Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandro
senior tag
Ennél jobb ár/érték arányút tudtok mutatni?
Most nézem ez is scam valszeg. Megbízható seller esetleg ilyen termékekre?[ Szerkesztve ]
-
szandro
senior tag
Holding received funds in a pending balance
Keeping transactions safer
To help protect our customers in case something goes wrong, payments you receive may be temporarily held in a pending balance. Assuming there are no buyer disputes, these will be moved into your available balance within 21 days. They may be available sooner (typically between 7 and 14 days) if we can establish there are no issues with the order. Through holds, we help to ensure that there are funds in the seller's account to cover potential claims, chargebacks and returns."
[link]Tehát, ha jól értelmezem, a paypal maximum 21 napig tartja zárolva az eladónak beérkezett összeget. Na most tekintettel arra, hogy Kínából jön, az eladó nyugodtan mondhatja, hogy 3 hétnél tovább szokott tartani a posta, várj még türelmesen, ő meg lelép a pénzzel.
[ Szerkesztve ]
-
szandro
senior tag
-
szandro
senior tag
Jól érzem, hogy itt valami bűzlik?
[ Szerkesztve ]
-
szandro
senior tag
3/4-ed órája csöngetett a postás, meghozta a csomagomat. Az eladó épp két hete, 14-én adta fel Philadelphiaban, az utolsó tracking info 17-ei (Processed through USPS Sort Facility - Dec-17-12, 10:23 AM, JAMAICA, NY 11430), azóta semmi.
Értéknek 15$ írt, a posta 11.60$ volt, kézzel címezte és magánszemélyként adta fel (olyan hatása van a csomagnak, mintha kötött sálat küldött volna ), vámon nem nyúltak hozzá szerintem, pedig bőven átlépte a határt.
Szóval akinek régi tracking infoja van ne aggódjon, valószínűleg már rég tovább jutott a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
szandro
senior tag
Processed through USPS Sort Facility
Your item was processed through our JAMAICA, NY 11430 facility on December 17, 2012 at 10:23 am. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.Szerintetek ez mikorra érhet az országba?
-
szandro
senior tag
US seller, Amerikában van a termék. 13-án elfogadta az ajánlatomat, aznap fizettem is, leveleztünk, első kettőre válaszolt még aznap. A hétévégén is írtam neki, tegnap is, ma is, de semi válasz. eBay szerint még nem is küldte el. Szerintetek mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok