Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Ma nagyot koppantam.
Havi 15-20 csomagos átlagom szokott lenni. Általában HK-ból rendelek nyomonkövetés nélkül. Eddig gond nélkül megérkezett mindenem 2-3hét alatt. Most több mint 1 hónapja nem kaptam semmit. Kezdtem nyugtalan lenni mert elég fontos cuccokat várok.
Véletlenül ránéztem rendeléseimre és észrevettem hogy az 1ik csomagom nyomon követéssel küldte az eladó. Erre a számra rá is kerestem és nagy meglepetésemre a helyi postán már szépen szerepelt hogy febrár 22.-én kiszállították Én semmit sem kaptam, se csomagot, se értesítőt. Többi csomagomnak (~15db) nincs regisztrált száma de gondolom ugyan úgy "megérkeztek".
1szóval véleményem szerint a helyi postán valaki dézsmálni kezdte a csomagjaimat, csak az a gond hogy ezt elég feltűnően csinálja....
Mi a véleményetek?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
wwhy
veterán
válasz Bufu 18 #13592 üzenetére
Első körben téged kérnek fel. Ha nem, akkor megkérik az eladót - de mivel lehet, hogy a felkérés, az eladó válasz stb. között eltelik a 30 nap, az áru elindulhat visszafelé. Szóval érdeked, h minél hamarabb valamilyen számlát mutass be.
Mindenre van áfa, és sok mindenre lehet vám. A 2 nem ugyanaz. Ha felnyitnak egy csomagot, és a tartalom nincs összhangban a feltüntetett értékkel, akkor ugyancsak számlát kérnek be (pl. 10 dolláros telefon/laptop/űrhajó).
A magyarországi áfa-törvény szerint az ajándék is áfa-köteles, tehát az, h ajándék se nem oszt se nem szoroz.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
wwhy
veterán
Egyik leggyakoribb kérdésre tisztáztam ma a vámmal a választ: hogyan állapítják meg egy áru értékét, ha nincs számla és ajándékként van küldve?
--> bekérik/el kell kérni az eladótól a számlát, és azt eljuttatni hozzájuk. Ha záros határidőn belül nem kapják meg (azt hiszem 30 nap) akkor a cucc megy vissza a feladónak.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
hitman,
őstag
Olyan létezik szerintetek,hogy usps küldi a csomagot és a posta oldalán is ugye kiírja a nyomonkövetést de pl DPD futárszolgálat hozza ki a házhoz?
Vagy ez lehetetlen mert akkor nem látnám a posta oldalán a követést ergó a posta fogja hozni...Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
dany27
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy Thai postával van valakinek tapasztalata??
Trackelni tudom szval szerintem nem a legolcsóbb szarral jön....Előre is köszi!
-
Bavid
senior tag
Tényleg van valami gebasz, januárban még minden gyorsan megjött, most meg, egy nyamvadt átalakítóra 2,5 hete várok.
-
-
válasz netseft #13566 üzenetére
Én is ezt tapasztalom mostanában, de csak a nagyobb méretű csomagoknál. A kisebb levelek simán megjönnek 2, max. 3 héten belül, viszont most várok egy cipőt, illetve egy csomagban két multimétert, mindkettő 1 hónapja úton van. Szerencsére a cipő már úton van (vám elé állítva Bp.-en), viszont a másik csomagról semmit nem tudok, a megadott ragszámra nem ír kis semmit a Posta.hu Nyomkövetés oldala (és a track-trace.com sem).
Amúgy amit ma reggel állítottak vám elé, és tuti, hogy nem fogják vámolni (cipő, kevesebb mint 5K értékben vettem Kínából), annak van esélye, hogy még a héten kihozzák? Anyámnak lesz, jövő héten elutazik, és vinné magával.
2011.03.21 08:38 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs[ Szerkesztve ]
-
jamaica22
csendes tag
Sziasztok!
Kb. másfél hete rendeltem az USA-ból egy cipőt. Fizettem is rögtön, az eladó elküldte Usps-el. A kapott azonosítóra rákeresve ez az üzenet fogadott: Note: Tracking information is not available yet for this shipment. Please check back later to view updated information.
Ma találtam a postaládámban (ps form 2976) nyomtatványokat. Számszerint kettőt, plusz egy útmutatót. Kerestem hogy mi ez, meg is találtam csak három példányos.
Rajta van hogy cipőt küld, az ára és a címek is. De cipőt sajnos nem kaptam. Voltam a postán, nem tudtak segíteni.
Valaki tudna nekem adni egy kis felvilágosítást? -
kmisi99
addikt
Lenne egy kérdésem! Ezeket hogy kell kitölteni? [link]
Milyen sorrendben kell beírni ékezeteket lehet e és a második téglalapba mi a fenét kell írni? -
Taru
tag
Mi van mostanság a magyar postával? Már letettem egy ebayes termékről (3 hónapja nem jött meg, még Decemberben rendeltem, már vissza fizette az eladó a pénzt stb.) erre ma megérkezett. Most küldtem vissza a pénzt az eladónak, de komolyan nem szokott a Kínai posta ilyen lassú lenni, vajon mi van velük.
-
hitman,
őstag
Ha a elkapják a termékem a vámon és fizetnem kell 25%-ot akkor azt ugye csak a termék összegére kell nem pedig az egész összegre(termék+szállítási díj) amit kifizettem?
Mert pont azt számoltam hogy ha kell fizetnem még úgy is olcsóbban jönnék ki mint ha itthon vettem volna, na persze isten adja hogy simán átengedjék a vámon!!!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Legato
csendes tag
Nekem lenne egy kérdésem!Pénzt utaltam egy paypal számlára amin nem az én nevem volt,de betudok lépni mert én csináltam,csak még régebben,és ezért haverom neve volt rajta....És na ná,hogy csak a számla tulajdonos küldhet rá pénzt!És,hogy hogyan lehetne megoldani,hogy visszakapja azt a pénzt!Esetleg nem lehetne átírni a számla tulajdonos nevet?És ,ha át tudnám írni a sajátomra akkor bejönne a pénz?
-
Hintalow
senior tag
válasz Bufu 18 #13571 üzenetére
Hát ez nem igazán fedi a valóságot...
Usából normál postázással (tehát usps, és nem futárszolgálat) az egy hét (5 munkanap) nem átlag, hanem kiemelkedően gyors átfutás. Erre ne építs.
Én javarészt angliából rendelek, ott mondható átlagnak a 4-5 munkanap, ha az eladó gyorsan reagál.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
velvet7
tag
Sziasztok!
Egy 250$-os elektronikai cuccot szeretnék venni, de szállításhoz ez van írva: "US Postal Service Priority Mail International Small Flat Rate Box"
És a http://www.usps.com/international/prioritymailinternational.htm oldalon ez szerepel: "Online Tracking - Put our delivery information to work for you. Track PMI package shipments. Note: Tracking is not available for Priority Mail International Flat Rate Envelopes or Priority Mail International Small Flat Rate Boxes."Ez azt jelenti, hogy nem kapok követő kódot, ha jól értem. Felvettem a kapcsolatot az eladóval, és ő a következőt írta:"When the PAYPAL payment is cleared and I ship you will get a tracking number yes."
Akkor most hogy vagyunk? Kapok tényleg, vagy csak az eladó próbálja rámsózni? 97%-os a feedbackje 400 eladottból, és abból a 3 rosszból egyik se említi, hogy elveszett volna a csomag. Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
dzsozefo
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy leütöttetek valamit majd pay now azaz kifizettétek és másnap jött egy ilyen email ( lent mellékelem ) :
Vásárlásaim között nem látom tehát nem tudok RESOLVE indítani. Paypalen látom a kifizetést.
MC999 eBay Listing Removed: (459996596)
We'd like to let you know that eBay has ended an item you were bidding on for breaching of one or more of our policies. As it's important that eBay maintains member privacy, we can't tell you exactly why the listing was removed.
Any offers or bids placed on this listing are now null and void. If you were the winning bidder, you're no longer obliged to pay for the item:
300464178834 - NEW SILVER BLACK KNITING BRACELET FIT
Here's what you can do if you've already paid for the item:
If you won the item and you've already paid for it, you can choose to reverse the payment or ask the seller for a refund. If you've already received the item you've the option of accepting it or returning it to the seller for a refund.
1) Contact the seller
2) Contact your payment provider
3) Report that the matter hasn't been resolved- Contact the seller
At this stage, we recommend that you contact the seller and discuss the situation. These situations can often be resolved with a friendly conversation.
Check your email account for any previous emails you received from the seller - these may contain their contact information. Unfortunately, we can't give you the seller's contact details.
- Contact your payment provider
If you can't reach the seller, contact the service that you used to send payment. They may be able to reverse the payment.
***If you've already paid using PayPal***
If you've already paid for the item through eBay and you want to get your money back:
-- You can open a case in our Resolution Centre. You have to wait 7 days from the day you made your payment before you can open a case.
-- To access the Resolution Centre, go to:[ Szerkesztve ]
-
Bufu 18
csendes tag
válasz OrangeBud #13569 üzenetére
Én ezt nem értem...
Most rendeltem elsőnek ebay-ről egyből az USA-ból eddig szinte csak pozitív dolgokat olvastam, meg hogy mindenkinek milyen hamar megjött meg 1 hét alatt.
Most meg mikor én várom a csomagom akkor mindenki csak negatív dolgokat ír én meg már nem csak azon parázok hogy a jövőhéten megjöjjön hanem hogy egyáltalán legyen belőle valami és hogy átmenjen a vámon.
Amúgy nem titok egy 160 dolcsis napszemüveget rendeltem egy boltból. -
netseft
aktív tag
válasz dudikpal #13567 üzenetére
Ki tudja, keresgetni azért macerásabb, főleg ha az első 10 találat ezzel kapcsolatos kérdés, én nem a válasz. Tudom, aki lusta nem érdemli meg, de így csak szemetelve van a téma.
@Bufu 18: passz, nem tudom dolgoznak-e, ezekkel a hülye cserékkel mindig csak a baj van ilyen szempontból.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
netseft
aktív tag
válasz friccces #13565 üzenetére
Ha 2 napja így van, akkor nincs kizárva, azért a vám elé állítás és vámkezelés között sok idő nem telik el, ha nem kell fizetni áfát és/vagy vámot. Gondolom a tablet nem volt olcsó móka és ezért belekalkuláltad a 25% áfát legalább.
Ugyanakkor amit többen is emlegettek, hogy nem nagyon jönnek a küldemények mostanában, én is tanúsíthatom. Olyan embertől kellett refundot kérnem a 45 nap miatt, akivel soha nem volt még gondom, a nyomonkövetésnél is állnak a csomagok, nem frissül a hazai beérkezéssel, van amelyik csomagom 3 hete, mikor egyébként 10-14 nap szokott lenni.
Egyébként nem gondoljátok, hogy ideje lenne összedobni egy 1. hozzászólást? Majdnem mindenki ugyanazt kérdezi...
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
friccces
csendes tag
sziasztok
Időpont Hely * Küldemény információ Kiegészítő információ
2011.02.28 14:55 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted2011.03.09 17:11 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
2011.03.16 14:10 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2011.03.17 08:06 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Ha két napja ezt írja ki ....
akkor tutira megfogták vámon és fizetnem kell érte?:S
vagy még van esély h nem frisítik?
egy tabletről lenne szó ...
köszi -
Bufu 18
csendes tag
Na, srácok!
Itt tart a dolog:Detailed Results:
Into Foreign Customs, March 18, 2011, 9:52 pm, HUNGARY
Arrived Abroad, March 18, 2011, 7:26 pm, HUNGARY
International Dispatch, March 15, 2011, 11:18 am, ISC SAN FRANCISCO (USPS)
Arrival
Electronic Shipping Info Received, March 14, 2011Nagyon szeretném a jövőhéten megkapni....
[ Szerkesztve ]
-
gp1978
csendes tag
sziasztok
tudnátok segíteni eddig simán tudtam vásárolni az ebay en semmi gond nem volt .most meg fizetnék és ezt az üzenetet kapom
Sorry, we could not complete your request at this time.
If you encounter this message more than once, please contact us, and we'll do our best to help.
aki tud kérem segítsen előre is köszönöm
gp78@citromail.hu ide írhat aki tud segíteni -
wwhy
veterán
Valami van a levegőben: 3 január elején rendelt cucc nem érkezett meg, refoundot kell kérjek
Közben megérkeztek olyanok, amiket febr. közepén rendeltem.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bufu 18
csendes tag
válasz istvanovics #13558 üzenetére
Pü ment!
-
Bufu 18
csendes tag
válasz istvanovics #13558 üzenetére
Pff nekem 1 hét alatt érkezett ide...
-
Bufu 18
csendes tag
Üdv
Most írja a USPS követési adatokat, ma este fél 8kor megjött a termékem Mo-ra.
Ez azt jelenti hogy akkor most kell a vám miatt imádkoznom???
Vagy esetleg már a levámolás után írja ki a követés?[ Szerkesztve ]
-
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy gondom hogy nem tudok fizetni a paypallal
Csak én tapasztalom vagy másnak sem sikerül?
Már többször is rendeltem ebayról de most az istenért se tudok fizetni.
végig nyomkodok mindent de mikor a paypalhoz beírom a jelszót akkor csak gondolkozik és semmi nem történik utána se hiba üzenet se semmi.
Ha a bánkártyás fizetést választom akkor meg nem megfelelő a telefonszám +3620******** nem értem mi van de ez van tegnap óta.*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
Legato
csendes tag
Sziasztok nekem van egy kis problémám a paypal-al!Kedden délután utaltam át a számlámra készpénzben a bankba 17.000 Ft-ot,de még mindig nem érkezett meg mi lehet a gond?Mert azt tudom ,hogy pénteken,szombaton,vasárnap,hétfőn,kedden zárva volt az Unicredit bank!De akkor is ma van 5.dik munkanapja ,hogy átutaltam!!!
-
wwhy
veterán
válasz istvanovics #13553 üzenetére
hívd fel őket, és megmondják mi a teendőd.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
istvanovics
csendes tag
válasz istvanovics #13549 üzenetére
Sziasztok!
2011.03.17 21:10 Budapest 1005 Megőrzésre átadva / Handed over for storage
Utánaolvastam egy-két fórumon a státusz üzenetemnek és a legtöbb helyen azt írják, hogy ilyenkor fizetni kell!
Igaz ez? Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, akkor mi a teendő? ...és ha ez azt jelenti, hogy mindenképpen fizetnem kell, akkor oda lehet menni, hogy ott elintézzem, elhozzam? Gondoltam, hogy ha így is úgyis fizetnem kell, akkor ne várjak még egy hetet mire lelevelezik velem plussz kihozzák.
Help please!
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy terméket az ebay-en, ki is fizettem, ez meg is jelent az accountban; aktív lett a pénz ikon.
Most viszont 2-3 napra rá újra elhalványult. A paypal számlán látni, hogy kifizettem a terméket, de azóta nem is adta fel, és az ikon is elhalványult... Ilyenkor mivan? -
RAiN91
őstag
Hali
Ha licitáltam egy termékre, és nyertem, mennyi időn belül kell fizetnem?
Erről lenne szó, de nem nagyon látom, hogy leírta volna.hitman: USPS-el jött nekem, 3 hét alatt ért ide (tegnap vettem át), az állapota azóta is "Electronic Shipping Info Received".
[ Szerkesztve ]
-
istvanovics
csendes tag
Változott a státusz ! Ez most mit jelent ? Kiszállítás előtt van, vagy most jön az, hogy be kell mennem vámot fizetni ?
2011.03.17 21:10 Budapest 1005 Megőrzésre átadva / Handed over for storage
-
istvanovics
csendes tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy oda lehet-e menni a vámhoz és ott lezsírozni mindent vagy muszáj kivárni amíg a vámkezelés lejár ?
-
hitman,
őstag
Áááááááá én is már tiszta ideg vagyok!
11.én pénteken megvettem a terméket és a nyomon követés azt írja hogy 15.én elhagyta az USA-t a termék azóta folyton ezt írja, nem tudom elképzelni hogy még nem rakták le európában valahol...
Mondjuk a becsült érkezési időt 23.a és 29.e közöttre írja![ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
bandus
veterán
sziasztok!
pontosan mit is kell tennem, ha az eladó egy hónapja nem küldi a csomagot és amit ismételget tracking number folyamatosan, az nemis létezik?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
OrangeBud
tag
válasz istvanovics #13542 üzenetére
Ez a dhl nyomkövetője. Nem tudom hogy az USPS nek van e
[Elvileg ez az USPS hivatalos nyomkövetője][ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz istvanovics #13538 üzenetére
Nekem 4-7nap volt eddig az USA, EMS-el. /postázástól, a magyar kiszállításig/
Nálad szerintem a négynapos ünnep miatt lesz lassabb. Gondolom feltorlódtak a csomagok és emiatt áll tovább most a vámon a csomag.
-
OrangeBud
tag
válasz istvanovics #13538 üzenetére
Általában 1-2 hetet ott csücsül a vámon... pl. most is..
-
istvanovics
csendes tag
Sziasztok,
Most rendeltem először és valószínű, hogy utolyára az usából...
USPS Express mail
Itt tart a dolog:
2011.03.10 12:19 11105(UNITED STATES) Küldemény felvéve / Item accepted
2011.03.11 11:20 USJFKA(UNITED STATES Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2011.03.11 11:22 USJFKA(UNITED STATES Célországba elküldve / Item sent abroad
2011.03.11 19:40 USJFKA(UNITED STATES Célországba elküldve / Item sent abroad
2011.03.14 22:02 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2011.03.14 22:03 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Mennyi idő a vám ? ... mi a fenét csinálnak ? 14-edike óta legalább levelet küldhettek volna, de eddig még az sem jött meg. Nektek ez mennyi idő szokott lenni ?
Köszi!
-
attika89
senior tag
válasz Winner_hun #13536 üzenetére
Köszi!
Akkor addig nem is rendelkezhetem azzal az összeggel, amíg jóvá nem írják a számlán igaz?fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Winner_hun
titán
Refundnál a refundtól számítva 3 vagy 4 napon belül írják jóvá a cibes számlán az összeget, mindegy hogy a 3. vagy 4. nap az szombat vagy vasárnap, itt nincs banki idő.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
OrangeBud
tag
Már rendeltem 500 db órát is árumintaként. Nem egyszer nem kétszer rendeltem nagy mennyiségben.
dudikpal : neked meg nem kell kiforgatnod a szavaimat szerintem te is tisztában vagy vele hogy a "csak" ot nem arra értettem hogy a 25% kevés, hanem arra hogy csak az áfát fizeti,vám stb. nem.
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Udv. Az ebay.de-n regisztraltam magamat, igy onnan kapom nemet nyelven az e-mail ertesiteseket. Van ra mod hogy ezentul angolul kapjam? Nem talaltam ilyen ertesitesi nyelv beallitasi lehetoseget sehol. Koszi elore is.
-
attika89
senior tag
Üdv!
Tegnap előtt venni akartam egy $104 értékű cuccot, de az eladó közölte, hogy abból amit én vettem, az új készlet már $135-ért megy...
Felajánlott egy full refund-ot, amit el is fogadtam...
Ez ma du történt, szóval majd meglátjuk...
A kérdésem az lenne, hogy ha a refund megjelenik PayPal-on akkor már azzal az összeggel rendelkezem? Szóval már fizethetek egy másikért abból, vagy mindenképp meg kell várjam azt az 1-2 napot mire a számlára is megérkezik?
Remélem érthetően fogalmaztam....fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Ronin-
senior tag
hm.. most hirtelen 1 nap alatt rendeltem 5 cuccot (paypalos fizetés) ,meg tegnap 1 -et és most nem enged fizetni paypal -on keresztül ez mi a fene ?
"This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below." -
FuckeR19
senior tag
Ti kaptatok manapság cuccokat hong-kongból? Nekem vagy 10-15 csomagom van már postán vagy 1,5hónapja
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
slippy
tag
válasz friccces #13521 üzenetére
ekkora mennyiség már nagyon nagy valószínűséggel nem csusszan csak úgy át, úgyhogy igen, mindenféle finomságra lehet számítani. meg ez már bőven kereskedelmi mennyiség.
bár nem ismerem az ide vonatkozó jogszabályokat (nem mintha máshova tartozókat annyira ismernék )d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
-
friccces
csendes tag
sziasztok
memóriakártya/pendrive esetében nagyobb mennyiség rendelése esetén ( kb 100db összesen) a vámon kívül ki kell fizetni az artisjus-i dijat is minden egyes termék után?:S
mert az nagyon sokba kerülne akkor már :S
van róla tapasztalat vagy vélemény?
köszi
DHL el semmiképpen ne rendeljem ? -
slippy
tag
válasz cellpeti #13515 üzenetére
kap egy értesítést, hogy vásárlás történt. ekkor megkapja az ebay-en megadott adataidat. majd mikor fizetsz, akkor megkapja a paypal-on megadott adataidat is. ezek lehetnek eltérőek, te meg kiválaszthatod, hogy melyik címre küldje
d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Egy alap és hülye kérdés, de felteszem. Akitől megveszem a cuccot, honnan tudja, hova kell küldenie?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Szeretnék ebayről rendelni ilyen szemüveget 25 darabot. Még nem múltam el 18, de van Paypalom, de ebayre nem enged ezzel a korhatárral regisztrálni.
Kérdéseim:
1. Nem igazán értek az ebayahez, de ez azonnali vásárlás? Tehát megrendelem, értesül róla, és csomagolja, majd a feladja?
2. Mivel nem múltam el 18 ezért gondoltam kiválasztom, hogy mégis. Ez így jó, vagy valaki 18év feletti nevével regisztráljak?Kb. ennyi a problémám. Ha valaki tud választ adni a kérdéseimre, azt nagyon megköszönöm.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
cellpeti
nagyúr
Rendelt már valaki ramot az Ebay-ről? Ha igen kérem jelezze, köszönöm
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Ronin-
senior tag
hali.
mi van akkor,ha "véletlenül" leütöttem egy cuccost és mégse akarom megvenni ? enyhén elnéztem az árat, de szerencsére még nem fizettem érte :S csak simán írjak neki,hogy ne küldje el és értékeljen negatívan ? vagy mi ?
-
Bavid
senior tag
SZiasztok! Úgy néz ki átvertek. Rendeltem tőle 2db 32gb-os micros sd kártyát 75 dolcsi volt a kettő szállítással együtt. El is lett küldve. Ma néztem, és egyszerűen eltűnt a cucc a won/purchased menüpont alól, se híre, se hamva. A csávó pedig kapott 7 negatív értékelést, hogy kamu a cucc. Én amikor rendeltem, olyan 85 csillagos, 100%os értékelésű volt, csak ezzel a cuccal. 2 hete rendeltem meg a kártyákat, már itt kéne lennie. (általában 1 hét alatt ideérnek a dolgok, igaz, most hosszú hétvége volt, holnap még megjöhet). De ha meg is jön szinte biztos vagyok benne, hogy átverés lesz. Mit tegyek? Ha itt jelentem, visszakaphatom a pénzem? Ja paypal-al lett természetesen fizetve.
Előre is köszi! Most elég ideges vagyok, már vagy tucatnyi dolgot rendeltem, és eddig smemi gáz nem volt, igaz a legdrágább kb 20 dolcsi volt. Ez meg jóval húzósabb -
kerobi
senior tag
Nem tudjátok hogy kell világszintű keresést adni a termékre, de ugy, hogy ne csak magyarországra szállithatóságba keressen?
A global.ebay.com jo volt, de az is figyelembe vette a szállithatóságot. Mosmár még az oldal sem jön be, mert átirányit a görög oldalra. Gondolom letiltottak a tul sok keresésem miatt, pedig én kénytelen-kelletlen az összes országot végig akartam próbálni.
-
mhorvat
senior tag
válasz Magnum_ #13502 üzenetére
Ilyen cuccoknál mindig azzal kezdd, hogy megkérdezed az eladót. Ha a kérdésedre igenlő választ kapsz utána még lehet kételkedni és kérdezni tőle (honnan van, milyen garanciát vállal az eredetiségre és hasonlók). De a nem eredeti Ray-ban-ekre az a tapasztalatom, hogy rávágják egyből, nem az. Megint más: eredetinél általában írják a hirdetésben, hogy az (bár ellenpéldát is tudok mondani). Ez a 7000-es ár azért már túlságosan olcsónak tűnik (még ha aukcióba menne el ennyiért azt mondom). És végül, Ray-Ban ügyben Vaterán is érdemes körülnézni, 1-2 hónapja nézegettem őket, volt olyan eladó több termékkel is, aki 5x-ös pénzvisszafizetési garanciát vállalt az eredetiségre pl. (nem tudom árul-e még). Így hirtelen ennyi jutott eszembe, így konkrétan a maláj darabokról nem tudok nyilatkozni.
-
Magnum_
nagyúr
ebayen lévő, olcsó maláj raybant vett vki? eredeti? [link]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest