Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Épp ebay.at-n néztem ki magamnak valamit, csak nem állok túl jól a német nyelvvel, google translate-en át pedig nem vagyok bejelentkezve. De magával az ebay-el sem vagyok túl közeli kapcsolatban.
Szóval, van egy "vedd meg, vagy legjobb ajánlat" típusú hirdetés.
Én itt rákattintottam, hogy preisworshlang és beírtam valamit.
Aztán kicsit átgondoltam, hogy ha itthonról venném, akkor is lenne postaköltség, így gondoltam megnövelem kicsit, mert elég vaskosat próbáltam alkudni (299-ről először 255-re majd 266-ra).De most nem látom a Gebote/Preisvorschlage alatt, és ha újra rákattintok, hogy preisworshlang, akkor újra üres mező fogad.
Emailt sem kaptam róla, hogy visszautasították-e az ajánlatot, vagy mi történt...?
Lehet, hogy véletlenül én magam töröltem az ajánlatot, mert nem tudtam mit jelent az a német szó, amire kattintok?
(Úgy voltam vele, hogy legrosszabb esetben véletlenül megveszem teljes áron, de akkor egye-fene. )És olvasgattam az angol ebay leírást, ott valami olyat mondanak, hogy 4 lehetőségem van alkudni, ezért nem akarom ellőni a 3.-at arra, hogy megint beírok valami hasonlót.
Vagy ilyenkor még nem ketyeg, amíg a másik fél nem reagált rá?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest