tőle de ha jól emlékszek volt itt olyan aki igen(de a te döntésed legyen hogy kitől rendelsz)
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest