Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #5246 üzenetére
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
X-MAN TURBO
csendes tag
válasz kicsirigó7 #5159 üzenetére
Verbatim,Ricoh,Benq, a legjobb lemezek.TDK is jó.Maxell-t csak akkor vegyél ha kevés a pénzed.TESCO-hamarabb halok meg mint megvenném!
-
verybigboy
senior tag
válasz kicsirigó7 #5146 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok!
-
verybigboy
senior tag
válasz kicsirigó7 #5120 üzenetére
Szééép, gratula!!!
-
zsolesz84
csendes tag
válasz kicsirigó7 #4722 üzenetére
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Omega Freestyle DVD-R 16x FullPrint? iHAS624B iróhoz kellene, álitolag CMC MAG. AM3 a mid.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #5011 üzenetére
Ez a 60db-os INFOMEDIAR30 kiszerelés egyébként egy 50 és egy 10-es csomagból áll.
Realme GT Master Edition
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #5008 üzenetére
Szépek! Én holnap megyek a lemezekért, majd teszek fel teszteket.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #5004 üzenetére
de azokat azzal..a samu 12x tudja a legjobb írást nálam.
bár mióta volt ez a AHCI történet még nem is írtam veleRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Calogero
addikt
válasz kicsirigó7 #5001 üzenetére
Köszi...
Kipróbáljuk ezt a Philipset...+R lemezeket nem szeretem. Elég sok "biztonsági másolat" nem fért fel rá....
-
Calogero
addikt
válasz kicsirigó7 #4989 üzenetére
És ez jó választás lehet Pio 116D-hoz is, vagy maradjak a Sony -R-nél?
-
feco100
tag
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4947 üzenetére
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4947 üzenetére
8x pörköléssel nem
hiába Ritek F16 más gyártású mint a tiéd.Realme GT Master Edition
-
laca112
tag
válasz kicsirigó7 #4945 üzenetére
Sziasztok.
Samsung SH-S223F írót tudtam szerezni,ezzel milyen tapasztalatok vannak?
Kb 2 éves megkímélt. -
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4945 üzenetére
ezek a betűk..
én még mindig keresem az M tipustRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4912 üzenetére
burningmedia oldalán:
Tisztelt Ügyfeleink! A csomagszállítás átmentileg szünetel, a megrendeléseiket csak személyes átvétellel tudják átvenni telephelyünkön.xxl lekapcsolták az oldalt.
Realme GT Master Edition
-
IRON STORM
őstag
válasz kicsirigó7 #4909 üzenetére
ahhoz képest hogy 6x írás magas a jitter... többi érték az jó.
Csak a TDi!
-
Flashget
félisten
..csak az xxl nem jön be nálam
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
gg72
veterán
Én nem tőlük rendeltem.
-
legenda
válasz kicsirigó7 #4910 üzenetére
akkor drágulás várható...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4910 üzenetére
Pedig én még számlát is kaptam mostanában, mondjuk ez nem jelenti azt, hogy ők aztán ez után adóztak is...
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4904 üzenetére
erre voltam kiváncsi mi lehet újabb mint az MTK B chipset de akkor ez nem új csak a QSI-nál.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4895 üzenetére
Ahogy nézelődök a neten egyre inkább azt látom, hogy a Pioneer 219 amit ajánlanék nyugodt szívvel, annak ellénre, hogy ilyenem nem volt.
A 24B1LT ami x24A sem igazán tetszik. Az tény, hogy a JVC +R lemezeket szereti és ezért marad. Viszont a JVC -R lemezzel hulladék de ezt a Plextor 716 megírja rendesen.
Többen is írták, hogy -R lemezzel nem az igazi.Hogyan ajánlhatnék egy írót jóként ha azzal kezdem, hogy -R lemezt ne vegyen hozzá?
A lemezek minőságe is romlott sajnos, de a jó minőségű régi lemezeket sem tudják úgy megírni mint a régi írók. Az írókhoz meg kell találni melyik MID jó és akkor ok. Régen a fordítottja volt. Ki kellett szűrni azt a keveset amivel nem volt az igazi.
-
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4893 üzenetére
"Azért az Asus 24B3LT sem annyira rossz."
Így van. Nem jó, de nem annyira rossz.
Pioneer, Plextor sajnos kiszált. Némelyik NEC is jó volt.A LiteOn írói közepes minőségűek voltak és most is azok. BenQ néven volt néha jó.
Optiarc is elég közepes. LG CD író jó volt. DVD-ben szerény. Blu-ray -ben válogatós , de akkor jó.
Samsung közepesnél nem volt jobb, inkább gyenge. Ma sem vennék Samsungot vagy LG-t.
Attól, hogy némelyik író egyes MID-del jót ír még nem jó író szerintem. Ha ki tudnék emelni 1 vagy 2 MID-et amivel rossz akkor már jó író lenne, de így nem.Sajnos igazán jó DVD írót nem tudnék ajánlani senkinek.
A jó író kategória elég szubjektív meghatározás, de a jó kategóriát nálam a mostaniak nem érik el. -
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4880 üzenetére
Pontosan, a +os Sony-t érdemes kipróbálni, jobb, mint a mínuszos!
-
IRON STORM
őstag
-
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4869 üzenetére
24B3LT->224,424,624 lightscribe
24B3ST->124,324,524Dobozos? Ha igen, akkor honnan?
[ Szerkesztve ]
-
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4867 üzenetére
A 224B-hez van januári firmware.
-
IRON STORM
őstag
válasz kicsirigó7 #4854 üzenetére
Lehet már crossflashelni a "B" revíziós klónokat, csak még nem publikus.
Csak a TDi!
-
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4854 üzenetére
A 24B3LT is crossflashelhető már iHAS424B-re
Szerintem 1-2 napon belül a "nép" is megkapja ezt a lehetőséget. -
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4844 üzenetére
Dehát ennek ellent mond ez a -philips..eddig erre tudtam a legjobban írni.
De gondolom külföldi fórumokon is írják, hogy jöhetne már az fw hozzá..ennek ellenére nem történik semmi.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4841 üzenetére
Hát igen sajna..pedig ez Taiwani gyártású..úgy látszik már nem csak a mínuszos verbák ilyen váltakozóak..
Én hajlok arra is ezek az MTK B meg LiteOn B chipsetes dolgok nem olyan hű de jók. itt nem csak a lemezekkel van a baj..vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy veszek 6 gurigát abból csak egy vagy kettő a használható és egyikeket sem verbatimnak hívják.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4831 üzenetére
Samsung 223L írva. A teszt LiteOn 624 B-vel (a samsung teszt is majdnem ugyanezt adta ki)
Ugyanaz a verbatim lemez.De jó és vettem ebből 50db-ot..
Realme GT Master Edition
-
slaci007
senior tag
válasz kicsirigó7 #4757 üzenetére
Sajnos valamit elnéztetek mert ez mínuszos lemez kár rajta agyalni.
Tungsram 1896-2022
-
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4757 üzenetére
1 írás nem írás. Ha minden lemez ugyanaz a guriga és a 2., 3. is ilyen akkor már értékelhető. Ha a GL24 más guriga akkor nem összehasonlítható.
A mai gyártás mellett szerencse kell a jó lemezhez. -
rszp
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4754 üzenetére
Valószínűleg jobb mint a GL24.
A Plextor v1.03 januári. -
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4749 üzenetére
Én most vettem egy IHAS 624 B, így kezdte a fórumozást
Realme GT Master Edition
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4693 üzenetére
Szerintem nagyon jól sikerült a Philips lemez a NEC 5200S-ben, messze a legalacsonyabb a Jitter a többi lemez/író páros közül. Ezt se felejtsük el soha megnézni, szerintem fontosabb érték a PIE/PIF átlagoknál. A magas Jitter könnyen okoz kompatibilitási problémákat egy gyengébb asztali lejátszóban. A Samsung íróknak sajnos szinte mindig magas Jittert produkálnak, ill. igaz ez általában a 8X gyorsabb írásra is.
-
IRON STORM
őstag
válasz kicsirigó7 #4649 üzenetére
Csak jó lemezt írok 16x-os sebességgel. Mindig letesztelem az adott hengert és az alapján írom meg. Pl ha minimális különbség van a 8x ill 16 x írás között akkor bizony gyorsabban írom. Ha óriási a különbség akkor természetesen nem írom meg gyorsabban.
De eddig gondom nem volt, pedig a lemezeim kb 70% 16 x írással készült.Csak a TDi!
-
IRON STORM
őstag
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4602 üzenetére
A sima és a nyomtatható Philips is taiwani. A legjobb nyomtatható lemeznek tűnnek eddig, amit mostanában láttam, amúgy a nyomtatható felületük is nagyon szép, igaz nem full print-es, mert a lemez közepén van egy Philips DVD-R 16X felirat, ami engem ugyan nem zavar, de tudom, hogy másokat igen.
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4572 üzenetére
és akkor pl. a gyári műsoros dvd lemezeket mire írják meg?
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4531 üzenetére
Úgy van, kösz a hasznos infókat, hasonlókat olvasni a club.myce.com oldalon is, ott szinte kult-státusznak örvendenek a Madie in UAE lemezek.
-
tlala
addikt
válasz kicsirigó7 #4531 üzenetére
Köszi, ez érdekes infó.
Ehhez képest bagó 60 Ft egy jó lemezért. -
zsolesz84
csendes tag
válasz kicsirigó7 #4515 üzenetére
Valaki tudna nekem segiteni, melyik LiteOn dvd iró MTK chipset-es. TTH02 és RitekF1 lemezekhez kellene?
-
Flashget
félisten
válasz kicsirigó7 #4447 üzenetére
hát nekem csak a pio108, 215L meg a samu 223L van
a 215L azért vettem mert alaplap váltás után csökkent az IDE csatolók száma és mivel 2db vinyó IDE-s volt és kellettek így vettem satás írót..most meg ház csere történt kellett egy fekete íróRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
jeffo
tag
válasz kicsirigó7 #4435 üzenetére
-
slaci007
senior tag
-
jeffo
tag
válasz kicsirigó7 #4429 üzenetére
Én is épp ma fedeztem fel ezt az összeférhetetlenséget a Plextor író és a JVC -R lemez között, egy másik fórumon írtak róla, és az alapján kezdtem el tesztelgetni pár régebbi és új írást, és friss írások között is sebességeket. Nem is tudtam, hogy vannak ilyen tesztek, ill. más elfoglaltságaim miatt nem olvasgattam régóta az ilyen dvd írós fórumokat.
Végül ma este úgy döntöttem, visszarakom a régi írómat, amit részben a tálca nyitási probléma és pár lemezrontás miatt cseréltem le augusztus végén Plextor PX-880SA-ra. Sajnos azóta elég sok JVC -R lemezt megírtam az új íróval, így asszem meg kell majd írnom újra azokat mind vagy legalább a fontosabbakat mondjuk JVC +R lemezre vagy valami hasonló jóra pár hónapon vagy max. fél éven belül biztonságképp.Az lenne a kérdésem, hogy ha Pioneer-ral írom meg ezentúl a -R-es lemezeket, akkor azok tartósabbak lesznek, hisz a teszt bizakodásra ad okot, vagy teljesen felejtős ez a lemeztípus? Mert most bevásároltam a karácsonyi szünetre jó sokat, hogy majd haladok jobban az archiválgatással, így gondolom csak jobban járok, ha már felfedeztem a hibát, nem a Plextor-ral, hanem Pioneer-ral írom meg.
Valaki ajánlotta a buherált 1.12-es firmware-t, azzal is jó lenne, vagy az csak ilyen álmegoldás, a jó teszt látszatát adja? Vagyis ha maradnék a Plextornál és a buherált 1.12-est tenném az íróra, akkor tényleg jobb lenne-e a megírt lemez? Mondjuk időközben feltettem az 1.13-at próbaképp, de nem hozott javulást, valamint próbálkoztam 6x, 12x-es írással, kapcsolók állítgatásával, de csak rosszabb lett. Főleg a PIE értékek változtak, a 6x-os írásnál a PIE Max 234, Total 1855763, a 12x-es írásnál PIE Max 300, Total 1525514 lett.
Itt van néhány saját tesztem:
Pioneer 215, 8x-os írás, JVC DVD-R, 2010.07.05:
Pioneer 215, 8x-os írás, JVC DVD-R, 2010.12.23:
Plextor PX-880SA 1.12 gyári firmware, JVC DVD-R, 8x-os írás, 2010.10.20:
Plextor PX-880SA 1.12 gyári firmware, JVC DVD-R, 8x-os írás, 2010.12.23:
-
tyan
senior tag
válasz kicsirigó7 #4413 üzenetére
Azért ez eléggé szomorú, hogy mostmár a Verbánál is szerencse kell ahhoz, hogy jó minőséget fogjon ki az ember.
Miután a JVC DVD+R lemezekkel nagyon jó tapasztalataim vannak, ezért a jövőben már csak ilyet hozatok.
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4413 üzenetére
Mondjuk én már a Sony-ból is kifogtam rosszabbat, de az azért messze nem ilyen selejt kategória volt, mint ez a Verbatim...
-
robag72
csendes tag
válasz kicsirigó7 #4382 üzenetére
Oké, és köszönöm.
-
robag72
csendes tag
válasz kicsirigó7 #4380 üzenetére
Szia, Ashampoo Burning Studio 10-el írtam 4x sebességgel, esetleg más progi.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz kicsirigó7 #4377 üzenetére
Akkor Maxell lesz, úgyis az a legolcsóbb. Köszi
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Ottó58
senior tag
válasz kicsirigó7 #4364 üzenetére
Szóval nem adtál választ, ha értesz hozzá!
A teszt alapján KUKA lenne a lemez.
Azt magyarázd meg, miért van, hogy minden beolvassa ezt a HIBÁS lemezt!
A lemezt tokban tartom, szobahőmérsékleten.
Nem oly hozzáértő kérdeztem, hogy ha ezt a képet mutatja a teszt, és minden olvassa, lejátsza, akkor van-e értelme ezeknek a teszteknek?
Tehát a kérdésem mégegyszer: hogyan lehet ilyen kép mellett hibátlanul lejátszani?
Egyébként ezen a teszten én is meglepődtem, mert sokkal jobb tesztképre is írtátok, hogy elég gyenge minőségű a lemez.
Úgy gondolom, a fórum azért van, hogy megosszuk a tapasztalatokat, s nem azért, hogy beszólogassunk egymásnak!-Ezért tesz fel az ember olyan kérdést, hogy a tapasztaltabbak véleményt tudjanak mondani.
Ottó» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
Multibit
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4364 üzenetére
Bocsánat Nagyúr, de helyre kell igazítsalak! Mi nem kérkedünk, hanem kételkedünk! Óriási különbség! Ajánlom a Magyar Értelmező Szótár forgatását!
Kicsit szájbarágósabban (hátha ez segít): nem tagadom a minőségteszt létjogosultságát am block, csak a mindenhatóságát és kizárólagosságát firtatom! Korábban már leírtam, hogy nem feltétlenül köt mindent az orrunkra, vannak jellemzők, amik legalább olyan fontosak, mint a PI/PIF/jitter mérés, csak nem tudunk róla vagy nem közismertek.
Nagy a mi bűnünk... kételkedni merünk, és nem nyelünk be mindent gondolkodás nélkül
Végtére is a tudományt sem a kételkedés vitte előre... -
syler123
veterán
válasz kicsirigó7 #4335 üzenetére
Szerintem igazad van, többet ér az hogy ne mennyen tönkre az olvasóm, még annyi kérdésem lenne, hogy Ricoh lemezen belül ugyanúgy van kínai, mint verbába? Mert találtam ezüst ricoh lemezt 180-ért, akkor legközelebb azt vennék. Ugye a ricoh nem sokkal rosszabb a verbánál?
-
syler123
veterán
válasz kicsirigó7 #4333 üzenetére
Köszi a választ.
Nem akartam a 2őt öszehasonlítani, az lg csak azért került bele, mert pont kéznél volt. Az a bajom a verbával, hogy kb dupla annyiba kerül, mint egy tdk dl. De lehet a maxell se lenne rosszabb minőségű a sony-val megírva. Ricoh lemez meg ritka, mint a fehér holló.
Igazándiból az adott olvasó, szépen olvasta a sony-val megírt tdk-t. Azért írtam csak be ide, hogy ebből a tesztből mi szűrődött le, mennyire kritikus a hibaszint, mert túlságosan nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4306 üzenetére
Amit leírtál (az elméleti tananyagot) én is ugyanilyen szépen fel tudom mondani
Éppen ezért ennek a lemeznek meg sem kellett volna nyikkannia semmilyen dvd-játékosban! Nem csak az én Philipsemben és Yamahámban, de a barátaim Panasonic és Grundig készülékeiben sem! Pontosan az elméleti értékeket meghaladó PIE és PIF adatok miatt. Persze az is előfordulhat, hogy ez a négy olcsó gépezet különösen jó - az átlagot meghaladó - hibajavító képességekkel bír, de lássuk be, ez nem túl valószínű (a Philips és a Grundig nagyon gagyi cuccos )! Inkább az tűnik valószínűnek, hogy egyéb jellemzők (is) befolyásolják egy lemez lejátszhatóságát, olyanok, amiket a jelenlegi - házi használatra szánt - tesztmódszerek nem jeleznek ki. Ezt látszik megerősíteni az a tény is, hogy gyári lemezeket tesztelve, sokszor borzalmas eredmények születnek, a jobb írható médiákhoz viszonyítva. Hangsúlyozom, az ismert paramétereket nézve! Ezért gondolom azt, hogy a jelenlegi tesztprogramok és az őket támogató hardverek, nem mindent kötnek az orrunkra!
Persze én is igyekszem jobb írásminőségű ODD-t és a lehető legjobb lemezeket vásárolni. Azt is tudom, hogy az általam közölt, extrém rossz teszthez hasonlóakat produkáló lemezeknek a kukában a helyük. De abban "versenyezni", hogy a PIF érték 300 vagy 1300, vagy hogy a PIE száma 8000 vagy 68000, mértéke 6 vagy 26, na ennek nem sok értelme van! Sokkal fontosabb, hogy az átlagosan jól megírt lemezeinken lévő féltett kincseink, több példányban, többféle adathordozó legyenek elmentve, és ezeket lehetőleg különböző helyen tároljuk!
Na ezért érzem úgy, hogy sokszor átesünk a ló túlsó oldalára, amikor szőrszálhasogatás szintjén hangsúlyozzuk ezen tesztek eredményeinek jelentőségét. -
Multibit
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4300 üzenetére
Mindkettő full print indiai Verba, ugyanabból a gurigából.
-
kecskesadam
csendes tag
válasz kicsirigó7 #4294 üzenetére
Kösz szépen,
ezeket mindjárt megnézem. A lemez TDK egyébként. Ez hiba? vagy fícsör?
Update: közben türelmemet vesztve (és reboot után) megpróbáltam a cuccot a darabja 2,5 euróba kerülő Philips dvd+R-re kiírni, és így sikerült (ebben a zországban mindegyik ennyi, vagy több...)! Szóval mostmár csak a tudás miatt érdekel a dolog... Holnap jövök az infókkal. Köszönöm előre is.
-
kecskesadam
csendes tag
válasz kicsirigó7 #4285 üzenetére
Köszönöm a választ,
a fájl .mkv, 4.560.423 kb méretű, íráshoz UDF formátumban physical 1.02 beállítással Nero Burning Rom Portable v10.0.13100-at használtam, 4x-es sebességen a DVD-R, és 2x-es sebességen a DVD+RW lemez esetében, és két külön gép (egyik vaio laptop, másik asztali gép) kétféle íróján is próbáltam - mindkettő utolsó létező firmware-re frissítve.
-
syler123
veterán
válasz kicsirigó7 #4289 üzenetére
Köszönet a válaszokért.
-
honda23
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4268 üzenetére
Az a gond az Optiarccal is, hogy megírja frankón a verbákat(amik nem rosszak utolsó szektorban), de nagyon ingadozik a puffer és csíkozza a lemezeket...
Verbatim lemez pufferingadozást okoz Lite-on-nál és Optiarc-nál is...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
válasz kicsirigó7 #4266 üzenetére
A gondom az, hogy három pluszos verbát kezdtem fel, meg két minuszosat.
A pluszos lemezt a nec jól megírja, a lite-on meg csak fht-val, ugyanez a helyzet a minuszossal is.
A jvct meg a lite-on írja meg jól...
Biztos valami gond van a verbatimokkal mostanság, mert én életemben ezt a márkát használtam eddig, de ekkora szórást 2009 ősze óta tapasztaltam csak, de most hogy ennyi a selejt benne, az számomra is hihetetlen. JVC 50-es hengerből egy sem volt selejt.
JVC-ből a PIE érték magasabb, mint a pluszos verbánál, PIF értéknél meg fordítva.
Mínuszos verbánál mindkettő érték elég gáz lett...
Lehet, beszállítókat váltok ezek után.
És az a baj, a lite-on nem egyet rontott már el. De a többi típusú lemezt tükörsimán megírja.
SB on-nal, és oht-val sem jó, ha fht-ra állítom, mínuszosnál jó volt, pluszosnál még nem próbáltam.
Lehet, hogy jöhetnek a Sony lemezek ezek után.
A rendelt lemezek egyébként több helyről származnak több hónapos időeltéréssel.
A verba lemezek taiwaniak, egy kínait próbáltam ki, de azt nagyon nem kellett volna.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4253 üzenetére
Nagyon szépen írja ezt a Ritek lemezt az új FW-vel!
-
Tompie
őstag
válasz kicsirigó7 #4248 üzenetére
Ez eredeti gyári, amikor megvettem ez volt rajta gyárilag.
-
Crytek
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4232 üzenetére
Majd este megnézem akkor,most sajna meló van
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4228 üzenetére
Nem tudom mik ezek a tesztet mik mutatnak soha nem néztem.
Megírom ,ha visszaolvas róla mindent akkor elkönyvelem hogy sikerült az írás és ennyi.
Magamnak alig írok ki valamit.Szóval nem veszek új írót emiatt!Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4218 üzenetére
Sony Optiarc AD-7170S az író!
A lemez mediakódját nem néztem.Raktam fel új amit találtam legújabb firmware-t (1.03) is hozzá de ugyanaz![ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Tompie
őstag
válasz kicsirigó7 #4206 üzenetére
Oké kb erre voltam kíváncsi. köszi
-
kicsirigó7
senior tag
válasz kicsirigó7 #4213 üzenetére
Helyesbítem magam.
Ha azt nézzük hogy ezek a programok, az írókkal a tesztet. Egy megadott hibajavító algoritmuson keresztül kell készíteniük. Szabvány értékben leírtak szerint.
Amit minden arra alkalmas íróval ugyan úgy kell értelmeznie. Akkor mi szükség a fejlesztésre? -
Multibit
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4210 üzenetére
Barátom! Ez a MAM8XG01 minden várakozást alulmúl
Egy érdekesség (vagy csak számomra az ). Többször olvashattuk itt és más DVD-s totyikban, hogy inkább Nero CD-speed mint KProbe, mert hogy a KProbe-ot már nem fejlesztik. Meg, hogy az egyikkel 8x-osan, a másikkal 4x-esen kell lemezminőség tesztet végezni. Nos az én tapasztalatom azt mutatja, hogy tök mindegy, hogy KProbe, vagy a Nero CD-speed, 4x vagy 8x mérési sebesség. A kapott eredmények alig térnek el egymástól. A Nero CD-speed egyedüli előnye a jitter-mérés!
-
IRON STORM
őstag
válasz kicsirigó7 #4207 üzenetére
Ezeket a lemezeket egyetlen mai író sem tudja normálisan megírni annyira sz..ok
Multibit eredménye ennek fényében még egész jó is.....Csak a TDi!
-
Multibit
nagyúr
válasz kicsirigó7 #4207 üzenetére
Ez az MBI tényleg katasztrófa. Poénból tettem közzé a fényes eredményt.
Én is tudom, hogy meddig jó PI Errors érték. Viszont ez a lemez mégsem poháralátét Kipróbáltam mindhárom asztali készülékemben és hibátlanul le lehet játszani, gond nélkül, gyorsan lehet chaptert váltani. Azt persze nem tudhatom, hogy a későbbiekben hogy viselkedne, sőt nem is fog kiderülni, mert megy a kukába a lemez.
Évek óta nem írok "kötőjeles" DVD-re, most próbából vettem ezt a TDK-t és egy Verba DVD-R-t. Nem tudom ez utóbbi milyen lesz, de nem szándékozom leszokni a "pluszos" lemezekről -
Roxbury
őstag
válasz kicsirigó7 #4200 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
slaci007
senior tag
válasz kicsirigó7 #4177 üzenetére
Csak nehogy koppanás legyen a vége volt már hasonló csomagolású de az Ritek volt
[link]Tungsram 1896-2022
-
fgordon
senior tag
válasz kicsirigó7 #4177 üzenetére
Ja, ezt írtam pont ilyenről:
Taiwan-i Verbatim DVD-R 16x-os, 50 db / foliában, gyártó kódja: MMC 03RG20 16-2x írást támogat.
Nem egyszerű úgy kivenni a lemezeket, hogy ne szakadjon szét, de ne is karcold meg a dolgokat... Mivel nincs középen henger, ami összefogja, azaz amire fel lenne fűzve...
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4163 üzenetére
Hm? Ezt nem igazán értem: ha van ilyen lemezed és íród, meg le is tesztelted már őket, akkor mire irányult a kérdés?
Az új Optiarc-októl én sem vagyok annyira elájulva, a régebbi 7203S szerintem jobban ír, főleg alacsonyabb jitter-rel, amit viszont csak Liteon meghajtókkal lehet tesztelni és sajnos sokan elhanyagolják a jelentőségét, pedig az asztalik kompatibilitása leginkább attól függ.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz kicsirigó7 #4160 üzenetére
Hát én nem fűznék ehhez a pároshoz sok reményt. Mennyire olcsón jutnál hozzá? Akkor inkább mínuszos Sony, árához képest jó lemez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest