Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
-
szeva000
addikt
Hali!
Lenne egy csomagom a 2021076 követési számmal....Hol lehet ennek utánanézni,mert sehol nem akar találni semmit....
Már 3hete várom,egyedül ez nem jött meg.... -
faresz5
senior tag
UPS Worldwide Saver 3munkanap Usából, igaz 29dollár volt csak a szállítás, de még így is fél áron volt a termék a karácsonyi akciónak hála.
-
faresz5
senior tag
válasz maszekember #26884 üzenetére
Most kaptam két levelet Svájcból, elsőbbségivel , az első 3munkanap a második 6munkanap alatt ért ide. Egy időben adták fel mindkettőt, egy helyről,szóval szórás lehet.
-
bul07
nagyúr
válasz randras #26891 üzenetére
Hát az nekem se kell még ingyen se
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
NSG
csendes tag
Na ez már tetszik...
2012.12.14 09:47 Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureMost hozta a postás..
Gyorsan leért Zalaegerszegre.*** FiveOmens'04 *** :-)
-
bul07
nagyúr
válasz randras #26888 üzenetére
Lehet hogy ott tényleg elakad , fene tudja
Ti is kitöltöttétek a PayPal kérdőívét?
Mit lehet nyerni?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
NSG
csendes tag
Lehetséges, hogy a Paypal azért levont 1 dollárt, mert kinyomtattam az összes tranzakciós történetet?
Beléptem Paypal-re, aztán nézelődtem.. megnéztem mi merre meddig.. meg kinyomtattam a fent említett doksit, erre jön egy sms, hogy -218Ft paypal ..Ja és az a vicc, hogy a számlatörténetnél paypal-en nem szerepel ez az 1 dollár.. Az utolsó az egy 2 órával ezelőtti vásárlásom.
[ Szerkesztve ]
*** FiveOmens'04 *** :-)
-
bul07
nagyúr
válasz randras #26885 üzenetére
Hát még van hátra 5+1 munkanap(+1 az a szombat) karácsonyig , és szerintem a posta az szombaton is dolgozik(mármint a csomagok mozognak) így van esély hogy karácsony előtt megjön hozzá én 60% tenném
Svájc azért nincs olyan mesze[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
randras
veterán
válasz maszekember #26884 üzenetére
Szerintem már csak két ünnep között ér ide!
-
randras
veterán
válasz maszekember #26882 üzenetére
Jön halad, már Svájcban van.
-
ViNoR
csendes tag
köszönöm szépen a válaszokat!!
Vi NoR
-
Ayg0
senior tag
válasz sellerbuyer #26871 üzenetére
Nem az, hogy nem bírok, hanem nem akarok, mert értelmetlen. Mint írtam nem egyszeri alkalomról van szó, csak az első szakaszban (karácsonyig) lenne kb 6+ store/seller, és ahogy telik az idő folyamatosan bővül a lista. Vásárolni szeretnék egyszerűen, kínlódás nélkül, amire az oldalt kitalálták.
Erre keresek megoldást, ha van. De példa szerint nem tőled várhatom.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
ViNoR
csendes tag
Paypal-on kártya hozzáadásakor (add a card) levon 400ft-ot és küldenek egy kódot, ezzel kell megerősíteni a kártyahozzáadást (confirm...)! Miért nem kaptam meg a kódot, pedig már 4 nap eltelt azóta??
előre köszönöm
Vi NoR
-
Ayg0
senior tag
válasz sellerbuyer #26869 üzenetére
Legalább fél tucat (de inkább több) helyről vásárolnék. Mindenkivel levelezni se idő, se értelme. Valami áthidaló, kiskapus megoldás kell.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Ayg0
senior tag
Primary shipping address az angolra címre állítva, elvileg licitálni is enged, de csak fogadja és nem könyveli a licitem. Mit tehetek még? Registration address-t és nevet és állítsam az övére, illetve a Paypal-on is módosítsam? Vagy regisztráljak egy új eBay acc-ot a brit adatokkal?
-
kovy79
őstag
válasz randras #26866 üzenetére
Tudom, hogy volt róla szó, kb egy évvel ezelőtt ugyanígy feljött a téma.
Aki ilyen görény eladó, attól alapból nem vásárolnék (igen, görény, mivel kifizetem neki a pénzt és oda kell postáznia, ahová vállalta).
Egyébként is, szép dolog, hogy meg van adva a hirdetésbe, hogy szállítás UK-ba, oszt' nem rendelhetek oda...
Nem is értem, ilyet hogy engedélyezhetnek.
Mindegy.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
sellerbuyer
őstag
Az ilyesmit mindig egyeztetni kell az eladóval jó előre. Sok eladó pl. csakis és kizárólag a Paypal-ban megadott címre hajlandó szállítani. Mindenkinél más a hozzáállás, ezért kell egyeztetni az aktuális eladóval.
A tapasztalatom az, hogy ha kifejezetten üzenetben megírod az eladónak előre, hogy milyen címre kéred a szállítást, nem szoktak problémázni. Így lehet pl. a munkahelyedre kérni, stb.
-
kovy79
őstag
válasz randras #26863 üzenetére
Mit nem enged? Hogy nem veheted meg a terméket abból az országból, ahová szállít? Ha megveszem és kifizetem, utána mit mond, mi az érve? Szerintem a szállítási cím a lényeg. Lehet előfordulhat, de totálisan nem értem.
~700 vásárlásomból egy ilyen elmeroggyant sem volt még.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
maathe
senior tag
válasz maathe #26836 üzenetére
Az USA-ból rendelt csomag pont ma jött meg, a másik esetében pedig írtam az eladónak a tracking miatt és ezt írta vissza:
Hi
Thank you for your email.
I have just checked our records and your item was dispatched on 6TH therefore we would have expected you to have received it by now. As its been over 10 days I will contact Royal Mail to start a claim for the lost items and in the meantime I can dispatch a replacement item to you or if you wish issue you with a refund. If you would like to receive a replacement please confirm your delivery address.
Az utolsó mondattal kapcsolatban, lenne kérdésem, mégpedig az, hogy hol kéne igazolnom a szállítási címet?
[ Szerkesztve ]
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az eBay-ről az Egyesült Királyságból szeretnék venni valamit, de csak helyben érvényes a hirdetés. Lenne egy ottani ismerősöm aki karácsonykor jön haza, de nem akar foglalkozni rendelés részével, magyarán csak szivességből elhozza ha házhoz viszik neki. Kérdés: az szabályos és úgy már leadhatom e a rendelést a kiszemelt termékre, hogy az Account settingsnél a Registration address-t meghagyom a saját néven, saját címmel, a Primary shipping address-t viszont módosítom az ő nevére és ottani címére?
-
Tangerine
senior tag
Vettem egy csúzlit ~14$-ért.
Nézem a tracking-et, és aszongya hogy: "Küldemény vám elé állítva."
Ilyenkor mi van?Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
matykooo
aktív tag
válasz albinolynx #26848 üzenetére
makker
nálam ugyanez csak, 24.én rendelve és fizetve, 30.án feladva aztán így kb ennyi meg 1.én és 2.án továbbítva lett Mo felé...
Up: érdekes, ha most ránézek a Sao-n a track-re kajak visszafelé haladunk, ott azt jelzi, hogy még most fog feladásra kerülni, 2 napja meg már azt írta h elküldve... tegnap, meg hogy nincs is ilyen csomag
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
motorhead
aktív tag
Sziasztok!
A USPS Priority Mail International Small Flat Rate Box az nyomkövetős kellene hogy legyen jól tudom?
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
NSG
csendes tag
válasz albinolynx #26848 üzenetére
De jó neked.
Nekem elakadt. Pedig csak egy 10 dolláros tablet tok.
Remélem, hogy csak szimplán nem frissítették.. Még szerencse, hogy holnap is munkanap lesz, így nőnek az esélyek.2012.12.11 17:38 Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.12.11 17:43 Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs*** FiveOmens'04 *** :-)
-
HXY
addikt
válasz sellerbuyer #26849 üzenetére
Kérdezd meg, hogy van-e a local pick-up!
-
albinolynx
őstag
Karácsony előtti "rampage":
2012.11.29. = fizetve
2012.12.04. = feladva
2012.12.12. = vám elé állítva (18:35-kor érkezett, 18:47-kor vám előtt)
2012.12.14. = itt van a kezemben (9:40)Mindez singpost-tal. Bontatlanul, sarc mentesen (160$).
Nagyon pozitív!Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
HXY
addikt
Esélyek?
-
janos666
nagyúr
Épp ebay.at-n néztem ki magamnak valamit, csak nem állok túl jól a német nyelvvel, google translate-en át pedig nem vagyok bejelentkezve. De magával az ebay-el sem vagyok túl közeli kapcsolatban.
Szóval, van egy "vedd meg, vagy legjobb ajánlat" típusú hirdetés.
Én itt rákattintottam, hogy preisworshlang és beírtam valamit.
Aztán kicsit átgondoltam, hogy ha itthonról venném, akkor is lenne postaköltség, így gondoltam megnövelem kicsit, mert elég vaskosat próbáltam alkudni (299-ről először 255-re majd 266-ra).De most nem látom a Gebote/Preisvorschlage alatt, és ha újra rákattintok, hogy preisworshlang, akkor újra üres mező fogad.
Emailt sem kaptam róla, hogy visszautasították-e az ajánlatot, vagy mi történt...?
Lehet, hogy véletlenül én magam töröltem az ajánlatot, mert nem tudtam mit jelent az a német szó, amire kattintok?
(Úgy voltam vele, hogy legrosszabb esetben véletlenül megveszem teljes áron, de akkor egye-fene. )És olvasgattam az angol ebay leírást, ott valami olyat mondanak, hogy 4 lehetőségem van alkudni, ezért nem akarom ellőni a 3.-at arra, hogy megint beírok valami hasonlót.
Vagy ilyenkor még nem ketyeg, amíg a másik fél nem reagált rá?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
randras
veterán
válasz albinolynx #26843 üzenetére
Úgy értettem, hogy alapból balance-ra megy!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
randras
veterán
Vissza is kaptam a farmerek árát! Összesen 132 forintot, és 20 műanyag gyöngyöt kerestem a dolgon!
-
maathe
senior tag
November elején rendeltem Angliából és Amcsiból 1-1 dolgot, viszont ezek közül még egyik sem jött meg. Nálatok időben érkeznek a csomagok mostanság?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy itt ennyiért adja az illető a dolgokat? [link] eBay-on is fentvan, ott $58, mi éri meg ebbe neki, mi a logika? -
albinolynx
őstag
Nekem egy singpost-os csomagra a "sao.cn" azt hozza, hogy elküldve. Egy napos késéssel a singpost.com (ha nincs túlterhelve) a posta.hu-val egyetemben jelezi, hogy célországba megérkezett.
Eddig azt gondolom nagyon jó időt futott: 12.04-én adták fel.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
matykooo
aktív tag
változó amúgy, ki hogyan csinálja... ettől az eladótól már megszoktam csinált már ilyet velem
van aki egybe rakja bele... ki tudja melyik a szerencsésebb... most talán nekem az lett volna, ha egyszerre jön nem kell várnom még a többire, de ha nem jön meg akkor meg mind oda
Bár hozzáteszem, most is az jött meg ami rohadtul nem lett volna fontos, kb ráért volna januárba jönni''a walesi srác aki legenda lett''
-
NSG
csendes tag
válasz matykooo #26831 üzenetére
Én meg ugye tegnap kérdeztem itt, hogy rendeltem több dolgot is és ilyenkor egybe vagy külön szokták csomagolni..
1. termékből 5 darabot, 2. termékből 4 darabot, valamint 1 darabot egy 3. termékből ...
Aztán épp 22 euró határán van...
Tegnap írtam az eladónak ezzel kapcsolatban. Aztán egybe adta fel az egészet.
Remélem átcsúszik. No meg kíváncsi vagyok mire ér ide.*** FiveOmens'04 *** :-)
-
matykooo
aktív tag
Ma jött meg egy 30.án feladott csomagon, ahogy tippeltem az eladó külön külön adta fel mind a 9 rendelésem, ami mind ugyanaz... egyenként az áruk értéke kb 1,2 dollár... szóval még várok 8 ugyanilyen csomagot
''a walesi srác aki legenda lett''
-
NSG
csendes tag
Ilyen lassan frissítik a nyomkövetést?
Tegnap délután/este kiírták, hogy december 11-én 17:38-kor megérkezett..
Ma délután 3 körül írhatták ki, hogy december 11-én 17:43-kor vám elé állítva. Tehát 1 nap alatt írták ki ezt az 5 perc eltérésnyi változást.
Kiírhatnák már, hogy vámon is túl van.. 10 dolláros cucc, szóval csak nem akad fenn.Ma érkezett egy újabb csomag. 25-én adták fel.
*** FiveOmens'04 *** :-)
-
kovy79
őstag
válasz Winner_hun #26827 üzenetére
És miért nem küldtél vissza egy képeslapot nyomkövetéssel?
Vagy az is drága lett volna?''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy itt ennyiért adja az illető a dolgokat? [link] eBay-on is fentvan, ott $58, mi éri meg ebbe neki, mi a logika? -
Winner_hun
titán
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #26824 üzenetére
Most terjesztette fel az eladó az eBay Supportnak az ügyet magától... Érdekes.
Hát csak nem neki adnak már igazat, miután elküldtem a fényképet is.
-
LÁZ
addikt
-
Winner_hun
titán
válasz randras #26799 üzenetére
Sajnos annyira nem egyszerű ilyen esetben visszaszerezni a pénzt. Bár neked ekkora értékben okés lehet. Egy esetben hasonlóan jártam, volt nyomkövetés, a PayPal-nél azt hajtogatták hogy van nyomkövetés, átvettem, mindegy hogy mi van a csomagban, átvettem, megjött, kész. Ha vissza akarom kapni a pénzem akkor nyomkövetéssel küldjem vissza a terméket, adjam meg nekik a nyomkövetést és csak akkor kaphatom vissza a pénzem. Ott is gyöngyök jöttek, talán ruha helyett de erre már nem emlékszek. Végül nem lett visszakülve mert nem igazán érte volna meg.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
LÁZ
addikt
más is kapott adathalász mailt az ál péjáltól? services@int.paypl.com
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
randras
veterán
Most néztem meg jobban a farmeros téma csomagolását... a csomagolásra oda van írva, hogy értéke 100$, tartalma SCAM! Hihetetlen!
-
NSG
csendes tag
Huhú..
2012.12.11
17:38
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryVégre!
Így már csak ideér karácsonyig.*** FiveOmens'04 *** :-)
-
törölt tag
Szívesen! Ha bármilyen technikai kérdésed van, akkor MK808 topik
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Vettem 2 terméket Ebayen. Paypal -al fizetnék. Paypal accon forint van feltöltve a terméket pedig dollárban kellene fizetnem. Ebayen mikor fizetnék, bejelentkezem Paypalra de nem enged fizetni, azt mondja vagy csatoljak bánkártyát vagy töltsek fel pénz. Fizetés előtt át kellene váltatnom Paypal -al a forintot dollárra?v
Én vagyok M3nyus!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz randras #26799 üzenetére
Ne legyél telhetetlen.
Örülj neki, hogy kaptál valamit!#26805 Csinálj róla képmentést és jelezd a megfelelő helyen a hibát.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
randras
veterán
NSG: Gyöngyöket!
Zewa: 3-ért, de már törölték az eladót, a termékeket, kaptam figyelmeztetést is még hétvégén, hogy kamu listázás volt, hát igazuk lett. Szerintem még ma jön vissza az ára!
Melack: Amúgy az miért van hogy az avatarod háttere ilyen foltos? Többeknél is láttam már ilyet...
Ja, másik kedvencem: egyik vásárlóm hívott az előbb, hogy kéne már a terméke, amit vett. Mondom OK, nézzünk rá. Október 26-e óta célországba elküldve!
radi8tor1: Mondom, jó a farmer! Kicsit még vizes, de ha teljesen feloldódnak a gyöngyök, lehet hogy megköt majd a szövet.
OK.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem szoktam ebay -ezni, nem is igazán ismerem a rendszert. Én az Aliexpress -en szoktam rendelni közvetlenül kínából. Ott nem kell a paypal, tudok forintos kártyával is fizetni, ami nekem jobb, mert a bank jól vált ilyenkor. De biztos van ebayen is. Úgy keresd, hogy MK808, Imito MX1, vagy MX2, UG007, MK809. Ezekben a chipset ugyanaz. Az MX1 és 2 belül egyforma, csak a ház más. E kettőben és az UG007 -ben van beépített bluetooth. Az MK809 -ben pedig jack audio out.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest